Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDoar ea... (partea II)
Autor : pandacorn6 - 2020-05-22
Citita de 6244 ori - Nota 8.09 (32 voturi)
Eram fixată pe volan, muzica răsuna în mașină la maxim, ea controla playlist-ul. Schimba melodiile la fiecare 10 secunde. Deja devenea enervant. Se oprește la una din piesele mele preferate, dacă o schimbă și pe asta o să - mi sară muștarul.
Ajungem la mine, parchez mașina și cobor să - i deschid portiera.
-Vai dar ce gentlewoman suntem azi. Replică ea.
-Mi-era frica să nu-mi trântești portiera, nimic mai mult. Spun și pufnesc ușor, pumnul ei aterizează în umărul meu.
-Auch?! De ce dai?
-Că devii nesimțită.
-Scuze?
-Scuze acceptate!
-Fuck you! Murmur încet încât să aud doar eu, dar se pare ca are și auz de bufniță.
-Ai vrea tu! Replica asta m-a lăsat din nou fără cuvinte pentru că știam că are dreptate.
A sosit și liftul între timp, o las să intre prima, după care mă asez față în față cu ea, cât mai aproape.
-Să știi că eu chiar aș vrea! Gura mea iar vorbește fără să colaboreze cu creierul.
-Știu, de asta sunt aici, să - ți îndeplinesc dorința înainte de a pleca.
Iar m-am blocat, nu știam ce să zic, un sentiment de tristețe mă cuprinde, deși ar trebui să fiu bucuroasă pentru că visez la ea de 6 luni, nu? Dar gândul că va pleca mă rupe în două. Deci se pare că simt pentru ea mai mult decât o dorință sexuală, ceva mă leagă de ea și nu știu ce, sau de ce. Sunetul liftului care a ajuns mă trezește din visare. Scot cheia de la apartament și deschid ușa lăsând - o din nou să intre prima.
-Imi place apartamentul tău, m-aș putea obișnui repede aici. Spune sarcastic.
-Atunci nu mai pleca, rămâi cu mine aici, ce este așa de important acolo? Ești o femeie deșteaptă, ți - ai putea găsi de lucru si aici destul de rapid.
-Dacă ți - aș spune nu ai înțelege, deci prefer să tac, probabil îți voi mărturisii la un moment dat.
-Ce?! Nu te mai înțeleg, jur. Știi bine că mie orice mi - ai spus, am înțeles, de ce nu aș înțelege si acum? Ce poate fi atât de nașpa?
-Nu are rost să discutăm despre asta acum, crede-mă. Hai mai bine să bem un vin, să ne relaxăm... Ce zici de asta?
-Off, okei. Am vin în frigider. Merg să l aduc.
-Bun, până atunci spune-mi unde este baia, am nevoie de un duș fierbinte urgent.
- Ultima ușa pe stânga, gagico!
Merg la frigider, scot vinul, scormonesc în dulap după ceva pahare curate, majoritatea erau în chiuvetă murdare, nu mă judecați, am avut o săptămână grea!
Mă năpădesc iar gândurile. Ce poate fi atât de important acolo? De ce pleacă? De ce imi ascunde asta? Ce dracu este cu mine? Ar trebui să mă bucur de moment și apoi să o las cu alegerile ei, iar am sentimentul că fata asta mă va rupe în mii de bucăți.
Încerc să mi alung gândurile astea.
Intru în living, pun cele două pahare pe o măsuță de sticlă, torn vinul și aștept. Ce aștept? Nici eu nu știu, probabil pe ea. De ce zic probabil? Pentru că am un mare gol în creier.
A ieșit din baie :
-Unde ești?
-În living!
Vine în fața mea doar în slip și cu un prosop în jurul ei.
- Dă-mi ceva să pun pe mine, ah și apropo, vezi că - ți curg balele.
Într-adevăr mă holbam de parcă era prima femeie pe care o vedeam almost naked.
-Hai în cameră să vedem ce ți găsim pe acolo.
Deschid dulapul și îi întind o cămașă albastră mai largă, îmi place maxim cum îi stă. Imi spune că este deajuns, oricum îi trece de fund, nu că m-ar fi deranjat dacă n-ar fi trecut 😁. Cămașa o închide doar la ultimii trei nasturi, încât să nu se vadă totul, dar totuși să se vadă ceva.
Ne întoarcem în living, mă așez pe canapea iar ea își ia paharul de vin și se așează în brațele mele cu picioarele în jurul meu. O cuprind cu toată pasiunea din lume. Parfumul pielii ei îmi intră adânc în piept. Îi sărut ușor umărul dezgolit de cămașă, iar ea zâmbește, zâmbesc și eu.
Ochii ei albaștri parcă mă privesc până în suflet. Ia o gură de vin, iar apoi buzele ei îmi alintă obrajii, fruntea, bărbia, nasul, iar la final buzele...un sărut scurt, umed și cu gust de vin, ador! 
Vocea ei sparge liniștea :
-Știi, face o pauză de câteva secunde, deși ești mai mică cu 10 ani ca mine, ești singura persoană în brațele căreia mă simt în siguranță. De obicei eu sunt cea care asigură sentimentul ăsta, dar cu tine este diferit, tu mă înțelegi cel mai bine de parcă m-ai cunoaște de ani buni, mi-ai dat cele mai bune sfaturi și mereu te-ai ținut de capul meu să vezi ce fac, cum sunt, dacă sunt bine, chiar și atunci când te ignoram total. De ce faci asta? De ce mă obișnuiești prost? De ce îmi întuneci judecata?
-Eu? Rămân mască, sinceritatea ei uneori mă uimește, nu are pic de emoție în voce, pronunță totul atât de clar și atât de convingător încât rămân proastă, femeia asta îmi dă cu virgulă.
-Da copile, tu.
-Pentru că îmi pasă, simt că asta trebuie să fac și îmi place când îmi acorzi atenție, îmi place să știu că ești bine, că te simți bine.
-Îți face plăcere să mă faci să mă simt bine? Tonul ei începe să devină extrem de sexi, vocea ei cu o tonalitate destul de răgușită mă înnebunește.
-Mhmm.. Nu reușesc să spun mai mult de atât. Buzele ei se năpustesc asupra buzelor mele, iar limba ei o caută nestingherita pe a mea. Mâinile mele îi mângâie spatele pe sub cămașa largă, iar ale ei se plimbă prin părul meu. Sărutul nostru devine din ce în ce mai sălbatic, mai umed și mai dulce. Minutele trec, iar aerul începe să devină insuficient.
Ne oprim când niciuna din noi nu mai poate respira. Mâna mea stângă se mută de pe spatele ei pe abdomen, dar de data asta peste cămașă, imediat ochii ei se lărgesc iar pupilele i se dilata. Mâna mea își continuă traseul din ce în ce mai sus, până când ajunge la sâni, îmi trec mâna cu un ton apăsat peste ei fără vreun gest brusc sau necontrolat, pur și simplu în trecere. Ajung la primul nasture închis pe care îl desfac încet, al doilea și în final ultimul, cămașa încă stă perfect pe ea, ceea ce mă supără așa ca trag încet de ea să - i dezgolesc sânii. Buzele mele îi acaparează gâtul, sărut, mușc și apoi îmi trec limba peste fiecare loc vătămat de mine. Își lasă capul pe spate din vina plăcerii, mâna mea dreaptă îi susține greutatea corpului fiind plasată în spatele ei, iar mâna stângă se joacă cu sânul ei drept. Cobor cu buzele de pe gâtul ei pe umeri, iar apoi pe sânii ei, mă "hrănesc" cu fiecare în parte. Limba mea face cercuri în jurul sfarcurilor întărite de atâta dorință, apoi mușc ușor și îi sug...și iar de la capăt. Gemetele îi scapă rând pe rând, iar bazinul ei se mișcă necontrolat în poala mea.
Mă întorc...



    Login