Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciata3. Cand o femeie vrea...
Autor : Aandree - 2012-07-24
Citita de 6052 ori - Nota 7.93 (43 voturi)
Tocmai ne-am iubit. Mi-ar fi placut ceva mai sentimental, dar nu esti in dispozitia necesara. Stai intinsa pe spate si tragi fum dupa fum, facand cerculete. Te urasc cand fumezi in pat, da' ti-o zic degeaba.
- Ai permis?
- Mmnuuu...zic, pe jumatate adormita
- Bun, maine iti cauti o scoala de soferi si iti iei permisul cat mai curand. Imi trimiti factura.
- Da, sa traiti, sefa! Ce sa fac cu permisul, sa conduc bicicleta? Si n-am timp sa invat pentru el, ma revolt brusc, gandindu-ma cat chin ar trebui sa indur.
- Nu ma intereseaza, in max. 2 luni esti soferul meu.
- Esti curajoasa. Ce-ti garanteaza ca nu am sa produc un accident si am sa fug dupa cu masina inregistrata pe numele tau?
Iti simt mana intre picioarele mele.
- Cred ca am destule garantii.

~ Dupa aproximativ 2 luni ~
Mergem pe autostrada spre o vila inchiriata, ai zis ca vrei sa profiti de lipsa sotului si sa petreci week-endul cu mine. Reusesc sa nimeresc in toate gropiile existente, plus ca GPS-ul ma baga in ceata.
- Am mai trecut pe aici, imi zici plictisita.
- Cred ca e o problema cu Gps-ul...
- Nu e, trebuia sa faci dreapta mai devreme.
- Gps-ul zicea sa merg inainte...
- Dreapta!
Imi vine sa te strang de gat. Stiu ca ma descurc prost la volan, stiu ca esti vitezomana si mai ales, stiu ca esti o sefa extrem de dificila, dar am permis de 2 zile!
- Lasa-ma pe mine sa conduc, vreau sa ajungem in noaptea asta.
Ies din masina si ma urc pe bancheta din spate, ma asez pe margine si imi sprijin capul de scaunul tau. Parfumul tau ma inunda, parca pot sa-ti simt caldura...te iubesc atat de mult, dar uneori...iti place sa vezi ca fac eforturi sa-ti fac pe plac, sa fiu ceea ce iti doresti...
- Suntem ok?
- Te iubesc?
Razi. Puteai sa zici macar un "si eu", sau ceva de genul.

Calci acceleratia si ajungem in mai putin de 15 minute. Ies din masina si nici nu ma uit inapoi, desi in mod normal ti-as fi deschis portiera. Intru si fluier lung, desi situatia ta financiara nu intra in ecuatia "te iubesc", ai reusit sa ma impresionezi cu vila asta. Intre timp, ai disparut pe undeva, iar eu incep sa descopar camerele, una cate una. Dintr-un dormitor rasuna vocea lui Clapton.
- Ma gandeam ca...ca o sa-ti placa...
Vocea ta ma inmoaie. Iti simt ezitarea, ti-ai dat seama ca m-ai lovit mai devreme. Ma intorc, esti goala. Ma infior cand te vad, te infiori cand imi cobor privirea pe trupul tau. Simt cum ma atragi, ma abtin cu greu sa te iau in brate. Ma conduci spre baie, cateva lumanari palpaie fara vlaga, aruncand umbre lungi in cada plina de spuma. Mirosul ma sfasaie, miroase a pasiune, a mister, a pacate...Te las sa ma dezbraci, si-mi place faptul ca nu te grabesti. Savurez fiecare atingere de-a ta, fiecare dezmierdare, fiecare sarut retinut. Da, ma atingi cu retinere, iti controlezi agresivitatea, incerci sa-mi vindeci ranile provocate mai devreme. Intram in cada, nu este destul de mare ca sa stam lejer, asa ca ma asezi in bratele tale. Imi pun capul pe pieptul tau, oftezi.
- Este prima si ultima data cand am sa-ti spun asta, ok? Devii nebunia mea, crede-ma...Dar nu o sa-mi intunece judecata, da? Te iubesc, dar e irelevant.
Irelevant pentru tine, mie tocmai mi-a dat sens vietii. Te sarut tandru, ma intorc cu fata la tine si-mi cobor degetele direct in interiorul tau. Te fac a mea acolo, in cada, in apa fierbinte, in semintuneric, cu lumina lumanarilor jucandu-se pe pereti si Clapton pe fundal. Atingi placerea, ating si eu o placere emotionala, sentimentul ca te am trup si suflet ma copleseste, caci te doream atat de mult. Stau din nou in bratele tale, imi torni picaturi de apa fierbinte pe ceafa, apa aluneca de-a lungul spatelui si-mi trimite impulsuri in tot corpul...degetele tale ma tin lejer, abia ma atingi, dar simt ca s-ar termina totul daca mi-ai da drumul...

Iesim, te infasor intr-un prosop , pun unul si pe mine si te imping spre dormitor. "Celalat dormitor" , soptesti. Intru pe cealalta usa, si privirea mi-e sedusa de alte lumanari, de asternuturile impecabile, din matase, de petalele de pe jos, alt parfum ma imbata, stii ca ador mirosurile, ca simtul olfactiv mi-e cel mai dezvoltat...
Te asez pe pat si te rog sa te intorci cu spatele in sus, iau sticla de lotiune pentru corp si-mi zic ca este utilizabila, in lipsa de ulei pentru masaj. Esti fierbinte, lotiunea e rece, tresari cand iti torn pe umeri, incepi sa tremuri cand ajung cu ea pe spate...dar nu cu spatele vreau sa incep. Cobor, iti iau piciorul in mana si iti sarut glezna. Esti surprinsa, poate nu te asteptai. Te incordezi, prea atenta la ce fac.
- Relaxeaza-te.
- Da, doar ca nimeni...
- Meriti, iubire...
D...



    Login