Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCe ar fi daca ar fi fost?
Autor : nakedfire - 2015-01-26
Citita de 8081 ori - Nota 7.80 (45 voturi)
Ce ar fi daca ar fi fost…

Trecuse de mult de ora pranzului cand m-am hotarat sa caut un bilet la teatru chiar pentru asta seara. Mai erau cateva ore, putine sanse sa mai fie ceva. Cautam doar un pretext sa fiu atenta la viata altcuiva. Ma insotea de dimineata o senzatie zgribulita a catorva sinapse intrun cap bantuit de fantezii.
Dintro fericita intamplare aveam chiar doua optiuni de piese. Aveam de ales intre ceva cu one man show si piesa in doi. Am ales piesa in doi.
Asteptam metroul la Piata Unirii. Urma sa ajung la Universitate. Desi abstinenta asta ce dureaza de cateva luni incepe sa puna ceva tensiune, continui sa intind coarda, amutind acele dorinte printr-o filosofie rece. Unde ajung cu sexul random ? Neah, cine nu iubeste, nu fute. Ma apuca asa cateodata dorinta asta sa ma agat de o idée sau principiu care-mi place. Apoi se duce totul naibii cand ma lovesc de propriile instincte, glasul intern zavorat izbucneste organic cand intalnesc vreo creatura de natura sa trezeasca fantezii in mine si fara sa vreau o dezbrac din priviri si nu-mi pot ascunde dorintele.
Asa ca de multe ori in apropierea pericolului merg cu ochii inchisi ascultand muzica in casti. Sa nu le vad. De obicei functioneaza, pana astazi.
Eram pe marginea peronului, vine metroul, opreste cu usa fix in dreptul meu. In stanga mea o doamna, la jumatatea distantei alege sa urce prin usa din stanga. Stii cum e cand ti se trezesc simturile fara a fi fost vreunul stimulat specific ? E doar asa o alerta, un buton nevazut de alarma ce descarca subit si masiv adrenalina in sange.
Ne asezam pe aceeasi bancheta, la extremitati . Intre noi un mare spatiu. Cum ne-am asezat ea intoarce brusc spre mine capul in acelasi timp cu mine. Doar ca eu am privit-o in geam. Frica, asta e. Frica! Déjà mi-a alterat reflexele, i-am privit involuntar imaginea din geam, nu pe ea. Odata ce ochii mei spun « Te vreau » nu mai am nicio scapare. Déjà imi imaginez ochii ei dilatati cum intra in mine si ma simt fara aparare, priviti de aproape, sau de departe ma fac sa tresar, invaluindu-ma complet ca in momentul orgasmului. Asa ca incerc sa ma abtin. Evit sa ating sau sa privesc oamenii, pentru ca de acolo nu mai este cale de intoarcere. Sau cel putin asa s-a declansat de prea multe ori ca sa fie doar o intamplare…
Are o silueta perfecta, parul lung a fost vopsit roscat, acum este spre blond. Are in jur de 38-40 de ani. Fix la limita de vulnerabilitate, criza ultimei inimi frante. In mintea mea era déjà dezbracata si coapsele noastre incrucisate se intalneau ritmic forfecate, inecand-mi pe moment toata ratiunea intr-un torent de placere. Imi imaginam cum mi se daruieste in intregime si cant la strunele ei facandu-o fericita in teluricul nostru labirint de senzatii.
La prima vedere este cam inabordabila. Sa ma fut daca am curaj sa o privesc! Inchid ochii si dau muzica din casti la maxim. Na ! Acu mai vrajeste-ma. O simteam acolo, puteam sa ii desenez conturul din acea singura privire. O gura senzuala si o barbie semeata. In casti auzeam : No need to ask He.s a smooth operator Smooth operator, smooth operator Smooth operator
Incercam sa ma gandesc la ea facand abstractie de ea cea reala din apropierea mea. Brusc m-am precipitat, mi-am adus aminte ca eram aproape in intarziere. Apoi la fel de brusc m-am linistit spunandu-mi ca nu conteaza. Ajunge metroul la Universitate. Cobor. Ma proiectam déjà pe scari, dupa care abrupt ma intorc si in ultima secunda ma urc inapoi in metrou cu doua usi mai in spate. Ea e mai de dorit decat piesa. Care este diferenta intre rolurile voluntare si cele involuntare ? Era liber metroul, astfel ca gestul meu a fost mai mult decat evident. Nu zic nimic, dar de data asta ma asez pe bancheta de vizavi de ea, undeva la mijloc.
Simteam ca privirea imi este atrasa magnetic catre ea de o forta invizibila. Pastram pe fata o liniste domestica incercand sa imi recapat cumva integritatea si sa par cat mai nepasatoare. Doar ca nu imi iesea deloc. Daca tot am facut-o, macar sa merg pana la capat. Asa ca o privesc cu ochi zambitori, patrunzator si usor mangaietor, ca intre noi. Imi intoarce o privire incantata, cu o tenta de ironie. Are ochi caprui, mari, a caror dulceata este moderata de linia ferma, aproape orizontala, usor arcuita, a buzelor pline. De cum am privit-o in ochi, fara sa vreau mi-am umezit buzele. Acelasi gest involuntar ea l-a mascat cu o privire fugara in lateral.
La Piata Romana coboara. Eram la vreo cativa metri in spatele ei. Afara ploua, o ploaie marunta si rece, doar cat sa te enerveze pentru ca stropii sunt atat de mici incat se depun precum burnita, rotunzi si sclipitori, aluneca usor pe haine si se desprind nevazuti continuandu-si traiectoria spre pamant. De obicei nu iau umbrela cu mine. Si de data asta mi-am respectat obiceiul. Ea intra pe o straduta laterala pavata cu piatra cubica. O urmez storcandu-mi creierii cum sa intru in vorba cu ea. Pana la urma imi spun ca o sa-mi vina inspiratia la momentul potrivit. Grabesc pasii, o prind din urma si cand sunt aproape ii spun :
- Imi permiteti sa va insotesc cativa pasi ?
Niciun raspuns. Reiau :
- Datorita umiditatii crescute a aerului, electricitatea corpului se raspandeste in jur de 500 de ori mai mult si mai repede decat in mod normal. (o inventie desigur). In prezenta unei alte persoane riscati o descarcare electrica.
In gandul meu, « ce mai inspiratie, bine ca nu i-ai zis ca atrage trasnetele ». Nu primesc niciun raspuns. Ma gandesc sa fiu ceva mai personala. Ma gandesc sa-mi vad de drum. Ma gandesc ca am innebunit sa ma iau dupa persoane necunoscute. Insa e deajuns sa o privesc si stiu ca drumul asta duce undeva. Ma infurii ca nu zice nimic.
- Nu va urmaresc ci prelungesc timpul in care va admir.
- Locuiti in zona ? ma intrebi.
Sfinxul a vorbit. Incredibil!
- Nu. Pe aici sunt in trecere, datorita dumneavoastra. Mi-ati placut dintrodata si a fost un gest spontan si irational sa va urmez. Trebuia sa merg la teatru, uitati, am si bilet. Am scos biletul din buzunar si il tineam stangaci in mana dreapta. Nici nu s-a uitat la el.
Dintrodata zice :
- Am ajuns. Va multumesc de insotire !
- Aaa, cu placere. Imi puteti spune cum va cheama ?
- Ana. Dumneavoastra ?
- Andreea.
- Andreea, vrei sa stam de vorba la o ceasca de cafea la mine in sufragerie ? Fete nu m-au mai urmarit pana acum. Sunt curioasa sa imi povestesti cate ceva despre tine.
Nu stiu de ce simt ca in spatele fiecarui cuvant de-al tau se ascunde altceva. Dar nu reusesc sa inteleg ce. Imi trece prin gand ca abia ce s-a incheiat perioada de romane politiste in care am trait la maxim anchete, urmariri, mistere, frica, suspans. Ratiunea se vara scartaind intre noi incercand sa gaseasca argumente si concepte prin care sa imi ingradeasca momentul. Daca tot am ratat piesa de teatru, ce parea dealtfel promitatoare, mi-am zis ca aventura poate continua oricum. Maine e o alta zi sau nu mai e deloc. Pana atunci astazi este plin de gust pentru ca am intalnit-o pe ea.
- E prima data si pentru mine cand fac asta. Nu-mi puteam ierta sa nu incerc cumva sa va cunosc.
- Simte-te libera sa-mi spui Ana.
Intram intr-o cladire veche cu doua etaje. La etajul unu scoate o cheie si descuie. Usa scartaie metalic, inauntru este o liniste care imi da o prima senzatie ca si cum in aerul din casa sunt suspendate soaptele unor ganduri seculare nerostite. Vazandu-ma cu ea intr-un spatiu inchis, in mine s-au aprins intentii erotice pe care nu stiam cum sa le domolesc. O copiez si imi pun haina in cuier. Ma conduce in living, spune ca se duce sa pregateasca cafeaua promisa. Intre timp ma uit in jur si descopar o mica biblioteca foarte interesanta, majoritatea cartilor pe teme de psihologie si ghiduri de calatorie.
Erau si niste piese decorative din lemn care ma duceau cu gandul la zeitati africane. Undeva am zarit o fotografie cu doua chipuri zambitoare, Ana si o fata foarte tanara. Probabil fiica ei, m-am gandit. Am inceput sa rasfoiesc un ghid de calatorie pentru Thailanda.
Cum mintea mea calatorea departe prin wat-uri si istorii indepartate, nu i-am auzit mersul usor, dar am vazut cum cobora spre mine o ceasca de cafea aromata, din care se ridicau aburi cu miros imbietor. Reveneam in prezent treptat privind-o, si-a dat seama ca eram putin departe.
Punand cartea deoparte aud:
- Te lasi usor prinsa de imaginatie.
- Mi se intampla destul de des.
Savuram in tacere cafeaua. O intreb daca pot veni langa ea. Nu zice nimic astfel ca o iau ca pe o incuviintare. Ma asez pe bratul fotoliului ei si apropierea de ea imi accelereaza usor ritmul inimii.
O intreb :
- Ai facut vreodata dragoste cu o femeie ?
Fara a ma privi, raspunde :
- De ce intrebi asta ?
- Pentru ca mi-ar placea sa fac dragoste cu tine.
- Cum asa, cand si de cand?
- Inventam noi cum. Acum. De cand mi-ai aparut in cale.Nu stiu cauza exacta, e o dorinta irezistibila de a te cunoaste. Uite…cand iti ating mana, parul, gatul, urechea, buzele
…si zicandu-i toate acestea m-am aplecat usor spre buzele ei ai am sarutat-o. Doar o data, cu buzele usor umezite, prelung si in ultima secunda un pic mai apasat. Aveam senzatia ca am atins cu buzele un fruct parguit cu interiorul plin cu dulceata.
- Si ce crezi ca am mai putea inventa noi din tot ce nu a fost trait pana acum de milioane de oameni?
- Pana cand nu incercam nu putem sti. Cat timp sexul e facut pentru finalitate sau doar pentru procreere de catre oameni ce nu-si cunosc si nu stiu a-si explora corporalitatea, mai sunt posibile momente intime intre oameni demult netraite. Sau poate avem norocul sa fim primele. Insa te rog sa nu mai spui nimanui. Ne-am obisnuit cu gandul ca viata e un lucru obisnuit. In dragoste devine altceva.
- Astea-s poezii. Nu iubesti asa. Nimeni nu iubeste asa. Sunt proiectii mentale. Ce te face sa crezi ca stii ce este dragostea ? Si iti reamintesc ca realitatea este din carne si oase, metrou, ploaie, piese de teatru, satietate si obisnuinta, repetitii si cotidian.
- In primul rand nu stiu daca stiu ce e dragostea, dar daca este ceea ce stiu ca este, inca mai am nevoie de pauza.
In al doilea rand realitatea asta opaca ne da iluzia de realitate. Simtim asta. Dar poate ca dragostea, aia care te orbeste si te copleseste, care te aduce pe culmile exazului si marginile nebuniei, poate ca dragostea chiar ne face reali, nu doar ne simtim reali.
- Asta ce vrea sa insemne? Noi acum doar parem reale, pentru ca ne simtim asa ?
- Inseamna ca ai doar un termen de comparatie si va trebui sa il gasesti si pe celalalt.
- Iti place sa vrajesti femeile ?
- Da. Un fel de masaj al creierului cu extract de nestiinte dulci.
- Poate ca femeile nu-si doresc asta.
- Sigur ca nu toate, ba chiar putine sunt receptive la asta. Se perpetueaza un mit falsificat cum ca frumusetea si inteligenta se exclud, astfel ca daca vrei sa exciti inteligenta unei femei, inseamna automat ca ii eludezi frumusetea.
- Te-ai gandit ca uneori cuvintele sunt de prisos atunci cand vrei sa exciti o femeie?
- Depinde de femeie. Pe mine nu ma excita cuvintele ci atingerile.
- Dar vorbesti atat de mult si…inutil. Atingerile te excita?
- Da.
- Poate si pe mine tot atingerile ma excita. De ce-ti irosesti limba pe cuvinte ?
- Ce fac?
Nu-mi raspunzi. Te uiti la mine cu o mina schimbata. Parca doua big-bang-uri simultane au loc in ochii tai dilatati. Simt cum privirea ta ma atinge pe buze si pe gat, coboara spre sani si imi pui o mana pe coapsa, imi framanti usor carnea prin pantaloni alunecand catre partea interioara, un pic mai sus de genunchi. Ma gandesc ca nu e prima data cand atingi o femeie, la cat de bine o faci.
Apropierea de tine imi trezeste reflexe de alint si desfatare, cu mana stanga iti urc dinspre tampla spre crestet, iti desprind clama ce-ti tine parul lipit de cap, ma plimb cu degetele rasfirate pe ceafa, apoi in spatele urechilor, cu presiune variabila, imi apropii buzele de urechea ta rasufland fierbinte aproape de obrazul tau, iti caut gura din aproape in aproape. Gasesc coltul gurii. Mi-ai pus o mana dupa gat si ma tragi spre tine violent. Buzele mi se strivesc de gura ta si limba ta se misca rotunda umeda si catifelata in gura mea, inotand ca un animal viu in toate directiile, se incolaceste de limba mea si simtindu-te lipita de mine, parca imi depasesc propria delimitare corporala, esti un teritoriu nou, exotic, palpitand de viata si pasiune, spre care vin cu toata viteza reflexelor inascute.
Te lasi pe spate, ajung peste tine, pastrez contactul cu pamantul cu varful picioarelor, ne prindem de maini cu degetele impreunate si iti simt corpul cum tresare sub apasarea si ascensiunea bazinului meu intre coapsele tale.
Cobori cu mainile pe spatele meu si tragi de bluza ajutandu-ma sa o scot peste cap. Raman cu o camasa pentru care am descoperit o reteta speciala de inlaturare. Deschid primii doi nasturi si mansetele si urmeaza apoi destinul bluzei. Raman in sutien si blugi. Simtisem dinainte ca bluza ta are un nasture la spate, il deschid, vii spre mine cand te ajut sa o scoti, cu ocazia asta te sarut involuntar pe gat, iti adulmec pielea fina, ma imbata complet. Pe deasura sutienului decupat, sanii tai rotunzi, artagosi, zgaiesc la mine sfarcuri erecte ca niste zmeure tinere.
Ma iei de mana si ma duci spre dormitor. O secunda ma rog in mintea mea sa nu incalc teritoriul nimanui. In dragoste, ca si in razboi, dreptatea este a invingatorului. Asa ca rugaciunea mea nu face decat sa ma faca sa te doresc mai tare.

Ai niste pantaloni scurti largi si ciorapi negri lungi. In apropierea patului, cu amandoua mainile te prind de mijloc, te trag inspre mine si intru cu un genunchi intre coapsele tale. Te lasi usor pe spate si te sarut intre sani, cobor cu fruntea lipita de abdomenul tau pana la buric, de care imi lipesc limba si apas in el cu varful limbii ca si cum as ascunde in el un mic secret.Acopar acel mic secret cu mici saruturi de jur imprejur, contactul cu pielea ta e ca si cum prin toti porii intra in mine ceva din tine, deopotriva sete si vapori ai dorintei.
Nu stiu daca e gustul, sau parfumul, sau caldura ta, dar atunci cand te ating mi se scurg in chiloti picaturi ce devin siroaie, se strang alunecand intre labii si excesul se imbiba in tesatura boxerilor.
Revenim amandoua la verticala, ma impingi usor pe spate spre pat. Imi deschid cureaua, nasturele si fermoarul de la blugi, ma ajuti sa-i scot, imi ridic bazinul si impingand blugii simteam cum privirea ta ma dezbraca inaintea mainilor. Raman in boxeri si bustiera, pe care le scot instinctiv cu privirea atintita in ochii tai. Sprijinita in coate, urmaresc cu ochi flamanzi cum iti desfaci pantalonii scurti si ii lasi sa cada de pe tine ; iti lasi apoi pe brate bretelele sutienului si il deschizi dintre cupe ; ii dai drumul sa cada peste pantaloni. Ramai in chiloti negri transparenti, ii indepartezi de bazin cu varful degetelor si cu mici valuri din solduri ii aduci aproape de genunchi, apoi ridici piciorul drept alunecand de-a lungul gambei stangi si ii aduci la nivelul gleznelor. Pasesti goala si ametitor de frumoasa in afara lor. Ai o rabdare care ma depaseste. Aproape ca ma pierde. Nu zic nimic. Te privesc in ochi.
Te apleci peste mine, simteam cu iradiai aceeasi atractie pe care am simtit-o dinainte de a te privi, te asezi calare peste abdomenul meu, sprijinindu-te partial in genunchi, imi prinzi mainile si mi le imobilizezi deasupra capului, iti apropii chipul de mine si ma intrebi soptit :
- Ce spuneai ca vrei sa inventam ?
Imi cam pierise glasul. Ma simteam cu totul in puterea ta. Pe de o parte imi venea sa ma smulg, sa fim iar eu si lumea, din care tu erai o parte. Dar acum mai erai doar tu sau poate doar eu. Lumea si tu sau poate eu, disparusera ca prin farmec. Si totul parea atat de natural, aceasta disparitie si apropierea care topea orice cale incat nu mai era loc de pasi sau de cuvinte.
Alunec cu palmele si degetele pe flancurile trupului tau, pe mijloc cobor spre solduri, indoi genunchii punandu-mi gleznele peste ale tale, coapsele mele iti sprijina spatele. Te apleci spre mine si ma saruti pe gat, sub barbie, te duci putin in lateral. Simt sa iau foc sub buzele tale. Imi scapa niste gemete de neoprit. Iti simt chiar si inima sub sanul stang cum impinge torente de sange, plamanii ti se umplu de aer si se golesc treptat in rasuflari intretaiate. Ajungi cu gura peste gura mea si iarasi acel sarut care vine peste mine ca o scufundare totala brusca in bezna si nesfarsire, e senzatia aia de care ma tin cu toate simturile prin limba si respiratie, as vrea sa te inghit cumva sa te pastrez in mine, sa te regasesc mereu in atingerea valului palatin, sa te regasesc pe buze, chiar cand nu mai esti, sa fiu o parte din gustul pe care-l vei simti mereu. Strang in mine comoara ta, uit de mine de buna voie, sunt oare degetele mele cele ce-ti strang umerii, si-ti deseneaza caderea ploii pe spatele neted ? Sunt ale tale miscarile acelea de la baza toracelui meu sau sunt ale mele ? Daca gandurile si visele noastre sunt atrase de cer, in aceasta imbratisare visele mele ploua peste tine si toate gandurile mele adie peste sperantele tale de fericire si le fecundeaza impulsul de a fi.
Fara nicio avertizare te cuprind strans dupa umeri, imi trag un geununchi de sub tine, de celalalt ma ajut sa te rostogolesc pe o parte si intr-o clipa pozitiile noastre sunt inversate. Iti tin mainile pe langa corp, ma asez mai bine cu bazinul peste bazinul tau, daca apas un pic simt cum ajung aproape de poalele muntelui venusian sau duna sau platou de veghe al drumului pelerinilor iubirii si mai jos ghicesc o oaza plina de prospetime si dornica de a fi explorata. Doar ca sa te starnesc ma frec usor de bazinul tau si apas, te las sa-mi simti umezeala, apoi ma aplec cu tot corpul deasupra ta, ne atingem prin toata suprafata ce ne poate uni, senzatia este maxima cand imi contract abdomenul si pun o presiune ondulata asupra ta. Cu gura ajung in apropierea urechii, patrund in ea cu limba, ii urmaresc relieful, ii adancesc vaile, netezesc calea chemarilor mele catre tine.
Revin catre gat, ma atrage ca un curent puternic de viata, sangele ce-l ghicesc sub piele
amplifica realitatea abrupta a biologi...



    Login