Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAmanta sotului meu
Autor : AancaM - 2019-01-16
Citita de 20949 ori - Nota 8.47 (219 voturi)
Am mai scris odată acest text însă nu se vede atunci când este deschis așa că l-am mai postat odată. Celălalt, cu același nume, ar trebui șters însă habar nu am cum.

Întotdeauna am fost mai rea când venea vorba de femei. Îmi plăcea să le domin din toate punctele de vedere. Având în vedere că și eu sunt femeie, știu ce ar trebui să fac pentru plăcerea sau tortura uneia.
Și uite așa se face că o am în față pe amanta soțului meu. El are niște gusturi mai ciudate când vine vorba de sex și mi-a propus odată să o facem în trei. Sincer, eu nu am vrut să accept așa ceva, motiv pentru care a început să mă înșele cu cineva care își aducea și prietenele să participe la actul sexual. Nu am de gând să divorțez de el. Îl iubesc totuși, așa că am avut altă tactică.
Am agățat-o pe ea, știind că e bisexuală și îi plac și femeile la fel de mult ca bărbații. Ea avea impresia că o aduc în casa mea să ne simțim bine, așa..."ca între femei". Fals. Am adus-o în casa mea să mă simt bine și să se stea dracului departe de soțul meu.
Și, oricum, ea e destul de proastă, de ce a avut încredere într-o necunoscută?
La început am mângâiat-o puțin ca să nu dau de bănuit după care am legat-o cu mâinile de barele patului în timp ce stătea pe jos. Am folosit niște cătușe ca să mă asigur că nu are cum să scape. Eșarfele le putea rupe. Proasta nu s-a prins nici măcar când i-am pus cătușele. Credea că facem jocuri de rol. Ea voia să fie o studentă pedepsită de profesoară. Vai de capul ei.
-Eu îți propun alt joc de rol, drăguțo. Uite, hai să ne prefacem că eu sunt soția lui Mihai iar tu ești amanta, motiv pentru care trebuie să te pedepsesc, ce zici?
Abia atunci s-a prins dar era deja inutil deoarece nu aveam de gând să o las să plece cu una, cu două iar ea clar nu avea cum să își scoată mâinile din cătușe.
Prima oară i-am atașat niște clame de sfârcuri. Dar nu orice clame, erau unele care se strângeau foarte tare și între ele avea un lanț care cădea pe corpul ei. Apoi am luat un bici mai mic cu care am început să o lovesc, nu foarte tare, pe coapse, pe burtă, pe sâni, în timp ce trăgeam de acel lanț.
-Dacă o să îi spun lui Mihai, o să divorțeze de tine. Îți jur! Îmi striga ea ca o disperată în timp ce se chinuia să nu se miște. Voia să pară că nu o doare, că rezistă. Ah, atunci îmi plac cel mai mult, când vor să reziste. Dar eu vreau să se lase cu lacrimi. Așa că am continuat până când a început să plângă de durere și până când efectiv începuse să mă roage să mă opresc și să o las să plece.
De la "Mihai va divorța de tine" a ajuns la "Promit că o să stau departe de Mihai". Vai, ce femeie amuzantă. Dar seara abia începuse.
Am lăsat puțin biciul și am început să îi strâng în palmă labiile în timp ce ea țipa. Le strângeam pe amândouă odată și băgam un deget care abia intra prin strânsoarea aceea pe care o făcusem. Cu gura o mușcam de abdomen, lăsându-i numai semne peste tot iar din când în când mai apucam cu dinții de acel lănțișor care era atașat de cârligele de sfârcuri.
-Uite, îți promit, o să îți creez plăcere cum vrei, te ling, fac ce vrei tu, dar încetează. Sunt destul de sensibilă.
-Vai, ce să spun. Femeia care și-o trage cu mai mulți odată și care își aduce și prietenele în actele sexuale deodată a devenit sensibilă. Ce păcat.
Am dat drumul lăbiilor și le-am deschis. Am început să îi dau palme pe clitoris. Îi scosesem prelungirea din interior ca să simtă mai bine ce fac. Apoi am adus un dildău care vibrează. I l-am introdus în pizdă și l-am dat la o viteză maximă în timp ce m-am așezat pe fața ei.
-Linge! I-am ordonat. A făcut exact ce i-am zis cu toate că tot corpul ei vibra. Gemea tot timpul și avea orgasm după orgasm. Deja transpirase.
După ce am avut și eu două orgasme m-am dus și am adus două clame și pentru labiile interioare. I le-am atașat. Simțea și vibrațiile, o dureau și sfârcurile și labiile de la clame.
-Fac pipi. Îmi spune ea foarte agitată.
-Oh? Serios? Să nu îndrăznești s...



    Login