Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

De ce eu? 2.0
Autor : Pyska - 2018-05-24
Citita de 6719 ori - Nota 3.86 (59 voturi)
Am ajuns la concluzia ca imi place complicat. Imi place ceva greu, imi place ceva interzis, imi place ceva luat deja. Ma intriga. Asta e…ma intriga.
La fel cum ma intriga ea.

In jungla mea cu masini si cladiri de birouri lucrurile sunt destul de clare: te trezesti, te duci, muncesti, pierzi vremea, pleci, bei, razi, dormi. E usor sa te intrige ceva atunci cand rutina e bine stabilita si o urmezi cu sfintenie.

S-au dus vremurile alea cu party-uri pana la 5 dimineata intr-o marti, s-a dus pasiunea pentru Anna, s-au mai dus si cativa ani, s-au mai dus si cateva gagici. Vreau sa cred ca sunt matura acum. Nu imi mai bat capul cu prostii si stiu ce vreau.
Welcome back to the fucked up world.

Mai stii multinationala in care lucram? Si cum aveam un job de cacat? Tot acolo sunt, dar jobul e mai dragut. Ma plimb, ma imbrac la costum acum, dorm la 5 stele. Corporate. Totul e corporate. In maxim 1 an o sa imi vina randul sa “ma implic in proiecte personale” si sa le multumesc pentru ca m-au invatat asa multe.

Ma intorc in orasul de unde am plecat o data pe luna. Nu ma mai intalnesc cu nimeni. Am fost la nuntile lor, la botezuri, ne avem numerele in telefon, dar cam atat. Vedem lucrurile altfel acum.

Sunt intr-o relatie cu o gagica extraordinara. E femeia perfecta. Ma iubeste si mi-o si trage regeste…dar totusi nu e ea cea care ma intriga. Alina e de casa. E caldut cu ea.

Lumea mi-o da peste cap ea, Oana.

“Ce faci? Vii la noi saptamana viitoare?”
“Salut Oana. Da, vin. Cu ce ma astepti?”
“Cu o cafea buna si cu niste cifre care o sa iti placa”
“Am cafea buna aici si tabelul poti sa il trimiti pe mail. Nu vin 200 de km pana acolo pentru asta”
“Stiu de ce vii. Trebuie sa inchid, au aparut ceva probleme aici. Ne vedem luni”

Trebuie sa merg sa promovez pe cineva din echipa de acolo. Avem nevoie de un team leader bun, unul care sa vada lucrurile asa cum vrem noi. Trebuie sa puna agentia de acolo in top 5 pe tara. Oana e perfecta.

Intru in agentie, le salut pe fete si ma duc spre biroul ei. Abia astept sa o vad, imi place jocul asta. Ea e maritata, sta in alt oras, situatia e limpede. Mai mult de atat nu o sa fie intre noi niciodata.

“Ai ajuns mai devreme decat te asteptam. Arati bine. Se pare ca cineva are grija de tine”
“Buna. Esti ironica de la prima ora? Asa vrei sa incepem?”
“Nu sunt ironica. Stii de cand nu ai mai fost aici? Din 23 acum 2 luni. De ce imi faci asta?”
“Hai sa discutam ce avem de discutat si vorbim dupaia despre asta, ok?”

Incepem sedinta, vorbim cifre, tabele, rezultate, vanazari, planuri. Nu ma pot concentra la nimic inafara de ea. S-a asezat langa mine si ma atinge discret pe sub masa. Si-a luat fusta aia pe ea…stie ca imi place, stie ca imi place sa i-o dau jos. Stie si ca eu sunt in pozitia in care sa ii ofer o oportunitate de avansare. Oare ma foloseste asa? Are o atitudine de superioritate care ma face sa vreau sa o pun aici pe masa,sa trag fusta aia de pe ea si sa o ling toata. Siguranta ei ma innebuneste, ma face sa o vreau si mai mult.

“Hai sa luam o pauza. Am nevoie de o tigara. Doar ca sa stiti, imi place cum merg lucrurile aici. Felcitari.”
“Lasa-ma sa te insotesc” imi zise Oana. “am schimbat locul de fumat intre timp. Iti arat unde e”
Ma duce spre lift, intram si apasa 8.
“Mergem pe cladire?”

Apasa butonul care opreste liftul si se intoarce spre mine: “Mergem unde vreau eu. Acum, aici, nu tu esti sefa mea!”

Oooh la naiba! Incepe sa imi fiarba sangele in vene, imi creste pulsul si respir mai repede. Oana ma prinde de maini si mi le aseaza pe fundul ei. Ma saruta cu o sete pe care nu mi-a mai aratat-o pana acum. Isi plimba mana pe piciorul meu si ma atinge usor pe curea. Cu cealalta mana ma prinde de par si imi trage capul pe spate, incepe sa ma sarute pe gat si ma musca incet de lobul urechii. Imi ia mana si mi-o baga intre picioarele ei. Femeia asta nu a avut lenjerie pe ea toata ziua? E atat de uda si atat de calda…tot ce vreau e sa imi bag limba intre labiile ei; dar aici nu fac ce vreau eu. Cu o miscare ferma ma intoarce cu fata spre peretele liftului si ma preseaza de el. Imi baga mana pe sub camasa si imi desface cureaua. Degetele ei stiu exact unde sa mearga si ce sa faca. E un drum cunoscut de ele. Intra in mine si iese cu un tempo care ma omoara, nu se grabeste deloc. Stie ca acolo ea controleaza tot.
Brusc se opreste, isi scoate mana din pantalonii mei si apasa pe 5.

“Ce faci?”
“Mergem la birou, cred ca s-a terminat pauza de tigara. As vrea sa terminam cat mai repede cu sedinta aia.”

Asta e modul ei de a ma pedepsi pentru ca nu am mai venit aici, la ea, de 2 luni, pentru ca am facut-o sa se indragosteasca de mine apoi am ignorat-o. Inghit in sec si intru inapoi in sala de sedinte. Cifre, tabele, rezultate, Oana care isi aseaza mana pe piciorul meu, o misca usor, ma excita extraordinar, iar cifre, iar tabele.

“Iesim la o tigara?” ma intreaba Oana subit. “hai pana la mine in birou sa iau ceva si mergem”

La tine in birou Oana? Serios? E asa previz...



    Login