Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Vreau ceva provocator
Autor : balthazorO - 2010-12-21
Citita de 19504 ori - Nota 7.46 (26 voturi)
Ma trezesc obosit cand am auzit usa tocmai trantita de surioara mea in varsta de 18 ani, care uneori se purta ca o fata de 15 ani, inca virgina la varsta ei. Intra in camera si eu eram cu privirea fixata spre geam si ma gandeam la ceea ce am facut ieri, alaltaieri, ma gandeam la trecut si la victimile mele. Eram dezamagit ca desi aveam un mare succes la femei, din contra veneau ele la mine, eu le respingeam, unele avand multe lucruri in comun cu mine, altele deloc, totusi eu le consideram victime. Insa din multimea de femei o alegeam pe cea care se lasa foarte greu. Ma excita pur si simplu faptul ca trebuie sa lupt pentru a ajunge intre picioarele lor. Alti barbati priceputi in acest domeniu, abia faceau rost de un numar de telefon, pe cand eu nu aveam nevoie de numarul lor de telefon, cazandu-mi in plasa prea usor. Femei maritate, fidele, mamici, in timpul serviciului. Tot ce era foarte greu de sedus pentru mine era mult prea usor. Cu asta ma ocup eu, asta muncesc zilnic. Caut femei carora sa le deschid usa spre lumea adevaratului sex. Eu sunt scara pe care se urca femeile si ajung in apogeu. Eu sunt scara catre Rai.
Sexul este o arta si are multe mistere ascunse, deasta imi aleg ceva provocator si greu. Fapt care m-a ajutat sa evoluez de-a lungul timpului. Locuinta mea este peste tot, calatoresc mult si dorm in paturile altor barbati cu propriile lor femei, dar avand pe langa o alta ocupatie, fotografiile (albume intregi cu femei care au facut sex cu mine) si am propriul meu "studio" de poze, unde mai invit femei pentru a le fotografia dezbracate, facand ceva artistic.
Da la asta ma gandeam eu, cand sora mea arunca cu poseta spre mine sa ma trezesc din ganduri.
-Beto! Nu ma auzi? (era sora mea Iza)
- Aaa scuze ma gandeam la ceva. (Da am gasit ceva care sa fie pe placut meu si provocator, imi spusem in gand, pe sora mea)
-Da ca de obicei te gandeai.
- Ce faci, unde ai fost, asa imbracata diferit?
- Pai am fost la politie pentru a da niste declaratii.
- A ok, mi-ai povestit. Haide aseaza-te, mi-ai adus ceva de mancare?
-O plasa plina, sti ca eu trebuie sa am grija de tine cand nu esti plecat zile intregi.
- Multumesc esti o scumpa. Ma indrept spre bucatarie, mananc si povestesc cu ea. Era atat de frumoasa. N-am mai incercat niciodata cu sora mea virgina, fapt care m-a facut sa intru in ganduri perverse.
Stiam ca nu pot sa dau gres, altfel m-as simti distrus si o iau foarte usor prin discutii si ajung la capitolul sex, unde ii recomand sa faca sex cu un profesionist care este de incredere. Pentru a nu deveni o curva la fel ca prietenele ei. Si ii descriu un peisaj de sex romantic, care spre bucuria mea o excita, banuiesc ca era umeda. Ma priveste tacuta si imi pretuieste fiecare perla scoasa cu tandrete pe gura. Daca nu as fi fratele ei, acum sunt absolut sigur ca ar sari pe mine dezbracata dornica sa ma aibe in ea. Imi era frica sa nu imi ceara sa o fac cu ea, altfel mi s-ar parea ca se lasa prea usor si nu ar fi victima perfecta pentru mine. Eu trebuia sa o conduc spre patul meu moale, special amenajat in alta camera a studioului pentru sex.
O iau dupa cap in timp ce ii tot povesteam o fantezie care ea crede ca o reprezinta si apoi ma opresc brusc si ii cer ca sa ma ajute sa decorez camera intr-un stil erotic si romantic.
Accepta cu cea mai mare placere, Luminari aprinse, intuneric, o esenta de rosu, masuta cu fata de masa rosie, avand crosetat o inima, iar in mijloc 2 pahare cu vin. Spre norocul meu ca nu mi s-a uscat trandafirii pe care ii foloseam alaturi de modele in proiectele mele, reviste erotice, reclame si altele. Am aruncat petale de trandafir peste tot in camera, deschid geamul, afara batea vantul rece care flutura perdeaua rosie din matase, dand o impresie placuta, excitanta datorita prosperitatii acesteia.
Iau lenjeria intima curata care o foloseam uneori pentru modele si ii cer sa se schimbe in astea. Intre timp eu fac un dus de dimineata si raman doar in boxeri, cerandu-i parerea.
Era foarte excitata, mi-a aprobat si ea si ca si-ar dori sa aiba parte de un asemenea sex. Era imbracata in dantela neagra, bikini, un sutien putin cam mic pentru sanii ei, foarte normali dezvoltati la varsta care o avea. Buclele de par care se balansau cu fiecare miscare bruta a capului, imi dadea impresia ca este un vis sacadat. Atat de frumoasa, chipesa, aratoasa, era mandra, faloasa, foarte potrivita.
I-am replicat ca as putea fi eu primul partener de sex, de ce nu, daca tot am decorat camera, spunea ca prima data cand va face sex vrea ceva foarte diferit. Ei bine aceasta era total diferit si a ramas fara cuvinte. Stiam ca o am in plasa, o victima diferita si ma apropii de ea, o sarut pe frunte, pe nasuc, pe obraz, apoi pe celalalt si ramaneau buzele la sfarsit. O pup pe buze, ea stand nemiscata, apoi o mai sarut de data aceasta cu limba, cand observ ca strange din buze, neavand posibilitatea sa ii introduc limba in gura. Innebunisem de placere, cand ea se gandea daca va face sau nu ceva regretabil, la a doua incercare mult mai intensa ea imi cedeaza si ma saruta ferm, inocent, apoi trece la un sarut frantuzesc, apoi intervin eu cu un sarut umed, apoi o sarut cu limba atingandu-i cerul gurii unde neintentionat se gadila si imi musca putin limba, provocand o durere minora care m-a excitat si mai mult, isi cere scuze in timp ce eu o atingeam pe sanii ei, aproape iesiti din sutien, avea niste sfarcuri roz, tari si senzuali.
Ea isi misca mana pe spatele parca numarand fiecare "fibra" sau forma a acestuia, era alintata, in siguranta si increzatoare in ceea ce avea sa faca. O prind de fund, o tineam in brate, ne mangaiam si fara sa stim incotro ne indreapta busola, ajungem spre pat unde eram asezat pe spate, intins ea peste mine si ma saruta fara sa isi dezlipeasca buzele de ale mele, eu nu o scapam din ochi urmarind fiecare pas pe care il face.
Imi saruta gatul si coboara usor spre piept luandu-mi sfarcul in gura, musca usor din el si din piept, coboara sarutand pe abdomen pana in zona penisului, muscand din el prin chiloti, dupa care mi trage fara rusine jos. Imi saruta fara experienta penisul, il ia in gura si incepe sa il suga, ca oricare alta incepatoare care se straduieste din greu sa faca cum crede ea ca este mai placut. Muschii de pe penis ii tineam incordati, la fel ca abdomenul, care era masat de mana ei fina, atat de fina incat ma excita foarte foarte mult. In momentul de fata nu mai era sora mea, neavand nici o retinere, imi suge boasele de parca vroia sa le inghita si ma linge in anus in timp ce imi masturba madularul. Doamne ce senzatie, ce vibratii zaceau in noi, cata pasiune si atractie, atat de romantic si placut. Limba ei jucausa emana iubire si fiori peste tot corpul pe unde bantuie. Ii dau jos sutienul, o pun in pozitie de capra si incep sa o mangai pe fese, ii le iau in palma mea dura de barbat si ii ling ata de la chiloti, observ ca toata e uda fleasca. Ii dau chilotii grabit jos, lasati atarnati doar pe un picior, dupa care se pierd prin pat, in timp ce eu ii desfac labiile facandu-mi loc pentru fantezia limbii care avea sa o simta, in timp ce o lingeam in pizda ei roz, epilata, simteam cum ii se umfla c...



    Login