Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Verisoarele V
Autor : veryhots - 2013-05-17
Citita de 17362 ori - Nota 7.12 (171 voturi)
....Revolutia ma gaseste proaspat elev la liceul militar. Au fost niste zile de cosmar. In tre timp, vorbisem de cateva ori cu ele la telefon, dar nu ne putem impartasii trairile si suferintele despartirii.
Zorii democratiei se ivesc din ce in ce mai timid in tara. Sexul incepe sa se vanda la orice colt. Pe tarabe revistele deochiate puteau fi cumparate de oricine. Sexul incepu sa nu mai fie considerat TABU.
Gandurile mele erau tot la verisoarele mele. De atunci, nu mai avusem relatii cu nici o alta fata. Era si greu, fiind intr-un liceu militar din care nu puteai pleca oricand, doar in cate o permisie la cateva luni.
In anul acela, in vara nu am putut pleca la tara la fete. Intrasem in echipa de innot a liceului si avusem o competitie in afara granitelor, in Olanda, asa ca vara se duse fara a avea placerea sa ne intalnim.
Intre timp, tata isi daduse demisia din armata si pornise o afacere, care ne crescuse imediat veniturile, mutandu-ne de la bloc, intr-o casa mare, cu multe camere, cu o terasa superba.
In anul in care ne mutasem, niste rude din partea tatalui, dintr-un oras apropiat isi casatoreau copilul, invitand tot neamul la nunta.
- Or sa vina si ai mei la nunta. Imi spune tata intr-o zi.
- Vor sta cu totii la noi, ca avem camere destule.
- Vin si fetele?
- Nu stiu. Imi raspunde tata. Cred ca da.
- Vreti sa veniti si voi la nunta.
- Eu, nu. Sti ca nu imi plac nuntile. O sa raman acasa.
Astept cu nerabdare sfarsitul de saptamana.
Cand au venit, am ramas cu gura cascata. Fetele erau extraordinar de frumoase. Crescusera frumos. Corpurile lor se dezvoltasera. Sanii mult mai mari decat imi aminteam eu, stateau sa rupa bluzele lor mulate, iar fundurile lor stateau sa plesneasca sub stransoarea blugilor.
Ne sarutam frateste pe obraz, schimband vorbe protocolare.
Dupa ce-i instalase mama pe fiecare – fetele dormind singure sub camera mea, care era la mansarda – si dupa ce face fiecare un dus, ne intalnim cu totii pe terasa la un gratar.
Baia mea era deasupra baii lor. Iar prin peretii subtiri le auzeam pe fete sub apa dusului chicotind, facand dus impreuna, rascolindu-mi amintiri placute.
Stau la masa intre amandoua. Indraznesc sa le mangai pe sub masa, pulpele dezgolite, insistand asupra marginii chilotului lor. Imi raspund mangaindu-mi cand una cand cealalta, intarituara din pantalon.
Ne linistim. Riscam sa fim descoperiti.
- Ce fac? Vin si copii cu noi la nunta? Intreaba tata.
- Daca vor sa vina? Raspunde matusa.
- Pai Marius zicea cu nu vine. Voi vreti sa veniti? Le intreaba tata pe fete.
- Nu! Raspund in cor Alina si Denisa.
- Vreau sa le duc la discoteca ce sa deschis de curand. Incerc eu sa-i conving sa le lase acasa.
- O sa ai grija de ele! Imi spune matusa pe un ton hotarat.
- Pai cum sa nu am. Doar sunt verisoarele mele. Raspund, trecandu-mi prin cap tot felul de ganduri necurate.
- Atunci ramane stablit. Mergem toti cu microbuzul. Daca veneau si copii, ne mai trebuia o masina. Spune tata.
Rasuflu usurat ca au cedat asa usor.
Fetele se uita la mine cu priviri pline de multumiri.
Stam toti in bucataria spatioasa discutand si punand la cale calatoria. Ma plictisec povestile adultilor, asa ca hotarasc sa merg la somn. Intru in camera si ma arunc in pat. Aproape atipit aud din camera de sub mine vocile fetelor. Au venit si ele in camera. Ies pe hol si cobor pana la etajul unde dormeau. Din bucatarie se auzeau vocile parintilor discutand aprins. Ma intorc in camera mea nu inainte de a asculta putin la usa camerei lor. Vorbeau in soapta si nu puteam intelege nimic. Plin de dorinta intru in camera mea si ies pe balconul camerei. Balconul comunica cu balconul de dedesubt printr-o scara exterioara. Cobor in balconul lor ascuns de intunericul noptii. Bat cu degetul incet in geam. Lumina se aprinde imediat si o vad pe Alina, ferind perdeaua. Ma vede si zambeste. Deschide putin usa balconului.
- Stingeti lumina. Asa o sa creada ca dormiti.
- Ce faci nebunule? Ma intreaba Denisa dupa ce stinge lumina. Ai nostrii sunt jos. Pot urca in orice clipa.
- Sunt prinsi in discutii, nu cred ca vor merge curand la somn. La spun strangandu-le pe amandoua in brate strivindu-le sanii de pieptul meu.
- Nu am mai rezistat. Mi-e dor prea tare de voi.
O prind pe Alina in brate o sarut puternic si cu mana ii frec pizdulicea prin materialul chilotului. Imi respinge mana:
- Sunt la ciclu. E ultima zi. Imi sopteste mangaindu-mi pula intarita prin pantaloni.
Vestea ma intristeaza enorm. As fi vrut sa o dezbrac si sa ma infig in pantecul ei..
Strangandu-le in brate, fetele imi simt barbatia intarita in pantaloni .
- Eu am terminat ieri. Imi spune Denisa, asa ca in sera asta esti al meu, prinzandu-mi si ea prin pantaloni, in palma ei madularul meu.
- Doamne, ce mare a crescut. Imi spune belindu-ma incet, incercand sa o zaresca prin intunericul noptii.
Imi baga mana in pantaloni si mi-o scoate afara. Mi-o beleste incet lipindu-si si mai tare corpul de mine. Alina se lasa in genunchi si imi linge capul imbatosat, incet cu varful limbii dupa care il cuprinde cu buzele, sugandu-l usor. Denisa o freca de zor in gura Alinei. Prin camasa de noapte, ii framant sanii Denisei, care incepe sa suspine si sa geama usor.
Le trag afara din camera in balcon ca nu cumva sa fim auziti daca cineva ar fi urcat. Alina ii lasa pula la idemana Denisei care se apuca serios de treaba.O simt plina de pasiune cum imi suge pula intarita si coaiele pline.
O ridic in picioare si o aplec i fata sprijinind-o cu mainile pe balustrada. Umezit bine, ma infig incet in pizdulicea ei stramta. Parca era mai stramta decat o stiam. Geme usor, impingandu-si fesele desfacute la maxim de mainile Alinei, spre mine. Sunt in ea cu totul iar vaginul ei stram imi trezeste amintiri placute. o facem asa cateva minute mangaitai amandoi de mainile Alinei.
- E mult mai mare decat i-mi aminteam. Spune mangaindusi cliturisul si partea de pula ramasa pe dinafara. Geme incet, cand ii strang sanii tari in palme.
- Norocoaso! Ii spune Denisei cu o urma de ciuda in glas. Ma saruta apasat si-mi musca tare limba. Imi dau seama ca e geloasa.
- Bagai-o in fund. Ii place la nebunie.Imi spune Denisa retragandu-se din pula mea, tragandu-i jos chilotii Alinei, care din cauza racorii noptii sau a dorintei avea pielea infrigurata.
Cu fesele trase cat putea ea de tare, Alina, ma astepta plina de dorinta. Ii umezesc bine gaura si o patrund incet. O simt cum tremura de durere, infingandu-si puternic degetele in fese.
O patrund incet, strangand-o de sanii ei frumosi si tari ca piatra. Denisa in spatele meu imi baga mana intre picioare mangaindu-mi coaiele. Se da intr-o parte si ii mangaie spatele cabrat al Alinei, sarutandu-ma in acelasi timp cu foc.
- Mai vreau si eu imi spne, vazand ca i-o trag Alinei de ceva timp.
Ima retrag usor si parca cu regret din gaura fierbinte. O patrund iarasi pe Denisa de data asta in fund. Avea miscari din bazin mult mai ample ca Alina asa ca nu o fut mult si simt ca ma apropii de final.
Ies rapid din ea si le stropesc pe amandoua pe fese. Sperma tasnea din mine ca o fantana arteziana. Parca niciodata atat de multa. Le stropesc din abundenta pe amandoua pe spate si pe fese. Ele raman asa mangaindu-si fesele cu sperma ce le udase din belsug.
- Trebuie sa facem iarasi dus. Imi spune Alina sarutandu-ma si frecandu-mi pula inca tare luand pe palma ultimile picaturi de sperma, dupa cre isi freaca sanii ei si ai Denisei.
- Si ce daca! Ii raspunde Denisa. A fost atat de bine.
- Imi cer scuze ca a durat asa putin, dar v-am dorit prea mult, si promit sa-mi iau revansa maine. Incerc sa ma scuz in fata lor. Ma saruta amandoua cu mainile lor frecandu-mi pula care se blegea usor.
- Noapte buna imi spun, intrand in camera si inchizand usa balconului.
Noaptea trece repede si dimineata cu totii in bucatarie luam micul dejun. Fetele lipseau.
- Dorm saracutele de ele. Spune matusa. Le-a obosit drumul lung.
Zambesc aducandu-mi aminte de noaptea trecuta.
Apar si fetele putin mai tarziu, imbracate destul de cuminti, cu tricouri largi si pantaloni lungi de trening ascundzandu-mi privirilor formele lor apetisante.
Parintii incarcasera deja masina cu bagaje asa ca dupa ce mancam ceva usor ii conducem spre masina.
Aveam un magazin in cealalta parte a orasului, si sambata, tata mergea de obicei sa adune incasarile. Astazi ma roaga pe mine sa ma duc, asa ca ma duc cu impreuna cu ei, era in drumul lor. Mai era doar un singur loc in microbuz asa ca fetele raman singure acasa.
Era destul de departe asa ca ma intorc in aproximativ jumatate de ora.
Ma intorc cu taxiul. Muream de nerabdare. Deschid usa, strigandu-le. In capul scarii Denisa, scoate capul si imi spune sa raman acolo. Nu puteam sa-i vad decat capul, cu pletele mari si galbene, cum privea in jos catre mine.
- Avem o surpriza pentru tine. Inchide ochii te rog. Imi spune printre reprize de ras.
Inchid ochii si astept. Pula in pantaloni incepe sa prinda viata.
- Gataaaa! O aud si deschid ochii.
In capatul de sus al scarii stateau amanandoua imbracate cum numai in filme xxx mai vazusem. Pantofi cu toc inalt, ciorapi pana mai sus de genunchi care le cuprindea frumoasele pulpe, bichini minusculi le acoperea pizdulicile, iar cand se intorc, fesele erau goale complet, sutien in care sanii lor frumosi stateau sa plesneasca si un neglije care le atarna pe umeri pana la mijloc. Denisa avea unul rosu complet iar Alina unul la fel doar ca alb.
Pula incepuse sa impunga materialul subtire a pantalonilor, asteptand sa scape din stransoarea lor.
- Iti place? Ma intreaba Denisa facand pirute in capul scarilor, iar Alina o imita, dezvelind privirii mele corpurile lor perfecte.
Nu mai rezist si sar cate doaua trepte ajungand in capul scarilor imbratisandu-le pe amandoua.
- Te iubesc! ne spuneam unii altora printre sarutari si mangaieri.
Urcam la mansarda in camera mea. Ne aruncam in pat imbratisandu-ne si sarutandu-ne cu patima revederii.
- Ce a-ti mai facut intre timp. Va-ti gasit iubiti? Le intreb pe amandoua in timp ce le mangaiam pulpele prinse in ciorapii transparenti.
- Cum? Noi te iubim pe tine! Imi raspunde Denisa sarutand-ma cu foc.
- Ne-am mai iubit noi doua din cand in cand, de cand ai plecat, dar nu e la fel cum e cand esti si tu imi spune si Alina. Cateodata mai venea si nebuna aia de Simona. Dar s-a intors Petre din armata si de atunci ne-o lasat in pace.
Tot povestind imi inchipuiam scenele de lesbianism dintre ele, iar madularul meu incepuse sa ma doara, asa de tare era sculat.
Sanii fetelor crescusera simtitor, avand amandoua niste sani superbi si tari ca piatra pe care ii mangaiam cu placere. Aseara nu i-am vazut dar astazi la lumina zilei imi pareau si mai frumosi decat imi inchipuisem.
- V-ati dezvoltat frumos. Le spun sarutandu-le sanii. Trangandu-le pe amandoua in brate strivindu-le sanii de pieptul meu.
- Si tu la fel. Imi raspunde Denisa mangaindu-mi madularul. E mai mare si mai gros. Nu-i asa Alina?
- Da! Raspunde aceasta luandu-mi si ea barbatia in mana si masurand-o din priviri si sarutand-o pe capul belit.
Imi ia pula cu totul in gura sugand puternic. O scoate si i-o da si Denisei care abea astepta sa o linga si ea.
- Am si eu o surpriza pentru voi! Le spun ridicandu-ma si indreptandu-ma catre dulap, unde aveam o cutie din lemn inchisa cu lacat.
Le vad pe amandoua cu ochii mari, uitndu-se la mine asteptand sa vada ce scot din cutie.
Deschid lacatul si scot o pula artificiala, prinsa de cureluse subtiri, pe care o cumparasem dintr-un sex shop din Olanda, unde fusesem in cantonament cu o vara inainte. Nu era cu mult mai mare decat madularul meu.
Raman amandoua cu ochii mari.
- Ce e? intreaba Alina.
- O pula artificiala.
- Si cum se foloseste? Mai intreaba inca nedumerita aceasta.
O ridic pe Denisa in picioare, ii dau jos bichinii minusculi si ii montez pula artificiala cu curelusele subtiri de solduri.
Aceasta se uita incantata, cu pula artificiala in mana frecand-o, ii spune Alinei:
- Uite! Sunt ca Marius. Hai si ia-o in gura.
Alina nu asteapta sa-i spuna a doua oara si o ia in gura frecand usor materialul moale din plastic.
- Arata exact ca a ta! Imi spune Denisa razand.
Cu pula in mana, mi-o frec incet savurand spectacolul.
Alina cracita la marginea patului, ii suge pula de cauciuc a Denisei, care o tine in mina, frecand din ce in ce mai repede.
Ma apropii si eu de gura Alinei, impingandu-mi capul pulii spre ea. Aceasta mi-o prinde in mana si incepe pe rand sa ne linga pe amandoi.
Radem si gemem ca nebunii.
Ma aplec la marginea patului o scap si pe ea de bichini si incep sa o ling intre buze si pe clitoris. Ce dor imi era sa o fac din nou.
Dupa ce o umezesc bine, o intorc cu spatele la Denisa, ii departez fesele si ii spun Denisei sa o patrunda.
Denisa isi ia pula in mana si incet o impinge in vaginul Alinei, pana intra toata. Gemand de placere, accepta cu usurinta in interiorul ei, pula de cauciuc manuita cu timiditate de Denisa.
Aceasta impinge din ce in ce mai puternic savurand momentul.
Ma bag usor sub burta Alinei si incep sa o ling intre buzele departae de madularul de cauciuc, lasandu-i barbatia mea intarita sa mi-o suga si sa mi-o frece.
La un moment dat Denisa o scoate din pizda Alinei, o umezeste si i-o infige usor in cur.
- Auu! Incet ca ma doare. Ii spune Alina suspinand.
Aceasta se impinge incet desfacandu-i cu mainile fesele pentru a putea intra mai bine.
- Acum e bine. Ii spune aceasta relaxandu-se, ajutata de limba mea care-i scormonea interiorul umed al vaginului.
Intarit de gura Alinei destul de bine, ma intorc in aceasi pozitie si ma opropii cu pula de intrarea in vaginul ei. O patrund incet aducandu-mi aminte de stransoarea placuta a vaginului. Pe pula mea, in interiorul vaginului, simt pula de cauciuc a Denisei, cum ii sfredeleste interiorul curului. Senzatia e dementiala. Alina geme puternic si imi musca destul de tare buzele de placere.
Pompam in ea amandoi aducand-o in curand pe culmile placerii. Cu gemet...



    Login