Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Amor lesbi cu frisca si lichior
Autor : Melisa - 2008-11-03
Citita de 10767 ori - Nota 7.00 (25 voturi)
Fiind singura (sotul meu era plecat la un curs de specializare), am invitat-o acasa pe colega mea Mirela care ma tot rugase sa-i arat cum prepar eu tortul cu frisca. Lucram de mult impreuna, asa ca am zis: de ce sa nu ii arat? Ca tot nu aveam ce face in dupa-amiaza aceea.

Am vorbit cu ea si am stabilit sa megem la mine direct de la birou. Am trecut pe la primul mall din drumul nostru si am cumparat tot ceea ce trebuia. Am ajuns acasa, am servit o gustarica si am baut o cafeluta. Ne-am relaxat putin, apoi ne-am apucat de tort , discutand intre noi: ba despre una, ba despre alta. La un moment dat, spre surprinderea mea si complect pe neasteptate, Mirela mi-a pus o mana pe fundulet si mi-a zis: esti atat de dulce ca privind la frisca asta, te-as gusta putin. Am privit-o uimita, dar pana sa apuc eu sa-mi revin sau sa zic ceva, Mirela, asa...de parca ar fi fost intre noi ceva cu mult mai mult decat era...m-a cuprins gratios cu bratele si asa...lipita cu sanii de spatele meu...mi-a mangaiat pisicuta peste pantalonii pe care ii purtam, fara sa se teama cumva de faptul ca as fi putu sa ma opun incercarilor ei care aveau o vadita semnificatie erotica...Fara sa se teama, da !...Si fara sa se opreasca!...Adica, fara sa inceteze sa ma palpeze acolo unde imi placea si mie, ce-i drept!...Eu intindeam frisca pe tort in timp ce ea...Uf, parca nici acum nu-mi vine sa cred!...A tras, fir-ar-sa fie, de fermoar!...Si mi-a atins bichinelul cu o pofta si cu pasiune pe cat de fascinanta, pe atat de molipsitoare !

Gesturile Mirelei au devenit extrem de intime si mi-a zis: intoarce-te tu, sa-ti gust pisicuta...Si m-am intors de parca as fi fost ametita (si in lipsa de...), lasand-o (ce chestie!) sa-mi traga pantalonii si sa ma sarute, ca si cand am fi fost amante, ca si cand am mai fi facut asa ceva.

M-a sarutat, m-a lins si m-a gustat intr-un fel foarte placut. Si mi-a soptit intr-una: “Esti dulce! Esti dulce!”

Cand am simtit ca ma apropii de orgasm am intrebat-o razand de fericire: “Mai am putin si zbor ! Cum trebuie sa procedez?”

Mirela mi-a raspuns: “Traieste clipa si misca-ti funduletul!”

Am facut exact cum a vrut ea. Peste cateva clipe mi-a cuprins labiile intre buze, mi-a introdus lima in vagin si mi-a zis: “Acum vreau ceva cu totul si cu totul special de la tine. Vreau sa iei tubul cu frisca si sa-ti spray-ezi pisicuta”. Am ras fara sa vreau si oricat ar parea de curios, mi-am spray-at pisicuta cu frisca.

M-am urcat pe masa si mi-am departat picioarele apucandu-mi-le cu mainile. Mi-am dat cu putina frisca pe clitoris si am trasat o dara subtire chiar pe linia dupa care mi se uneau labiile. I-am spus: “Acum gusta-ma, ca tot ti se pare tie ca sunt dulce ca frisca”. Asa a facut. S-a lins putin pe buze, si, dupa ce a gustat din frisca de pe clitoris, a inceput sa mi-l suga si sa mi-l gadile cu varful limbii. Mi-a placut enorm. Si oricat ar parea de ci...



    Login