Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDomnisoara Timida 3
Autor : morenasm - 2019-01-27
Citita de 6224 ori - Nota 8.65 (40 voturi)
Cum am ajuns acasă, am sunat-o, însă nu mi-a mai răspuns. Se juca cu mine și cu sentimentele mele. Îi plăcea asta.

Alarma isterică ce suna în fiecare dimineață mă trezește la 7. Era iar timpul pentru o zi plictisitoare la muncă. Sincer, îmi place ceea ce fac, dar sunt zile când pur și simplu îmi vine să mă dau cu capul de pereți.

Am fost informată aseară de către secretară că vor veni câțiva tineri pentru interviul anual de înscriere pentru practică. Iar azi asta aveam de făcut: să stau în fața unor studenți care vor să facă practică la noi.

Mă conformez deși nu aveam chef de asta. Bine că măcar nu mă ocupam de toate departamentele ci doar de cel economic.

Mă pregătesc să încep noua zi de lucru. Azi simțeam să îmi pun o lenjerie sexi, asortată. O pereche de boxeri dantelați, roz cu sutien asemenea. Îmi pun costumația office pe care mi-o alesesem special pentru ziua de azi. Fusta creion ce venea puțin deasupra genunchilor, cămașă albă cu decolteu în V și sacou asortat cu fusta. Nu purtam des fuste sau rochii, dar când o făceam mă asiguram că îmi stă bine. Îmi las părul desfăcut pentru a cădea în onduleurile formate peste noapte.

Cobor în parcare unde era mașina. Azi era o zi însorită, frumoasă și asta mă binedispunea. Pornesc motorul și părăsesc parcarea.

În 10 minute sunt la muncă. Cum intru pe ușile clădirii, asistenta mea mă întâmpină cu cafeaua și agenda pe ziua de azi. Îmi spune de ședința de la 9 cu personalul și de la 10 cea cu interviurile.

Mă duc în biroul unde mă așteptau alte câteva teancuri de documente ce trebuiau verificate și semnate.

"Ughhh! Uneori îmi vine să plec pe o insulă pustie și să rămân acolo."

După ședința care se termină la 10 fără un sfert, mă duc în camera pentru interviuri. Acum trebuiau să sosească studenții. Pregătesc câteva întrebari. Pe lângă note, mă interesa dacă stiu ceva de compania asta și de practica pe care vor să o facă.

- Domnișoară, zice asistenta mea care intră pe ușă după ce bate. Au venit 20 de studenți cu profesorul ce a sunat. Să îi las înăuntru pe rând?

- Întâi profesorul. Vreu să văd la ce mă aștept.

Dă din cap în semn că a înțeles și pleacă. În scurt timp, pe ușă intra un bărbat înalt, prezentabil ce părea să nu aibe mai mult de 50 de ani. Avea părul grizonat, frumos tuns și o barbă nerasă de câteva zile. Zâmbește larg când mă vede. Mă ridic din scaum și dau mâna cu el respectuos. Imediat îi simt privirea pe tot corpul cum îmi măsoară fiecare formă.

- Bună ziua! Sunt Enea Vlad.

- Bună ziua, domnule. Aida Pop. Încântată.

Ne așezăm și începem să discutăm despre studenți. Din când în când ochii lui coborau către decolteul ce nu îmi era rușine să îl afișez. Sincer, mă cam incita treaba asta.

Un flirt nevinovat nu strică. Încercam să păstrez o postură serioasă și formală, dar mai scăpam câte un chicotit. Ehh... un bărbat bine mereu te va intimida.

După ce aflu toate informațiile despre studenți, domnul părăsește încăpere.

În câteva secunde intră primul student. Se prezită și începe să vorbească deapre el. Și așa continuă și următorii. Toată treaba ține mai mult de o oră. Verific lista ce o aveam și mai erau încă 3 studenți: 2 băieți și o fată.

Numele fetei îmi sare în ochi dar il ignor. Nu putea fi ea. Deși, nu știu exact la ce facultate merge și ce an este.

Intră și băieții care erau intimidați de mine. Normal! Nu mereu mergi la interviu și găsești o tânără de 24 de ani care te va intervieva. Ciudat, nu?

Acum era rândul ultimului student. Abia așteptam. Vasile Simona.
Am sperat până în ultimul moment să intre altcineva pe ușă, dar cum universului îi place să joace feste, intră aceeași fată, timidă, pe care am cunoscut-o cu câteva zile în urmă.

- Aida? Întreabă, surprinsă și ea la cine a nimerit.

- Ummm... nu știam ce să îi zic.

- Ziceau băieții că e o femeie bună care face interviul, dar nu mă gândeam la tine.

Rămăsese blocată în ușă. Iar eu nu știam ce ar trebui să fac acum. Îi fac semn să se așeze că nu putea sta acolo toată ziua.

Îi privesc fiecare pas pe care-l face către scaun. Încerca să evite privirea mea dar era în zadar pentru ea. Încercam să-mi dau seama, după câte s-au întâmplat între noi, de ce încă se comportă atât de timid. Cel puțin, până într-un punct.

Mă ridic de pe scau și mă duc în fața ei, sprijinindu-mă cu spatele de birou.

- Și, nu mi-ai răspuns aseară la telefon. Nu ridică ochii să mă privească. Se uita la mâinile pe care le freca nervoasă.

Mă pun pe vine în fața ei pentru a-i atrage atenția.

- Uită-te la mine, îi zic cu autoritate în glas. Însă nu o face. Nu-mi dă de ales decât să îi ridic capul de bărbie pentru a o forța să se uite la mine.

Cum facem contact vizual simt un nod cum mi se formează în stomac. Înghit puternic și mă apropii puțin de ea.

Nu zice nimic. Mă privește mirată. Îi inspectez fața și cum mă opresc la buzele-i roșii și cărnoase, inconștient mi le mușc pe ale mele. Nu mă mai abțin. Îi trag capul de bărbie și o sărut puternic. Asta o ia prin surprindere și tresare la contactul dintre noi.

Îmi pun mâna în spatele capului ei pentru a adânci și mai mult sărutul. Fără să îi cer permisiunea, îmi bag limba în gura ei pe care încep să o explorez. Avea un gust de mentă și căpsuni în gură. Imi plăcea.

Cu mâna liberă încep să îi mângâi piciorul care era acoperit de materialul pantalonului. Trebuia să simt mai mult. Mă duc direct la nasture și imediat i-l deschei. Cum am tras și fermoarul îi dau pantalonii jos și o las numai în bikini.

- Îmi place ce văd, îi zic mușcându-mi buza. Acum era rândul meu să o gust și să-i ofer plăcere.

Mă surprindea că nu protesta deloc. Se lăsa pe mâna mea. Iar mâna mea voia să îi frământe sânii moi și să simtă sfârcurile întărite.

Îmi bag mâna pe sub bluza ei chinuindu-mă puțin cu sutienul care era în cale și îi cuprind tot sânul în palmă. Nu era foarte mare dar era apetisant. Încep să i-l masez ușor, din când în când ciupind-o de sfârc. Asta o face să geamă și îmi plăcea.

Îmi croiam drumul pe gâtul ei dulce. Mă înnebunea parfumul cu care s-a dat. Încep să o ling ușor pe claviculă și, pentru că nu am acces la sânii ei, îi dau bluza jos.

Începuse și ea să mă desfacă la cămașă și ușor să mă apuce de sâni. O opresc când înceacrcă să-mi dea sutienul jos.

- Nu! Îi șoptesc. Acum e despre tine. Îi zâmbesc și îmi continui treaba pe pieptul ei.

Îi dau sutienul la o parte și încep să îi sărut fiecare sân în parte. Ce bine se simțea. Era o senzație nouă. Nu mă mai desfătasem cu sânii unei femei până acum dar îmi plăcea la nebunie.

Voiam cu nerăbdare să ajung între picioarele ei, sa-i simt mirosul și gustul. Dar trebuia să o iau ușor. O femeie tr...



    Login