Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDe ce eu?
Autor : Pyska - 2013-06-19
Citita de 10118 ori - Nota 7.85 (60 voturi)
De ce eu?! Intrebarea care ne macina pe toti dupa o despartie dureroasa…”de ce eu? La dracu cu ea treaba” imi ziceam eu tragand inca un fum din tigarea aproape stinsa. “Nu puteam sa stau eu cuminte?! Si stiam ca nu e bine…oare unde o fii berea aia?!”. Ma transform intr-un barbat fara nicio speranta in momentul in care ceva ma doare in interior. Sunt firea inchisa care analizeaza mult prea mult inainte de a face ceva; si totusi ea mi-a sucit mintile, m-a facut sa nu mai fiu eu, sa nu mai gandesc rational. Da, traiesc in societatea aceea in care normalul e dat de majoritate si majoritatea stim cu totii cum este…Eu sunt diferita un pic, eu nu am reusit sa ma indragostesc de un el, dar m-am indragostit nebuneste de o ea. La naiba!
Facultatea ne schimba pe toti nu? Oameni noi, iubiri noi, nopti pierdute.. Asa am cunoscut-o pe ea. Ravasitoare, cu ochii albastri ca azurul, deschisa si totusi inabordabila. Statea in capatul mesei si cu zambetul pe buze ne coordona pe toti. Conducea un departament in care ajunsesem si eu din greseala.
“Scuze, tu cine ziceai ca esti? Nu te-am mai vazut pe aici pana acum.” Imi zise ea cu o fata angelica.
“Amm…pai stiii…” ma balbaiam ca si cand ar fi fost prima oara cand ieseam din casa “sunt in anul I si ma gandeam ca ar fi o treaba foarte tare sa fac ceva in plus pe langa cursuri. Stiu ca aveti nevoie de ajutor, deci m-am gandit sa incerc.”
“Foarte bine atunci. Eu sunt Anna. Bine ai venit!”
“Mda salut!” am zis si eu intr-un final gandindu-ma totusi cam ce caut eu acolo.
Au urmat proiecte peste proiecte, certuri, chefuri, munca; eram in stare sa mutam muntii impreuna. Eram o mare familie si ne comportam ca atare. Pana la un punct… Era iarna, putin dupa anul nou, toti eram nerabdatorii sa ne intalnim iar, sa ne reluam discutiile filozofice dupa doi litri de vin.
Ne-am trezit in sediul departamentului, cu mult prea mult alcool si cu prea multe idei nespuse.
“Pot sa jur ca sunt cel putin 5 persoane care ar vrea ceva mai mult cu tine decat ar trebui; si in plus, nu toti sunt baieti” imi zicea o colega mult prea ametita de aburii alcoolului.
“Haha..sunt convinsa!!”
Ma uitam la ea si vedeam cum ii se schimba expresia fetei ca si cand ceva nu ii convenea. Oare de ce?!
Mai tarziu dansa foarte aproape de mine, se uita direct in ochii mei si incerca sa imi spuna ceva din priviri. Ma strangea in brate, venea unde eram si eu, ma chema cu ea peste tot. Pacat ca nu mi-am dat seama ce voia defapt.
Ajunsa acasa, ma chinuiam sa gasesc patul, sa ma dezbrac si sa ma intind; eram prea ametita ca sa mai stiu exact ce fac. Bzzzz bzz…”oare unde mi-am aruncat telefonul ala?!” Era ea: “E tare greu cu tine”
“Ceeee? Ce vrea femeia asta?!”. In urmatoarele mesaje mi-a explicat ce voia defapt cu mine si ce simtea. In timp ce ii citeam mesajele, pulsul meu o luase razna, gandurile mele erau mult prea departe si la fel era si ea. Ce s-ar fi intamplat daca era cu mine atunci? Ce s-ar fi intamplat daca puteam sa ii simt respiratia pe pielea mea, daca puteam sa o sarut exact asa cum voiam, sa ii simt caldura corpului sau cum tresare cand o ating…oare?
In zilele ce au urmat nu am putut sa ma gandesc la altceva decat la ea. Oriunde ma uitam o vedeam pe ea, aceasta blonda superba cu ochii ca margelele in care te puteai pierde fabulos de usor. Orice persoana sanatoasa s-ar indragosti de ea…si pe langa corpul perfect construit, pe langa sanii generosi si extrem de primitori, in momentul in care iti vorbea te zapacea cu un accent rusesc..waw!!! Era clara treaba deja: eu eram cu capul in nori si incepeam sa ma indragostesc nebuneste de ea.
Bzzz bzzz “Misca-te in oras!! Fara scuze prieteno!” . Cum as putea sa refuz o asemenea invitatie? Prietenii mei erau toti ingramaditi intr-un bar micut si eu nu aveam cum sa lipsesc. Am tras o geaca pe mine m-am urcat in masina si in 5 minute eram si eu prezenta. Bineinteles ca era si ea acolo…se putea altfel!? Toata lumea se distra si toata distractia lor era bine alimentata de alcool. De ce oi fi venit eu cu masina!? A fost cea mai proasta si totusi cea mai buna decizie pe care am luat-o vreodata. La sfarsit, evident, am ajuns sa fiu soferul tuturor, dar tuturor insemna si ea, ceea ce nu era chiar rau.
Am ajuns in sfarsit si in fata la ea la bloc. Ok si acum ce? “Si acum gata” mi-am zis eu foarte plina de tupeu. Nu mai puteam sa rezist si nici nu mai aveam de gand sa incerc. Am tras-o catre mine si am sarutat-o prelung. “Am murit si am ajuns in Rai”…a fost singura fraza care mi-a venit in minte. Buzele ei erau atat de moi incat imi era frica sa nu le ranesc, limba ei imi explora toata gura si ma ducea pe cele mai inalte culmi. Ok, deja atmosfera se incalzise si hainele de iarna incepeau sa fie foarte in plus.
“Urci…nu?”
“Ha…mai intrebi?”
Ajunse in garsoniera ei, parca nimic din jur nu mai conta: nici cainele care se uita mirat la noi, nici muzica mult prea tare care rasuna de la vecini. Domnisoara mea conducea un departament deci trebuia ...



    Login