Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Amalia 4
Autor : ieduvalent - 2021-03-26
Citita de 6403 ori - Nota 7.41 (29 voturi)
Aceasta se doreste a fi o serie prin care vreau sa povestesc viata mea sexuala si romantica privita in retrospectiva si analizand totul din perspectiva celor 25 de ani de viata pe care i-am acumulat in spate.

- Doamne, Ioana! cat de bine a fost!
Declaratia Amaliei venita din impulsul simplu si firesc al extazului postsex, mi s-a infipt in creier ca o borna. Nu am mai putut rezista furtunii de sentimente si trairi:
- Amalia, te iubesc! Te doresc! si tu ma cunosti cel mai bine astfel incat sa stii ca nu mai e loc pentru altcineva in sufletul meu.
Ea m-a privit cu ochii mariti, parca un pic speriata, nu atat de cuvintele mele, cat de inflacararea pe care o vedea pe chipul meu si de puterea trairilor care se ghiceau in inima mea.
- Scumpa mea! Iti multumesc pentru cuvintele tale, si eu te ador si te doresc intruna dar... nu cred ca sunt buna pentru tine, eu nu sunt ca tine. Tu esti atat de dulce si de curata, atat de nevinovata pe cand eu... eu... sunt toxica! O lacrima i se scurse incet pe obraz si i-am simtit mahnirea si durerea din glas.
- Amalia! Nu, nu cred asta si nici tu nu crezi. Te cunosc prea bine, esti bucuria vietii mele, de ce spui asta?
Amalia m-a privit in ochi adanc, incercand parca sa vada ceva acolo care s-o faca sa continuie destainuirile. Incetul cu incetul s-a linistit si si-a inceput confesiunea.

„ Am aproape 14 ani dar ma simt mult mai matura, iar viata mi-a dat si bune si rele din belsug. Dupa cum stii, cand aveam 7 ani, tata ne-a parasit si pe mine si pe mama si a plecat... duca-se! Mama este o femeie frumoasa si puternica, a suferit dupa plecarea tatei, dar nu prea mult, simtul ei practic si orgoliul au castigat, l-a injurat pe tata si si-a gasit un alt barbat pentru ea, pe Vlaicu. Vlaicu este un barbat destept, cu caracter puternic, genul golan cu capul pe umeri. Mamei intotdeauna i-a placut tipul asta de barbati: puternici, dominanti. Imi place la el statura aia impozanta la 1,92 m, bine construit, ca un taur, tenul ala inchis la culoare, de tigan, mustata aia mare si mandra a lui si mai ales atitudinea care-l face ca in orice grup sa devina centrul atentiei. Este slobod la gura, direct si transant, si-i simti forta in tot ceface.

Aveam zece ani cand el si mama s-au casatorit si probabil ca m-am indragostit si eu de el, odata cu ea. Cu mine s-a purtat intotdeauna bine, atent si fara sa se bage prea mult in viata mea, este tipul ala de om care face glume tot timpul, ma lua pe sus, ma invartea, ma arunca si ma gadila cu mustata in timp ce ma pupa in gluma pe obraz. Intotdeauna mi-a placut sa stau in bratele lui puternice si orice ocazie de joaca era o placere pentru mine. Nu stiam atunci ca atractia aia de a-l atinge si pupa si necaji in gluma, trada de fapt atractia fizica pe care o simteam fata de el.

Mai stii vara aia de acum doi ani cand am plecat cu ai mei la munte, la o cabana? Atunci am simtit prima data femeia din mine. Aveam 12 ani insa trupul a inceput sa mi se implineasca, picioarele incepusera sa mi se formeze datorita tenisului, soldurile erau din ce in ce mai proeminente fata de mijlocelul meu subtire, sanii mi se marisera si-i simteam rotunzi si tari sub mainile mele mici. –Esti o domnisorica cu potential! imi spunea ironic Vlaicu, iar in ochii lui simteam ceva mai mult, ceva nedefinit care imi provoca fiori de o placere necunoscuta mie.

Am plecat pentru doua saptamani in Apuseni, la o cabana inchiriata de Vlaicu de la un prieten, intr-o zona frumoasa si izolata, cu paraie tumultuoase si paduri batrane de fag. Cabana era cocheta, din barne de lemn, la parter era un living mare cu o bucatarie, open space, si o baie, iar la mansarda erau doua dormitoare si o baie. Afara era un gratar construit fain, cu loc de ceaun, cuptor, era un teren de tenis ( Pentru tine, frumoaso!) si un ciubar cu apa incalzita pe lemne (Pentru mine si Maria! spuse razand Vlaicu).

Am ajuns seara, pe la 6, am despachetat si eu am plecat in cercetare, am urcat prin padurea de deasupra cabanei pana intr-o culme de unde am vazut in vale un iaz cu ape linistite, cu stuf si papura pe margini si un mic debarcader din lemn la care era trasa o barcuta. Am stat minute bune sa admir peisajul linistit si idilic, cuprinsa de o liniste adanca. M-am intors incet la cabana unde i-am gasit pe ai mei la masa de pe terasa. Mama pregatise o gustare frugala, iar ei doi beau cate un pahar de vin si radeau. M-am asezat la masa si apoi am stat cu ei pana tarziu admirand panorama, povestind, facandu-ne planuri pentru zilele urmatoare si razand la glumele lui Vlaicu. Mama era intr-o dispozitie buna, un pic ametita de la vin si ne-a pus in vedere ca ea vrea sa doarma pana la 12 in fiecare zi, sa stea la soare, sa citeasca o carte buna si sa faca baie, asa incat treaba noastra era sa ne facem un program astfel incat sa n-o deranjam. Vlaicu, in gluma, a zis: - Bine, dragoste, las’ ca am eu grija de Amalia, tu ai facut-o, eu o cresc. Am ras toti trei cu pofta, iar Vlaicu mi-a dat un pahar de vin. Mama s-a impotrivit, dar cine putea sa-i reziste lui Vlaicu intr-o zi buna, asa incat am baut un pahar intreg de vin, un pic cam repede. M-am ametit bine si brusc m-a luat somnul. Cand le-am zis ca ma duc la somn au inceput amandoi sa rada: - Du-te, draga mea! Doar sa stii pe viitor ca vinul se degusta nu se bea.

Cum m-am pus in pat, cum am adormit; la un moment dat m-am trezit de sete, m-am indreptat catre baie sa beau niste apa, cand aud niste zgomote ciudate din camera lor. Am deschis usor usa si vad un tablou care m-a facut sa ma blochez: in fata patului, mama si Vlaicu, asezati in profil fata de pozitia mea, se sarutau languros. Mama era pe ea doar cu niste ciorapi negri cu banda, niste chiloti cu manecuta de dantela mulati pe fesele rotunde si tari si cu sanii mari si grei dezgoliti. Era atat de sexy si atragatoare incat mi s-a parut ca o vad pentru prima oara. Vlaicu era gol din cap pana in picioare, cu pieptul paros si puternic usor de vazut, singura sursa de lumina fiind flacarile unui foc din semineul camerei lor. Am tras de usa si prin deschizatura am inceput sa privesc scena ce se derula in fata ochilor mei. Mama a inceput sa coboare cu saruturile pe pieptul paros, a supt, lins si dezmierdat pieptul barbatului si apoi s-a lasat in genunchi. Vlaicu, cu ochii inchisi, o mangaia usor pe parul desfacut in timp ce mama ii saruta pulpele puternice, de taur, a continuat lingandu-l intre picioare, jucandu-se cu testiculele imense. Mana ei a inceput sa-i mangaie spatele, apoi fesele puternice, intrand usor cu un deget intre ele. Vlaicu a deschis ochii, a privit-o o secunda pe mama si apoi cu palma grea a lovit-o peste fata. Am tresarit aproape sa tip. – Te mai joci mult? Tarfa! Treci si suge-o! Mama in loc sa planga sau sa fie speriata, a zambit pervers si i-a luat penisul imens in mana incepand sa il frece incet, uitandu-se provocator in ochii lui. Vlaicu s-a uitat adanc la ea si palma a mai lovit-o odata, mai puternic. Sunetul palmei a rasunat in toata camera, capul mamei a avut un recul lateral si parul lung si bogat i-a acoperit fata. La fel de impasibila si-a ridicat privirea catre el, lingandu-si usor buzele, provocator in timp ce mana ei se misca tot mai energic de-a lungul membrului imens. Vlaicu, acum cu o privire plina de ura, a luat-o pe mama de ceafa si cu o miscare ferma i-a bagat penisul adanc in gura, pana in gat. S-a auzit un zgomot ca de sticla destupata in timp ce pula aceea imensa intra si iesea din gatul mamei care gemea adanc. El si-a luat mana de pe capul ei lasand-o sa preia controlul. Gura sugea, lingea, cu saliva scursa prin colturile buzelor. Mama a inceput sa-l linga pe coaiele umflate, cu pula atarnandu-i pe toata fata, apoi a coborat intre fesele paroase, lingand cu o pofta nebuna. M-am strambat de scarba si am vrut sa ma retrag. Vlaicu a deschis ochii, si ochii lui m-au vazut! Mi-au prins privirea! Un zambet dracesc i-a aparut pe chip. S-a uitat adanc la mine fixandu-ma si am intepenit de teama. In timp ce ma privea mana lui a preluat din nou controlul: - Ti-am zis sa ma sugi, tarfa! A spus-o atat de rece si dur incat m-am infiorat, cuvintele erau pentru mine si am stiut-o imediat. A inceput sa o futa pe mama in gura puternic, fara mila in timp ce ea scotea niste zgomote de excitare am...



    Login