Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAmalia 3
Autor : ieduvalent - 2021-03-24
Citita de 7009 ori - Nota 8.00 (41 voturi)
Aceasta se doreste a fi o serie prin care vreau sa povestesc viata mea sexuala si romantica privita in retrospectiva si analizand totul din perspectiva celor 25 de ani de viata pe care i-am acumulat in spate.

Am intrat in casa vesela si lipsita de griji. Mama cand m-a vazut asa degajata, ma luat in brate si m-a sarutat pe frunte, iar apoi a inceput sa-mi povesteasca despre planurile de viitor, cum o sa mergem sa cautam un apartament pentru mine si ce bine va fi.

M-am retras in camera mea dupa o vreme, era seara si dintr-odata am cazut pe ganduri, am inceput sa depan in memorie intalnirea cu Amalia, ce ne-am spus si mai ales... sarutul! Dintrodata m-am intors in timp, i-am simtit buzele sarutandu-ma, trupul ei lipit de-al meu, parfumul parului ei imbatandu-mi simturile si privirea aceia intensa cu care mi-a strapuns inima ca sageata lui Cupidon. M-am trezit intr-o stare de excitare maxima, rasuflam precipitat, obrajii imi ardeau, nu cunosteam caile dragostei, dar dintr-un instinct ancestral mana a inceput sa mangaie usor sanii prin materialul maieului, degetele s-au strecurat pe sub panza subtire si mi-am cuprins sanul intr-o strangere ferma cautand cu nerabdare mugurii intariti ai sanilor, mangaind si framantand frenetic, apoi cealalta mana a coborat nestiuta intre picioare, m-am intins pe pat si degetele au inceput un dans nebun pe clitoris si apoi au intrat incet in vaginul umed si stramt. O vreme am simtit ca nu respir, placerea era atat de intensa, tremuram si ma miscam incontrolabil pana cand s-au instalat spasmele atat de dulci ale primului meu orgasm. M-am lasat in seama placerii, gemand usor si respirand sacadat, muschii contractati, incetul cu incetul, s-au relaxat, mana s-a retras dintre picioare umeda de sucurile orgasmului. Am ramas intinsa in pat savurand acea senzatie minunata si inexplicabila si apoi, cu o energie nebanuita cu cateva minute mai devreme, am intrat la dus. Atunci, in timp ce-mi curatam trupul de urmele orgasmului, am stiut ca placerea aceia de nedescris era dragostea mea pentru Amalia transpusa atat de dulce in extazul ce tocmai trecuse si am stiut, ca vreau sa impartasesc acest extaz cu iubita mea.

Am inceput apoi sa-mi pun intrebari despre natura iubiri mele pentru Amalia, nu stiam ce este dragostea, ce inseamna sa iubesti o persoana de acelasi sex, nu aveam notiuni despre actul erotic, stiam doar ca este ceva atat de intim incat doar cu ea vreau sa-l impartasesc. Atunci m-a cuprins indoiala: ea ma iubeste, simte ce simt eu acum? Va dori sa traiasca alaturi de mine actul fizic al iubirii? Am inceput sa caut pe net informatii si am aflat de lesbiansm, am vazut imagini si filme cu fete iubindu-se si am inteles ca dragostea nu e doar sex si ca sexul in sine nu e dragoste, dar mi-am dat seama ca simplul fapt de a face sex este ceva frumos, perfect si autosuficient chiar daca nu iubesti cealalta persoana, in schimb iubirea fata de persoana cu care faci sex aduce ceva in plus care duce actul in sine pe culmile extazului.

Am asteptat cu nerabdare sa ma intalnesc cu Amalia a doua zi si simpla ei prezenta m-a facut sa simt si mai acut schimbarile inerente varstei: incepeam sa devin femeie. Amalia s-a comportat ca de obicei, nu am surprins nicio privire, atingere sau gest care sa tradeze sarutul de o zi inainte, dar nici vreo raceala, eram la fel, cele mai bune prietene ever. In mintea mea se contura ideea ca totul nu a fost decat un vis, un produs exacerbat al imaginatiei mele de adolescenta indragostita. Ziua a trecut si ca ea multe altele, am mers cu mama si tata si mi-au cautat un apartament, dupa un timp am gasit un apartament frumos cu doua camere, modern, bine pus la punct pe care, impreuna cu mama, l-am decorat si m-am si mutat. Dupa o saptamana a venit si momentul despartirii, parintii mei cu bagajele facute, impreuna cu mine si Maria, mama Amaliei ne-am urcat in masina celei din urma si i-am dus pe ai mei la aeroport in Bucuresti. Despartirea a fost grea, hotararea si curajul meu s-au dus undeva cu ei, eu am ramas cu privirea pierdutala poarta de imbarcare, inlacrimata. Maria m-a privit si a inteles totul, m-a luat in brate si m-a consolat cum a putut mai bine. Pe drum am povestit verzi si uscate si gandul mi-a mai fugit de la ai mei. O priveam pe mama Amaliei, mama Ama, cum in gluma ii spuneam eu, si am vazut o Amalie matura, de o frumusete dominanta, cu piept generos si ferm, cu picioare lungi si nervoase, fese tari si frumos profilate, par negru si buclat, ochi verzi de o intensitate anume. Inima a inceput sa-mi bata mai tare si m-am trezit ca ma gandesc cum ar fi sa ma iubeasca Maria/Amalia, erau amestecate in fantezia mea, si o placere intensa mi s-a strecurat in pantece. Am strans usor picioarele in timp ce vorbeam cu ea si la un moment dat, am simtit orgasmul. Luata prin surprindere am oftat din strafunduri, rosie toata. Maria observand ca s-a intamplat ceva cu mine, a tras pe dreapta intr-un refugiu si punand totul pe seama plecarii alor mei, m-a tras aproape de ea, capul meu se spriinea pe sanii ei imensi, si parfumul subtil al trupului ei ma ametea, am inceput sa tremur toata si ea simtind asta m-a imbratisat si mai strans, a inceput sa-mi sarute parul in timp ce mainile ei imi mangaiau spatele si mi-a vorbit incet linistindu-ma.

Cand am ajuns in Brasov, Maria m-a condus la apartament, s-a asigurat ca sunt bine si mi-a zis ca mai incolo o sa vina Amalia care i-a spus ca vrea sa doarma la mine in week-end. Fericita pana peste poate am sunat-o nerabdatoare si mi-a zis ca mai intarzie un pic, o sa ajunga pe la 8 seara pentru care antrenament la tenis. M-am intins in pat sa-mi adun gandurile, ce doream eu de la relatia mea cu Amalia? Vroiam totul: sa fie iubita mea, sa ma iubeasca asa cum am inteles ca o iubesc si eu, sa facem dragoste si sa experimentam toate placerile trupesti la care ma puteam gandi eu atunci! Eram incurajata de sarutul acela din padure pe care ea il initiase, de pasul important pe care-l facusem ramanand in Brasov pentru ea si de sentimentele mele certe cat si de constiinta faptului ca Amalia este dragostea mea. Pe de alta parte eram descurajata de indiferenta ei de dupa sarut, de faptul ca nu am primit o recunoastere clara a ceea ce este intre noi! Mi-am dat seama ca in relatia asta dintre noi eu voi fi mereu condusa, dominata de personalitatea mai puternica a Amaliei asa incat, cu o doza de lasitate recunoscuta doar partial in mintea mea, am hotarat ca voi lasa totul in seama intamplarii, in seama ei.

Dupa un timp am auzit telefonul sunand dincolo, m-am ridicat sa raspund si era mama. M-a anuntat ca a ajuns cu bine, ca deja ii este foarte dor de mine. Mi-am stapanit cu greu lacrimile cat am vorbit cu ea si dupa ce am incheiat convorbirea am plans pana m-am linistit. Nu a trecut mult si am auzit soneria, era Amalia; avand in vedere noile mele sentimente descoperite de curand fata de ea inima mi s-a oprit in loc, era atat de frumoasa! Rochita simpla de tenis, alba si mulata pe trup ii puneau in valoare pulpele musculoase si frumos profilate, pielea bronzata, pieptul darnic. Ea m-a sarutat in joaca pe nas, si ca o pasarica a inceput sa turuie povestind ce i s-a intamplat la tenis, vrute si nevrute, si-a aruncat geanta pe un fotoliu si in timp ce povestea mergea prin living, gesticuland intruna. O asa risipa de energie degaja Amalia! O priveam admirativ ascultand-o plina de amuzament in timp ce ea isi turna un pahar cu apa si miscandu-se intruna.
- Pot sa fac un dus? ma intreba ea scotandu-ma din reverie.
- Sigur!
A intrat la dus, am auzit apa pornind si eu ma gandeam la ea cu apa prelingandu-se pe trupul ei perfect, excitandu-ma la maxim. La un moment dat aud usa deschizandu-se si prin deschizatura usii ii vad capul iesind cu ciuful negru si dezdrabalat de par ivindu-se deasupra umerilor goi si umezi:
- Ioana, imi aduci un prosop!?
Am apucat sa-i vad ca intr-o doara sanii si m-am pierdut de tot, balbaindu-ma:
- I...imediat!
...



    Login