Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataEa
Autor : Symyna - 2011-11-20
Citita de 5811 ori - Nota 7.76 (21 voturi)
Acum 8 luni am cunoscut o tipa care mi'a luat mintile...actuala logodnica.Nu stiu cum sa incep dar am sa incep cu inceputul.
Dupa cum stiti,multi isi cauta iubirea pe internet,eiiii bine ma simt norocoasa.Am cunsocut'o pe net.Ea e Nazy,cea care mi'a facut cateva din fanteziile pe care le'am avut.
Bun si pt ca na,stiu ca asteptati sa va zic ce si cum...am sa incep cu prima seara.
Dupa 18 zile in care am curtat'o si am incercat si eu sa fiu mai "buna" am ajuns sa raman intr'o noapte cu ea in aceeasi camera,la o prietena de'a noastra.
Inainte de a ne lasa singure prietena noastra,ea se aseza in pat pt a dormi...insa eu am mai ramas un pic pe fotoliu si am asteptat sa raman sg cu ea.Ma asez in pat,o iau in brate...ma simteam ca si cum eram langa o mina de aur...simteam ca am cel mai pretios,scump si delicat lucru in bratele mele.
Era cu spatele la mine.
O iau in brate si o sarut pe gat,ii simt mirosul parului ei carliontat ca niste arculete fine,delicate si parfumate.I
ncep sa ma imbat cu mirosul ei.Adulmecam fiecare miros al parului,al pielii...ma lipea din ce in ce mai tare de ea..ii simteam fiecare inspiratie si expiratie,era inca calma.Incep sa ii simt fiecare suvita de par printre degete cum aluneca usor.
O sarut din ce in ce mai mult pe gat,pe ureche,parca incepea sa imi placa fiecare milimetru din pielea ei.Ma simteam drogata de parfumul ei,simteam ca o vreau din ce in ce mai mult,mai aproape,mai lipita de mine.
Bineinteles ca nu ma puteam abtine si am inceput sa o mangai pe tot corpul,sa ii simt fiecare deal,campie,munte,vale din trupul sau.
Abia de atunci am inceput sa am acea legatura afectuoasa cu ea,sa tin intr'adevar la ea si sa o iubesc cum o iubesc astazi.
Se intorce sa ma sarute,imi raspunde la provocare.Incepem sa ne sarutam din ce in ce mai mult,ma simteam ca pe val,ca in rai,foaarte euforica.Eram parca inclestata in bratele ei,mainile deja nu stiu pe unde imi umblau,le pierdusem pe corpul ei.
Incep sa ma incing din ce in ce mai tare,imi era foarte cald,probabil pt ca era si camera mica.Ma simt ametita de creieri,singurul lucru pe care il aveam in minte era "sa nu dau gres".Nu prea aveam de ce dar emotia era atat de mare incat simteam ca imi iese inima din piept si ca iau foc.
Incep sa ma adun...sa imi mai controlez din simturi.
Continui sa o sarut pe gat usor salbatic ca un vampir care vroia din ea din ce in ce mai mult.Cobor cu saruturile...ajunsesem la pretiosii ei sani ce sunt exact ca 2 jumatati de portocale jucause si nazdravane cu 2 samburi deasupra.
Incepeam sa ne incingem rau,parca eram intr'un vulcan.Poate ca atunci s'a infiripat dragostea ce ne cuprinde acum.Si cum ziceam,coboram cu saruturile jos,jos,jos...Simteam ca e pe aceeasi unda ca mine,incepea sa se unduiasca,sa geme usor de parca mi'ar fi zis in soapte ca m iubeste,ca ma vrea,ca ma doreste...ma jucam cu limba pe tot corpul ei,era o prajitura dulce de care nu ma mai saturam...incet incet ajung cu limba,cu saruturile aproape de pizda ei ce era fierbinte si uda...o incit din ce in ce mai tare,ma simt la fel de uda ca si ea.
Ma gandeam daca va avea acelasi gust bun ca mirosul pe care il emana,acela de femeie in calduri.
Ajung cu limba la perl...



    Login