Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

verisorul meu
Autor : futterman - 2008-12-21
Citita de 28300 ori - Nota 7.14 (37 voturi)
prima data cand m-am futut aveam 15 ani.pe atunci aveam doar o minte de copil.nu imi dadeam seama ce fac,cu cine fac.
la cei 15 anisori ai mei eram mult mai dezvoltata decat celelalte colege ale mele(nu eram f inalta,dar aveam un cur bombat,sani destul de marisori si fermi).in acea vara ,desi eu nu vroiam,parintii m-au trimis la bunici la brasov.acolo m-am intalnit cu verisorul meu andrei.
andrei avea 23 de ani si arata super:era inalt,cam 1,9 metri,blond,cu ochi albastri,si cu un corp lucrat,el jucad handbal.nu il mai vazusem de 3 ani.dar atunci cand lam vazut am stiut ca are ceva special,ceva ce ma atragea la el.
in acea vacanta lam tot urmarit cand se ducea la dus apoi ma duceam la mine in camera si ma gandeam la pula lui de peste 20 de centimetri cu capul rosu.pana atunci nu mai vazusem o pula reala,decat in filmele porno la care ma uitam in fiecare seara.
dupa o saptamana , timp in care eu tot incercam sa il fac sa se uite la mine , am reusit sa ramanem singuri acasa cand bunicii au plecat la niste rude.
atunci miam zis ca asta e momentul in care sa ies la atac.miam pus o fusta cat mai scurta si un maiou ce imi acoperea doar sanii ce stateau foarte ridicati. mam dus in camera la el cu motivul ca vreau sa jucam monopoli.el era imbracat doar in niste pantaloni scurti care lasau sa i se vada pula lui mare.
-buna andrei
-buna ana
-am venit sa ne jucam monopoli
in momentul acela el a zis ca e mai bine sa jucam altceva
-ce vrei sa ne jucam?lam intrebat eu
-hai sa jucam poker
eu am acceptat dar dorind sa il vad gol sa ii vad pula in toata splendoarea ei iam spus sa jucam pe dezbracate
dupa ce am jucat cateva jocuri si neam trezit amandoi dezbracati andrei sa gandit sa preia initiativa si mia spus ca de cand am venit in vacanta sia dorit sa ma vada dezbracata.
atunci eu iam marturisit ca lam urmarit la dus si ca imi doresc sa am si eu un barbat asa dotat ca si el
atunci ma intrebat daca mai sunt virgina si dupa ce iam raspuns ca da mia spus ca doreste el sa fie primul barbat din viata mea si sa oferit sa ma ajute in aceasta privinta.
fara sa stea pe ganduri a ingenuncheat in fata mea si a inceput sa isi bage limba in pasarica mea.eu eram deja uda si mia zis ca de mult nu a mai lins o pasarica asa dulce.in acest timp eu ajunsesem la orgasm si inainte de ami da drumu in gura lui am apucat doar sa scot un scancet.
andrei sa ridicat si ma pus sa stau in genunchi sa ii sug pula. la inceput mia fost greu sa o cuprind cu buzele apoi am inceput sa il sug mai tare si mai tare pana cand sia dat drumu in gura mea.valuri de sperma miau inundat gura iar eu am incercat sa adun fiecare picatura si sa nu pierd nimic din samanta l...



    Login