Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Despartirea
Autor : Enigmatica - 2008-11-07
Citita de 3946 ori - Nota 7.29 (7 voturi)
Iubirea este hrana inimii! Si cred ca asta spune totul!Cand intalnesti omul care te completeaza cat de cat care in loc sa se certe cu tine ea clarifica situatia,care atunci cand zambesti pe chipul ei se citeste fericirea ce i simte cand te vede si pe tine fericit!Aceea persoana care lumineaza camera in care este cu simpla sa prezenta,sau ale carui preocupare este binele tau si nimic nu pare mai important decat tine,atunci sa realizezi ca intr-o zi vrei renunta la ea este ca si cum viata ta deodata nu mai are sclipire.
Cand iubesti,incepi sa inveti omul langa care urmezi sa traiesti si clipe bune si clipe rele! Incepi sa-i inveti micile rutine,micile gesturi...incordarea fruntii atunci cand este concentrata pe ceva sau gesticulatia atunci cand un subiect il sau o preocupa!Cate lingurite de zahar vrea in ceasca de cafea de dimineata.Lucruri marunte...fara sens uneori,firesti si daca nu stiati sunt necesitatile unei relatii....ele cladesc....ele fac pe cel din jur sa realizeze "ca vrei" ca doresti" sa te implicii.Si totodata ele sunt cele care te fascineaza cel mai mult la ea!
Si tot ele sunt cele care iti asigura increderea ei!

Asa te-am gasit si eu draga mea! Aveai un zambet senin...greu sa nu ramai fascinata de frumusetea lui radianta! Greu sa nu zambesc si eu cu pofta orice as avea pe inima la acel moment!
Iar noi nu ne certam...nuu!Noi ne ascultam,ne scuzam si ne admitem greselile ca orice om matur! Sau cel putin o faceam

Te-ai schimbat stii? Acum orice te intreb si imi pare ca este suspicios...te intreb daca este totul in regula? Ai patit ceva? Ai ceva pe gand si nu stii cum sa imi spui? Doar stii ca stiu sa te ascult...
Cateodata esti rece...distanta,indiferenta mie iar alte dati mai sufoca cu iubirea si ma derutezi! Si doare...
Uneori imi spui ca ma iubesti dar parca mai mult pentru a te convinge singura ca asa este!
Am incercat sa-ti vorbesc dar toate te amuza...le maschezi sub un zambet cel dorsti a fi inselator in fata mea...dar nu iti iese!Nu ma convingi...nu ai cum!Te cunosc atat de bine incat eu in propriul meu destin sunt o straina in diferenta cu tine!
Iti stiu orice zambet adevarat!Orice gest tandru atunci cand te rasfat...orice sentiment care te doare....totul! Poate ca nu stiu cauza unora...dar iti cunosc reactiile prea bine!

Vezi tu,nu ma indoiesc ca ma iubesti!Nici o secunda! Poate totul decurge prea repede pentru tine!Iubirea e frumoasa,este divina dar eu sunt cea care vrea sa ii dea viata si sa prinda radacini...undeva intr-un colt de lume sa fie numai al nostru!Sa ma trezesc langa tine si sa adorm langa tine.De ce te sperii uneori cand mai aduc aminte de asta? Uneori vrei...si esti dispusa....sti ca este timpul sau ca va venii si acea vreme? Oare nu sunt eu cea langa care te vezi? Nu tu spui ca iubirea adevarata schimba viata oricui intr-o minune?

Uneori vreau si eu sa fug....sa nu mai stiu si vreau sa dispara totul! Traiesc cu teama unei zile ce se apropie tot mai repede si mai mult in care imi vei spune ca nu poti....ca nu esti pregatita...iar eu cedez si nu insist pentru a nu te pierde!
Ma acuz pe mine...poate vreau pre multe de la tine acum? dar cum oare este prea ...



    Login