Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Amalia - partea 1
Autor : ieduvalent - 2021-03-17
Citita de 10312 ori - Nota 7.32 (25 voturi)
Aceasta se doreste a fi o serie prin care vreau sa povestesc viata mea sexuala si romantica privita in retrospectiva si analizand totul din perspectiva celor 25 de ani de viata pe care i-am acumulat in spate.

Numele meu este Ioana. M-am nascut intr-o familie de intelectuali, parintii mei sunt ingineri arhitecti cu state vechi, o familie frumoasa in care eu sunt singurul copil. Parintii mei, inca de la o varsta frageda, m-au tratat ca pe un membru cu drepturi depline al familiei, mi-au dat responsabilitati pe seama varstei pe care o aveam si m-au tratat intotdeauna cu dragoste, consideratie si incredere. Familia noastra locuia intr-o vila cocheta intr-o zona frumoasa a orasului Brasov, pe dealul Cetatii, iar la 11 ani m-am transferat la un colegiu national din localitate fiind atrasa de faptul ca cea mai buna prietena a mea, Amalia, s-a transferat si ea la aceiasi scoala. Pe Amalia o cunosteam inca din frageda pruncie, parintii ei fiind prieteni de familie cu ai mei si eram nedespartite, casa ei era si casa mea, parintii ei erau ca si parintii mei si viceversa.

Cand aveam 13 ani totul in viata mea a luat un alt curs. Parintii mei au primit o oferta de munca foarte atractiva de la o firma de proiectare din Marea Britanie care venea la pachet, pe langa niste salarii extrem de atractive, cu posibilitati de dezvoltare profesionala de neatins in Romania. Familia s-a reunit si s-a luat in discutie propunerea de a ne muta cu totii in Manchester. In mintea mea de copil totul s-a prabusit, mi-am vazut viata fara scoala care imi placea enorm, colegii de care eram foarte apropiata si fara Amalia, pe care o iubeam si fara de care nu ma puteam inchipui ca pot sa traiesc.

Amalia era dragostea mea, nedeclarata, poate nici recunoscuta in sinea mea la varsta aceea, dar simteam ca fara ea nu sunt intreaga. Ca sa va povestesc de Amalia trebuie sa va spun cum eram eu la 13 ani: o fetita relativ timida, cu ochelari, inalta de 1.72 m, subtire, cu membre lungi si fine, dar nu cu o alura sportiva. Parul il aveam lung pana dincolo de umeri, de un blond palid si usor buclat, ochii mari si verzi deasupra unui nasuc carn; sanii erau micuti si obraznici si aveam soldurile late cu un posterior usor bombat. In general, eram o fata sexy dar care din cauza unei atitudini mai retrase si a unei personalitati mai putin expansive eram adesea trecuta cu vederea de colegii sau persoanele de sex masculin.

Amalia era opusul meu in toate cele, personalitatea ei era plina de energie, colerica, cu efuziuni dramatice de trairi intense pe care mi le impartasea cu candoare si fara niciun ascunzis. Era mai putin inalta decat mine, 1.65 m, cu parul negru taiat scurt, cu suvite mereu rebele si intr-o continua miscare browniana datorata rupturilor bruste si exaltate ale mersului ei saltaret, mereu vesel. Totul in atitudinea ei trada energia imensa pe care o ascundea intr-un trup bine proportionat, atletic, cu picioare subtiri, dar puternice, cu niste coapse rotunde, minunate din care iesea un fundulet cu rotunjimi parca pictate de Rubens. Sanii ii avea micuti si fermi, de o frumusete mereu fascinanta pentru mine. Toate aceste forme incantatoare erau completate de o piele fina, parca mereu bronzata, din care lumina se reflecta in tente de ciocolata cu lapte. Ochii ei caprui erau o minune, usor migdalati, cu gene lungi, cu ape caprui si tente schimbatoare de verde si albastru; cateodata cand imi povestea ceva ma pierdeam in acesti ochi uitand sa mai ascult, cuprinsa de o mirare si o adulatie mereu noi. Pentru mine perfectiunea era intruchipata de Amalia si, ca un artist atins de aripile unei muze, eram mereu extaziata in fata frumusetii trecatoare a unui gest, miscari sau expresii pe care nu le mai vazusem pana atunci.

Propunerea parintilor mei, prin urmare, a fost ca o lovitura de ciocan pe care am incasat-o fara avertisment si care m-a lasat fara replica. Am analizat din scurt situatia si in mintea mea am luat rapid decizia de a merge cu parintii mei in Anglia cu toata durerea pe care inima mea deabia o putea duce. Curajul fara de speranta al deciziei mele nu a trecut insa...



    Login