Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDomnisoara cu ochi verzi 2,
Autor : alex_hot - 2012-02-18
Citita de 7598 ori - Nota 8.21 (29 voturi)
M-am trezit a doua zi dimineatza,si o cautam pe domnisoara mea cu ochi verzi,dar nu era in pat. Am zis asta e ,o fi plecat acasa,ma ridic si ma duc sa fac un dus. Ies eu de la dus cu un prosop in jurul meu si ma duc in bucatarie sami fac o cafea. In bucatarie raman un pic surprinsa,domnsisoara mea cu ochi verzi era acolo.
- Buna dimineatza…(si vine spre mine si ma saruta) cafea?
- Da…sigur,multumesc..cum de mai esti aici?
- Ah..scuze plec imediat….(si o vad cam da sa iasa din bucatarie.)
- Stai..nu pleca ,eu vreau sa ramai,nu ma asteptam sa te gasec,atunci cand m-am trezit, nu erai in pat ,de asta am ramas asa uimita.
- Poi eram aici si faceam cafea…,am auzit apoi apa la baie dar am zis sa nu te deranzej.
- Nu era niciun deranj.
Apleaca ochi in pamant si zambeste rusinata,avea un tricou alb de al meu pe ea ,eram un pic mai bine facauta ca ea,si mai inalta si tricolul ii statea destul de larg. Ma apropii de ia o prind de tricou si o trag spre mine,o sarut si ii zic cai sta foarte bine in acel tricou. Am baut cafeaua inpreuna si iam propus sa mergem in oras undeva sa luam micul dejun inpreuna, asta doar daca nu are vreo treaba acasa. Ma asigurat ca e ok si ca va petrece toata ziua cu mine,asta doar daca nu ma deranjeaza cu ceva. Bine inteles ca nu ma deranja zis si facut. Ne-am inbracat si am plecat amandoua in oras,am luat micul de jun intr-un local dragutz si apoi ne-am mai plimbat un pic pe afara dupa care am ajuns acasa. Era foarte frumoasa,prin tot ce facea,amuzanta,foarte deschisa erau genu de calitati pe care le cautam la o femeie. Am ras toata ziua inpreuna. Am ajuns acasa,si nici bine nu am deschis usha si incepe sa ma sarute cu japca,eu raman,cam tablou dupa care ea inchide usha in urma mea si imi sare in brate.
- Te vreau..te vreau acum, exact cum team vrut si aseara.
- Asta nu va fi o problema.(ii spun eu zambind)
Incepem sa ne dezbracam de pe hol , nu mai aveam rabdarea necesara sa ajung cu ea in dormitor si dupa aia sa o dezbrac. Mirosul pelii ei ma inebunea,nu ma mai saturam de el, de ia, de buzele ei carnoase si umede. Nu ne ia mult si suntem amandoua dezbracate, eu eram deasupra ei in pat si o sarutam nebuneste, ii sarutam gataul ca un vampir insetat,coboram ushor cu saruturi lungi pana pe sani ei si incep sa ma joc cu ei.erau deja intariti si sfarcurile ei…mmmmm…ii molfaiam sani in gura infometata,imi place la nebunie gustul lor,ma opresc pentru o secunda si ma uit la ea,avea capul pe spate si ochi inchisi,ma ridic si o sarut scurt,dupa care revin din nou la sani si ii savurez,in timp ce imi fac loc cu mana dreapta intre picioarele ei. O simteam era deja uda,ma excitam eu mai mult ca ea,cand ii simteam toata ferbinteala de sub picioarele ei.
Nu rezist mult si cu multe regrete perasesc sani ei minunati si ma dus spre muntele venus,ii sarut abdomenul ushor si pe ia o simt cum se incordeaza sub mine si cum incepe sa gafie..
Ajung si la basarica ei ferbinte,mmm, imi fac loc printe labii si incep sai ling ushor clitorisul,sus,jos,cu miscari precise si ushoare,dupa infingandumi limba in vaginul ei,ii simt manutele ei micuti se finute in paul meu,si printre gafiitur zicandumi ca ma vrea in ia. Plec cu limbutza de la vagin si ma duc la clitorisul ei, dar asta nu inseamna cal las singurel si ii bag prima data un deget in vaginul ei si apoi mai bag unul si incep sa o fut ushor in timp cei lingeam clitorisul,incep din ce in ce mai repede ia gafaind si scotand sunete din ce in ce mai des si mai puternice,se incorda si nu mai are mult si ajunge la orgasm. Imi scot repede degetele din ea si cu limba culeg tot sucul care iesea din ea. Ma ridica poi spre ea sarutando incet peste tot corpul pana ajung la gurita ei, si o sarut. Ma inbratiseaza puternic si imi spune ca ma iubeste,ii zambesc,si in cateva secunde ma vad sup ea. Mica, mica dar a avut puterea sa ma bage sub ea dintr-o miscare. Imi saruta gatul si cu o manutza se joaca cu sani mei ii ia la masat cand pe unul cand pe altul,dupa care coboa...



    Login