Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDomnita cu parul inflacarat
Autor : abc15 - 2013-08-24
Citita de 7390 ori - Nota 8.12 (43 voturi)
Clara, atent de dulce imi e intiparita in minte amintirea ei. Ne-am cunoscut online, parea o tipa cu o minte ascutita, umor si cel mai important, un corp extrem de sexy. I-am propus sa ne intalnim la o cafenea din centrul vechi dupa cateva conversatii interesante. A acceptat fara ezitari.
Eram putin confuza, nu stiam la ce sa ma astept si cum sa ma port(fiind prima mea intalnire “oficiala” cu o fata), dar relaxarea ei m-a linistit complet, s-a purtat atat de firesc de-a lungul intalnirii incat am simtit ca am fi vechi prietene. Orele din seara aceea au zburat rapid, aproape 22, voiam sa prind ultimul metrou.
Ii spun ca vreau sa plec, iar ea, cu ochii senini si verzi, incredibil de mari, parul rosu aprins nu foarte lung si inaltimea sa caraghios de redusa se ridica pe varfurile picioarelor, inalta o spranceana:
- Chiar trebuie sa pleci? Mi-a placut compania ta, as vrea sa mai discutam.
A fost mai mult decat suficient.
- In regula, as putea sa mai stau, pana la urma nu locuiesc chiar departe si pot apela oricand la un taxi.
-Hai sa ne plimbam.
Ma apuca de mana si ma trage dupa ea. Nu stiu cum a reusit, dar m-a dus prin locuri total necunoscute, nu prea luminate si aproape pustii. Doar ca devenise tacuta, eu tot povesteam incercand sa acopar golul. La un moment dat se opreste, se uita in jur apoi ma priveste fix isi asaza mainile pe umerii mei si ma impinge intr-un zid , se ridica usor si imi apasa buzele cu ale ei. Ei… la asta nu ma asteptam, mi-a taiat respiratia. Ii acopar spatele cu bratele mele, o mangai. As putea sa jur ca saruta mai bine decat oricare tip l-am intalnit pana acum, limba ei se strecoara jucausa si ma gadila atat de placut incat imi cutremur tot corpul in fiori, o mangai pe toata suprafata spatelui, o imbratisez, stiu ca o doresc mult.
Aproape insesizabil isi dezlipeste gura si fiind aproape inca de fata mea imi sopteste:
- Nu-i asa ca vrei mai mult?
- Te vreau, vino la mine.

Ne hotaram sa mergem pe jos, sa dam continuitate romantismului. Ajungem la mine, usa se deschide cu un scartait, in spatele meu, aud cum respiratia ei devine sacadata. Zambesc in sinea mea.
-Nerabdatoare? Asteapta sa incui usa.
Invart cheia si ma intorc, prin intuneric ii simt privirea intensa. Ma imbratiseaza tandru si ne asezam pe pat. Incep sa ii suflu cald peste gat, sa ii masez pielea cu buzele si limba, devine nelinistita, tremura.
Se rasuceste peste mine si incepe sa ma sarute violent, mainile mele I se ascund pe sub bluza, ii desfac sutienul. Se ridica putin si isi arunca bluza, ramand cu sanii mici la vedere. Innebunita incep sa ii ling sfarcurile, sa o zgarii pe spate, ea la randul ei imi pipaie sanii pe sub bluza. Ii deschei nasturii de la jeansi si ii trag jos, ramand intr-opereche de tanga albi, dantelati. Se intinde pe spate, eu o acopa...



    Login