Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDiferenta de varsta si tensiunea sexuala, continuare
Autor : nakedfire - 2016-10-24
Citita de 19334 ori - Nota 8.40 (65 voturi)
Si buzele ei rabdatoare si catifelate, ma invitau...sarisem peste atat de multe cuvinte si gesturi incat nu stiam ce o sa simt cand ne vom intalni privirile, pleoapele ma ardeau si acesta era momentul curajului, sa-i spun din ochi ca ma atrage si vreau sa facem dragoste. Era ca si cum m-as fi dezbracat a doua oara, pana la suflet.
Ma intreaba cu glas soptit:
- Ai mai facut asta cu o femeie?
Deschid ochii si ii spun:
- Nu e prima data. A trecut mult timp de cand am lasat sa se intample asta. Imi place rabdarea ta.
Cum as fi putut sa-i spun ca intregul ei corp radia spre mine o atractie irezistibila si irationala, ca de cand imi mangaiase genunchiul in statie, caldura urcase tacut dinspre genunchi pana in piept, fara a avea curajul sa o recunosc macar fata de mine. Ca o cautasem pentru a retrai senzatia. Ca atunci cand m-a primit atingandu-mi mainile, acestea deja mi se infierbantasera pana la coate si tamplele imi ardeau de simteam ca o sa ma inrosesc ca racul.
- Mai copile, da’ crezi tu ca e bine ce facem noi aici?
- E foaaarte bine. Putem chiar si mai bine de-atat daca ne dezbracam.Doamne ce-mi doresc sa te tin in brate. Stiu ca trece repede, da’ stai, te rog...
N-am asteptat sa mai zica nimic. M-am ridicat in sezut langa ea, i-am luat capul in maini si o priveam asa cum as vrea sa mi-o reamintesc mereu, chiar si atunci cand voi privi si eu viata de la aceeasi borna temporala. Mi-am atintit privirea mangaietoare si dezarmata in ochii ei caprui ce se zbateau usor nelinistiti, mainile imi tremurau simtind dincolo de forme cum timpul aproape deja ca ne smulge una de langa cealalta, se oprisera norii, clipeau stelele, niciodata nu mai simtisem ca vad efectiv sufletul, cum de era atat de deschisa fata de mine? Imi era un pic de teama, ca si cum as calca intr-o apa subterana dintr-o pestera necartografiata. Nu am dat atentie sentimentului pentru ca era prea nou si necunoscut, in schimb m-am apropiat de buzele ei si am sarutat-o lin ca o parere, raman cu buzele aproape inchise lipite de ale ei, apoi imi inclin capul spre dreapta si ii cuprind buzele intr-o sarutare mai decisa, umeda, si simt cum incepe sa-mi raspunda, se lasa usor pe spate, imi asez coapsele peste ale ei, devenim un lotus ce-si cauta anotimpul infloririi, cobor cu mainile spre spatele ei sprijinindu-o si incep sa-i cunosc putin cate putin gustul si dorintele. E prima data cand descopar ca pot avea rabdare. Imi place asa tare sa o sarut. Limba si gura ei sunt cumva nehotarate, desi se supun chemarii gurii mele, suflul ce le anima pare a cauta o aprobare zbatandu-se intre ieri si maine, negasind, se deschide curioasa si totusi inca retinuta explorarilor mele. Ma lipesc de corpul ei, bratele ei ma cuprind, si putin cate putin ii sorb buzele, ne jucam cu limbile, simt ca trebuie sa insist pentru a-i starni dorintele ascunse in sufletu-i vesnic tanar. Sprijinita de ea, revin cu mainile in fata, ii caut sanii prin rochie, sunt bine conturati si imi umplu mainile revarsandu-se, ii mangai usor, ii masez, de sus in jos si de jur imprejur, apoi ii framant, acum i-as saruta cu foc, dar inca nu ne-am dezbracat, asa ca ma duc cu mainile spre poale incercand sa o eliberez de stratul de imbracaminte ce ne separa inimile.
Livia pare ca nu intelege ce vreau, sau doar traieste sarutul neintrerupt, deschid ochii putin si vazandu-i expresia absorbita, o strang ferm in imbratisare, as tine-o asa o vesnicie. Era poate acea acceptare totala pe care n-o gasisem niciodata pana acum, ma primea ca pe o iubita, ca pe un copil si ca pe un parinte, ca pe cea mai apropiata fiinta din lume pentru ea. Era oare asta o arta? Simteam doar ca am gasit ceea ce cautasem fara sa gasesc in iubirile si aventurile mele de pana acum.
Eram imbratisate, ma topeam cu totul in tandretea bratelor ei, simteam in mine o sete nemarginita sa o fac a mea si sa fiu a ei, acum limbile aluneca ritmic una in lungul celeilalte, apoi se rotesc intr-un vartej, incerc sa i-o retin uneori intr-un vacuum, scapa, ma retrag si iar alunec cu limba printre buzele ei si intru adanc, ca intr-o penetrare, am buzele complet lipite de ale ei si limba mi-e scufundata catre profunzimile gurii ei, e asa cald acolo, si-mi place cum geme scurt sub asalturile mele, ca si cum nu-i ajunge aerul, nu-i dau ragaz nicio secunda...ea imprima un ritm mai lent, la un moment dat zice:
- Daca tot o facem, macar sa ne bucuram pe indelete, mai copile, nu te mai grabi asa.
- Da’ nu ma grabesc. Vrei sa afli cum ma grabesc?
- Asta-mi arati cand n-om mai avea timp. Acum te zoresti undeva?
- Mi s-aprinde sangele repede. Ce sa-i fac?
- Sa sezi blanda si sa arzi mocnit, asa vreo trei zile...
- Si-o saptamana iubita mea!
- Bine mai copile, da’ ce esti, flacara olimpica?
- Acu iti razi de mine...
- Ne jucam pasiv-agresiv?
- Din cuvinte, sau cum?
- Cum ti-ar placea tie?
- In toate felurile...
- Incepem cu felul intai, zic..
Zambim amandoua in acelasi timp. Ma duc spre ea pana cand ajung deasupra ei, ne apropiem buzele, incepem o serie de saruturi scurte din buze, ne sincronizam atat de bine incat am inceput sa zambesc din nou de placere, i-am ridicat mainile deasupra capului, ma sprijineam partial in coate, si m-am asezat cu sanii peste sanii ei, imi simteam bazinul atat de greu, o gravitatie inzecita ma atragea intre coapsele iubitei mele.
In carnea ei timpul daltuise dorinte implinite si dorinte ce ma asteptau pe mine. La fel cum si eu o cautasem pe ea. Acum simteam ca apartin acestui moment si acestei femei. Era cumva un fel de a-mi pierde individualitatea, reveneam in matca speciei, prin sexualitate egoul era tarat in torentul nemasurat al impulsului primordial al unitatii. La scara biologica, contractia si expansiunea, sexul si diferentierea se succedau pe frecventele materiei insufletite, intr-o viata de om facand posibila aceasta renastere ferventa dupa scaldarea in genunele orgasmice.
M-am dus cu gura dinspre buze, din aproape in aproape spre gat, mi-am afundat obrazul in caldura si pernitele pufoase de sub barbie, o musc usor, apoi trec cu limba lent spre urechea stanga, patrund in ea cu varful limbii, simt cum iubita mea se infioara, se trezeste la viata in ea o forta care ma surprinde, imi cuprinde fundul in maini si ma apasa spre bazinul ei, se ridica nitel spre mine, si gem incontrolabil si nearticulat din gat, simtindu-i caldura ascunsa a feminitatii starnite. Daca pana acum mi se parea ca eu is maestrul de ceremonii, cand am simtit-o lipita de mine mi-am pierdut sirul ideilor. Imi spune:
- Puisor nazdravan, fierbinte mai esti.
Nu stiu ce sa mai zic. Imi vine sa-i smulg hainele de pe ea si sa ne sarutam cu buzele umede si pulsande ale sexelor, pana cand ne patrunde nevazuta plasma a orgasmului, sa simt cum ma dezintegrez, tot ce ramane sunt privirile noastre unite intr-o rugaciune muta de recunostinta catre viata ce face posibil acest vis.
Dar nu, iubita mea e ritualul in persoana. Ma mangaie pe spate, ma zgaraie usor cu unghiile de ma infior din toate incheieturile, imi strecoara un picior intre ale ei, coapsele ei ma strang, si inca nu da semne ca ar vrea sa ne dezbracam. Uneori cand isi relaxeaza coapsele reusesc sa pun presiune pe zonele ei intime, apoi iar le strange si ma tine captiva. Ne sarutam iarasi si iarasi, nu mai notiunea timpului, miscarile ei trezesc in mine reflexe noi. O sarut mereu mai apasat, gemetele imi scapa fara oprire, ea parca aproba cumva, ii mai scapa cate un „aaa!” atunci cand limba mea ajunge la radacinile obrajilor, si ii sorb tot aerul din gura, dandu-i in schimb silabele nearticulate ale dorintei, ma trage spre ea, iar imi prinde fesele in maini si le strange, de data asta ma duc cu mainile spre poale, gasesc marginile rochiei si le trag in sus peste mijloc, picioarele grasute nu ma lasau inca sa patrund, dar ne atingeam piele pe piele pana la brau, cu exceptia boxerilor si chilotilor, si sanii erau aproape...
Ii soptesc:
- Iti sta bine rochia, dar ti-ar sta mai bine fara ea.
- Vrei tu sa ma vezi dezbracata, mai copile?
- Iti place sa faci lucrurile pe jumatate? Traim pe jumatate?
- Da, dar stiu si eu daca-ti place...
- Draga mea...zic, si o sarut...si o sarut...ii spun: Vreau sa te sarut peste tot...
Picioarele ei rotunjite, pulpele binedefinite, fundul rubensian ca un aluat ce abia isi astepta bucatarul sa-l framante, erau pentru mine tot atatea promisiuni de adanca desfatare ce ma fermecau. Imi plac formele ei dar mai presus de toate imi place contactul dintre pielea noastra pe o suprafata cat mai mare. Din ce o ating, mai tare imi doresc sa o ating. Reusesc sa-i deschid fermoarul din spate, si ii trag in sfarsit rochia peste cap. Imediat imi scot tricoul si ne apropiem intr-o noua imbratisare. O simt ca inca nu cedeaza cu totul. E cumva surprinsa cat de repede am ajuns aici. Iar are privirea aia de caprioara speriata. Doamne ce-mi place, aproape ca o iubesc. As vrea sa-i spun ca mi-e draga si ca tot ce imi doresc e sa-i daruiesc tot ce sunt pentru totdeauna. Dar nu pot face asta... cuvintele leaga, prefer sa ii spun prin gesturi, cred ca mi-am pierdut capacitatea de a-mi lua angajamente, poate ca n-am avut-o niciodata.
Zice ca:
- Am putea sa ne mutam in pat.
- Sa gasim drumul.
Trecem din living in dormitor. Un pat spatios si moale ne astepta, linistit ca marea dinaintea furtunii. Livia se aseaza pe marginea patului crezand ca vin alaturi, dar ma opresc in fata ei, ii spun:
- Ascunzi atata frumusete, Liv!
- Mai copile mai..
Ma aplec gentil deasupra ei, ii sarut ochiisorii pe rand, apoi cobor spre gura, ea ma prinde de mijloc, ma intoarce cu sptele spre ea si ma aseaza in poala ei. Imi ridic capul spre ea surprinsa, ma strange in brate si ma saruta prelung. Sanii ei se strivesc de spatele meu prin sutienul aflat inca la post. Prin boxerii mei deja se vede balta. Rabdatoare, Liv imi desprinde sutienul gri de la spate si mainile ei calde incearca sa-mi cuprinda sanii, cu atata gingasie incat tremur. Apasa usor asupra lor in timp ce ma saruta, deja nu mai am astampar, ma rotesc cu fundul in poala ei in ritmul in care limbile noastre se impletesc una peste cealalta.
- Mai copile, ce bucurie imi faci tu mie. Mai am putin si te mananc cu totul.
- Pai si ce mai astepti?
- Bine puisor, si dup-aia cine imi mai face bucuria asta?
- Pastrezi din mine partile care-ti plac mai tare.
- Pai momentan te pastrez asa, intreaga.
- Bucuria ta e fericirea mea!
Nu mai zicem nimic. Iarasi se aprinde flacara dorintei. Ma intorc cu fata spre tine si ma duc cu saruturile spre sani, iti desfac sutienul si ramanem amandoua doar cu piesele inferioare de lenjerie. De data asta, ca si cum nu stii ce voi face si vrand sa te pui in siguranta, ajungi peste mine, imi soptesti sa ma intorc, ajung in patru labute sprijinindu-ma in maini si simt cum te mulezi deasupra mea, de data asta sanii tai imi mangaiau spatele, ma saruti apasat pe ceafa si pe gat, doamne ce minunatii de lucruri imi faci, nu stiu cum te apesi, cum te apleci, dar incepi sa te impingi lent in fundul meu ca gem nestapanit, ma aplec instantaneu oferindu-ti acces si la alte zone. Te apleci deasupra mea si continui cu miscarile, ma sageteaza un curent electric in coloana vertebrala la fiecare contact, astept in orice secunda sa intri pe undeva in mine, tu doar te opresti o secunda imi tragi boxerii pe genunchi, ii lasi pe ai tai de-asemenea in jos si de data asta doar la gandul ca nu mai e nimic intre noi, intr-o dorinta si asteptare fierbinte ma imping spre tine si ma rotesc peste coapsele tale, apoi imi trec picioarele prin exterior peste ale tale tinandu-te lipita de mine si oferindu-ma in intregime. Imi prinzi sanii in maini si incepi sa te misti mai repde deasupra mea, imi vine sa strig de placere, cred ca am spasme in tot corpul, trupul tau parca ploua peste mine, sau canta, esti ca vantul ce sufla in foc, in miezul meu, nici nu mai ce se intampla, doar vreau sa te simt mereu cum vii peste mine, mereu si mereu, sa-mi ravasesti intreaga fiinta cu aceste momente de pasiune pura.
Intorcandu-ma spre tine, te privesc in ochi fara nicio opreliste, dupa ce te-am primit in intimitat...



    Login