Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Amalia 5
Autor : ieduvalent - 2021-04-07
Citita de 8410 ori - Nota 7.00 (42 voturi)
Aceasta se doreste a fi o serie prin care vreau sa povestesc viata mea sexuala si romantica privita in retrospectiva si analizand totul din perspectiva celor 25 de ani de viata pe care i-am acumulat in spate.

M-am trezit a doua zi dimineata, pe la 7, cu o mica durere de cap, eram un pic ametita si confuza. Imaginile celor intamplate noaptea trecuta m-au inundat dar, cu o hotarare nebanuita, le-am blocat, m-am dus la baie, am facut un dus aproape rece care mi-a spalat murdaria ce o simteam parca pe tot trupul. Revigorata si cu mintea parca mai limpede am inceput sa ma gandesc ce o sa fac. Mi-era teama de intalnirea cu Vlaicu, stiam ca mama se va trezi tarziu, dar el se trezeste mereu la 5, cel tarziu 6, se duce la alergat fiind un barbat de o energie rara, care doarme maxim 5 ore pe noapte, un lucru remarcabil la cei 39 de ani ai lui. Nu stiam cum voi reactiona sau cum ar trebui sa reactionez dupa ce m-a surprins azi noapte privindu-i in timp ce faceau... sex, dragoste, nu stiam cum sa calific actul in sine. Singurul gand a fost sa ma echipez de iesire astfel incat sa nu ma vada nimeni si sa plec in explorare pana dupa ce mama se trezeste.

M-am echipat cu o pereche de yoga pants, un tricou stramt, o bluza cu maneci lungi de ploaie/vant, ghetele de munte si niste apa din frigider, mi-am luat rucsacul si am iesit. Era o zi superba de iulie, pasarelele isi tineau concertul de dimineata si aerul era curat si racoros. Am iesit pe terasa si cand s-o iau voiniceste la deal aud o voce puternica in spatele meu:
- Ce faci, pustoaico? Vrei sa evadezi?
Era Vlaicu cu energia lui debordanta de dimineata, venea de la alergare intr-o pereche de pantaloni de training, cu un tricou ud de transpiratie si cu o privire feroce si usor ironica.
- A! Nu, vroiam sa ies la o plimbare.
- Fara sa spui nimic?
- Am lasat un bilet pe masa din living.
- Nu prea e bine pentru o fetita asa delicioasa sa iasa singura la padure. Daca dai de vreun urs care te devoreaza sau de vreun animal cu doua picioare care te ...! haha.
Aluziile lui fara perdea mi-au distrus stapanirea de sine si fara sa vreau m-am inrosit instantaneu.
- Asteapta-ma sa fac un dus si mergem impreuna!
Rugamintea lui venea clara si taioasa, ca un ordin si am perceput-o fara greseala ca atare. Forta personalitatii lui mi-a distrus orice tentativa de impotrivire si am reusit doar sa spun:
- Ok...
L-am asteptat cuminte vreme de 20 de minute si a aparut echipat cu bocanci, pantaloni de trekking, un tricou mulat pe trupul lui musculos si un rucsac in spate. In mana avea un bat de drumetie si cu un zambet amabil si neprefacut, de data asta, imi spune:
- Arata-mi calea, frumoaso!
Eram total coplesita de el, in mine se impletea dorinta cu respingerea si teama, dar tonul lui atat de amabil m-a linistit. Simteam ca sunt ca o leaoica la circ, hipnotizata si complet dependenta de vointa dresorului.

Am urcat in tacere versantul de deasupra cabanei si intr-un final am ajuns sus pe culme. Gafaiam obosita de efort cand m-am oprit, in schimb el, dupa o ora de alergat de dimineata si dupa panta grea ce tocmai o urcasem nu manifesta niciun semn de oboseala. Amabil mi-a intins o sticla de apa si m-a privit in tacere in timp ce beam. Mi-era atat de teama sa nu deschida subiectul noptii anterioare! dar el, cu o amabilitate cuceritoare, imi descria cu cuvinte mestesugite frumusetea peisajului care se intindea la picioarele noastre. M-am linistit stand pe o piatra, teama mi-a disparut si i-am intins mana sa ma ridice. Am pornit incet la vale si cu o energie renascuta am vorbit cu el vrute si nevrute, chiar ma simteam bine. Am coborat, tot mai abrupt catre un parau, unde panta a devenit foarte abrupta. Primul s-a dus el, sarind elegant peste radacinile copacilor si jos s-a oprit asteptandu-ma. Am coborat si eu, dar viteza a fost prea mare si in apropierea lui, cu teama sa nu cad, am scos un tipat scurt. El s-a intins si fara efort m-a cuprins de mijloc si m-a prins la momentul oportun. Am ramas un pic asa, lipita complet de el si fara sa-mi dau seama m-am abandonat asemeni unui copil in bratele lui, coplesita de mirosul degajat de trupul lui puternic si cu inima batand ca o nebuna. M-a lasat sa raman asa, mai mult decat s-ar fi cuvenit sa stau, iar cand m-am desprins de el si cu obrajii rosii ca focul m-am uitat in ochii lui verzi, a venit si lovitura:
- Ei! Ti-a placut ce-ai vazut azi noapte?!
Am simtit ca mor acolo, o palma peste fata nu m-ar fi durut atat de tare. Am avut atunci revelatia despre omului care statea in fata mea, un pradator perfect adaptat pentru vanatoarea de fiinte umane, pentru care eu eram doar un desert. Canta la mine ca la un instrument de el acordat si am stiut ca ma cunoaste mai bine decat o sa ma cunosc eu vreodata. Pe loc am luat hotararea ca in fata acestui barbat singura strategie este sinceritatea bruta, fara ocolis, astfel incat m-am apropiat iarasi de el si, cu o abordare indrazneata si fara inhibitii, i-am bagat mana in pantaloni si am prins in palma mea mica membrul imens deja de la primul contact. M-am uitat cu tupeu in ochii lui in timp ce mana mea ii mangaia penisul. El nu a schitat niciun gest, nici de placere, nici de surprindere si nici de respingere, doar se uita, un pic curios, parca intrebandu-se pana unde pot ajunge eu cu tupeul. Inciudata de lipsa lui de reactie m-am asezat in genunchi in fata lui, i-am tras pantalonii cu tot cu boxeri pana la genunchi si am ramas in fata membrului imens, semi erect, era aproape la fel de gros ca antebratul meu! M-am uitat in ochii lui in timp ce cu mana am inceput sa-l masturbez cu miscari incete si prelungi, nu vedeam decat un vag interes, nicio urma de excitare. Ii simteam in mana mea micuta, pula imensa incepand sa se intareasca, deja nu mai puteam s-o cuprind cu degetele, respiratia lui a inceput sa se accelereze, cu o miscare brusca mi-a indepartat mana in timp ce m-a luat de ceafa blocandu-mi capul. Eram speriata si incitata in acelasi timp, simteam sfarcurile sanilor intarite si dureroase frecandu-se de panza aspra a tricoului. Cu cealalta mana si-a cuprins membrul acum erect si l-a sprijinit de fata mea, era atat de mare incat imensul cap rosu se sprijinea pe frunte in timp ce buzele mele il atingeau aproape de baza. A inceput sa-si frece pula de fata mea, simteam mirosul ei puternic amestecat cu mirosul sapunului, in timp ce cu ochii inchisi, un pic umilita de gestul fara echivoc de a-si târî la propriu pula de mine, savuram placerea supunerii totale si a asteptarii celor ce vor urma. Falusul lui a coborat cu capul intre buzele mele pe care mi le-a desfacut usor, involuntar am deschis gura, ca o fetita cuminte, si am inceput sa-l dezmierd grabita. Am supt tare capul si din ce in ce mai adanc pula, gura mea se mulase natural, iar cand mi-a tras-o afara s-a auzit ca o sticla de sampanie desfacuta. M-a privit in timp ce stateam umila, in genunchi, cu gura deschisa, asteptand o noua sarja. Din ochi parca m-a intrebat daca poate continua si eu am aprobat printr-un geamat de ciuta speriata. Cu mana dreapta m-a luat de par si m-a tras adanc in pula lui imensa, am simtit ca ma inec, saliva imi curge...



    Login