Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

VIOLATÄ‚ ÎN BUCÄ‚TÄ‚RIE
Autor : margeo - 2024-02-15
Citita de 14351 ori - Nota 4.81 (161 voturi)


În sîmbăta aia, Nicu se trezi cu o durere de cap, din cauza berilor de aseară, de la bufet. Era deja foarte cald la nouă dimineața, era august. Se tîrî pînă la bucătărie, doar în șort.
Maică-sa făcea aluat de gogoși. Îi turnă o cană mare de cafea din ibricul de pe plită și continuă cu amestecatul aluatului. Prin pînze subțire a rochiei de casă i se vedeau sînii mari, agitîndu-se.Nicu se trezi gîndindu-se că mă-sa era încă o femeie frumoasă, la cei 46 de ani ai ei.Robustă, cu craci lungi și curul voluptuos... De multe ori, de cînd era puștan, i se sculase văzînd-o prin casă, îmbrăcată lejer. Uneori o văzuse și prin fereastra camerei, spălîndu-se la lighean,cu țîțele rotunde atîrnînd, grele, arătîndu-și subsuorile nu mereu depilate. Mai ales părul de la subraț îl excita, laolaltă cu sfîrcurile mari, maronii, care contrastau ațîțător cu carnea albă a sînilor.
Acum, sorbind din cafea, nu-și putea lua ochii de la decolteul prin care i se vedea jumătate de piept, cu broboane de transpirație, curgîndu-i între sîni.Se trezi gîndindu-se cît i-ar plăcea să-și bage fața între țîțele alea asudate, să-i mozolească areolele alea cafenii, pe care le văzuse de atîtea ori, cînd maică-sa se spăla și el trăgea cu ochiul , după perdea...Și acum i se sculase. Avea 21 de ani și nu mai futuse ceva de mult timp.Șantierul nu-i lăsa mult timp să cunoască gagici iar seara, obosit, n-avea nici un chef să mai iasă.
- Iar ai venit tîrziu aseară, o auzi pe mă-sa și tresări.Iar ai băut cu ai lui Gherase... îi reproșă femeia, resemnată parcă. El nu-i răspunse, nu voia să înceapă iar vechea discuție cu vremea pierdută cu băieții, în loc să se așeze și el la casa lui, cu o fată bună, etc.De parcă fetele ca lumea se uitau după el, nici prea frumos, nici plin de bani. Nici măcar mașină nu avea.Avea doar o mamă care-l bătea la cap, în timp ce frămînta aluatul de gogoși. Îi văzu petele întunecate de transpirație de la subraț,sînii care-i împungeau rochia cu sfîrcurile...întotdeauna îi plăcuseră gurguiele ei groase, de se vedeau prin materialele bluzelor,de nu știu cîte ori nu se abținuse să nu-i pună mîinile pe țîțe, să-i simtă carnea asprită a sfîrcurilor...Atunci se ducea în fundul grădinii sau la budă și se ușura cu o labă zdravănă, dar tentația revenea...
Ca acum, cînd mă-sa îi surprinse privirea pironită pe sînii ei. Tăcu, se înroși și se întoarse cu spatele, făcîndu-și de lucru la chiuvetă. Mai surprinsese priviri din astea lacome, spre pulpele sau curul ei, de multe ori, și sperase că, odată cu vîrsta, o să-și găsească și el o fată s-o iubească și n-o să se mai zgîiască asa, după țîțele ei. ..
Nicu, jenat că fusese prins asupra faptului, mai sorbi o gură de cafea ți-și aranjă pula, sub pînza șortului.
-Ce-ai de gînd să faci azi ?- auzi vocea maică-sii. Nu știu ce să-i răspundă, n-avea chef de nimic...Maică-sa mai puse făină și reîncepu să frămînte. Sînii i se mișcau iar, grei, sub pînza subțire, frunte îi era asudată, își ridică o șuviță de păr din ochi și Nicu rămase cu ochii spre pata de sudoare de la subraț. Parcă și mirosea puțin...
Se ridică brusc, din doi pași fu în spatele femeii și o prinse strîns în brațe.Maică-sa, surprinsă, dădu să se întoarcă dar băiatul o ținea strîns, apăsînd-o de marginea mesei, cu un braț imobilizîndu-i mîinile, cu celălalt strîngînd-o de sîni, gîfîind. În sfîrșit, îi simțea carnea tare a țîțelor, prin rochie, pula i se apăsă, sculată, pe fundul femeii, care simți că i se înmoaie genunchii...Fi-su se dădea la ea, o pipăia peste țîțe, îi împingea pula peste fund iar ea, ca paralizată, nu putea spune nimic...Se temuse că se va întîmpla așa ceva, își surprinsese fiul de multe ori, în ultimul timp, uitîndu-se lung după ea, parcă dezbrăcînd-o cu privirea.Dar acum, cînd se întîmpla, parcă nu-i venea să creadă că fi-su își împingea pula sculată între bucile ei, prin rochie. Îl simțea încordat tot, strivindu-i burta de marginea mesei, mamelind-o, cu degete crispate, gîfîind. Nu îndrăznea să spună nimic, de parcă aștepta ca fi-su să-și vină în fire singur. Cînd mîna lui i se strecură în sîn și degetele lui se strînseră în jurul sfîrcului, gemu și se smuci, dar degeaba, fi-su era prea puternic.Izbuti să îngaime-Ce faci, mamă, ai înnebunit?...dă-mi drumul, nu ți-e rușine?...Ca răspuns mîna lui aspră trecu să-i frece și celălalt sîn, își simțea deja sfîrcurile întărite dureros. Mai suspină o dată –Dă-mi drumul, băiatule, nu te prosti, sunt maică-a, nu poți să-mi faci așa ceva,lasă-mă...ia-ți mîinile de pe mine... și, ca răspuns, fi-su se lăsă cu toată greutatea pe ea și o aplecă de mijloc peste masă. Îi chinuia sfîrcurile între degete, o săruta apăsat pe ceafă și sfîrși prin a o mușca tare de carnea asudată a gîtului. Gemu în șoaptă.
- Stai, nu... ce-mi faci, băiatule... mă doare, sunt mama ta...dă-te de pe mine...
Nicu nu-și slăbi apăsarea, o pironi mai departe pe masă, dar își luă mîna de pe țîțele ei ude de transpirație, și-și coborî elasticul șortului pînă la genunchi, apoi călcă pe șort și ieși din el. Pula lui umflată, cu glandul înroșit, se apăsa de fundul femeii. Cu mișcări bruște, îi ridică deasupra șoldurilor poalele rochiei, apoi îi coboră chiloții . Maică-sa vru să-și strîngă pulpele, dar genunchiul lui i le desfăcu, brutal. Se aplecă să-i scoată chiloții cu totul și-și apăsă fața pe fundul femeii. Maică-sa icni și se zbătu dar în zadar. După ce-i aruncă chiloții, măna lui îi despărți fesele, dezvelindu-i sexul și anusul, înconjurate de păr creț, negru.Mirosea copleșitor a femeie în călduri și a sudoare. Își băgă nasul în fundul femeii și sorbi cu nesaț mireasma sărat-dulceagă ce ieșea dintre bucile maică-sii. O linse apăsat, de cîteva ori, pe buzele ude ale pizdei, pînă în anus, pe care-l scotoci cu limba, cu senzația păcatului copleșită de plăcerea desfacerii cărnii înfiorate, sub apăsarea nemiloasă a limbii lui.Gustul amețitor al sexului asudat îi umplu gura.
Femeia nu se mai zbătea, gîfîia doar, cu gura larg deschisă. De șase ani, de cînd îi murise bărbatul, nu mai simțise așa ceva. Și acum, băiatul ei, bărbat în toată firea, îi răscolea simțurile, în ciuda voinței ei. Îi era groază de ceea ce se întîmpla dar, dincolo de rușinea de a se oferi astfel copilului ei, se umezise toată, își dădu seama cînd auzi zgomotul limbii care-i sugea secrețiile dintre coapse.
Nicu nu se mai putea opri, leorpăia într-una sucurile care curgeau din pizda mamei lui, mereu mai abundente, umplîndu-i gura. O simțea pe maică-sa tremurînd, nemaiștiind de ea, și se miră că nu se mai zbătea ca înainte. Gemea doar, încetișor, cu fața pe masă, lăsîndu-l să-și facă pofta cu ea, cu gura înfiptă între fesele ei, desfăcîndu-i carnea udă cum voia el.Apoi, simți cum șoldurile femeii încep sa tremure, din ce în ce mai tare, gemetele ei deveniră mai sonore, el își băgă limba adînc în fundul ei asudat, ea se zgudui din tot corpul și se lăsă, moale peste masă, în brațele lui.
Nicu știu că o făcuse să termine și nu pierdu momentul. Se ridică și penisul lui încordat găsi, dintr-o mișcare, crăpătura năclăită a sexului maică-sii. O pătrunse dintr-o mișcare violentă, făcînd-o să țipe. Îi astupă gura cu palma și-i apăsă mijlocul, dezgolit de rochie, de masă. Masa începu să se zguduie, sub loviturile cu care pula lui pătrundea între coapsele femeii, care gemea, amuțită de palma băiatului ei. Ațîțat, Nicu auzea plescăitul făcut de pula lui întărîtată, cînd intra și ieșea din maică-sa,însoțit de icnetele femeii, cînd o izbea cu pula pînă în fundul pizdei, apăsîndu-i dureros colul uterin.Era o senzație răscolitoare, jumătate plăcere, jumătate durere, care-o ținea, neputincioasă, sub trupul bărbatului de 21 de ani, fiul ei...Știa că nu e bine ce se întîmplă, și totuși nu putea să nu se bucure de pula lui Nicu, care o umplea acolo unde nu mai simțise bărbat de atîta timp.Nu trebuia să-l fi lăsat și totuși, ce –ar fi putut să facă? Totul se petrecuse atît de repede.Cînd o luase în brațe, pe la spate, fusese atît de puternic, că nu se putuse smulge din mîinile lui. Iar cînd îi coborîse chiloții în vine, senzația gurii lui între bucile ei o paralizase.Nimeni nu o sarutase acolo. Nici cei doi flăcăi cu care se iubise înainte de măritiș, nici Gicu, bărbate-su.
Cînd i se scula, o culca pe pat și, după cîteva mîngîieri pe țîțe, i-o băga. Aproape niciodată nu apuca să se umezească, acolo jos, deseori o durea cînd o pătrundea dar răbda. Uneori ajungea să se ude, din băgatul lui, și să se simtă bine dar el termina înainte ca ea să fie încălzită. Rămînea culcată sub corpul lui greu, plină de spermă, aducîndu-și aminte de cel de-al doilea iubit, care-o nădușea în pulă pînă cînd avea orgasm, de fiecare dată. Pe unde-o prindea, prin pădure, în fînar, ba odată sprijinită de gard, noaptea, nu o lăsa din pulă pînă cînd nu se termina și ea...
Acum, băiatul ei îi răscolea pizda, dîndui-o cu forță. Nu o mai ținea de mîini, dar o apăsa de masă așa de tare, că o durea. Se sprijini cu palmele de tăblia mesei, între castronul de aluat și ce mai era pe acolo, răbdînd împingerile brutale ale pulii tinere între coapsele ei transpirate.O lovea puternit, pînă în fundul pizdei, în colul uterin, și uneori o durea puțin apăsarea capului pulii, dar gemea de plăcere la fiecare înaintare a pulii în ea. Mîna lui o cam sufoca, așa că își eliberă gura o clipă, cît să spună.
- Dă-mi drumul mamă, că nu pot să mai respir...Băiatul se opri un moment.
-N-o să țipi, ca înainte, să te audă vecinii? și își afundă brusc pula în ea. Femeia icni și răspunse- Nu, mamă...
Simți mîna lui cum îi coboară între țîțe, se apucă să-i descheie nasturii rochiei și sînii ei grei scăpară afară din rochie turtindu-se de masă, ștergănd făina de pe mușama. Imediat , mîna lui Nicu îi cuprinse țițele, strîngîndu-le cu poftă, încît femeie gemu de durere. Apoi, degetele lui îi apucară sfîrcul , întărit ca piatra, și-l malaxară cu poftă, făcînd-o să suspine.
-Mai încet, Nicule mamă... Că mă dor țîțele de nu mai pot... Strînsoarea lui slăbi dar ea se înroși , de rușine. Ajunsese să-și roage băiatul să fie mai blînd cu ea, în loc să-l certe că o fute.Dar știa că nu avea nici o șansă să scape din pulă , și, la drept vorbind, răul fusese făcut. Măcar să-l lase să se bucure de ea, băiatul mamei...dacă tot nu se putuse stăpîni să nu o încalece...
Nicu simți că maică-sa nu se mai opune ca la început și încetini ritmul penetrărilor. Nu voia să termine așa repede. Privi în jos, bucile umede al maică-sii, între care intra pula lui, udă de sucurile ei... Avea labiile umflate și înroșite, de cît i-o băgase, părul dimprejurul pizdei era și el năclăit de sudoare, mirosea înțepător a sex încins de femeie și a sudoare. Și-o trase încet dintre bucile ei, șinînd-o strîns de șoldurile pline, umede, o simți cum se împinge în masă să se ridice și o apăsă cu o mînă pe gît, trîntind-o iar pe masă. Pula îi ieșise din ea, udă de sucurile femeii, cu capul roșu, umflat.
-Hai, mamă, lasă-mă, că m-ai rupt, o auzi pe maică-sa,și asta îl ațîță și mai mult. I-o înfipse brutal, pînă în fundul pizdei, auzi cum maică-sa se vaită, încetișor, și continuă să i-o bage, mai încet, mai cu grijă, simțind cum îl strînge carnea ei udă și alunecoasă. Sub el, femeia ofta, dar, cînd îi simți degetul pipăind în jurul anusului, se cutremură și duse o mînă în spate, încercînd să-i ia degetul dintre fesele ei.
- Nu, mamă, ajunge, nu...



    Login