Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFeeria sexului
Autor : luci888 - 2010-12-07
Citita de 29517 ori - Nota 8.18 (620 voturi)
Ma pretind femeie serioasa, matura, la locul meu, cu familia si cu problemele mele. Nu sint cea mai fericita femeie din lume dar nici chiar rau nu o duc. Am 31 de ani, sotul ma iubeste, copii sint frumosi si sanatosi. Al meu are serviciu stabil, eu la fel. Am grija de o fetita de mai bine de 10 ani. Sint platita bine si la timp, nu as avea nevoie de alta munca. Fetita mi-a intrat la inima, a crescut sub ochii mei si o consider copilul meu. Are acum 14 ani, este destul de dezvoltata la virsta ei, frumoasa foc si desteapta pe deasupra. Isi poate purta singura de grija dar parintii ei ma vor inca. Sint pentru ei un pilon de liniste si de stabilitate. Parintilor le mai raspunde. Mie insa nu. Eu sint pe locul intii in acceptiunea ei. O ingrijesc de la 4 ani si intre noi s-a creat o relatie calda si sincera. Mie imi spune tot ce o preocupa, universul ei de preocupari si simtiri de adolescenta. Rind pe rind i-am explicat cum sa atraga baietii, cum sa se faca iubita si dorita de ei, cum sa se comporte, ce importanta are educatia si bunul simt in societate. Ea ma priveste mereu captivata, cu ochii mari, urmarindu-ma mecanic. Uneori ma copleseste atentia pe care mi-o ofera. Dar este totusi inca un copil. Copilul meu, la urma urmei.
Era o vreme ciinoasa de toamna tirzie in aceasta simbata cind plecam spre locul meu de munca. Aveam zi scurta, ca si parintii ei. Lasasem acasa o gramada de treaba, dar nu lipseam mult, era ziua mea scurta. Intrai in casa tiptil, sa nu trezesc fata. Dar am observat de indata ca fata facea dus, chiar daca era devreme. Iesi invelita cu prosopul si imi ceru niste haine. Se imbraca agale, fara vlaga, facind niste miscari din tot corpul, ca o balerina, ca o stripteuza.
- Ce faci draga mea? Iti lipseste doar bara si gata, esti la striptis.
- Nu fi rea! Te rog nu fi rea cu mine. Am avut un vis erotic si nu-mi revin din el.
- Hai, povesteste-mi!
Povestea ei, visul ei, era ceva comun si totusi captivant. Povestea gesticulind cind cu ochii, cind cu miinile. Era patrunsa de continut si punea suflet in tot ceea ce povestea. Eu ma prefacui interesata de poveste, desi gindul imi zbura mai mult la treaba mea de acasa. Vazui de indata ca fata se rosi povestind visul ei. Mi-am propus sa fiu mai atenta. Fetei ii licareau ochii patrunzind in miezul visului. Deodata insa renunta la firul povestei sale:
- Cind ma inveti sa sarut? Sint mare si nu stiu sa ma sarut cu cineva! Te rog! Cind?
- Cind vei dori tu, draga mea.
- Acum, acum, te rog, nu mai am rabdare.
- Bine, vino linga mine. Hai, atinge-mi gura cu buzele tale.
Fata se executa repede. Nu a trebuit sa dau multe explicatii. Fata invata repede, din miscari repetate, ce inseamna un sarut. Dupa 10 minute de incercari, era experta.
- Hai sa ne mai sarutam o data si apoi sa-mi spui dac este sau nu bine.
- Hai!
Fata devenise intr-adevar experta. Ne-am sarutat lung. Am sesizat ca fata nu se oprea si incepu sa tremure. Ma prinse cu miinile de dupa cap si ma afunda cu putere spre ea. Am simtit u fior in tot corpul. Incepuse sa-mi placa si mie. Nu prea mai era un joc. Cu atit mai putin o lectie. Sarutul devenea din ce in ce mai mult un joc erotic de care nu ne dezlipeam nici una dintre noi. Am simtit cum ma incalzesc si mi-am propus sa ma retrag. Mersesem prea departe.
Eram rosii la fata amindoua si ne priveam oarecum rusinate una pe alta. Fata se retrase in dormitorul ei iar eu am intrat la baie sa imi clatesc fata. Doamne, ce este cu mine? Nu-mi reveneam. Inca simteam in mine acel fior venit pe neasteptate. Aceasta fata m-a inebunit. Ce se intimpla? Ia sa-mi vad eu de ale mele. Doamne, fereste!
Curind, fata iesi din dormitor, imbracata sumar. Mirosea frumos, a parfum scump. Se machiase usor, se rujase abia perceptibil, devenind dintr-o fata frumoasa, una superba cu adevarat. Sinii erau proeminenti, mijlocul subtire, parul abia pieptanat, ochii inca licarind a verde deschis. Era minunata. Ma privi piezis, fara sa spuna nimic.Era inca rusinata de amploarea sarutului de dinainte. Eu la fel, voiam sa uit de asta si ma facui ca am treaba in bucatarie. O simtii insa apropiindu-se de mine. I-am simtit mirosul din ce in ce mai aproape, apoi i-am simtit rasuflarea. Era o rasuflare grea, mirosind a pofta de sex. Stiam bine acest miros. Toata viata am fost atrasa de sex si de tot ce tine de sex. M-am simtit cuprinsa in brate. Buzele ei imi atinsesera gitul. Un curent electric mi-a trecut prin tot corpul. Doamne, ce se intimpla cu mine? As fi vrut sa ma dau la o parte. Dar era peste puterile mele. Nu voiam. Imi placea sa-i simt buzele pe gitul meu. Instinctiv, am ridicat capul si am inchis ochii. Am prins-o cu miinile pe dinapoi si am strins-o cit am putut eu de tare. Ea a prins curaj si m-a intors cu fata spre ea, oferindu-si buzele. Avea si ea ochii inchisi. Am raspuns fara sa vreau si fara sa stiu ce va urma. Ne-am sarutat lung, cu pasiune de neimaginat. Era o copila fata de mine. Cum de ma captiva un simplu sarut, pina la urma? Nu mi-am putut explica niciodata.
- Hai sa terminam, spusei eu dezlipindu-ma din sarut.
Nu fusesem convingatoare insa. Plecai in sufragerie dar ea ma urma la doi pasi. Ma privi cu ochii licarind in continuare. Se apropie de mine cautindu-mi iarasi buzele. Fara voia mea, m-am oferit. Imi placea si mie, femeie matura si la locul ei. Deveni insa mai indrazneata. Am simtit deodata mina ei cautindu-mi sexul prin pantalonii mei de trening. Inexplicabil am lasat-o sa continue. Am simtit degetul ei pe clitoris si am luat foc pur si simplu. Incepusem sa nu mai am control. Ce o fi cu mine? Am facut acelasi lucru si eu. Cu mina dreapta i-am ridicat fustita. Nu avea chiloti asa ca mi-a fost usor sa ajung la pasarica ei matasoasa. Ne-am mingiiat un pic apoi am cazut amindoua pe canapea. I-am masat clitorisul cu degetul dupa ce l-am umezit in gura. Ea incepu sa geama usor. Era excitata tare. Eu am simtit ca sint umeda si ca sint la rindul meu dornica de sex. Dar nu o facusem niciodata cu o femeie, cu o fata. Nici nu-mi explicam de unde am aceasta atractie. Nu simtisem niciodata atractie pentru sex cu o femeie. De unde pina unde? Am fixat-o pe spate si i-am deschis picioarele. Sexul ei era incintator de-a dreptul. Ramase nemiscata cu ochii inchisi in timp ce eu ii admiram aceasta zona intima. I-am trecut limba peste exteriorul labiilor, apoi am introdus-o in vagin. Parea electrocutata. Excitatia ei depasea oric...



    Login