Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Verisorul
Autor : valerspin - 2022-08-19
Citita de 21220 ori - Nota 7.30 (103 voturi)
Verisorul meu primar, adica baiatul sorei mamei mele este cu doi ani mai mare si , credeam eu ca este nebun atunci cand am ramas singuri la matusa mea la tara. Pana atunci , in celelalte vacante, ma obisnuise cu multe filmulete porno de care ne amuzam si atat! Nimic altceva, mai ales ca asta o faceam noaptea pe furis in camera unde si dormeam! Radeam pe infundate ca sa nu afle ai lui. Ei bine, de data asta, fiind singuri, ne-am repezit amandoi sa vedem filmulete cu sex, cu pozitii si scule de barbat si de femei mature , stiti si voi! Dupa un timp, nebunica asta de varu meu, ma intreaba razand
Ia zi, tie ti-au iesit flocii?
Am balbait ca sa ma dau mare, un da, bineinteles!
Imi arati?, continua el. Uite la mine deja arata ca o padure! Pur si simplu si-a dat jos pantalonii si mi-a aratat pula si flocii numerosi de care era tare mandru.
Tremurand, am dat si eu pantalonii jos ca sa ii arat.
Uau, dar tu o ai mai mare decat a mea si vad ca nu este sculata! Cat este de mare cand se scoala?
Nu am stiut ce sa zic si el mi-a zis
Vrei sa vedem cat se face de mare, ma lasi? In clipa urmatoare era cu mana pe ea si o freca usor! Ma masturbasem de multe ori, dar acum era o alta mana pe pula mea si a inceput sa imi placa, asa ca repejor s-a facut beton! Il vedeam cat de tare se bucura sa mi-o frece si asta imi placea din ce in ce mai tare.
Ooooo, ce mare si buna este, ce minunatie ai, deja nu mai ma pot abtine si vreau sa ti-o iau in gura, ma lasi?
Nu am apucat sa-i raspund ca deja o inghitise aproape toata! Era o senzatie noua pt mine, ceva grozav care ma excita foarte mult si instinctual i-am pus palmele pe cap si am inceput sa il fut in gura din ce in ce mai adanc! Ii placea si lui, dar pe mine ma inebunea gura aia fierbinte in care imi intrase toata pula! Nu stiu cum respira, dar eu ma impingeam in ea fara mila si nimic nu ma putea opri din asta. L-am futut asa minute bune pana cand am inceput sa ii spermez gura din belsug. Nu a scos-o si m-a supt ca pe o suzeta de bebelus. Aproape ca am lesinat cand s-a oprit din supt si amandoi am cazut lati pe spate, gafaind ca trenul. Primul care a rupt tacerea a fost tot el
Uau, ce pula ai, mi-a placut mult sa o sug! Tie, nu?
Am dat din cap ca da si asta era adevarul. Pt prima data un oral grozav! Nu se compara cu clasica labuta!
De randul trecut imi propusesem sa facem asta, dar nu ma asteptam sa ai asa o pula mare! Gura mea nu prea vrea sa o mai scape odata ce mi-ai dat-o toata, ai vazut, da? Abia astept sa se odihneasca un pic si sa profitam in continuare ca suntem singuri! Vreau neaparat sa ma fut cu tine, asa ca in filmele pe care le-am vazut, doar ca de data asta pe bune, cu pula aia grozava a ta! Vrei?
Nu stiam despre ce este vorba, dar eram curios, asa ca i-am spus ca da! Fericit, s-a dus direct la pula si a inceput sa o mangaie. Crezand ca ma asteapta inca un oral, mi s-a intarit repede si, intradevar a luat-o iar in gura. Deja incepusem sa il fut iarasi in gura, cand, mi-a scos-o si mi-a soptit
Acum este numai buna sa ma futi! Ai mai futut pana acum pe cineva? m-a intrebat. I -am raspuns ca nu.
Hai ca te invat si nu o sa uiti toata viata ta!
S-a intors cu spatele si s-a aplecat, apoi cu mana mi-a potrivit-o la gaura curului, spunandu-mi sa o bag inauntru, ca si in gura. Eram destul de excitat si am inceput sa imping. El m-a ajutat contrandu-mi impingerea astfel ca destul de facil i-o infipsesem toata! Atunci ne-am dezlantuit amandoi din toate puterile si ce gemete de satisfactie scoteam amandoi, doar noi am auzit. Il tineam de buci si il cotaiam cu putere de multe minute si nu ma saturam sa imping. A fost nebunie cat de tare ne-am futut si cat de mult a durat!Intr-un tarziu a aparut si sperma pe care i-am descarcat-o inauntru, astfel ca incepuse sa curga pe langa. Extenuat dar superfericit am scos-o si iarasi am cazut lati unul langa altul.
Trebuie neaparat sa stergem bine pe aici si sa aerisim pt cand vin ai mei acasa, ca sa nu observe, mi-a zis. Oricum, nu stiu cum te simti tu, dar eu sunt futut cum nu cred ca voi mai fi vreodata! Trebuie sa te sarut pt asta!
Zis si facut, adica direct pe gura si bagandu-mi toata limba inauntru.Asa a vrut asa a facut.
Hai sa ne spalam si apoi sa facem curat, vii?
Am mers la dus si el s-a oferit sa ma spele primul. Mi-a placut mult atingera lui si i-am raspuns la fel. Repede, cand il spalam la pula i s-a intarit si a inceput sa simuleze ca imi fute mana. Am fost de acord, numai ca mi-a soptit la ureche
Vrei sa vezi cum este cand te fut eu?
Chiar eram curios asa ca m-am intors cu fundul spre el. In secunda urmatoare ceva fierbinte si foarte placut dadea sa imi intre in cur. A intrat incet, fara sa forteze, dar placerea pe care o traiam a facut sa ma destind si curand, pula lui fierbinte era toata inauntrul curului meu, provacand-u-mi o placere deosebita.
Daaaaa, imi place, asa fute-ma, ce bine, ma futi da, impinge , bag-o toata, rupe-ma, asa fute-ma, ce bine stii sa futi, vai ce bine este, asa, asa, da-i tare, imi place impinge, tare, tare adanc, ah, ah!
Din pula mea a tasnit jet de sperma pe jos iar din a lui, in acelasi timp in curul meu super incantat. Extraordinar a fost!Ne-am continuat dusul si apoi am curatat cu mare atentie urmele lasate de la primele futaiuri. Oricum, la noapte, vom relua totul caci am prins gustul si ce mai gust!Dupa ce ne-am mai linistit, am inceput sa vorbim de una de alt pana cand el a hotarat sa imi dezvaluie cel mai tare secret
De acum nu ne mai ferim unul de altul asa ca ce iti voi spune ramane secretul nostru definitiv! Promiti?
Jur!
Bun! Ei bine, nu stiu in ce relatii esti tu cu maica-ta, dar, eu cu mama ne futem de mai bine de un an, ceva in genul in care ne-am futut noi acum. Pt mine este cea mai gozava femeie la pat si stiu ca si ea este satisfacuta, ceea ce ma bucura nespus.Tata o neglijeaza in mod vizibil, probabil are el o aventura, asa ca eu si mama am decis sa rezolvam aceasta situatie si asta face fericita pe toata lumea. Daca vrei, pot sa te bag in schema, adica sa ne futm in trei si poti sa ma crezi, ca daca ii spun ce pula ai, o sa vrea neaparat sa se convinga! Toata treaba este sa inspiri incredere si in privinta ei, normal nu? Daca vrei, acum cand se intoarce, ii propun si cu primul prilej, cat babacul pleaca ne dezlantuim in trei! Te intereseaza?
Sunt nauc de ce imi propui, dar merg pe mana ta, oriunde!
Bun, atunci! Asa sa fie!
Mi se facuse foame si amandoi am gasit ceva prin frigider. Cand au venit ai lui, totul parea normal pt asteptarile lor, asa ca nu ne-am facut griji. Seara ne-am retras in dormitorul nostru si noaptea a fost iarasi un futai reciproc, astfel ca eu am adormit cu pula lui infipta toata in curul meu, dupa ce eu ii spermasem curul din belsug. Dimineata. La micul dejun, am observat ca matusa imi arunca priviri zambitoare, diferit de pana atunci si m-am intrebat, oare deja ii spusese? Se pare ca da, caci anuntul unchiului ca are de rezolvat nu stiu ce treaba urgent, ne-a ajutat sa ne lamurim!
Ia zi tinere focos, asa-i ca esti bine dotat? Hai nu te rusina ca cee se intampla aici este doar secretul nostru, sa stii! In doi pasi, verisorul era la pantalonii mei pe care i-a deschis rapid si i-a lasat in jos, expunandu-ma ca la targul de vite.
Are dreptate iubitul meu, ai ce trebuie, bravo! Pai dragilor, timpul este scurt si probabil, asa ca va astept in dormitor la voi cat mai repede! A luat-o inainte si cand ,noi, taurasii, am intrat, era goala complet pe pat cu pizda la vedere, asteptand dornica sa o futem.
Vi-i tu primul?, mi s-a adresat. M-am aruncat fericit si i-am bagat-o rapid toata in pizda ei foarte fierbinte!
Uf! Ce placere, pizda, tot pizda ramane! Uda , calda, primitoare , pulsatila, ce mai, sa tot futi asa ceva! Am simtit-o ca ii place ce are inauntru, caci ma strangea cu putere si ma contra sa i-o dau cat mai adanc, iar gemetele pe care le scotea erau hiperexcitante, de iapa in calduri! Am futut-o intens minute bune si am avut un bonus nesperat, adica o pula fierbinte s-a introdus in curul meu excitat de asemeni, asa ca futaiul matusii a capatat cote si mai mari, asa incat toti trei gemeam care de care mai tare pana cand , primul care s-a descarcat a fost varul meu si apoi eu in pizda aia grozava. Ea matusa, avusese orgasme din plin iar acum avea in pizda ditamai cantitatea de sperma. Ne-am despartit din inclestarea teribila si am mers la dus cu totii. Aici, matusa nu a ratat sa ne faca fiecaruia cate un oral, poate de multumire, desi cred ca eu meritam cel mai mult!
Am trecut apoi la discutii si toti eram foarte destinsi si fericiti!
Ia zi, maica-ta nu are habar de ce dotare grozava ai tu! M-a intrebat direct matusa.
Pai, nu am cum sa stiu!
Ei bine, n-o sa ma crezi dar, eu si maica-ta am dormit impreuna multi ani si cand eram la liceu, noaptea dormeam goale si nu ratam sa ne futem nici-o noapte, asa ca nu m-as feri sa ii spun noutatea legata de tine si chiar de noi trei! Crezi ca o sa se supere? Eu cred ca nu! Si astfel avem motive bune sa venim pe la voi, mai ales ca tu esti doar cu mama!
Eu ce sa zic, daca asa vrei, asa sa fie! I-am raspuns.
Multe futaiuri in trei nu au mai fost, nu prea au fost conditii, dar in doi, noaptea, seara de seara! La sfarsitul vizitei mele la matusa, ea s-a oferit sa ma duca acasa, spre bucuria unchului, care avea iarasi treburi importante. De data asta si cu varul meu, habar nu aveam depre ce era vorba. Ma rog, pe drum, destul de lung, matusa a vrut sa mai profite de mine asa ca, in locuri discrete, am futut-o de am rupt-o si nu am ratat ocazia sa i-o dau si in cur, unde am vazut ca ii placea foarte tare. Cred ca se invatase cu verisorul! In fine am ajuns spre seara acasa si mama s-a bucurat foarte tare ca i s-a intors puiul!
Evident ca matusa nu putea sa pleca acasa asa tarziu si deci a ramas sa doarma la noi. Seara a fost frumoasa si am plecat la culcare, eu in camera mea, matusa in camera de oaspeti. Asa am crezut, dar, noaptea este lunga si plina de surprize!Nu stiu de cat timp adormisem, cand, in pielea goala, matusa s-a varat langa mine in pat si s-a apucat sa imi linga pula adormita. Nu a durat si maciuca era disponibila! M-a asezat pe spate si s-a infipt toata in ea, pulsand fara retinere. Sanii erau saltareti ca si ea si asta ma facea sa ma imping cat puteam la randul meu. Cand a decis ca ajunge astfel a iesit din ea si a luat-o in gura, lingand-o de m-a innebunit total. Se stransese sperma din belsug, asa ca jetul era sa o inece, insa a reusit sa inghita si sa isi recapete respiratia, apoi m-a supt de am simtit pana in maduva spinarii.
Asta pt ca maine plec si vreau sa imi aduc aminte de tine pana cand te mai prind! Acum ma duc la maica-ta , caci sigur ma asteapta si ce ti-am promis, asa voi face! Asa ca, dupa ce plec eu, esti liber sa faci ce poftesti. Pa dragule si vise placute!
Am mai stat un pic gandindu-ma la aceasta femeie grozava, la varul meu, care m-a initiat in ale futaiului si am adormit destul de repede.
Dimineata am reusit sa ma scol astfel ca am putut sa primesc o dulce imbratisare de la matusa, care nu a ratat sa imi sopteasca la ureche
Fii pe pace, treaba se face! Si, dusa a fost!
Eh, acum este acum! Cum va fi cu mama, draga mea mama!
Ia zi somnorosule, ti-e fomita?
Da mama! Ce imi dai?
Imediat te rezolva mami, dar nu am apucat sa fac un dus, a fost tare cald azinoapte! Mi-am dat repede seama de la ce a fost caldura aia de care vorbea! Din baie, a iesit foarte lejer imbracata, as spune ca se vedea prin halatelul ei subtire sanii goi si chilotii tanga, lucru nou pt mine, caci nu s-a mai intamplat sa apara astfel in fata mea. Dimpotriva, de fiecare data avea o tinuta decenta, sobra!
Vad ca te miri de tinuta mea lejera, dar imi este foarte cald! Tie nu?
Ba da, mami, este cald si in ce te priveste nu te ingrijora, iti sta bine oricum te-ai imbraca!
O iau ca un compliment si nu ca un atac indraznet, asa-i!?
Desigur, mami, esti cea mai frumoasa mamica pe care mi-as fi dorit-o!
Multumesc dragule! Plec sa iti fac de mancare caci mi-e teama ca daca mai continuam se poate intampla cine stie ce fara voia noastra! La cat este de cald, cuvintele tale atat de frumoase ma obliga sa ma feresc de continuare!
Aproape ca se inrosise cand mi-a vorbit astfel si a plecat cu capul in jos la bucatarie. Tiptil, dupa un timp, m-am apropiat si am privit-o in timp ce gatea. Intradevar, era superba, se descheiase la halat si din spate, vedeam ce corp superb are! As fi vrut sa ma reped, sa o strng in...



    Login