Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDorinta nemarginita
Autor : nakedfire - 2015-01-05
Citita de 8002 ori - Nota 8.24 (42 voturi)

Dupa noaptea aceea, am plecat cand tu déjà adormisesi. Nu voiam sa te privesc dormind, darul acela e pentru cei care raman.
Ti-am lasat numarul de telefon scris pe spatele unui bilet de tren. Un tren pe care l-am ratat dealtfel, insa biletul l-am pastrat.
M-ai sunat peste 4 zile. Eram in mijlocul unei intalniri. Telefonul meu ti-a raspuns automat printr-un mesaj ca sunt ocupata si poti lasa un mesaj vocal si te voi contacta ulterior. Lucram la un scurt-metraj despre pasarile din spatiul urban. Aveam nevoie de o finantare minima. Acest hobby mi-a inghitit ocupatiile anterioare, sunt mereu in cautarea unui festin vizual.
Voiam sa te revad, sa ne continuam dansul. Am simtit de prima data strunele care aveau nevoie de putina sete si de imboldul unei amintiri recente. In acelasi timp voiam sa nu te amagesc. Astfel ca mesajul meu a fost scurt : « Sunt libera diseara dupa ora 8 si in weekend. Te sarut :* «
Mi-ai raspuns, « Interfonul este 33C. Te astept diseara. »
Parea simplu. In drum am cumparat o sticla de vin. Stateam la indoiala daca sa iau vin sau martini. Pana la urma am luat vin, are o culoare de cogniac. Am trecut pe langa mai multe florarii, ma uitam la flori, la femeile care vindeau si ma gandeam la pasarile ce n-au zburat nicicand deasupra lor. Si la femeile care vor primi florile. Si apoi la tine si buzele tale moi, cu acea forma indrazneata, usor arcuite pe care imi place sa alunec cu limba si sa le ciupesc usor cu dintii, scotand un usor marait, si tu sa te simti un moment prada mea delicioasa. Trebuie sa recunosc ca imi era dor de tine. Dar asta o recunosc doar pentru mine. Acest recunoasteri fata de mine insami se petrec intr-un spatiu interior complet tocit, rotunjit ca zidul unei fantani parasite, ele doar cad fara zgomot si se usuca prin miscarea browniana a evenimentelor naturale. Toate trec, treci frumos, imi spun. Asta implica sinceritate.
Am sunat la interfon, nu ai raspuns de prima data. Am mai sunat odata, ai raspuns imediat. Mi-ai deschis fara un cuvant. Am lasat sa treaca pe langa mine orice cuget.
Cand mi-ai deschis, era in tine un entuziasm bine ascuns sub acel zambet scurt si jumatate de imbratisare. Dar miscarile, ceea ce urmaresc in detaliu zi de zi, nu imi scapa. Si vedeam acel murmur al pielii care tradeaza faptul ca te simti dorita de o persoana pe care o vrei irezistibil.
Mi-am lasat haina, schimbam cateva cuvinte despre cat de scurte sunt zilele de iarna. Iti propun sa scurtam aceasta zi, sa facem noapte in jurul nostru.
Zambesti, si ma intrebi :
- Ce vom face intro noapte atat de lunga ?
- Bineinteles, ceva lung.
- Cat de lung ?
Zambesc.
- Cat este nevoie.
- Difera nevoia de dorinta ? ma intrebi.
- Vrei sa discutam filosofie ? zic in timp ce imi scot neglijent pantofii.
- Stiu ca-ti place. Fugi de aceasta intrebare ?
- De intrebari nu fug. Poate de raspunsuri.
- Ce curaj admirabil ! Te-ai mai gandit la mine ?
- La trecut sau la viitor ?
- Asa faci mereu ? Despici orice cuvant in doua sensuri ?
- Este de la lumina prea puternica.
- Trebuia sa rad ? Iar fugi de raspuns ?
- Nu. Nu fug, dar lumina imi da claritate si atunci vad jumatatile fiecarui cuvant. Cuvintele se nasc la fel ca oamenii. Din idee si forma.
- Ce te joci cu cuvintele. Si cum s-a nascut oare cuvantul dorinta ?
- Am o propunere, cuvantul dorinta nu mai exista, noi trebuie sa-l aducem pe lume. Avem o noapte la dispozitie.
- O noapte lunga. Am revenit de unde am inceput.

Pauza. Desfac sticla de vin. Ciocnim, zambesti, iti lingi usor buzele dupa ce le umezesti. Ma excita gestul asta.

- Ziceai ceva cu idee si forma.
- As avea niste idei…
- Sa auzim.
- Implica intradevar si urechile, dar mai intai as vrea sa-ti arat ceva.
Stingi partial lumina. Te duci spre fereastra, stau in spatele tau si iti simt de aproape parfumul. Acea zona a gatului, in spatele urechii, imi da fiori calzi numai cand o privesc.
Privim in noapte prin perdeaua stravezie. Esti putin mai inalta decat mine, nici nu observasem prima data. Acum umbra mea se proiecta peste parul tau lasat desfacut.
E noapte cu luna plina. Luna ascunde stelele sub mantia ei de lumina rasfranta pe jumatate de cer. Ma gandesc ca in vechile balade, inaintea unei nopti de dragoste se povestesc legendele stelelor. Doar ca noi de data asta nu vom face dragoste, ci vom face sex. Dragostea e cand vrei urmari. O sa inventez dragostea fara urmari. Asa simti tu ca treci frumos ? Shut the fuck up, imi spun! I’m doing whatever the fuck do I want!
Stiu ca dupa ce te voi saruta, toate astea vor disparea. Dar nu ma grabesc.
Ma apropii abia atingandu-te, iti cuprind mijlocul cu mana stanga, te trag usor usor spre mine si iti soptesc :
- Dorinta mea esti tu.
- Ma doresti ? ma intrebi intorcand pe jumatate spre mine capul.
Acum cuvintele imi ies greu de pe buze. Parca vrei sa preiei controlul. Nu stiu unde vrei tu sa ajungi. Eu insa stiu. Merg inainte, iti soptesc usor intretaiat:
- Vreau sa fim toata noaptea un singur trup. Vreau sa ma scald in trupul tau fierbinte.
Din spatele tau, cu mana dreapta iti pun un deget pe buze si iti soptesc :
- Shhhh…
Imi venea sa ma reped la gat, dar mi-am dat ragaz sa-mi intetesti dorinta. Am coborat cu degetul de pe buze, usor pe barbie, apoi pe gat, continui pe clavicula, cobor cu toata palma spre un san, te lipesc brusc cu spatele de mine, iti ridic parul cu degetele rasfrante urcand dinspre ceafa si tampla catre crestet si te sarut fierbinte, cu buze umede pe gat, acolo in spatele urechii. Un geamat scurt al tau il acopera pe-al meu, abia imi stapanesc bazinul sa nu inceapa avalansa de miscari. Aceasi stapanire conduce talazul spre bratele si buzele mele, cu ambele maini iti ridic parul, iti sarut gatul, uneori cum mici muscaturi, iti lasi capul pe spate, apas cu limba peste jugularele dilatate, abandonezi acest teritoriu gurii mele care descopera o sete uriasa de a scrie cu limba si buzele toate hieroglifele unei declaratii de iubire.
Uneori respiratia ta o simteam suierand prin laringe, fierbinte ca un curent de sirocco si atunci ma hotarasc sa ajunge spre buze, sa sorb aceasta respiratie. Cu un sarut aeric dau gurii tale de stire ca vin. Apoi ne unim buzele, pe mijloc, cu totul, patrund cu limba printre buzele tale si limba ta se lipeste de-a mea ca propriul meu glas. O secunda ramanem asa, intrun salut de onoare al gurilor noastre. Ti-ai inclinat spre mine capul, corpul tau sta ireal inclinat spre spate catre mine, in echilibrul fragil al unui sarut de care nu vrem sa ne dezlipim. Avand ochii inchisi, inteleg prea tarziu ca ne dezechilibram usor spre stanga . Astfel ca sarutul nostru se termina brusc pentru a ne redresa. Te intorci spre mine, ma cuprinzi cu bratele pe dupa gat, ne apropiem trupurile fata in fata, ni se ating usor sanii, nasurile si fruntile, iti simt genele cum tremura si ochii tai atat de aproape de mine, nu mai reprezinta o privire, ci un tarm pe care ma odihnesc cu incredere deplina a momentului.
Intredeschizi buzele, apropiindu-te de ale mele si incepem sa ne sarutam, cu ochii inchisi, cu limbile impreunate, iti golesc gura de respiratie, apoi ti-o umplu de un Ahhh prelungit, dorinta nuda trece pervaziv prin trupurile noastre si iti fugaresc varful limbii printre sunete amorfe, apoi iti las limba sa ma caute adanc si cand atingi radacinile gurii mele ma rascoleste o tresarire in arcadele si profunzimile feminitatii mele, de parca s-a umplut un vas de elixirul senzatiei depline.
Cu gesturi instinctive te asez pe canapea, intru cu mainile pe sub bluza ta, aproape ca imi vine sa o smulg de pe tine, ti-o ridic peste cap, vreau sa pun cat mai repede distanta intre tine si orice articol vestimentar. Sutienul il desfac in timp ce iti sarut barbia si gatul, in laguna de deasupra claviculei pescuiesc cu limba rasuflarea murmurata de fiecare milimetru de piele. Fustele pot fi folosite ca teste de inteligenta. Noroc ca tu ai trecut testul, pentru ca mereu imi este greu sa-mi dau seama pe unde iese mai repede si mai usor. Imi desfac camasa cu gesturi spasmodice, cred ca nasturii se inmultesc tot noaptea ca oamenii, imi trag cureaua si blugii, necesita putina atentie, ii desfac cu o singura mana, ma ajuti cu niste reflexe care ma uimesc, ai pe buze, uitat, un zambet care ma scoate din minti.
Raman in boxeri. Bustiera o scot ceva mai potolit.
Ma aplec peste tine, imi lipesc coapsele de interiorul coapselor tale si iti departez picioarele cu o presiune constanta.
Urc cu sarutarile de pe piept, pe gat, merg usor spre ceafa, iti ating lobul urechii cu limba, si apoi patrund cu varful limbii arcuit in urechea ta, rasuflarea mea soptita iti incalzeste timpanul, alunec in auzul tau ca o picatura fierbinte de dor si ratacind prin cotloanele acestei gratioase parti a fapturii tale simt cum coapsele tale se relaxeaza, bazinul urca spre mine abrupt si un geamat scapat printre buzele tale fierbinti trezeste in mine un vulcan caruia de obicei i se spune dorinta sexuala irationala, primitiva, animalica.
Iti pun o mana sub fund si imi lipesc bazinul de al tau desenand niste cercuri largi. Iti sarut sanii, ma joc putin cu fiecare mamelon, apoi imi lipesc sanii de ai tai, apasand usor. Iti ridici picioarele, imi cuprinzi spatele cu ele, si ma tragi spre tine strans. Se vede si simt prin chilotii tai o umezeala calduta. Simteam demult cum veneau din mine fluxuri lente fluide si imi faceau sexul sa caute prin ploaia aceea innotul salvator.
Iti dau jos de tot chilotii fara sa ma grabesc, urmaresc alunecarea lor de-a lungul picioarelor tale sculptate,pe glezne incetinesc si te ating prelung. Imi dau jos boxerii pana la genunchi, apoi ii scot cu picioarele de tot, nu pot sa-mi iau ochii de la tine.
Sexul tau e ud. Am de gand sa-l inund. Ma umple de placere lipsa parului si acel mic rest sub forma de cerc Yin si Yang ma face sa zambesc. Opera de arta! Eu am pastrat fix o linie, cea mai fina linie, aceea dintre a fi si a nu fi.
O strangere a genunchilor tai imi taie sirul gandurilor. Ma sprijin in maini, ma aplec usor spre tine, ajung in dreptul ochilor tai, te privesc intens cu pupilele dilatate maxim si buzele intredeschise, se ating bazinele si platourile montane venusiene, iti arcuiesti spatele, te impingi spre mine, ochii tai inca ma urmaresc, pizdele noastre se unesc cum se intalnesc doua valuri pe o mare. Rezulta un val de dorinta ce curge prin venele noastre. Te sarut din nou pe sani, apoi urc spre gura, abdomenul meu valseaza peste tine, picioarele tale pe jumatate flexate se lipesc de soldurile mele si ma indeamna usor. Aceasta chemare declanseaza in mine o miscare frenetica, iti prind umerii strans in palme si ma imping spre tine, revenind apoi cu forte crescute. Stiu ce vrei. Stiu cum ma vrei. Cu mana dreapta merg spre sexul tau, pe care il ating usor cu degetele rasfirate, apoi lipesc de el toata palma si apas usor, simt umezeala ta cum se intinde pe degete, imi aduc mana in fata buzelor, te privesc in ochi si culeg cu limba gustul izvorului tau de pe suprafata propriei maini, apoi de pe degete, unul cate unul, apoi toate odata, iti dau excusivitate asupra tuturor simturilor mele. Revin cu mana pe sexul tau umed si rosu, tin o mana pe gatul tau, cu bazinul si abdomenul te apas in valuri si cealalta mana, cu doua degete sadeste ...



    Login