Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ca intre prietene
Autor : Jucausa69 - 2015-11-10
Citita de 20242 ori - Nota 6.22 (106 voturi)
In primul rand vreau sa va spun ca nu am mai scris de mult. Motivul este ca mi-a fost stearsa ultima postare in urma comentariilor unei persoane labile psihic. Desi am contactat adminul ca sa rezolve problema cu acea persoana,adminul a considerat ok sa imi stearga postarea. Iata insa ca am trecut peste si vin iar cu o fantezie. Enjoy !

Luna noiembrie. Luna depresiva si urata de toamna. in sfarsit aveam o zi libera si nu voiam decat sa ma ingrop in perne,pilota si sa fiu comfortabila in linistea si intunericul camerei mele.
Cred ca dormeam de ceva vreme cand aud ca prin vis soneria apasata nervos la intervale repetate. Ma ridic cu greu si ma indrept spre usa cu ganduri negre despre persoana din spatele usii.
Deschid usa cu o falca-n cer si una in pamant si imi vad vecina si cea mai buna prietena de aproape o viata in tocul usii :
-Hai ! imi zice parca urland...nu mai bem cafeaua azi ? De o ora incerc sa dau de tine .
-Mda...voiam sa ma ascund de lume si sa ma odihnesc. La munca e groaznic cu ultimul proiect toti urla in stanga si in dreapta ca nu e gata si sunt foarte stresata. Dar daca tot ai poftit sa imi tulburi linistea,ia de intra si pune de cafea . Eu nu am energia pt asta....
- Off,dar ce te mai vaiti !Hai ca iti fac una tare !
Zis si facut,eu m-am ingropat comod in fotoliu din bucatarie iar Maria s-a apucat de cafea. In curand a inceput sa miroase frumos a cafea si parca imi mai revenisem nitel din letargie. Am inceput sa povestim diverse printre care sa imi dea detalii din viata ei intima cu barbata-sau. Maritata de vreo 2 ani,tanara si in pofte mereu avea chef de povestit . Bine pana aici ,doar ca eu nu prea aveam ce povesti la randul meu asa ca mereu ma lua peste picior ca as fi lesbi . Ingropata in munca mereu,nu aveam timp sa ies sau sa am macar aventuri oricat mi-as fi dorit una.
- Problema e, o aud ca prin vis,e ca ai nevoie de un futai bun si o sa fii in stare sa functionezi iar. Esti prea stresata. Ia-ti un vibrator macar.
- La cata energie am la final de zi nici pe ala nu as fi in stare sa il pornesc ,ii raspund razand.
- La noi nu e problema,din contra....cred ca am prea multa pofta si nu imi face fata ,haha. Ce faci diseara ? Paul e plecat,aduc o sticla de vin si ne uitam la un film,nu poti sa stai asa tot weekendul pana luni.
- Bine...bine...am zis sa scap de ea. Vino pe la 8 ,o sa imi revin pana atunci si vedem un film.
Zis si facut,ziua a decurs incet dupa cafeaua cu Maria si cand sa ies din dus,nu apucasem bine sa ma infasor in prosop ca o aud iar pe nebuna sunand. Am iesit asa si am lasat-o inauntru si m-am dus sa iau un halat.
Intre timp ea a gasit paharele si a turnat vin,a pregatit filmul in sufragerie si niste alune.
Filmul a fost amuzant,vinul bun,am sfarsit band toata sticla si am inceput iar sa ne depanam amintiri si secrete. Ma intreba Maria daca mi-a dat vreun barbat limbi in pizda vreodata. I-am zis ca doar unul si nu parea genul sa stie ce face....Nu am apucat sa termin ca m-am trezit cu ea langa mine ...sarutandu-ma. M-a surprins dar nu am respins-o si i-am raspuns la sarut,i-am gustat limba dulce si buzele calde.
Mana ei s-a strecurat pe sub halatul meu si imi atingea sfarcurile si cuprindea sanii in palma...Nu stiam daca e vinul sau efectul ei asupra mea dar am inceput sa ma incalzesc usor usor. Era nebunie ce se intampla dar nu m-am putut opri asa ca am continuat sa ne sarutam o vreme si sa ma mangaie. Cand mana ei s-a strecurat intre picioarele mele...am tresarit .
- Te deranjeaza ? mi-a spus ...vreau sa te fac sa simti ce nu ai simtit niciodata.
I-am raspuns printr-un sarut si am tras-o peste mine iar mana ei s-a dus iar...acolo. S-a dus intre picioarele mele...unde mi-a masat pizda nefututa de atata vreme si degetul ei aratator s-a strecurat printre labiile mele pana m-am udat toata. Stia cum sa ma atinga si unde iar mana ei era calda. Imi muscam buzele de placere iar ea isi coborase si gura inspre sanii mei unde sfarcurile mi-erau erau supte de parca nu mai fusesera niciodata. Mi-a desfacut halatul si a mi-a bagat degetul in pizda...m-a intrebat daca il vreau mai adanc...



    Login