Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAdolescent virgin si doua lesbiene
Autor : AancaM - 2019-01-28
Citita de 11223 ori - Nota 8.28 (132 voturi)
Salut fain tuturor! Dacă aveți timp, vă recomand să aruncați un ochi și pe celelalte povestiri ale mele :) Îmi place când oamenii spun ceea ce cred despre ce scriu chiar dacă e ceva negativ. Sunt deschisă la orice fel de părere.


După o depresie de lungă durată, m-am hotărât, în sfârșit, să ies din casă. Nu mai suport să stau singur între patru pereți. Iubita mea m-a părăsit de două luni pentru un fost coleg de-al ei din școala generală. Iar eu sunt doar un elev de 18 ani singur și trist. Speram la o viață romantică alături de o singură persoană care să îmi fure inima. Se pare că nu a fost să fie. Nici nu știu pe cine să dau vina. Pe mine, că am crezut-o, sau pe ea, că m-a părăsit după ce mi-a dat atâtea speranțe?

În fine, mă hotărăsc să ies azi undeva. Oriunde. Nici nu contează dacă mă duc singur sau nu. Vreau doar să socializez. Mă îmbrac și ies din casă. Afară ploua torențial și m-am făcut fleașca până am ajuns în centru orașului. Dar nici nu am ajuns bine că deja nu mă simt prea bine...poate trebuia să stau acasă...nu vreau totuși să fi venit degeaba așa că trec pe la bibliotecă înainte să mă întorc.

- Bună ziua, tinere!

Mă întorc și văd în fața mea două doamne, în spatele biroului din bibliotecă. Erau foarte sexy, ce-i drept. Iar eu stăteam ca un prost în fața lor, ud leoarcă. Le răspund și eu la salut iar ele chicotesc. Îmi dau ochelarii uzi jos ca să văd mai bine. Îmi era groaznic de frig, afară era deja aproape iarnă. Era un sfârșit de noiembrie. Se și întunecase de ceva timp.

-Tinere, nu mai bine dai jos acele haine ude? Mă întreaba una dintre bibliotecare. Tipele chiar arată bine. Una dintre ele e blonduță, iși poartă părul prins în coc și are un fund bine definit. Iar cealaltă e o creață brunetă cu un decolteu generos. Ambele se uită la mine și așteaptă reacția mea. Iar eu nu știu ce să fac. Mi se adresează cu "tinere". Mă face să mă simt incomod. Blonda. Blonda îmi spune așa

-Ă...ă...știți...eu, de fapt...ideea e că plouă foarte tare...mai bine m-aș duce acasă....eu...

-Acasă? Așa? Vrei să răcești? De data asta mi-a răspuns bruneta. Mă simt de parcă m-ar încolți. Eu sunt doar un nătărău frustrat și virgin, arăt ca un copil, am coșuri, port ochelari învechiți iar penisul meu e al dracului de subțire. Iar femeile acestea mă încolțesc în halul ăsta.

-Uite, vino aici. Dă-ți geaca jos.

Au început amândouă să îmi dea hainele jos. Geaca, ploverul, pantalonii, încălțările. Am rămas doar în boxeri. Apoi m-au invitat să stau jos pe scaunul din spatele biroului în timp ce ele au început să se sărute în fața mea. Se sărutau hulpav, nici nu mai respirau. Blonda aia e a dracului rău. Îi băga limba în gură celeilalte și o mușca de buze în timp ce îi strângea sânii brunetei. Apoi a început să o dezbrace. I-a dat bluza jos și sutientul, după care a început să îi lingă sfârcurile. Bruneta gemea și își mișca bazinul către ea, se împingea ca o nebună, iar eu doar stăteam și mă uitam la tot acest spectacol pe care nu îl înțelegeam.

Am vrut, la un moment dat, să mă ridic însă blonda m-a împins înapoi iar bruneta a venit pe la spatele meu să mă țină de mâini, să nu mă mișc. Îmi încordasem mușchii și deodată mă simt legat cu o eșarfă. Bruneta a rămas în spatele meu și a început să își miște mâinile pe abdomenul meu în timp ce blonda asta drăcoasă mi-a scos penisul din boxeri și a început să îl lingă. Era prima oară când trăiam o asemenea experiență. Dar tot ce pot să spun e că era nemaipomenit. Vă dați seama, un puști virgin, asaltat de două femei în toată firea, una cu ditamai fundul și una cu ditamai sânii.

Mă tachina permanent. Se prefăcea că îmi ia capul penisului în gură, apoi îl lăsa și mă lingea pe abdomen. Cea din spate începuse deja să mă sărute. Pe gât, pe buze, pe spate, pe tot ce apuca.

-Ia spune, tinere, când a fost ultima ta partidă de sex? Sau ești virgin?

Mă uitam la ea neștiind ce să răspund. Ea făcea ce voia cu penisul și cu testiculele mele. Clar nu eram într-o ipostază favorabilă să vorbesc sau să port discuții. A început să îmi lingă testiculele, cu o mână mă ținea de penis și mă mângâia, iar cu alta, îmi masa anusul. Apăsa, masa, făcea mișcări circulare. De la suptul ouțelor mai ducea limba la anus și introducea câte un centimetru. Efectiv eram aproape căzut de pe scaun. Nu știam cum să mai stau, că nu se mișcau ele după mine, mă puneau pe mine să mă mișc ca să stea ele comod.

După ceva timp în care s-au jucat cu mine fară să mă satisfacă, blonda a început să o sugă repede și tare. Am ejaculat în câteva secunde, la cât m-a frecat înainte. Însă nu s-a oprit. A continuat să mă sugă, să îmi strângă în palme biluțele, să îmi maseze anusul. Cealaltă mă trăgea de sfârcuri, mă mușca de gât. Ce-i drept, mi-a plăcut, asta până să mă sece în halul ăla. Voiam să se oprească și nu se opreau. Eram la îndemâna lor. Cred că am ejaculat de vreo 5 ori iar ele continuau.

- Încă nu mi-ai răspuns la întrebare. Când ai făcut sex ultima dată?

Vai, cum se uita la mine, avea niște ochi așa mari.

- N...n...n-am f...n-am făcut...ss... sunt...v...



    Login