Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Carmen
Autor : Enigmatica - 2008-10-30
Citita de 10145 ori - Nota 7.47 (19 voturi)
Mai demult,am inchiriat o camera din casa mamei unei tinere studente.Atat mie cat si mamei,ne-a inspirat incredere!PArea finuta,curata,cu bun simt si ordonata.
Era frumoasa,pentru a admite acest lucru dar nu pot spune ca m-a facut sa ma gandesc din prima clipa ca ar fi lesbiana.
Nici chiar atunci cand mama i-a pus conditia "Fara barbati in casa asta!" iar ea ne-a asigurat ca nu va fi niciodata nimic de acest gen in casa mamei mele.
Dupa despartirea de Marcela am revenit sa locuiesc cu mama mea! Marcela a prins un job foarte bun in California si vezi chipurile nu putem mentine o relatie la distanta!
Locuiam cu mama de mai bine de o luna.Obiceiul meu este sa beau cafeaua si sa fumez tigarea in fata calculatorului in fiecare dimineata inainte de placarea la munca pentru a mai arunca o privire asupra contractelor sau licitatilor pe care le duce firma.
Carmen era la noi de 3 zile!
La inceput totul era normal!Avea intimitatea ei si noi nu ne schimbaseram obiceiurile acum ca aveam un nou musafir!
Ne salutam,ne-am simpatizat de la bun inceput insa nu ne-am lungit la povesti sau discutii mai serioase.
In rest mama parea sa placa foarte mult! De cateva ori le-am surprins la bucatarie vorbind despre una si despre alta.Mama care rar poarta discutii cu tineri.rar cu mine deastfel era acum placut impresionata de noua chiriasa!
Eu pot usor sa par persoana dezinteresata de cunoasterea celui de langa!Nu imi place sa ma straduiesc sa impresionez pe cineva mai ales ca nu ma atrasese in vreun fel de la bun inceput! Dar de cate ori treceam una pe langa cealalta Carmen ma privea insistent...vrand parca sa imi acapere atentia!Punea fel si fel de intrebari,zambea si glumea de fiecare data candma vedea incercand sa-mi intre in gratii! Nu aveam nimic cu biata fata...Dar eu eram mult prea preocupata cu lumea mea din interiorul camerei!Daca nu eram la munca eram cu siguranta acsa cu privirea in calculator lucrand sau scriind la ceva!Mama se plangea des de atitudinea mea fata de casa...."Este ca siu cum as locuii singura iar in casa asta!Nu iei deloc parte la activitatile casnice!" Si cui ii pasa de activitatile ei casnice cand eu ma obijnuisem cu singuratatea si in plus inca sufeream dupa despartirea cu Marcela?
Carmen tacea malc de cate ori mama imi spunea cate ceva!Si eu la fel asigurand-o pe mama ca sunt intr-o perioada aglomerata la munca!
La 2 saptamani dupa ce venise Carmen la noi, inca nu ne spune-am mai nimic decat salutari si simpla intrebare "Ce mai faci?"
Mama ma ruga non-stop sa o scot pe biata fata prin oras sa cunoasca si ea imprejurimile ca deh! este nou venita pe meleagurile noastre iar eu nu stiam cum sa fug de gura ei!
Dupa 2 saptamani precum spuneam Carmen a batut la usa camerei mele!
I-am spus sa intre de undeva de la calculator fara a stii exact si cine ciocanise si cand am privit in spate auzind usa inchizandu-se am vazut-o si eu.Putin timida,retinuta fata de atitudinea mea din saptamanile acestea,Carmen a spus
-Iarta-am ca te deranjez (afisand un zambet scuzabil in coltul gurii) dar a spus mama ta ca ai imprimanta.
-Da asa este...Ia loc! I-am spus pentur a fi o gazda buna
a luat loc...
-Pai uite...Am nevoie si eu sa imi faci copii dupa unele file din manualul asta!Este al unui coleg si este prea scump manualul ca sa il cumpar eu!Iti platesc eu tusul si tot ce ai nevoie insa cand ai tu timp si daca vrei sa ma ajuti...
Ma facuse sa zambesc timorarea ei.Atat de atenta sa nu ma derajeze cumva...."daca vreau...daca pot..."
-Pai uite cum facem...Eu mai am putin la un contract...cred ca in 20 de minute termin si apoi ne ocupam de asta daca vrei!Nu iti face griji pentru tus ca am de unde sa iau si fara bani!
-Vrei sa raman aici cu tine? m-a intrebat surprinsa
-Da...daca nu ai altceva mai bun de facut!
-Ce sa am de facut?Poate sa ma uit pe pereti pana adorm. si a inceput sa rada
Imi parea rau pentru ea intr-un fel iar eu ma simteam post pentru ca afisasem in fata ei o atitudine rece.Care oricum avea sa ia sfarsit
S-a asezat pe pat ridicandu-si picioarele sub fund...a luat manualul si a citit din el lasandu-ma sa termin....
Momentul era ridicol...o vedeam ca se plictisea dar totusi nu scotea o vorba s ama deranjeze
-Poti sa vorbesti sa stii!Am informat-o zambind amuzata
-Ha!Pai am vrut sa nu te deranjez...(a zambit si ea)
-La ce profil esti?
-Finante-banci!
-Aha frumoasa alegere...de viitor
-As fi vrut sa dau la Psihologie dar nu este de viitor
-De ce nu ai ales Asistenta sociala?
-Am vrut dar ...mama a vrut sa fac ceva care sa imi asigure un viitor si...
-Inteleg mai bine decat crezi!Si mie imi place Psihologia ca profil de facultate
-Oricum am stat vre-o 2 ani sa ma decid ce vreau sa fac.
-Cum asa pai ce varsta ai?
-21!Ii fac in noiembrie.
-Ha am avut impresia ca esti ceva mai mica...si eu tot in noiembrie sunt nascuta si fac 23.
-Multi inainte!
Si tie!

In sfarsit mama incepea serviciul dupa o luna de concediu!Dupa multa vreme am inceput si eu sa reiau bautul cafelei in bucatarie alaturi de mama mea care se plangea de reinceperea serviciului.
A venit si Carmen cand mama era pe punctul de plecare!
Mama m-a privit urat si a zs
-Stai cu fata acuma ca nu mai sunt eu!Nu te mai ascunde in camera aia a ta toata ziua bunaziua!
-Da mama stai fara grija ca stiu si eu ca nu mai esti aici! si am dat ochii peste cap fapt care a amuzat-oi pe Carmen.
Mama a plecat
-Haide sa iti fac cafeaua!i-am spus lui Carmen!
-Stai linistita!O fac eu nu trebuie sa te deranjezi!
-Nu ma deranjez cu nimic ...Si asa vreau sa sarbatoresc ca nu ii mai aud gura toata ziua!
-Nu va prea intelegeti! a afirmat Carmen asezanduse pe scaunul de la capatul celalalt al mesei
-Nici nu am cu cine! m pus ibricul pe foc

Am inceput sa vorbim putin cate putin...Era o persoan agreabila si ne-am placut! M-a impresionat lipsa ei totala de rautate!Imi cam aducea aminte de o fosta...pe care am iubit-o enorm dar nu era ea din multe privinte!
Carmen era prietenoasa..Nu era adepta discotecilor ceea ce ma incanta pentru ca si eu eram la fel..ii placea ori o masa simpla de McDonalds ori uneori sa se rasfete ducandu-se la un restaurant pretentios.
Orasul meu este uneori la fel de aglomerat ca Bucurestiul..dar seara iti poate oferii o panorama de neuitat !Lumini multe in fel si fel de culori...multa natura,dar si aglomeratia de zi cu zi si seara de seara!
Ne plimbam pe bulevardul castanilor intr-o seara...Ne imprietenisem frumos si incepuse sa ma atraga ca femeie desi mereu am optat pentru o relatie cu cineva mai matur ca mine!Si mereu m-au atras aceste femei mai mature.
Dar ea nu era nicidecum un copil...chiar daca parea uneori!In spatele unei masti inecente se ascundeau destule experiente triste dar si o ambitie pe care o fixase asupra viitorului!Si mult optimism!
Nu am vrut sa mergem nicaieri...iar mama intrase deja in tura de noapte!Urma sa fim singure in casa pana dimineata pe la 9
Am luat o sticla de vin fiind vineri noaptea.Nu ne-am propus sa ne imbatam dar ne-am propus sa ne distram putin cu muzica si ceva de baut.
Cand am ajuns acasa,Carmen deja stiaca are voie sa faca orice la mine in camera..asa ...



    Login