Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

FETELE DE LA TÎRGȘOR-2
Autor : margeo - 2024-03-01
Citita de 3795 ori - Nota 3.99 (94 voturi)
Se îmbrăcă,tremurînd,și se înapoie în cameră.Era ora mesei deja,întîrziase dar Svetlana îi oprise porția și-i mulțumi.Sveta mînca pe patul lui Carmen,care-o invită,zîmbitoare,să mănince cu ele.
Nu putu refuza,participă, cam absentă,la conversația celor două,apoi se scuză și se întinse în patul ei.
O dureau și acum sînii,striviți de mîinile țigăncii dar trebui să recunoască că era o durere plăcută,amestecată cu nițică excitație.

Să fie folosită ca obiect sexual,cum făcuse grăsana,o speriase, la început,dar,pe măsură ce țiganca își făcuse de cap cu ea cum vrusese,ceva din frenezia cu care țiganca o copleșise ajunsese,împotriva voinței ei,s-o ațîțe.Apăsarea corpului masiv, care-o țintuise de perete,felul în care tufa dintre picioarele femeii îi freca coapsa, gura ei pe gît- totul o excitase și acum, că rememora senzațiile trăite,fu surprinsă să se simtă umedă,între pulpe.
Mai mult,închise ochii și resimți senzația adîncirii brutale a degetului femeii în fundul ei...Da,fusese neașteptat,violent, o speriase dar,în final,o excitase ca nimic altceva.
Și poate dacă nu intervenea cealaltă femeie, ar fi lăsat-o pe țigancă să-i cotrobăie cît voia între picioare, s-o răscolească acolo cu degetul ăla violator, pe care-l mai simțea și acum...

Simțeam o căldură cunoscută,jos, între picioare,aproape mă udasem acolo,amintindu-mi de ce-mi făcuse, sub duș, țiganca aia grasă,aproape dizgrațios de grasă dar care știuse să-mi atingă,împotriva voinței mele,punctele sensibile.

Aproape că-mi părea rău că fusesem întrerupte de cealaltă,că nu ajunsesem să simt mai mult din ațîțarea pe care mîinile alea puternice și fără rușine, mă făcuseră să o simt , pentru prima oară în viață.Îi simțeam iar degetele groase alunecîndu-mi pe pielea săpunită și încălzită, atingerea lor furișată pînă cînd îmi cuprinseseră sînii, felul în care îmi strîngeau sfîrcurile îmboboșate,felul în care pielea mi se făcuse de găină,cînd mîna ei îmi desfăcuse fesele ude,ca să mă atingă între picioare.
..
Amintirea tufei ei de păr creț și aspru,frecîndu-mi febril pulpa,în timp ce corpul ei greu mă pironise sub duș,forțîndu-mă să-i accept mîngîierile experte,șoaptele aprinse,strecurate în urechi,odată cu atingerea lascivă a limbii ei calde; și mai ales, penetrarea degetului ei gros,acolo unde nimeni nu mă mai atinsese vreodată – totul mă amețea.Simțeam deja că-s udă, între picioare.

Surprinse privirea curioasă a Svetlanei,probabil că-și dăduse seama că era în altă parte,că vorbele lui Carmen nu mai ajungeau la ea.Jenată,se scuză,mulțumi fetelor că-i opriseră porția,se sculă și se strecură spre coridor.În trecere, o mînă îi mîngîie , de-abia simțit,fundul,prin șort.Se întoarse repede;Carmen îi făcu cu ochiul,Svetlana surîdea,poate fusese doar o glumă,dar...
Se repezi în baie,unde contabila spăla niște rufărie,și închise ușa closetului,urmărită de privirea intrigată a femeii.

Își băgă mîna în chiloți,între picioare era udă fleașcă.Își mirosi degetele,miroseau acru a transpirație și dulceag ,de la sucurile care-i curgeau dintre picioare. Adulmecă,rușinată dar excitată,mirosurile amestecate ale sexului ei stîrnit, de-abia stăpînindu-se să nu se frece,acolo,jos.Nu, nu trebuia să cedeze tentației,ori o să stea toată ziua cu mîna în chiloți, ori de cîte ori vreuna din fete o s-o atingă sau o să se uite mai lung la ea. Deja simțea că fetele bănuiseră de ce se refugiase așa grăbită în spălător,poate-i și mirosiseră aroma înțepătoare a excitației dintre coapse,așa cum și-o adulmeca și ea,acum.

Nu, nu trebiua să cedeze,sau o să ajungă și ea una din nerușinatele acelea în urma cărora se dădeau coate.
Pînă la urmă,de ce mă temeam n-am scăpat...

Mă oferisem pentru echipa de spălat lenjeria,ca să mai ies de pe cameră,să văd figuri noi.Și pentru că mi se mai scădea din pedeapsă,firește.Munca nu era grea.Trebuia să colectăm lenjeria de pat,în fiecare săptămînă din altă secție,și s-o ducem în magazia de lîngă spălătorie,unde-o preluau fetele din echipa de spălat,care aveau în grijă mașinile de spălat.

Eram în a treia zi de lucru,căram căruciorul cu cearșafuri,cu o țigăncușă tînără,Veronica,o fată mereu surîzătoare,slăbuță și negricioasă. A luat cheia de la șefa spălătoreselor și am mers cu căruciorul la magazie,tocmai la capătul curții,lîngă gard.

Veronica descuie și am împins căruțul greu înăuntru.Am început să descărcăm legăturile de lenjerie,cînd am simțit o mînă pe umăr.M-am speriat,mai ales cînd am văzut-o pe Mariana,colega mea de cameră.Cum naiba intrase,ușa fusese doar închisă?...Apoi am auzit,în spate,cheia încuind ușa.Cînd m-am întors,Nicoleta,grăsana care mă atacase la dușuri,își punea cheia în buzunar,zîmbind.

Deodată,am știut că totul fusese pregătit.Eram prinsă în cursă.Am vrut să apuc mătura,de lîngă mine,dar cineva mi-a prins mîinile,pe la spate.Era Gabi,m-am smucit,dar degeaba,avea forță,nu glumă.
Blonda se apropie și-mi luă obrajii în palme,strîns.
-Uite care-i treaba,putem s-o facem cu frumosul sau cu forța.N-o să te audă nimeni și n-o să te scape nimeni.
Așa era,dincolo de coridor se auzea vuietul centrifugelor,nimeni n-ar fi putut să mă audă.

Mă privea drept în ochi:
-Deci,care-i răspunsul ? mă întrebă și-și apropie fața de a mea.Nicoleta se înghesui și ea în mine, cu o mînă pe un sîn,prin bluză.Cealaltă mînă îmi cuprinse mijlocul și începu să-mi descheie fusta.
Am vrut să-i dau peste mînă,dar strînsoarea Gabrielei mă împiedică.Mă ținea cu o mînă de după gît,iar cealaltă îmi sucise dreapta la spate.

-Hei,stai cuminte sau o pățești ! Mă amenință ea,gîfîind.Mariana mă apucase de cealaltă mînă și i-am simțit strînsoarea,strivindu-mi carnea antebrațului sucit în jos.Mîine o să am vînătăi,m-am gîndit,am tras adînc aer în piept și am deschis gura să țip,deși n-aveam nici o speranță.Dar țigăncușa a fost mai iute și m-am trezit cu gura astupată de o cîrpă.

-Mă fată,trebuia să-i iei pe-ai mei,rînji Nicoleta, și mi-am dat seama că erau chiar chiloți.Ai Veronicăi,probabil.Am simțit cum fusta alunecă de pe mine,apoi o mînă- a țigăncii- mă apucă brutal , între picioare,strivindu-mi dureros sexul, prin chiloți.
-Deci,te-ai hotărît să faci pe eroina,mîrîi Mariana.Ochii ei verzi parcă mă străpungeau.

– Ia,gata cu manierele,să ne punem pe treabă,șopti ea,dîndu-mi o palmă ușoară peste față.
M-au răsturnat pe maldărul de pachete de lenjerie murdară,cu fața în jos,cu Nicoleta călare pe mine,strivindu-mi șoldurile.Veronica mă ținea de mîini,iar alte mîini îmi pironiră picioarele de glezne,apoi le-am simțit desfăcute.Se auzi vocea scăzută a Marianei:

- Aașa,frumoaso, n-ai decît să te zbați acum,că tot degeaba...Cineva mi-a smuls chiloții,apoi niște mîini aspre îmi pipăiră coapsele desfăcute,cu mișcări lacome.Am simțit mîinile puternice ale Nicoletei, presîndu-mi sînii,apoi o gură caldă și umedă,ca un melc,se tîrî pe fesele mele,tot mai aproape de încheietura coapselor.Mi-am ținut respirația,dar cînd m-am trezit linsă pe anus,n-am putut răbda și am gemut,înăbușită de cîrpa chiloților.

-Ce-i,scumpo,nu vrei să-i dai Marianei curișorul ?...sau poate nu-ți place de ea...poate vrei să mă încerci pe mine...În vocea țigăncii se simțea zîmbetul.
Limba Marianei îmi linse apăsat anusul,l-am strîns dar fără efect.Limba pătrunse înăuntru și atunci totul s-a sfîrșit.Am simțit cum mă topesc,acolo jos,simțeam și degetele Nicoletei,răsucindu-mi sfîrcurile dar nimic nu mai conta,în afara limbii acelea care mă răscolea pe dinăuntru.

Mi-am dat seama că deja mi se umezise sexul,dar Mariana continuă să-mi bage limba în fund,scotocindu-mă și răspîndindu-mi fiori peste tot.O altă mînă,mai fină,îmi pipăi rapid vulva și am auzit-o pe Gabi,surprinsă:
-Ce crezi,Mari,vaca asta deja s-a udat la păsărică...ai avut dreptate,fată, de-abia aștepta să-i deschidă cineva fundul.

Nicoleta chicoti,prinzîndu-mi un mamelon, chinuitor, între unghii.
-V-am spus io,fetelor, că-i numai bună...dar vocea calmă a Marianei interveni:
-Auzi,Iuliana,nu vreau să te sufoci, așa c-o să-ți scoatem cîrpa aia din gură dar dacă încerci să țipi, o să-ți pară rău,înțelegi ?

Tremuram,n-am spus nimic.Mîna ca un clește a țigăncii mă strînse de sfîrc,prelung.
-Ai înțeles,fată? Răspunde sau...Am dat din cap că da și mîna își slăbi strînsoarea,fără să-mi dea drumul la țîță.Am oftat și am simțit cum Veronica își slăbește un pic strînsoarea mîinilor pe încheieturile mele învinețite.

Fața blondei se apăsă din nou între coapsele mele,limba ei își continuă căutarea febrilă între picioarele mele,alunecînd dinspre fund spre sex.Îmi desfăcea labiile cu degetele,cu limba înfundată în vulva mea udă,era toată o foame de sex.Nu mai rezistam,m-am arcuit toată, sub apăsarea copleșitoare a fundului Nicoletei,și am icnit de plăcere.

Gura Marianei se opri o clipă, parcă nedumerită de cedarea mea neașteptată, apoi umezelii ei ațîțătoare i se adăugă un deget,care-mi pătrunse în anus.Mă duru dar știam de-acum că n-are rost să mă opun.Eram la mîna lor, toate aveau să se bucure de mine,cum voia fiecare,și nu puteam face altceva decît să-mi iau și eu partea mea de plăcere,dacă puteam.

Gabriela,care-mi ținea gleznele, îmi dădu drumul și,uluită,am simțit cum îmi scoate un adidas,apoi pe celălalt.Ce Dumnezeu voia...am apucat să gîndesc dar degetele Nicoletei mă mameleau cu patimă dar mai puțin brutal.Am simțit-o pe Veronica întinzîndu-se și sărutîndu-mă pe gît, apoi mușcînd ușor ,în timp ce gura Marianei îmi scotocea lascivă zona dintre picioare,provocîndu-mi fiori de plăcere violentă peste tot,pe spate, pe gît,coborînd pe pulpe, încălzindu-mi trupul cu senzații care mă copleșeau.

Transpirasem toată, mă gîndeam că fetele or să simtă și o să rîdă de mine dar nu-mi păsa, cît timp trupul îmi era chinuit dulce de atingerile lor fierbinți.

Am simțit cum Gabi îmi mîngîie delicat laba piciorului,apoi gura ei a coborît de pe gleznă pe laba sensibilă a piciorului, mă gîdila dar mă și înfiora, așa că am gemut,fără să-mi pot controla excitația.Răspunsul a fost o mamelire mai apăsată din partea țigăncii,care-mi prinse sfîrcurile și le strînse pînă cînd am gemut iar,rugătoare:

-Mai încet..te rog...mă dor sînii de mă omoară...nu așa tare...la care Nicoleta șopti: - Taci fă, că nu știi tu ce-i aia.

-Lasă-te...las-o să-ți facă ce vrea ea – îmi șopti Veronica- o să vezi c-o să-ți placă...Își desprinse gura de gîtul meu,acum își plimba vîrful limbii pe obrazul meu asudat,cu o tandrețe surprinzătoare, pentru mine.Așa că grăsuna de Nicoleta continuă să-mi maltrateze țîțele,suspinînd , doar cu o mînă.Cu cealaltă începu să se frece pe sub fustă,gîfîind.

-Așa,frumusețe mică,cît am oftat io după sînișorii ăștia, și uite c-am pus laba pe ei, și ai mei o să rămînă...ce, să nu-mi zici că nu simți nimic, că te-ai udat toată...

Era adevărat,dar nu era singura cauză. Jos,Gabriela cea inventivă îmi lua degetele de la picioare în gură.Oh,Doamne,ce gust puteau să aibă,după o zi petrecută în adidași,am gîndit,dar fetei nu-i păsa. Își trecea limba,mîngîietor,peste degetele mele chircite de plăcere,îmi sugea degetul mare cu atîta poftă, c-am simțit că mă topesc.Mi-era rușine de ce-mi făcea.Am șoptit,sfîrșită:

-Nu,Gabi,nu fă asta...nu trebuie...pînă cînd limba Veronicăi mi-a atins buzele uscate și am amuțit.

Îmi lingea conturul buzelor,încercînd să mi le desfacă dar îmi țineam buzele strînse,era,într-un fel, ultima redută de apărare.Dar gura Marianei îmi mozolea cu patimă sexul,degetul îi intrase adînc în fundul meu,transpiram în neștire,copleșită de senzații amestecate: voluptate,teamă,dorință de abandon,durere,curiozitatea de a trăi tot ce îmi făceau fetele,fără să mă mai gîndesc la urmări.

Degetul Marianei ieși lent,interminabil,din găurica mea, doar pentru a-mi pătrunde, apăsat, în păsărică.M-am strîns,involuntar , în jurul degetului care-mi înainta în umezeala dintre picioare,apoi am simțit cum păsărica mi-e desfăcută de două degete,dar mai groase.Am privit în jos.

Erau degetele Nicoletei,își eliberase sexul negricios,cu părul abundent, și-și înfundase degetele în al meu.M-am simțit într-un fel violată,degetele alea groase îi frămîntaseră carnea învîrtoșată a sexului și acum îmi lărgeau mie pizda,aproape că mă durea și deodată plăcerea mă copleși.M-am lăsat moale ,degetele ei puternice mă futeau acum fără nici o rezervă și eu o lăsam.Eram din ce în ce mai udă,acolo,mișcarea degetelor țigăncii se acceleră,îmi îndesa mîna între pulpe cu mișcări grăbite, sacadate,mormăind:

– Aaaașa,dragoste mică...ia-o pînă la cotor...o să te fac io să-ți vină spumele...să ții minte cum fute Nicoleta... o să vii tu la mine,să mă rogi să ți-o dau la pizdică...ce,credeai că scapi așa,nefutută, cît timp nouă ne curg balele după tine ?

Mi se înmuiaseră picioarele,simțeam și răsuflarea fierbinte a Marianei pe fund,icneam,cînd degetele țigăncii îmi izbeau brutal colul,dureros chiar, dar simțeam că am cedat controlul.Sucurile mi se scurgeau abundent pe coapse,degetele Nicoletei îmi clipoceau între picioare și o căldură îmi radia dinăuntrul sexului muncit de mîna lacomă și nerușinată,care mă făcea să-mi ud coapsele desfăcute.

Nicoleta se apăsă mai tare pe șoldurile mele și i-am simțit, cu delectare,limba pe găurică.Fără voia mea,anusul se deschise și Nicoleta își vîrî limba înăuntru.Am gemut,răscolită de fiori.Veronica profită și-mi desfăcu repede buzele cu limba.

Sărutul ei sălbatic mă lăsă fără suflare.Își plimba limba în gura mea fără apărare,saliva ei avea un gust minunat,acrișor,nu mă mai săturam de ea...Grasa îmi sugea cu zgomot anusul,zguduindu-mă cu pistonarea degetelor ei în pizduța mea șiroind de sucuri,mă văitam încet în gura Veronicăi,care-și strecură mîna sub mine și-mi apucă sînul în palmă. Mă mameli insistent,apoi i-am simțit unghiile ascuțite zgîriindu-mi sfîrcul întărit.Era prea mult,am țipat, înăbușită ...



    Login