Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDoua versiuni
Autor : ursulicaaa - 2018-05-25
Citita de 6533 ori - Nota 7.56 (45 voturi)
Tot timpul exista doua versiuni la aceeasi poveste. Asa ca povestea o sa aiba doua versiuni : a ei si a mea.

Versiunea ei :
Am observat-o destul de tarziu, pare-se. Se angajase de destul de mult timp, dar eu eram prea preocupata, in lumea mea..
Prima data am vazut-o la lift, lucram amandoua la aceeasi firma, etaje diferite. Asteptam toti sa se deschida usile. Era fix in spatele meu si era impinsa de corporatistii nerabdatori sa urce. Si-a cerut scuze si s-a imbujorat imediat. Mi-am dat seama imediat ca e gay, ca doar ne recunoastem intre noi prin faimosul gaydar. M-a amuzat reactia ei si i-am zambit. S-a fastacit si mai rau si s-a facut rosie ca racul. Dar mi-am vazut de drum, aveam prea multe proiecte in cap si nu aveam nevoie de alte probleme.

Versiunea mea :
O vazusem de cum ma angajasem in firma. Facea parte din cel mai galagios grup. Din pacate eram la etaje diferite si nu prea aveam cum sa dam nas in nas. Incercam sa ajung cumva in grupul ei, dar nu aveam nici o cunostinta comuna.
Intr-o zi am stat la masa alaturata la cantina, insa nu s-a uitat nici o clipa spre mine. Simteam deja fluturasi in stomac, dar ce mai conta. Mi-am luat gandul de la ea. Oricum, nu aveam nevoie de complicatii la munca. Pana intr-o zi...
Ne adunaseram mai multi langa lift. Am ajuns in spatele ei. Parca eram hipnotizata. Era o imbranceala continua. Cineva s-a impins in spatele meu si am ajuns sa ma lipesc de ea. I-am simtit pentru prima data parfumul care m-a invaluit instant. Si s-a intors spre mine. De aproape era si mai frumoasa. Cei mai frumosi ochi verzi pe care-i vazusem vreodata. Niste buze pline si senzuale. Mi-am cerut scuze si simteam ca mi se taie picioarele. Si mi-a zambit. Cel mai perfect zambet pe care l-am vazut vreodata.
Usile s-au deschis si a urcat. Imi bubuia inima in mine. N-am mai reusit sa ajung langa ea, dar ii simteam prezenta. Tare mult as fi vrut sa-i spun ceva, dar am ajuns la etajul meu si a trebui sa cobor.

Versiunea ei :
O mai vedeam din cand in cand ca se uita spre mine cand ieseam la pauza de tigara sau la cantina. Se prefacea ca se uita in alta parte, insa era prea evident. Sincer.. ma amuza. Pana cand..
Team building. Munte. Un mare bullshit defapt. Motiv de baut peste masura, de infidelitati pentru oamenii casatoriti si prea plictisiti de parteneri. Era obligatoriu din pacate..dar oricum, gasca mea nebuna era prea misto ca sa mai gasesc orice portita sa nu merg.
Si a venit si ea. Am mers cu autocare diferite. Defapt,nici nu am bagat de seama unde era. Abia la prezentare, in prima zi am observat-o. Mi-am dat seama pentru prima data ca e sexy. Imbracata mai elegant ca de obicei, cu un decolteu destul de atragator. Baietii ii vedeam salivand si fetele privind-o cu invidie.
Hm.. mi s-au trezit instinctele de vanator imediat. Pot sa o am, dar doar aici. Oricum la munca nu avem nici un fel de contact. Deci e perfect!
Nu am fost foarte atenta la prezentare,evident. Deja incepusem sa ma foiesc si sa imi fac planul.. cum sa o bag in pat.

Versiunea mea :
Dupa faza cu liftul, a inceput jocul. O surprindeam uitandu-se la mine, dar ma prefaceam ca nu o vad. Cum naiba sa ajung iar langa ea, sa ii vorbesc. Mi-era foarte greu sa imi intreb colegii cine e, cum o cheama, fara sa trezesc suspiciuni. Pana cand..soarta a facut sa se propuna un team building. Soarta, insemnand eu. Mai fericita de atat nu puteam sa fiu. Am insistat sa particip la organizare. Si sa fac badge-urile. Cu ocazia asta am aflat ca o cheama Roxana. Am fost atat de entuziasmata ca ii vedeam poza si puteam sa ma uit la ea in voie. Ma indragostisem grav..si presimteam ca nu o sa imi fie prea bine. Parea genul player si stiam ca o sa ma ard..
M-am plimbat prin mall pana am gasit tinutele necesare sa ii atrag atentia. In mod normal, hainele prea decoltate, stramte, etc mi se pareau incomode. Insa acum aveam nevoie de arme.
La prezentare, aratam traznet. Chiar ma consideram sexy si cred ca paream si foarte increzatoare. I-am aruncat o singura privire si am vazut o sclipire in ochii ei. Punct lovit!

Versiunea ei :
Dupa niste prezentari luuuuungi si plictisitoaaaaare, a urmat petrecerea. M-am imbracat si eu sexy, trebuia sa o fac sa imi cada in plasa. Mi-am luat niste blugi stramti, si un top decoltat, rosu. La gat mi-am pus pandativul norocos, nu dadusem niciodata gres datorita lui.
Muzica bubuia in boxe, oamenii erau deja ametiti bine, era locul perfect pentru cateva priviri discrete aruncate spre ea, un zambet si o invitatie la aer. Era de ajuns. Nu parea foarte timida, deci nu cred ca o sa imi reziste prea mult.
Au urmat shoturi dupa shoturi si m-am ametit cam tare pentru a fi lucida in momentul in care..trebuia sa..
A aparut destul de tarziu.. si mama cat de sexy era! Nu stiu daca era doar alcoolul, dar mi se parea incredibil de frumoasa. Imbracata destul de provocator, dar cumintica in acelasi timp!
M-am dus direct la ea, n-am mai asteptat nici o secunda:
-Roxana, imi pare bine, i-am spus, impleticindu-ma putin.
-Ana, imi pare bine, mi-a raspuns stanjenita putin.
Cred ca fusesem si prea directa si prea indrazneata. Dar alcoolul imi zicea sa ii dau inainte.
-Mi-a placut mult prezentarea ta. Esti foarte inteligenta. Si foarte frumoasa.. si sexy, i-am spus luand o gura sanatoasa dintr-un cocktail cu multe grade.
-M...multumesc.
-Hai afara, la aer. Am luat-o de mana si am iesit pe terasa cabanei.
Planul meu functiona mai bine decat ma asteptam. Eram afara cu ea, aerul aducandu-ma putin cu picioarele pe pamant.

Versiunea mea :
Aveam niste emotii imense. Voiam cumva sa ajung in preajma ei si cumva..sa o cunosc oficial. M-am schimbat de o mie de ori pana sa ma decid cu ce sa ma imbrac. Imi imaginam ca o sa sarut in seara aia. Buzele alea perfecte, zambetul ala minunat. Doamne! Si ce picioare! Imi revenea in minte momentul in care mi-a zambit..
Am coborat intr-un final, cu inima in gat. Si am vazut-o. Parea destul de ametita, radea si canta cu gasca ei, dar frumoasa si minunata. Damn it, cat de tare m-am indragostit de ea! Era imbracata intr-un top rosu si un pandativ ii atarna obraznic intre sani.
Si minunea s-a produs. A venit direct la mine. Mi se parea ca visez, voiam sa ma ciupesc, sa simt ca totul e real. Ca prin vis, mi s-a prezentat, mi-a zis ca sunt frumoasa si m-a scos pe terasa, luandu-ma de mana. Nu stiam cum sa reactionez. Ce se intampla? Pana acum nu ma baga in seama si acum..imi zice ca sunt frumoasa?? What?
Instinctul meu imi zicea ca nu e ceva ok, dar fluturasii pe care ii simteam la atingerea mainii ei..m-au bagat in transa. Nu mai conta nimic, nu mai auzeam nimic, ii simteam doar parfumul si pielea ei.
-E minuat aici, nu-i asa? Imi zambi atat de dulce, incat voiam doar sa sar pe ea si sa o sarut, asa cum nu o mai facusem niciodata in viata mea.
Eram pur si simplu hipnotizata de vocea ei, de gesturile ei. Am reusit sa spun un “ihi” , pentru ca aveam un nod in gat si mi-era teama ca o sa ma tradeze vocea tremurata.
Se uita la mine si se incrunta putin. Apoi urma cea mai dulce tacere pe care am auzit-o vreodata. Am stat doar si ne-am privit. Ochii aia vii, care trimiteau sageti fix spre inima mea, care ma faceau sa imi tremure genunchii si sa ma pierd. Buzele ei erau usor intredeschise, isi trecu usor varful limbii peste ele si zambi larg.
-Vrei sa ne plimbam putin pe aici? E foarte mult zgomot. Si sincer, as vrea sa imi mai revin putin.
-Sigur.
Urma sa ma plimb doar eu cu ea? Nici in cele mai bune visuri ale mele nu imi imaginam asa ceva.
Cum am coborat scarile, m-a luat de mana si m-a dus spre o poteca din apropiere. Era destul de racoare, dar cui ii pasa. In mana ei calda se odihnea mana mea si era suficient cat sa nu mai vreau absolut nimic.
-Imi placi. Si vad ca si tu ma placi.
N-am reusit sa raspund. Oricum eram prea suprinsa. M-a prins de mijloc si m-a sarutat apasat. Destul de salbatic, dar un sarut perfect. Norocul meu a fost ca ma tinea de mijloc, altfel as fi picat sigur din picioare. Buzele ei se striveau de ale mele in cel mai dulce sarut.

Versiunea ei :
Mi-am incalcat putin planul. Trebuia sa ma prefac ca mi-e rau si sa ii cer sa vina cu mine la aer putin. Apoi, dupa ce o vrajeam destul, trebuia sa ii propun sa ne plimbam si dupa ce mai vorbiiiiim putin.. sa o sarut.
Insa nu mai aveam rabdare. Imi placea ca era destul de confuza de comportamentul meu si ma jucam cum aveam eu chef cu emotiile ei. Cand am luat-o de mana si am condus-o pe terasa, palma deja ii era umeda. Poate de emotii, poate nu. Dar..deja era prea emotionata ca sa nu mi dau seama.
Am zambit cand mi-am dat seama ca era topita dupa mine, asa ca nu am mai urmat nici un plan si am dus-o pe poteca. Voiam sa o sarut, sa-i sarut buzele alea pline si senzuale. Bine, defapt voiam mult mai mult de atat. Asa ca nu am mai stat pe ganduri si am actionat. Stiam ca nu o sa se impotriveasca si deja eram excitata stiind ce va urma. Nu-mi mai pasa de consecinte, nu mai aveam nici un fel de inhibitii datorita alcoolului.
Cum naiba sa o duc cat mai repede in camera mea de hotel si sa i-o trag?
Saruta foarte bine, surprinzator de bine. Era ciudat, parca era primul sarut din viata mea. Alcoolul, bata-l vina!
O simteam tremurand si o tineam strans lipita de mine. Ii simteam sanii lipiti de ai mei, bataile inimii rapide, respiratia intretaiata. Asa ca n-am mai asteptam si i-am cuprins sanul cu mana. S-a indepartat putin, dar am tras-o inapoi si am sarutat-o si mai patimas. N-avea cum sa imi scape! In noaptea aia TREBUIA sa fie a mea.
S-a desprins din sarut si a oftat adanc. Era de bine, simteam ca e de bine.
-Uite, nu ma simt prea bine si as vrea sa urc in camera mea. Ma conduci te rog? Nu ma simt in stare sa urc singura.
-Ah, imi pare rau. Sigur, te conduc, mi-a raspuns vizibil ingrijorata.
Ce usor imi cade in plasa! Nu imi vine sa cred!
M-a luat de brat si m-a ajutat sa urc pana in dreptul camerei. Nici macar nu mai tin minte ce prostii am indrugat. M-as fi grabit sa o bag mai repede inauntru, dar mi-era teama sa nu isi dea seama ca joc teatru. Joc bine, ce-i drept, dar totusi.
Versiunea mea :
Sarutul a fost unul luuuung, pentru mine. Cel mai senzual sarut din lume! Incepuse sa tremure, asa ca am lipit-o de mine. Avea si ea emotii? Ii simteam inima batand rapid si rasuflarea intretaiata. Ii simeam parfumul, ma invaluia si aveam fluturasi in stomac.Mana ei a ajuns pe sanul meu drept si a inceput sa tremure si mai tare. Am fost atat de surprinsa incat m-am indepartat putin, dar m-a lipit din nou spre ea. Eram extrem de excitata, cum nu mai fusesem niciodata. Doar de la un sarut??
M-am ingrijorat cand mi-a spus ca nu se simte bine, asa ca am ajutat-o sa urce treptele pana la camera. As fi vrut ca noi sa continuam sarutul si sa nu se termine seara atat de repede.

Versiunea ei :
N-am reusit sa bag cheia in usa, asa ca a descuiat ea. Am tras-o dupa mine in camera si am sarutat-o din nou. Saruta dumnezeieste! Insemna ca o sa fie si foarte buna la pat. Nu ma indoiam nici o secunda de asta. N-am mai aprins nici un bec, nici nimic. Cautam in intuneric patul, sa o intind si sa fac dragoste cu ea. Eram mult prea nerabdatoare. Am atins marginea patului si am tras-o peste mine.
-Stai. Nu. Te rog.
-Stiu ca si tu vrei la fel de mult ca mine. Nu te mai opune.
Am intors-o pe spate si m-am ridicat deasupra ei. Mainile mele cautau infrigurate pielea ei, incercam sa o dezbrac cat mai repede posibil. Imi pierdusem total controlul si voiam sa o fac a mea. Parfumul pielii si gemetele ei ma scoteau din minti. Imi venea sa-i rup fiecare piesa vestimentara, sa o devorez pana cand ajunge la orgasm.
Se misca sub mine animalic. Isi arcuia spatele la fiecare atingere a limbii mele si gemea incontrolabil. Ii simteam sfarcul erect cum imi impunge podul palmei si stiam ca este deja uda. M-am dezbracat de top si am aruncat pandativul pe perna. I-am tras blugii in jos cu tot cu lenjeria intima si am atins-o intre picioare. Nu mai aveam deloc rabdare. Aveam dreptate, era extrem de uda. Dar trebuia sa o mai fierb putin. I-am luat un sfarc in gura si am inceput sa fac cerculete cu limba in jurul lui. Imi plimbam mainile pe pielea ei fierbinte, desenandu-i formele. Si Doamne, ce forme. Intrasem intr-un soi de transa, in care faceam totul doar instinctual. Incepuse sa isi miste bazinul si sa-l frece de mine, ingandand cuvinte de neinteles.

Versiunea mea :
Ii tremurau asa de tare mainile, incat nu reusea sa descuie usa. Asa ca i-am prins mainile intre ale mele si am privit-o amuzata. Vedeam in ochii ei o scanteie, ca ma doreste. Insa nu aveam de gand sa fac nimic in seara aia. Am descuiat usa si m-a tras dupa ea. M-a sarutat salbatic, gemand deja.
Nu puteam efectiv sa ma smulg din sarut. Era prea bine si inima imi bubuia nebuneste. Ma tragea dupa ea spre pat si creierul meu refuza sa creada ca o sa cedez asa usor.
Ne-am trantit pe pat, dar am avut momentul de luciditate cand imi spuneam ca trebuie sa opresc totul. I-am spus ca nu vreau, insa m-a convins destul de repede :
-Stiu ca si tu vrei la fel de mult ca mine. Nu te mai opune. Si in plus..cred ca incep sa ma indragostesc de tine.
Simteam ca plutesc. Si ea se indragostea de mine! Nu mi-a mai pasat de nimic si m-am lasat in voia simturilor.
Ma saruta atat de suav si o simteam tremurand. Mainile ei imi alintau corpul si eu eram atat de excitata! Pentru prima data in viata mea incepusem sa tremur la atingeri si raspundeam la dorintele carnale intr-un fel salbatic, cum nu mai facusem niciodata. Ii simteam limba umeda pe pielea mea si ma arcuiam de fiecare data cand ii simteam mainile explorandu-ma.
Nu am mai rezistat si i-am spus ca si eu incep sa ma indragostesc de ea.
Si-a dat jos topul si i-am vazut sanii perfecti, cu sfarcurile care impungeau aerul incins dintre noi. Lumina chioara care razbatea de la stalpul de afara imi arata faptura asta de care ma indragostisem nebuneste in toata splendoarea ei.
Versiunea ei :
Nu am mai rezistat si am intrat in ea. S-a arcuit si si-a infipt unghiile in spatele meu,gemand. Am sarutat-o.. si pentru o secunda.. am avut impresia ca simteam ceva mai mult decat dorinta pentru ea. Alcoolul asta!!
M-a prins strans, in asa fel incat sa nu ma mai pot misca. M-am ridicat si i-am vazut ochii, prin semiintuneric. Ii straluceau si cumva.. o...



    Login