Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Buna seara iubito (II)
Autor : nakedfire - 2014-12-14
Citita de 4434 ori - Nota 7.38 (29 voturi)
Sa recunoastem, de fiecare data mi se pare prea putin o noapte fata de cat te doresc. La fel cum un singur pahar de vin mi se pare prea putin, ca si cum incerc sa-mi delimitez fanteziile intr-o concentratie standard.
Am o fixatie cu vinul rosu din 2008. Poate pentru ca in 2008 m-am indragostit prima data? Nu mai conteaza. Vinul de atunci devine din ce in ce mai bun, amintitrile mele doar palesc.
Bineinteles ca nu vorbesc lucrurile acestea cu tine. Ele se petrec in mine provocate de ceea ce ma faci sa simt. Cu fiecare femeie simt momentul cand m-as putea indragosti. E ca un gand ce-si indeasa radacini printre straturile mintii mele prin ariile placerii si ale obsesiei.
Il sadesc mereu in apropierea zidului.
Mergem la tine. Normal, la mine e un sanctuar pustiu.
Nu trebuie sa ne vorbim prea multe.
Cu buzele usor parguite de vin te apropii de mine si ma saruti usor pe buze. Te opresti putin, astepti sa-mi vezi reactia, care nu intarzie sa apara. Ochii tai negri se zbat in ochii mei in care culoarea primaverii este comprimata de o pupila ce se deschide ca o gura de rai sa te soarba.
Iti ating buzele cu doua degete de la mana dreapta, le las sa alunece pe gat, ma opresc in mica scobitura de la baza gatului si desenez cateva cercuri pe marginea acesteia.
- Esti foarte frumoasa! iti spun.
Universul se contracta temporar in jurul oricarei femei cu care ajung sa fac sex.
Tu ai putina rabdare, eu deloc.
Ordine nu e nicaieri in viata mea, nici macar in succesiunea gesturilor prin care te duc spre pat. Tot ce vreau e sa fac dragoste cu tine.
Un sarut ce devine din ce in ce mai prelung si mai apasat. Cu mainile te trag inspre mine, sanii tai se strivesc de pieptul meu, doar ei ar putea auzi galopul inimii mele. Simt cum te zbati intre sarut si respiratie. Iti place cum te invadeaza limba mea prin coltisoare si cotloane umede, vine aceasta noua caldura ce te rascoleste cu o respiratie fierbinte, aceeasi respiratie pentru amandoua.
Din cand in cand iti scapa cate-un geamat, mi se mai intampla si mie. Te asezi pe marginea patului, limbile noastre inca impletite se dezlipesc. Deja simt precipitatii in sexul meu. Parca am intrat intr-o cada fierbinte. Acum vine momentul cand poate ca o sa te sperii sau o sa-ti placa. Momentul cand ratiunea mea se retrage si ramane numai dorinta de neoprit, impulsul sexual primitiv, luat el de la alte specii sau doar o solutie temporara pentru variabilitate genetica, nu mai conteaza, cand te simt sub mine se trezesc acele miscari de atractie compulsiva si respingere, doar ca sa vin cu mai multa putere spre tine de fiecare data.
Imi soptesti sa o iau mai usor. Iti atac buzele cu foame, cobor spre gat, cu obrazul partial lipit de el, sa-ti simt pulsul sangelui prin vase, fluxul bidirectional al pasiunii, ca o elipsa intre creierul si sexul fierbinte.
Ma asez in poala ta, iti cuprind spatele intreg in imbratisare, ne sarutam si ne dam in leaganul inainte si inapoi, trecut si viitor, ma vei regasi in fiecare femeie, te regasesc in fiecare moment, leaganul are o forma primordiala, este momentul nostru de eternitate.
Reusisem sa-ti deschid fusta, cand simt ca esti aproape sa ai primul orgasm, strecor o mana printre stramtoarea coapselor tale, o lipesc usor de muntele lui Venus, il framant usor, apoi trimit degetele in recunoastere, pe flancurile acelui fagure clocotitor, alunec din cand in cand spre el, si la un moment dat irezistibil alunec inauntru, imi absoarbe terminatiile nervoase de pe degete, urca spre creier, aici simt misterul tau cum ma imbata si ma ineaca, caut o cale de iesire, nu inapoi ci inainte, intru in acest abis din ce in ce mai profund, ma avant in tine ca o cascada abrupta, limbile noastre au aceeasi miscare, te simt cum vrei de-asemenea sa intri in mine, dorindu-ne sa fim unite prin toate puntile si prapastiile fiintei noastre.
Simt valul cum se intareste si se inalta din ce in ce mai puternic venind dinspre tine ne cuprinde pe amandoua, o durere si o placere fara nume trec prin fiecare celula ca un fulger metamorfozat in curcubeu, buzele pulseaza si suprafata intinsa prin care corpurile noastre se ating ma fac sa te simt ca pe o noua piele de jur imprejurul meu.
A fost doar inceputul. Iti spun ca am mintea plina de dorinte si experiente cu tine. De uitare de sine si amintiri viitoare. Bem cate-un pahar de vin. Uneori tu vrei altceva decat vin.
Te intinzi pe pat, iti ridic bluza, te ajut sa o scoti peste cap, sutienul negru ti-l desfac ceva mai greu, nu ma pricep chiar asa cum imi place sa dau de inteles, aceste lucruri marunte raman marunte...



    Login