Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciata6. Cand o femeie vrea...
Autor : Aandree - 2014-06-26
Citita de 12437 ori - Nota 8.05 (66 voturi)
Merg prin Centrul vechi al Bucurestiului strecurandu-ma printre oameni si tragandu-mi iubita dupa mine. E aglomerat si e cald, desi e seara iar cerul e plin de nori. Ma irita multimea si nu ma hotarasc la ce terasa sa ne asezam…toate par mici, inghesuite si ultra-pline.

Stop. Esti tu.
Flashback << O usa inchizandu-se in urma ta dupa ce mi-ai zis un adio pe fuga. >>
Stop. Ma blochez. Te privesc, ma privesti. Esti la masa alaturi de prietenele tale. Pe multe dintre ele le cunosc. Acum ma intreb cate ti-au trecut si prin pat.
Flashback << 2 ani. Ai plecat cu 2 ani in urma. Nu doar ca ai plecat, ai reusit sa pleci facandu-ma praf. Tin minte noptile fara somn de dupa, senzatia ca am sa mor fara tine, sentimentul ca am pierdut cel mai frumos lucru din viata mea. >>

Stop. Oamenii incep sa se izbeasca de mine, m-am oprit fix in mijlocul strazii. Iubita ma trage de mana.
-Vrei sa ne asezam aici ? ma intreaba o prietena din grup.
Flasback << De ce ma intreb cate ti-au trecut prin pat tie? Oare cate mi-au trecut mie prin pat ? M-ai facut sa fiu incapabila sa mai iubesc, incapabila sa tratez un om altfel decat pe un obiect. Chiar, oare cate au fost ? Multe, destul de multe. Sigur, la unele am tinut. Asa cum tii la un catel sau la un obiect pe care il utilizezi zilnic. Dar, cum te-am iubit pe tine…sau macar pe jumatate, pe sfert… >>
-Nu, hai sa mergem mai departe. Nu imi place aici.
Vad cum intorci capul dupa mine, dar ma incapatanez sa nu ma uit inapoi. Merg incet, absent.

-Hei, esti bine ?
Ma uit la fata care ma tine de mana, ii vad serviabilitatea in ochi, vad cat de mult vrea sa ajunga in patul meu si ca e dispusa sa faca orice pentru asta. Imi dau ochii peste cap. Tocmai. Nu am nevoie de un sclav. Am nevoie de cineva care sa mi-o traga psihic destul de bine incat sa-mi desfac picioarele la un pocnet din degete.
Flashback << Mainile tale infipte in parul meu, vaginul tau mulandu-se pe degetele mele, limba mea facand cerculete pe clitorisul tau, gemetele tale, arcuirea trupului, orgasmul… >>
- Da, sunt bine.
Ma opresc din nou in mijlocul drumului, din nou totul sta pe loc, oamenii se izbesc de mine, prietenii se opresc in spatele meu. Stop, din nou.
- Stiti, haideti totusi sa mergem unde m-am oprit prima data. Parca e cea mai buna optiune din ce am vazut pana acum.

Facem cale intoarsa si ne asezam la o masa. Destul de aproape de masa ta incat sa iti recunosc parfumul. E acelasi. Daca stau bine sa ma gandesc, nu te-ai schimbat prea mult in ultimii 2 ani. La fel de frumoasa, la fel de zambitoare, la fel de cuceritoare. La fel de provocatoare in gesturi, priviri si tinuta.

Comand o sticla de vin impreuna cu o prietena si imi aprind o tigara. Te studiez cu nesimtire, asa cum un explorator studieaza harta unui loc pe care l-a vizitat de mii de ori. Domnisoara mea ma saruta insistent pe gat, o ignor total. Nu gasesc nicio urma de feminitate in ea, ci doar instincte masculine : sa bea, sa manance si sa futa. Asta ar reprezenta fericirea pentru ea.

Primesc SMS. Stiu dinainte ca e de la tine, doar iti faceai de lucru cu telefonul mai devreme.
<<Nu prea e genul tau de femeie>>
Ma intorc spre domnisoara, ii bag mana in parul de la ceafa si o sarut prelung. Asta asa, ca sa-ti arat ca e genul meu de femeie.
SMS din nou. <<Hai, nu te prosti, la cum se lipeste de tine nici macar nu ati ajuns in pat>>
Raspund. <<Serios ?? Si care ar fi genul meu de femeie?!>>
SMS <<Eu? >>
Hmmm, imi zic in gand. Sigur ca tu, inca esti cea mai frumoasa femeie pe care am cunscut-o. Femeie, nu pustoaica. Femeie in cel mai pur sens al cuvantului.

Se aude o melodie cunoscuta din boxe…incep sa fredonez involuntar si imi indrept privirea spre tine. Fredonezi si tu….iti citesc clar pe buze (ah, buzele alea!) “baby, in our wildest moments, we could be the greatest…” Stiu. ne-am tras-o pe melodia asta de atatea ori…

Ma desprind de domnisoara care in continuare ma saruta sugestiv pe gat si ma indrept spre baie. Las usa usor intredeschisa, asteptandu-te. Un minut. Doua. Cinci. Ce dureaza atat?! Dupa 10 minute ma intorc la masa destul de iritata, reusesti din nou sa te joci cu mintea mea si din nou nu pot sa ma impotrivesc. Sunt furioasa pe tine pentru modul in care m-ai parasit ? Da. Inca ma doare? Da. Te mai iubesc? Din pacate, da.

Decid ca sunt destule emotii pentru o seara. Oricum fata de langa mine nu reuseste decat sa ma enerveze iar prietenii nu-mi distrag atentia de la tine. Ma ridic, platesc, ii cer niste scuze formale domnisoarei si plec. Iau un taxi si ma indrept spre casa.
SMS <<Locuiesti tot acolo?>>
Nu raspund. Inchid telefonul si ma enervez si mai tare. Serios ? Poate chiar te astepti sa te primesc din nou in patul meu, dupa ce ai plecat lasandu-mi un mare nimic.

Ajung acasa si ma trantesc pe canapea. Incerc sa nu ma gandesc de cate ori am facut dragoste cu tine pe canapeaua aia. Dar nu pot sa nu ma gandesc ca esti singurul om cu care am facut dragoste. Aud soneria. Stiu ca esti tu.
Flashback << Trupul tau peste al meu, sanii tai striviti peste ai mei, feminitatea ta frecanduse de coapsa mea, genunchiul tau intre picioarele mele, limba ta pe gatul meu, senzatia ca iti apartin total… >>
Ma ridic agale si ma indrept spre usa. Un pas – nu, nu o sa-ti deschid. Doi pasi – nu, nu o sa te mai primesc niciodata inapoi. Trei pasi – nu, nu iti mai apartin de mult timp. Patru pasi – deschid si ma urasc pentru slabiciunea mea.

Stai in usa cu privirea aia de invingatoare, cu zambetul fermecator pe buze, imbracata lejer si totusi elegant, cu parul negru invaluindu-ti umerii perfecti. Ma privesti fix, ma prinzi de mijloc, inchizi usa in urma ta si ma lipesti de ea. Imi ridici mainile deasupra capului si iti apropi buzele de ale mele.
-O iubesti ?
Habar nu am despre cine vorbesti.
-Nu…
-Ma iubesti ?
Inghit in sec. Privirea ta fixa si hotarata ma dezmembreaza bucata cu bucata, zambetul tau seducator ma asambleaza la loc asa cum vrei tu.
- Ce vrei ? intreb incet.
- Pentru inceput, un orgasm, nu am mai avut unul adevarat de ceva timp. Stii, nu am gasit inca pe cineva ca tine. Dar…ma iubesti ?
- Mhm…
- Nu aud.
- Da!

Si totul dispare. Poate trebuia sa ma aud spunand asta cu voce tare. Nu e nevoie de mai mult, in fond…noi doua nu am avut niciodata nevoie de prea multe cuvinte.
Ma saruti fara prea multa tandrete, imi dau seama cat esti de excitata din sarutul brusc, salbatic, pasional. Te primesc, iti simt limba explorandu-ma, iti raspund, imi incolacesc mainile in jurul taliei tale si te trag spre mine. Iti pui mainile peste ale mele si ma indrumi spre fundul tau. Nu prea ai chef de preludiuu. Te prind de fese si incep sa le mangai, la simt la perfectie prin pantalonii subtiri si largi. Imi bagi o mana sub tricou si incepi sa imi framanti sanii. Dupa modul in care te grabesti ghicesc ca esti uda de mult, poate chiar din prima secunda in care m-ai revazut. Atunci de ce sa nu iti dau ce vrei, scumpo ?

Te prind din nou de talie si te intorc incet, lipindu-te cu spatele de usa. Te lasi intoarsa, stii ce vreau sa iti fac iar eu stiu cat de mult iti doresti. Imi pun o mana pe gatul tau si incep sa presez usor, cealalta mi-o plimb nestingherita pe fundul tau perfect. Te sarut tandru pe gat, in timp ce apas din ce in ce mai tare. Incepi sa respiri mai greu, dar te excita, in timp ce pe mine ma excita simpla ta imagine. Trag usor de bluza ta dandu-ti de inteles ca ma incomodeaza si o executi singura. Iti dau incet parul pe spate si imi lipesc buzele de umarul tau, urcand cu grija spre gat si continuand spre buze. Te sarut eu de data asta si imi place cum te adaptezi ritmului meu.

Cobor din ce in ce mai mult si ingenunchez in fata ta. Ma uit in sus si simt cum degetele tale se infing agresiv in parul meu, dar zambetul si privirea iti raman calde, usor tandre. Stiu, ultima data cand am stat in genunchi in fata ta te rugam sa nu pleci…
Iti desfac cureaua si iti imping pantalonii in jos. Iti mangai coapsele bine proportionate, iti sarut abdomenul,mai cobor putin si incep sa trag si de bikini. Mana se strange tot mai tare in parul meu, pot sa imi dau seama cat de mult vrei sa ma simti in tine doar din disperarea cu care ma tragi de par… Scap si de bikini si ma mai uit o data la tine, in sus, sa vad confirmarea. Ai ochii inchisi si gatul intr-o parte, cu obrazul lipit de usa. Te apuc de fund si te trag spre gura mea in timp ce mana ta imi impinge capul spre tine.

Perfecta sincronizare, ca intotdeauna. Imi plimb limba pe labii intai, apoi o strecor intre ele si iti caut cu infrigurare clitorisul. Oh, esti atat de uda si de fierbinte, iti simt clitorisul excitat pulsand incet si incep sa-l ling abia atingandu-l. Imi ridic mainile si iti cuprind sanii in palme prin sutien, compensez atingerea fina a limbii cu agresivitatea cu care iti framant sanii. Mana ta imi impinge capul mai tare intre picioarele tale, stiu ca vrei sa ma simti mai bine. Continui sa ma joc suav cu clitorisul tau, oferindu-ti placere putin cate putin. Simt cum spatele ti se contracta si prevad orgasmul, asa ca iti cedez si te ling exact cum vrei, mai puternic si mai agresiv. Nu rezisti mult, te mai impingi de cateva ori spre gura mea si termini intr-un orgasm eliberator.

Ma ridici de par si ma saruti recunoscator in timp ce eu iti deschid sutienul si iti alint in sfarsit sanii. Ma tragi de mana spre dormitor si aprinzi lumina cand intram. Incerc sa o sting, stii ca mi se pare mai romantic asa, prefer sa ma bazez pe simtul tactil. Ma lasi sa o sting dar aprinzi in schimb o veioza, asa ca ramanem in semintuneric. Te lipesti de mine cu gesturi sigure, incepi sa imi scoti hainele si sa ma acoperi cu saruturi acolo unde ma dezgolesti.

-Hmmm…si…mai ai strap-onul ala… ?
Te imping prin camera si il scot...



    Login