Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

domnisoara cu ochi verzi.. 3
Autor : alex_hot - 2012-03-22
Citita de 8625 ori - Nota 7.35 (23 voturi)
Excursie la Venetia…
Sunt cu Andreea,de cam o luna. Totul a decurs destul de ok intre noi si sper ca va decurge si de acum in colo. Azi ma gandesc sai fac o surpriza.
De ieri dimineatza, am primit un telefon de la mama ,cu scopul sa dau o fuga pana la Venetia sa ma vad cu Don Mario. O fuga,ham… Nu puteam sa o refuz stiam ca iese frumusei bani din afacerea ce urma sa o incheiam cu acest onorabil domn,si mare parte era meritul meu,muncisem destul de mult la ea.
Dar acuma ce fac sa stau 3 zile fara Andreea,nu prea vroiam. Asa ca decid sa o iau cu mine. Ma trezesc de dimineatza,inaintea ei si fac toate pregatirile. Mama aranjase tot cu biletele cazare la hotel in Venetia tot. Si bine inteles ca iam spus si de noua mea iubita,si ia cumparat si ei bilet. Putin surprinsa insa,stiind ca eu nu imi iau niciodata iubitele in calatoriile mele. Dar de data asta e altfel. Iam facut bagajul lui Andreea si acuma urma sal fac pe al meu.
- Neatza iubire, ce faci?
- Poi bagaje .
- Poi de ce ? Unde pleci?
- Am o intalnire de afaceri in Venetia.
- Si tu acuma imi spui?
- Da ,si eu stiu de ieri.( nu iam zis nimic ca eu iau si pe ea nimic,vroiam sa vad pana unde ajunge cu fatza aia suparata:D)
- Si cat stai?
- Stiu cand plec, nu stiu cand ma intorc.
- Vad ca tiai luat multe bagaje deci stai ceva timp.
Am lasto prea multa asa ,si daca mai vorbeam mult perdeam avionul, asa ca ma decid sai spun ca unul dintre bagaje e al ei.
- Vezi tu iubita , nu ma duc singura,tu vii cu mine.
- Ce?!
- Da ,bine daca vrei.
- Da sigur cum sa nu .
- Ok in o ora trebuie sa fim la aeroport.
- Ok sunt gata in 20 de minute.
A fost rapida,adica nu am mai vazut nici o fata sa se pregateasca asa de repede ,si arata splendit.
Ajungem la aeroport,aveam zborul la 11:35. Sii in Venetia eram la 12:40 ora Italiei. Eu in Venetia am mai fost de cateva ori si cunosteam destul de bine zona,insa la aeroport,bunul nostru “prieten” a trimis o masina sa ne ia.
- Mi scuze seniorina.
- Si .
- Don Mario,mia mandato .
- Ok ,va bene.
Ne urcam in masina si pornim. Soferul insa ma intreaba,daca domnisoara a mai fost in Venetia, eu iam zpus ca nu. Si ma asigura ca va avea o mare surpriza.
Andreea – Ce a zis?
- Ca iti va face o surpriza.
- Serios?
- Da.
Eu sincera m fost un pic geloasa, vazandul pe sofer cum se uita la ea. Dar mia trecut. Si intradevar era o surpriza,ne-am oprit in piata San Marco,e foarte frumos acolo e exact centru,centrului orasului. Sunt o multime de lucruri de vizitat, cu toate ca eram in intarziere nu vroiam sai rapesc aceasta bucurie Andreiei. Facem poze mancam inghetata ,si ne plimbam circa o ora,deja era tarziu.
- Iubita mergem? Trebuie sa ajungem la hotel si sa ne schimbam apoi la 4 am intalnire cu acel domn. Dra iti promit ca ne intoarcem.
- Da sigur.
Dau sai deschid portiera la masina,dar soferul mi-o ia inainte.
- Amico mio, e la mia ragatza( ii zic eu nervoasa soferului,ramanand putin surprins isi cere scuze si intra in masina).
Ajunse la hotel, ne intrecem amandoua care sa faca prima dus,ham as fi vrut sa facem amandoua,dar e ca dura foarte mult. Asa ca o las pe ea prima,zambindumi in cltul guri se dezbraca in fatza mea.
- Aham te joci cu mine…
- Eu ,nea.
Si imedeat imi suna telefonul,era mama ma intreaba daca am ajuns cu bine. Totul ok. Desi ma enervase putin ca imi stricase imaginea,imediat ce mia sunat telefonul ea a disparut.
Ne pregatim noi si se face 4 fara cinci,Don Mario, era un om destul de punctual, nici inainte dar nici dupa ora care tia ziso el.
La 4 fix, eram jos in restaurantul hotelului.
Intram in discutie ,omului ii place mult sa vorbeasca asa ca ma intreba de toti de mama de drum de tot cei venea. Si bine inteles cinei domnisoara, stiind ca imi plac felete iam spus. Dar stia cu siguranta cine e de la mama ca la prevenit. Totul a decurs destul de bine,chiar foarte bine. Nu a mai fost nevoie si de o a doua intalnire. Eram destul de obosite amandoua,asa ca imediat dupa ce am incheiat afacerea cu acel domn,am plecat in camera noastra de hotel. Eu eram mult mai in fortza ca ea,sunt invatata cu astfel de program. Pe ea o vad cum incepe sa isi arunce pantofi din picioare si se tranteste in pat. Am stat un pic cu ochi pe ea si sar si eu langa. O prind de mana, si ii multumesc pentru ca a venit cu mine.
- De e imi multumesti? Eu ar trebui sa o fac , e un loc minunat mereu mi-am dorit sa vin aici.
- O sa mai ramanem cateva zile.
- Serios?
- Da.
Se ridica, se uia la mine si apoi sare peste mine,si ma saruta ushor. Insa sarutul nostru este intrerupt de bataile in usha.
- Ce? (si ma ridic nervoasa sa vad cine e .)
La usa era menegerul hotelului.
- Domnisoara ,scuzati deranjul.
- Da.
- Dupa cum stiti mama dumneavostra este clienta veche de a nostra,ea sa ocupat si cu plata.
- Da.(hai mai repede coaie ca am treaba,imi zic eu nervoasa in gand)
- Va trmis o sticla de sampanie ,sa sarbatoriti,si daca mai doriti ceva nu ezitati sa ne sunati sa aveti o seara placuta.
- Multumesc.
Mama te iubesc! Mama mea, stie ea ce stie.
- Cine era?
- Avem sampanie.
- Si ce sarbatorim?
- Prima ta zi in Venetia.
- Suna destul de bine.
Nu ,nu bine, foarte bine. Desfacem sampania si ne punem pe “baut”. Totul era minunat,eram obosi...



    Login