Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAnca si Paula partea 1
Autor : AancaM - 2020-11-02
Citita de 12621 ori - Nota 7.69 (78 voturi)
Trecuse deja miezul noptii si Paula inca se mai gandea la prietenulul ei care a lasat-o balta. Trebuia sa vina deja de la 9.
"Iubire, nu ajung in seara asta, sunt obosit de la serviciu, iarta-ma, ne vedem maine" i-a scris Marius cu jumatate de ora inainte de 9. Oare chiar era obosit? Oricum el muncea destul de mult, poate chiar are dreptate.
"Sunt chiar asa o scorpie rea si neintelegatoare?" era in mintea Paulei. A oftat si s-a ridicat sa bea un pahar cu apa. Apoi si-a adus aminte de toate datile in care Marius era la usa ei cu zeci de minute mai devreme, cu flori sau ciocolata, după caz, gata oricand sa iasa cu ea, sa faca dragostea, sa ii indeplineasca fanteziile si ea pe ale lui. "Asa e, sigur exagerez, ma supar degeaba", se gandea Paula inainte sa se bage iar in pat. Se poate intampla, nu? Viata asta oricum e destul de grea. Poate ar trebui sa ii faca o surpriza, pana la hrma, sta doar la 15 minute distanta de ea. E totusi tarziu, oare s-ar bucura Marius sa o vada la ora respectiva? Si totusi "nu trebuie sa facem nimic, o sa dorm langa el si o sa il iau in brate dupa o zi grea la munca".
Paula s-a imbracat rapid, nu inainte sa isi mai faca odata un dus si sa se spele pe dinti. A sunat un uber care a ajuns in 2 minute.
"Prietenul dumneavoastra e foarte norocos, domnisoara", dar Paula doar a zambit la spusele acestuia.
La 02:34 era in fata usii lui. N-a mai ciocanit, a bagat direct cheile in usa, ce bine ca i le lasase. N-a stat prea mult pe ganduri, a intrat dar ceva era ciudat. Se auzeau zgomote din camera lui... "oare se masturbeaza? Parca era obosit. In fine, nici nu conteaza. L-am prins la tanc" se gandi Paula amuzata si zambitoare ca de obicei.
Zambetul ii disparu de pe fata dupa ce a aprins lumina si a vazut o pereche de cizme inalte pana la genunchi langa usa si o rochie neagra, destul de sexy aruncata pe jos. Oare chiar...? "Nu, nu se poate...". A deschis usa, iar Marius al ei era legat de pat, sub o roscovana cu parul scurt, baieteste dar care ii venea al dracului de bine, cu cateva tatuaje pe ici, pe colo, extrem de sexy si cu o postura dreapta iesita din comun.
Exact in momentul ala cei doi s-au intors si au vazut-o pe Paula in usa, cu o privire dezamagita si aproape gata sa se intoarca sa plece.
"Nu e ceea ce crezi, Paula", incerca el sa se apare in zadar.
"Scuteste-ma, dobitocule".
"Prietena ta e cam suparata, de ce n-ai invitat-o si pe ea cu noi?" intreba persiflant roscata.
"Poftim?" a ripostat in secunda 2, Paula. "Cine te crezi? Ca ce chestie iti permiti sa insinuezi asa ceva? Esti la fel de dobitoaca precum cel deasupra carui stai".
Roscata si-a ridicat sprancenele, a ras putin si s-a apropiat de Paula.
"Eu sunt Anca, ma bucur sa te cunosc".
"Eu nu, du-te dracului cu tot cu fostul meu prieten".
"Ntz, ntz, ntz, nu așa se vorbește cu străinii. Ești chiar frumoasă, apropo".
Paula nu mai avea mult si deja avea impresia ca o ia razna. A izbucnit intr-un ras nervos, sacadat si a dat sa plece din apartament, dar se pare ca Anca i-a luat-o inainte si a inchis usa cu cheia.
"Te grabesti?"
"Cum iti permiti? Mai intai te culci cu prietenul meu, iar acum imi incui usa, da-mi cheia sau sun la politie chiar acum" o ameninta Paula, chiar deschizand telefonul si incepand sa tasteze.
"Nu si daca nu ai telefon", i-o intoarse Anca si ii smulse brusc telefonul din mana dupa care fugi cu el la baie.
Paula a ramas socata de tupeul nesimtit al Ancai si a amenintat ca sparge usa fix in acel moment, dar nu inainte sa o sparga pe cea de la baie.
"Asculta, in loc sa te enervezi, n-ai vrea mai bine sa iti iei revansa? Uite, in dormitor te asteapta un barbat legat, care te-a inselat din cate pot observa. N-ai vrea sa i-o platesti inapoi?"
La auzul acestor cuvinte, in ciuda protestelor de pana acum, Paula era destul de interesata. Nu era un om razbunator. Dar de ce i-ar fi facut Marius asta? Daca nu o mai voia, de ce nu s-a despartit pur si simplu de ea? A facut atatea pentru el, a renuntat la prietenii ei, si-a ales jobul intr-un alt oras, in functie de el, a plecat de acasa, a fost mereu disponibila pentru el, iar peste ceva vreme se trezeste cu o oarecare Anca in casa iubitului ei legat si regulat de roscovana asta.
"Ce propui?" o intreaba Paula pe Anca.
"Orice vrei, nu-mi plac barbatii care inseala, mi-am dat seama ca esti prietena lui cand te-am vazut in prag".
Cele doua fete au intrat inapoi in dormitorul lui Marius, care deja a inceput sa se panicheze, ce naiba urma?
"Okay, hai sa discutam ca oamenii, Anca dezleaga-ma, Paula, o sa iti explic totul, iubito..."
"Nu e nevoie, am inteles deja" i-o reteza Paula imediat, dupa care s-a apropiat de el si i-a tras o palma.
"Okay, poate ca merit asta, dar..." nici nu apuca sa termine ce avea de zis, pentru ca Anca vorbi peste el:
"Paula, n-ai vrea o seara de neuitat? Eu una vreau, gandeste-te ca suntem fete si stim exact unde si cum sa punem mana si poate si alte parti ale ...



    Login