Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

"Senzatii straine" partea I (doar pentru fete) no sex
Autor : strangef - 2011-09-10
Citita de 4370 ori - Nota 7.31 (16 voturi)
Apusul era pe sfarsite, culorile erau inflamate ca niste vise naruite de fantasme ale trecutului, chiar la ultima raza plapanda pe prapastia marii. Panglicile rosiatice ale soarelui se imbinau cu razele albastru deschise ale lunii deasupra valurilor sclipitoare ale marii, toate intruchipau perfectiunea salbaticiei neatinse ale naturii intr-o pictura pe atat de mica, pe atat de plapanda. Naturaletea peisajului era completata de silueta pictoritei din spatele sevaletului. Intr-o mana avea penelul care parea atatrnat de briza si de gandurile ei, abia atingea panza, in timp ce rochita alba de in care-i invaluia corpul parea luata de vant, care o mangaia molcom lasandu-i umarul drept dezgolit privirii nesatioase ale strainei ce o privea. Furata de frumusetea salbaticiei din peisajul sau, nu a observat perechea de safire ce o privea indragostita de privelistea ce i se oferea. O pictura intr-o pictura, exact asta vedea.
Cu greu isi desprinse privirea si se indeparta amintindu-si motivul pentru care era in acest satuc aproape de Constanta, si anume mostenirea lasata de la bunica la malul Marii Negre. Nu stia daca parasirea orasului mare in care locuia, cu nebunia si stresul ce-l genera doar traficul, pe langa Tribunal care era ca a doua ei casa. Dupa ani de studiu si de lupte seculare L. ajunsese una din cele mai respectate avocate din oras prin multimea cazurilor favorabile rezolvate si strictetea strategiei sale.
Acum, simtind mirosul sarat al marii in briza ce-i rascolea simtirile in acest minunat peisaj oferit de mare, de nisip si de frumoasa pictorita au naucit-o. Simtea libertatea patruzandu-i in vene si in spirit, amintirea casei si a locurilor copilariei o cuprinsera navalnic, toate alimentate de imaginea acestei femei de la malul marii furata de pasiunea artei sale.
De fiecare data cand era in fata unui juriu sau al unui judecator nemilos stia ce sa faca, masca de fier nu o parasea la nevoie pe L. Era impreuna cu Matei de ceva timp si stia ca era un partener pe cinste dar nu era dragoste adevarata , doar companie si prietenie, chiar daca el nu observa. Intodeauna se simtise ca o prizoniera a asteptarilor celor din jur, a parintilor, a iubitilot. Niciodata nu a simtit libertatea nepasatoare ce o ofera spontaneitatea atractiei adevarate. A simtit o gelozie aparte pe vantul care-i purta pe aripile sale buclele blonde ale pictoritei si pe ultimele raze ale soarelui care-i mangaiau indecent pielea alba si fina. Ce naiba era cu ea, se gandea L. O luase razna ca era atrasa de aceasta femeie intr-o maniera nefireasca, pagana. Mergand spre casa aceste ganduri o invadau furios si furibund. Era bucuroasa ca se intoarse in casa bunicii unde totul avea un miros aparte, mobila mirosea a trecut, iar semineul era dintr-un roman de Jane Austen, totul era perfect, doar ca-i lipsea o fiinta care sa se ocupe de ele, de spiritul lor, in care se vedeau amintirile bunicii. Se apuca sa faca ceva de mancare dupa care facu si putina curatenie. Apoi simti nevoia sa ia aer, sa guste din parfumul noptii, gandindu-se in secret ca era doar ea si noaptea si poate pictorita pe care o intalnise ziua. Noaptea se lasase peste mare, nisipul fierbinte de peste zi se transformase in granule racoroase, iar apa marii era un miracol pentru picioarele infierbantate. Fara sa vrea se gandea oare ce o aduse pe pictorita aici in afara de peisaj....si daca avea sa o mai revada. Innebunise de tot si rase cu gandul la ea. L. uitase cat de frumoasa era ea insasi. Era o frumusete inalta, subtire, un trup bine conturat , cu sani fermi si sensibili, parul ei negru ca abanosul se ondula pe umeri si ii incadra fata, buzele ei erau bune de infruptat, iar piese de rezistenta erau ochii de un albastru de ametyst, ca marea cand era adanca si infinit de albastra. Brusc, simtea nevoia sa faca o baie in mare pentru a se linisti si relaxa. Dupa aceea merse inapoi acasa sa doarma. Nu reusi. Se invartea de pe-o parte pe alta si se gandi ca ar fi mai bine sa iasa sa ia putin aer.
Era 2 dimineata si L. se gandea ca era singura fiinta vie pe acolo. Privii inapoi si dintr-o data auzi un zgomot, se intoarse spre mare si se trezii fata in fata cu cea mai splendida creatura pe care o vazuse vreodata. Apartinea noptii, poate era o sirena venita din mare sa-i tortureze fanteziile, goala naluca venea dinspre mare, picaturile de apa de pe corpul ei sclipeau ca diamantele in lumina lunii care-i dezgolea splendoarea. Isi ridica privirea doar pentru a se cufunda in cei mai verzi ochi pe care-i intalnise vreodata. Se gandea ca viseaza si se lasa prada acelei priviri lascive. Splendida creatura ii zambi si parea si ea mirata de neasteptata intalnire si in secret observa tristetea din acei ochi albastrii ca marea si isi promise ca va face tot ce-i sta in putinta pentru a o indeparta. L. se intoarse acasa in fuga, parca fugind de ea insasi. Adormi brusc si dureros visand cu cine stia ca va visa dar nu se impotrivi.
A doua zi se trezi cu fata la geam gandindu-se daca seara trecuta a fost reala sau doar plasmuirea imaginatiei ei. Se gandi daca era indrogostita de aceasta femeie sau era doar pura admiratie. Ramase fara alimente si se gandi sa mearga la cumparaturi in micul sat pescaresc.
Ajunse in mica alimetara si isi lua tot ce avea nevoie. Pe neasteptata se intalni cu 2 vechi prieteni din copilarie, Maria si Ovidiu.
L. nu-mi vine sa cred ca esti aici, ma bucur sa te vad, a trecut atata timp, spuse Maria.
Imi pare bine sa va revad Maria si Ovidiu, parca a trecut o vesnicie.
Dar, chiar asa, spuse Ovidiu!
Se imbratisara si sarutara pe obraz.
L. diseara dam o petrecere pe barca lui Mihai, mare patron acuma, hai si tu sa darapanam amintiri din copilarie, rase Ovidiu.
Am sa vin, abia astept sa vad toata trupa, spuse L, gandindu-se daca si ea va fi acolo.
Ne vedem acolo, spuse L.
Pe diseara, adaugara Maria si Ovidu.
Merse acasa si se pregati pentru petrecerea de seara de pe iaht. Isi luase cu ea o singura rochie eleganta, rochia ei rosie care-i scotea in evidenta parul si ochii splendizi. Putin fard si uj nu strica....era gata. Merse putin pe nisip si ajunse la debarcader, unde o astepta Mihai.
Wow tot frumoasa ai ramas, scumpo, o admirase el. O pofti pe vas si ii facu un tur introductiv. Seara se lasase usor si vaporul lui Mihai era o bijuterie. Petrecerea era minutios pregatita...mancaruri alese, mediteraneene, arabe, romanesti, fructe exotice, ghirlande cu flori, dansatori, muzicanti si vechea gasca intregeau imaginea petrecerii perfecte.
Ce faceti, spuse ea.
L. se bucurara toti, in sfarsit ne vedem, spusera in cor.
Se imbratisara si sarutara si povestira amintiri de mult uitate si reamintite. Timpul trecu destul de repede. Mihai ii prezenta o gramada de oameni si L. fusese extrem de politicoasa si totusi retinuta pana acum. Mihai o lua de mana si o duse la prova unde se intrezarea o silueta. Cu cat se apropia mai mult cu atat L. simtea un nod in gat si o senzatie de gol in stomac care se accentuau cu fiecare pas. Era intuneric dar lumanarile dela petrecere erau indeajuns ca L. sa recunoasca silueta.
L. vreau sa ti-o prezint pe cea mai talentata artista pe care am cunoscut-o vreo...



    Login