Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVerisorul meu
Autor : mihaimiha0 - 2021-06-30
Citita de 16454 ori - Nota 8.18 (99 voturi)
Aceasta este doar o fantezie, ca sa continui vreau sa va stiu punctul vostru de vedere, Sincer nu suntem profesori de limba roamana sa scriem corect gramatical, dar sunt de acord cu ideea ca nu trebuie sa existe dezacorduri grave in scriere. Scri o litera o cratima gresit nu e capat de tara, eu nu pretind ca sumt profesor si am scris perfect asa ca nici voi nu as vrea sa pretindeti ca sunteti, asta doar in cazul in care sunteti si a-ti facut o facultate iar atunci va accept criticile si observatile
O dubla perspectiva (Maria)
Ciudat, a fost ciudat, nu imi vine sa cred de ce am facut asta adica eu sunt o tanara de 16 ani, dezvoltata frumos, parul lung, blond, cu sanii medii, moi la atingere, dar daca ma excit mi se intaresc sfarcurile de morrr, iar funduletul e acolo, bombat, da recunosc ca imi place maxim cum arat, sincer si eu m-as lua la o tura si nu doar odata, cand ma masturbez ma excita ideea de a fi linsa si nu doar odata mi-am imaginat cam cum ar fi sa imi ling pizda, suna ciudat stiu, dar gustul ei imi place maxim, na sumt o adolescenta in calduri, dar ce am sa va povestesc poate suna ciudat, sa nu ma criticati dar mi-am sedus verisorul in varsta de 14 anisori, s-a intamplat cam asa:
Cu doua saptamani inante, Adi, verisorul meu, profitand ca e in vacanta de vara, se roaga de parintii mei si ai lui pentru a ramane cateva zile pe la noi dar mai ales sa stea pe capul meu, dar sincer nu imi pasa de el, da stiu e verisorul meu dar ce as putea sa vb cu mucosul ala, are 14 ani si singura lui preocupatie e Fornite,un joc, atat, nu judec alte persoane dar nu cred ca intreaga ta viata mai ales la varsta aia e acel joc, nu ma intereseaza ce zic unii, parintii lui trebuia sa ii interzica dar daca cred ca ii schimb eu perspectiva se insala, nu e problema mea, in fine ajung acasa si il gaesesc la calculator, evident, il las acolo, ma duc la baie sa ma schimb , dupa fac un pic misto de el si ma bag la un serial in camera mea. Maica-mea ma anunta ca va trebui sa intre in tura de noapte si sa am grija de Adi, lucru care ma enervat la culme, dar ce puteam sa ii zic, saraca munceste foarte nult pnetru noi impreuna cu tata, deci am zis ok in fine oricum daca il las la joc nu am cum sa il pierd, adica sincer poate sa vina cutremurul sau sa pice blocul ca el tot pe scaun in fata calculatorului il gasesti.
Dupa ce termin serialul, ma duc la dus, nu inainte sa ma asigur ca piticul respira si misca. In baie incep sa ma dezbrac, pun o muzica in fundal sa savurez baita si ma arunc in cada. Apa ma inmuiat instant, era fierbinte iar mainile mele au inceput sa se miste singure pe corpul meu de adolescenta, adoram senzatia, evident ca una s-a oprit la pasarica si cealalta pe sani, mangaindu-i si tragand un pic de sfarcuri, fara sa realizez deja gemeam, apa fierbinte imi invadase pasarica, care era deja foarte stramta si nu ma lasa sa intru deloc in ea, dar nu ma suparam, o masam usor, cu ajutorul a doua degete imi frrecam usor clitorisul si gemetele incepeau sa se intensifice, tot ce vroiam era sa am un orgasm si nu mai aveam mult, doar sa fiu acoperita de muzica, in momentul cand o piesa mai dinamica intra in joc si degetele mele maresc ritmul, un orgasm puternic si binevenit acompanieaza melodia, iar dupa pasarica mea surprinzator imi accepta degetele si nu scap prilejul de a le introduce si a imi provoca alt orgasm. Deschid ochii si observ ca inundasem toata baia, logic, ma ridic incep sa ma spal peste tot, ma dau cu creme pentru corp, cu balsam in par, miroseam toata a miere, hmm deja imi vinea in cap o alta idee pentru un al treilea orgasm dar de ce sa nu am unul in patut, cred ca aveam o ora de stat in baie asa ca ma sterg peste tot, pe sani, pe abdomen, pe pasarica, pe fundulet pe picioruse si dupa il asez frumos in jurul taliei, dupa ma ocup de par sa il usuc iar dupa toate aceste operatii ies din baie lasand-o curata, ma duc in bucatarie si am ramas socata, piticanie manca.
-Hei, dar cum de ai venit si ai lasat joculetul acolo singurel?
- Hai Mari nu mai face misto de mine, imi era foame, ce vrei sa fac, tu esti bine?
- Da, de ce sa nu fiu! Opa sa vezi ca ma auzit ca gemeam in baie, dar tousi era destul de tare muzica nu credeam ca ar putea sa auda ceva.
- Mi sa parut ca am auzit tipete, si am fost sa verific, scuzee!
- Ce ai facut.?? Deja eram nervoasa, stiam ca am inchis usa in urma mea, stiam asta, dar cun sa verifice.
- Poi dupa ce am auzit tipate, am strigat iar tu nu ai zis nimic, am incercat sa intru si nu am putut, asa ca am adus un scaun si am facut poze sa vad ce si cum! Mentionez ca deasupra usii e un fel de geam si probabil a gasit o gaurica pe undeva ca geamul e blurat bineinteles.
- Te omor, da-mi sa vad, ce ai vazut in poze! Observasem ca se facuse tot rosu iar din pantaloni ceva incepea sa creasca si am realizat ca ma pozase goala sau macar incercase.
- Nu te supara te rog, nu arat la nimeni!
- Nu zau, arata -mi mai repede daca nu vrei ca mami sa iti cumpere alt telefon.
- Iti arat si te las sa le stergi daca iti dai halatul jos si ma lasi sa te vad goala, zise el pe un ton foarte grabit, parca a zis-o fara sa respire.
- Ce ai zis, incerci sa ma santajezi piticanie? Si involuntar o palma s-a indreptat rapid catre obrazul lui lasandul cu gura cascata.
Evident ca a inceput sa planga si a fugit in camera lui, lasandu-mi telefonul, spre uimirea mea nu reusise sa faca pozele clar, era foarte mult abur, fundul si spatele meu se vedeau putin, si in cateva era vizibil o parte din sanul stang, dar pozele din cada nu erau deloc clare, cred ca de asta vroia sa ma vada fara prosop, sterg tot, si ma duc in camera mea, nu mai aveam chef de cearta si orium nu a vazut nimic. Nu trece mult si aud iar zgomote in bucatarie, clar piticania nu apucase sa manance, ma duc acolo si il vad rosu tot, cred ca plansese ceva dar foamea era prea puternica, infuleca un sandwish facut de el.
- Hai ca acum macar ai timp sa manaci!
-Iarta-ma Mary, nu am vrut sa te supar, te rog!
- Termina ce ai de mancat daca nu vrei sa iti lipesc inca o palma!
Rosu tot continua sa mamance, eu ma arunc in fotoliu si butomez de zor televizorul, el se aseaza langa mine dupa ce termina de mancat, era un pic mai linistit, incepem sa vb de scoala , de fete, de ce anune ii place sa faca, dar ne oprim un pic din vorba cand un film incepe la televizor. Eu il stiam foarte bine dar eram curioasa, de ce a vrut acum, oare are fantezii cu mine?
- Auzi, sincer de ce ai vrut sa ma vezi goala? Nu te bat, dar fi sincer.
- Poi sigur nu ma bati?
- Sigur, eram curioasa.
- Nu am vazut niciodata o fata in realitate goala, si tu esti verioasa mea, si te plac foarte mult, nu te supara pe mine.
- Ce ai vazut in poze ti-a placut? Sa inteleg ca m-ai urnarit de ceva timp sau a fost o vrajeala ca ai auzit ceva in baie,nu?
- Da asa e, de mult timp vreau sa te vad goala, dar nu am avut prilejul.imi e rusine ca am facut asta, eram sigur ca ma aleg cu o bataie dar a meritat incercarea, iar pe altcineva nu am cum sa vad, esti singura fata.
- Dar nu ai nici o prietena?
- Ba da am, dar nu pot sa o vad goala imi e prea rusine, si poate ma si spune la parinti.dupa chiar ca am incurcat-o.
- Hmmm e frumusica? Spune-mi tot despre ea si ce ai incercat sa faci, poate te pot ajuta.
- Nu, nu iti zic nimic, ce pot sa iti mai zic....
- Tot, hai nu fi rau, zi-mi tot ce ai facut, stiu ca nu ai vazut-o goala, dar macar ai sarutat-o?
- Nu iti zic nimic!
- Hmm, hai ca m-ai facut curioasa, uite promit ca daca o sa imi zici ce si cum, ma schimb in fata ta si ai sa vezi tot ce nu ai putut vedea in pozele facute de tine.
- Ma pacalesti, si chiar nu vreau sa imi iau bataie iar, vad ca iti place mereu sa razi de mine.
- Promit ca nu rad si nu fac misto, chiar ma v-oi schimba in fata ta, ma jur, cu conditia sa imi spus absolut tot.
- Oricun nu cred dar hai ca iti povestesc.
Il ascult linistita, clar nu am ce sa va spun, ce putea sa faca cu o pustoaica, eu vroiam sa ii vad reactia de la sfarsit cand ma voi dezbraca complet in fata lui, eram un dracusor, daca tot vroia si visa sa ma vada goala, de ce sa nu de intample acum, nici nu avea ideea ca acest lucru se va intampla foarte curand pentru el.
- Foarte frumos, ce dragut esti, hai sa ne culcam ca e foarte tarziu deja. Hai Adi stinge calculatorul.
Ma ridic din pat si il las sa stinga dupa il urmaresc sa vad ce face. Dravusorul inchide tot ma pupa pe obraz si da sa plece in camera lui.
- Hei ce faci? Il intreb eu surprinsa.
- Poi ma duc sa ma culc, Mary nu asta ai zis.
- Corect dar care a fost pariul?
- Hai Mary imi este de ajund ca mi-ai invinetit obrazul sincer nu mai indraznesc, mi-am invatat lectie, nu m-ai rade de mine.
- Deci nu vrei sa ma vezi cum ma dezbrac? Ok poti sa pleci daca vrei, eu nu inchid usa, noapte buna!
Dupa acest Noapte Buna, blegul meu de verisor se indreapta spre usa, iese un pic si ma intreaba daca vreau apa, raspund ca da si se duce sa imi aduca o sticla.
Prilej care arunc tricoul de pe mine, ramand in sanii goi, asteptand cumintica sa primesc stica de apa.
- Mary hai ca ti-am adus sticla de apaaa. Mary ce faci?
- Eu imi caut pijamaua ce s-a intamplat? A reactionat asa pentru ca m-am intors catre el, cu pijamaua in mana, oferindui o priveliste frumoasa. Eram doar in chilotei, adica bikini, iar saniii erau complet dezgoliti, acea uimire a fost evidenta, mi-a vazut sanii si tot corpul, dar ma comportam ca si cand nimic nu s-a intamplat. Ma apropii de el si intind mana dupa apa, dar el incremenise,se uita la sanii mei blocat efectiv iar putulica lui mai avea putin si sarea din pantaloni, asta era foarte evident.
- Ce ai ramas asa tacut blegutule?
- Esti goala... !!!!!
- Nup, acum sunt goala, dandu-mi jos si chiloteii in fata lui, lasandul sa imi vada pasarica complet rasa, involuntar si-a dus mana la putulica.
- Ti-a mancat pisica limba? Iti place ce vezi?
- Daaa, nu imi vine sa cred, esti foarte frumoasa, pot sa te ating?
- Sanii? Vrei sa ii mangai, deja se balbaia si imi placea foarte tare reactia lui, ma indrept usor catre el, ii iau sticla din mana si imi lipesc sanii de el.
- Iti place ce simti? Sa fiu sigura ca simte tot, ii iau mana si imi strang sanii in mana lui, ii masez folosind-ui mana, fiecare milimetru din sani il las sa ii mangaie si sa se joace cu sfarcurile.
- Asa dragule, nu te opri, ahhh, gemeam usor la fiecare atingere a lui, iti place dragule, iti plac sanii mei?
- Da Mary,sunt cei mai frumosi sani! Pot sa ii ling?
- Daca nu musti prea tare da, ii zic eu printre gemete.
Se apropie usor de san cu limba iar cu ajutorul mainii m-il prinde si il strange in acelasi timp. Limba lui dansa pe sfarcul meu, nu stiu de unde invatase sa faca cercuri dar imi placea maxim, adoram, il strangeam din ce in ce mai tare la pieptul meu, iar el il cuprindea cat putea in gurita lui.
- Nu te opri , ahhh da asa , te rog nu te opri dragule, continua sa imi sugi sanii, o daaa, asa ahhhh . Imi dau drumul, ahh ce bnine imi sugi sanii si un orgasm puternic urmat de un tipat il opreste brusc din tot ce facea, saracul se speriase putin, nu stia ce a facut, nu stia ca tocmai imi oferise un orgasm.
- Wow, hei de ce te-ai speriat blegutule, ai fost super, mi-am dat drumul din cauza ta
- Si e bine? Esti fericita Mary?
- Da sunt, si rad puternic de el,vrei sa vezi ce ai facut?
- Da, vreau!
Imi desfac complet picioarele in fata lui iar cu mainile mi-am desfacut pizda, era uda toata, lichidul era gros, chiar imi dadusem drumul puternic, ma uit la el si il ontteb daca vrea sa guste, se uita speriat dar dupa ce il linistisc ca e foarte bun, se apropie timid cu buzele de pasarica mea.
-Mary miroase foarte bine , ahh Mary chiar e buna la gust si dulce. Limba lui mi-a invadat cu totul vaginul, imi spala fiecare milimetru din mine, chiar eram super excitata si nu scap prilejul de a-l tine de par si a-l infige adanc in pizda mea, gemand puternic.Saracul era speriat, se vrdea ca nu stia ce face dar limbuta lui micita facea mimuni in pizda mea, iar un al doilea orgasm direct in gurita lui a fost iminent.
- Scuze dragul meu!! Nu te speria dar esti prea bun in ce faci sa sti, deja nu regret nimic.
Nu sunt genul de fata sa faca squirt dar a fost o cantitate de orgasm destul de mare pentru mine, a avaut ce bea, din ce vedeam era fericit, pentru prima oara a gustat o pizda, a mangaiat un piept de femeie, urma sa il rasplatesc, nu aveam cum sa il trimit la culcare cu pula asa sculata....
-Sunt foarte bine, wow multumesc, chiar nu am ce sa spun, imi place tot ce vad si tot ce m-ai lasat sa iti fac, te iubesc draga mea verisoara! si ma ia in brate fericit, asezand capusorul intre sanii mei, sarutand-ui si mangaind-ui constant, banuiesc ca ii parea asa de rau.
-Hei nu, nu aveam cum sa il desprind ma tinea prea tare strans in brate. Folosind mana libera il prind puternic de pula, vroiam sa ii vad reactia.
- Mary ce faci?
- Doar nu crezi ca pleci undeva cu pula asta sculaya,nu? Vreau sa ti-o vad si sa iti dai drumul pentru mine. Arata-mi tot.
Nu a mai zis nimic in doua secunde a rams in puta gpala, da era o puta maricica,dreapta, cu capusorul acoperit, evident ca nu i se rupsese ata, pentru un baiat de 14 ani, era destul de dotat gen 15 cm, chiar imi placea de el. Il intind pe spate, si ii spun sa inchida ochii si sa savureze tot.Stiam ca nu o sa faca dar am vrut sa profit de fiecare secunda. Am inceput sa il sarut pe buze, atingandu-o cu sanii puta si lipandu-ma de ea, apoi coborand pe gat, pe piept,pe sfarcuri, pe burtica, dupa pe picioruse, intentionat am sarit peste.. deja tremura, il pribesc im ochi si il intreb.
- Vrei sa simti tot? Vrei sa simti cum te sug?
- Da Mary, te rog!
Oricum nu asteptam un raspuns, vroiam doar sa il privesc, sa ii vad reactia atunci cand...



    Login