Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciata4. Cand o femeie vrea...
Autor : Aandree - 2012-08-04
Citita de 9262 ori - Nota 7.80 (59 voturi)
Ma urc la volan si pornesc motorul, dupa o zi lunga de munca.
- Plec, imi spui uitandu-te in alta parte.
Stiam. Dar asteptam sa aflu de la tine.
- Cat timp ?
- 2-3 luni. Viena...
Nu-ti raspund. O sa-mi fie dor de tine, asta e sigur.

2 luni si jumatate fara tine. Luni lungi, grele, lipsite de entuziasm...Stau in intuneric si beau un pahar de vin, intrebandu-ma daca sa fac exces de el sau nu. Bazaitul telefonului ma scoate din transa. Sms. "Am aterizat pe Baneasa, te astept". Imi tresare inima, esti aici...bine, nu tocmai "aici", dar sigur te voi vedea peste cateva zile. "Nu pot, am baut. Scuze, vezi de un taxi...", raspund cu regret si ma intorc in intunericul meu.

Suna soneria, inghet. Poate esti tu...nu, de ce sa sper aiurea, sunt sigura ca vroiai sa-ti vezi familia si nu te condamn pentru asta. Deschid, un tip cu 2 valize imense se strecoara pe langa mine, le aseaza in hol, trage un ranjet si iese. "Plateste-l, ca nu am cash". Esti sprijinita de perete, ai un zambet angelic pe chip, ochii iti sclipesc iar atitudinea ti-e degajata. Platesc taximetristul si te las sa intrii.

Inchid usa in urma ta si raman lipita de ea, aproape fara sa mai pot respira . Te asezi pe canapea, iti intinzi piciorele pe masuta din fata ei si inspectezi curioasa paharul de pe ea.
- Bun, acum zi-mi de ce soferul meu personal nu-mi acorda atentia cuvenita, ci bea ... vin rosu, demidulce, de o calitate satisfacatoare, fortandu-ma astfel sa apelez la serviciile unui taximetrist. Imi place, pune-mi si mie.

Nu stiu cat iti place tie vinul, dar stiu cat imi placi tu mie. Imi placi asa, nesuferita, aroganta, ironica, greu de multumit... esti omul prin care soarta se joaca cu mine. Si sunt omul pe care nu-l poti speria, care nu fuge de langa tine cand te porti urat.

Incet, iti torn vin in pahar si ti-l intind. Il iei privindu-ma direct in ochi si atunci stiu...stiu ca vrei sa fii cu mine. Umplu un vas cu apa fierbinte, torn putina sare de baie si il asez langa canapea.Iti scot pantofii cu delicatete si iti scufund picioarele in apa, umerii ti se relaxeaza cand apa te invaluie.
- Ai mancat ? Vrei sa-ti fac un masaj ? Sa-ti pregatesc baia ? Iti aduc altceva de baut ? Doar spune-mi ce vrei, scumpo…
Te uiti cu indulgenta. Sunt acolo, langa tine, gata sa-ti indeplinesc orice dorinta si ti-e extrem de greu sa te pastrezi dura.
- Imi poti aduce laptopul, am foarte mult de lucru. Si poti incerca un masaj.

Hmm, laptopul si munca nu intrau in planul meu, dar iti indeplinesc cererea. Ma mut in spatele canapelei si faptul ca excel-ul in care lucrezi primeste mai multa atentie decat mine ma irita. Imi pun mainile pe umerii tai, imi plimb degetele de-a lungul gatului…tragi adanc aer in piept, dar nu-ti muti privirea de pe ecran. Deci intuitia nu m-a inselat, iti doresti. Chiar daca incerci sa negi, trupul te tradeaza, ma roaga sa-l ating, sa-l rasfat, sa-l stapanesc…imi fac o promisiune in gand ``Ah, Miha, ai sa ma implori sa fiu cu tine in seara asta``.

Am o temperatura mai ridicata decat a ta, deci atingerile mele iti dau o stare de confort…ma joc cu degetele pe gat, iti cuprind barbia in palma, iti simt pulsul marindu-se. Imi repozitionez degetele in parul de la ceafa, cobor fara graba si alunec intre omoplati, te infiori…camasa nu-mi permite sa merg mai jos, asa ca urc din nou spre umeri si ti-i framant din ce in ce mai ferm.
- Ai umerii cam tensionati.
- Nu doar umerii, sunt tensionata toata…
- Da? Pai stiu o modalitate mult mai eficienta de a te destinde…insa ai prea mult de lucru acum.

Zambesti, iti vad zmbetul superb reflectat pe ecran, aluzia mea te-a facut sa vibrezi. Iti masez umerii minute in sir, continui cu scalpul, masajul capilar a fost mereu punctul meu forte…ajung la tample si diminuez presiunea, suspini, dar nu renunti la laptop. Profit si ma mut in spatele urechilor, respiratia ta imi spune ca te lasi prada senzatiilor. Ma intind incet spre sani, iti desfac primii nasturi in trecere, imi bag mainile pe sub camasa si ii cuprind in palme…ma joc cu ei, ii framant, ii mangai, te chinui…

Revin in fata ta si-ti chinui si talpile, stiu ca-ti place la nebunie…ma indrept cu obraznicie spre pulpe, pe sub fusta, tle ating, desfaci putin picioarele. Un gest aproape insesizabil, dar care stii ca nu mi-ar scapa. Ma prefac ca nu observ si revin spre genunchi , spre glezne…urc din nou. Repet miscarile de cateva ori si aproape iti pot simti caldura cand ajung intre coapse. Ma retrag…te cutremuri la fiecare retragere si rasuflii usurata la fiecare inceput de drum.

Ma ridic.
- Ok, am terminat masajul, ma duc sa fac un dus.
- Cum ? Arunci laptopul si ma privesti surprinsa. Mirata. Socata. Ah, ce ochi frumosi ai…
- Cum ce ? As vrea sa fac un dus si sa dorm.
Te ridici si ma tragi agresiv spre tine, iti lipesti mainile de fesele mele si ma saruti…iti simt limba tachinandu-ma, valsand cu a mea, iti simt dintii muscandu-mi buzele pe rand, iti simt corpul lipit de al meu, cu sfarcurile impungandu-ma. Imi indrumi mana spre fundul tau, te ating…nu, trebuie sa ma opresc, trebuie sa te resping. Ma desprind cu greu, dar ma tragi din nou spre tine, fapul ca nu am facut sex de peste 2 luni nu imi este de ajutor… « Iubeste-ma asa cum doar tu stii sa o faci… ». « Nu, nu ai terminat ce aveai de facut, si sunt obosita. » .

Te las si fug spre baie, dar ma prinzi repede si ma bagi in dormitor. Stii unde tin catusele, le scoti din sertar incerci sa mi le pui.
- Trebuie sa te oblig azi ?
- Crezi ca ma poti obliga ?
Cu o miscare de judo te rastorn in pat, iti iau catusele si te imobilizez. Ma uit dupa ceva cu care ti-as putea acoperi gura, pentru ca stiu ca nu-ti place pozitia.
- Daca nu-mi dai drumul…
- Asa…ce faci ?
- Te concediez ?
- Ma concediezi si daca o sa-ti placa ?
Nu apuci sa raspunzi, ca-ti pun o esarfa calus. As putea sa te satisfac. Sau as putea sa te las acolo asa, tanjind. As putea pur si simplu sa adorm langa tine, sa ma stii atat de aproape si sa mori de dorinta… Dar esti frumoasa…Ma urc peste tine, te sarut pe gat, nasturii ti-i desfac incet, cu dintii, ma joc cu limba pe abdomen, iti desfac fusta, cooperezi si ma lasi sa o sot. Respiri sacadat, esti uda demult, sfarcurile cer sa fie sarutate…revin cu cateva cuburi de gheata si ciocolata topita. Iti plimb un cub pe gat, il las sa alunece pe abdomen si apoi il conduc pana in chilotei. Tresari, te zbati, gemi, iti sarut buricul in timp ce degetele se joaca cu...



    Login