Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Verisoarele II
Autor : veryhots - 2013-05-11
Citita de 17684 ori - Nota 6.89 (124 voturi)
....Spre seara, se adunasera la matusa, mai multe neamuri. Printre care si parintii Alinei, veniti de la munca. Bunica, venise si ea de la camp, obosita.
Au inceput sa ma mitralieze cu intrebari despre ai mei, despre scoala si despre alte nimicuri. Gandurile mele, zburau doar la ce se petrecuse in acea dimineata, la lac.
Ne purtam toti trei, de parca nimic nu s-a intamplat.
Le spun ca sunt obosit si ma indrept catre casa bunicii sa ma culc.
Mai tarziu, intins in pat, rememoram evenimentele petrecute cu verisoarele mele. Aud poarta de la intrare scartiind si pe bunica bagand caruta si caii in curte.
Pe timpul verii dormea in bucataria de vara, care era pe alta parte a curtii decat casa in care dormeam eu.
O aud pe bunica deschizand usor usa camerei in care dormem, intrebandu-ma daca am adormit. Ii raspund ca inca nu, iar ea ma anunta ca de dimineata pleaca iarasi la camp, iar eu sa ma duc la matusa dupa ce ma trezesc.
Adorm intr-un tarziu, cu gandurile doar la verisoarele mele. Ce bine a fost. Oare o sa mai repetam experienta?
Ma trezesc in mijlocul noptii. Dormind gol, simt cum o mana imi mangaie incet barbatia adormiata. Nauc de somn ma retrag putin. Aud vocea Denisei:
-Ssst! Eu sunt!
- Denisa! Esti nebuna? Daca se trezeste bunica si ne prinde? Intreb eu speriat.
- Doarme dusa in bucataria de vara! Si pe deasupra, e si putin surda, nu are cum sa ne prinda.
Ma las incet in mainile ei. Insista asupra pulii, care incepe sa raspunda dezmierdarilor ei. Se culca pe o parte. Cu barbatia mea intarita in mana, ma dirijeaza spre buzele pizdulicii ei. Isi freaca cu ea buzele si clitorisul. Dupa care, si-o infige usor. Simt cum o patrund cu greu. E putin dureros. Ies din ea, o intind pe spate si ma avant cu capul intre picioarele ei desfacute. O ling asa cateva minute, dupa care o pun capra si ma afund cu totul in ea. Gemetele noastre de placere, risca sa o trezeasca pe Alina, care dormea in camera de vizavi. Pompez in ea ca un nebun, iar ea, imi raspundea cu miscari care tradau placerea traita. Termina ea prima. E scuturata de spasmele orgasmului iar in interiorul ei inundat de orgasm, simt placeri extraordinare.
Ma intinde pe spate, vine deasupra mea si incepe sa ma suga. Freaca si suge in acelasi timp. Simt cum sunt gata sa ejaculez si incerc sa o indepartez. Aceasta hotarata imi tine toata pula in gura, primind jeturile de sperma direct in gat. Le inghite cu placere.
- Ce? Vrei sa udam asternuturile bunicii? In plus, sti ca-mi place gustul. Spune aceasta stergandu-si cu dosul palmei gura, indepartand ultimele urme de sperma, care nu mai avusera loc.
Mai stam cateva minute intansi in pat, povestind tot felul de nimicuri ca doi iubiti, care nu sa-u mai vazut demult.
Pleaca intr-un tarziu in camera ei, lasandu-ma sa ma odihnesc. Adorm cu greu. Spre dimineata, ma trezeste scartaitul poartii de la intrare, o aud bunica manand caii spre CAP. Stiam ca pleaca cu noaptae-n cap, si mai incerc sa dorm cateva ore, pana rasare de tot soarele. Ma zvarcolesc de pe o parte pe alta dar nu ma mai ia somnul. Ma ridic, imi trag pantalonii scurti pe mine si ma duc sa ma pis. Ies din camera pe hol. Din camera de vizavi se aud gemete. Intredeschid putin usa si raman surprins de spectacol. In pat, cu fundul spre mine statea Denisa iar Alina sub ea, ii departa cu o mana bucile iar cu cealalta ii infingea in gaura curului, fusul de tors al bunicii, iar cu varful limbii ii mangaia clitorisul . Fusul, destul de lung, cam de vreo 25 cm, are intr-un capat o forma ca de ciuperca, pe care se opreste lana atunci cand torci. Capatul acela si inca vreo 10 cm, era cu totul in interiorul ei. Denisa, gemea incet spunandu-i Alinei: Usorrrr! Usorrr!
Aceasta se conforama, impingand usor fusul, in curul Denisei. Dupa care, il tragea, pana aproape sa iasa cu totul. Denisa primea in ea acel obiect si dupa cum gemea, parea ca-i place.
Imi bag mana in pantaloni si incep sa-mi frec madularul aproape intarit.
Cred ca am facut putin zgomot caci fetele se intorc catre usa speriate. Ma vad si incep sa rada amandoua.
- Nu am vrut sa te trezim. Spune Denisa, scotandu-si din cur fusul bunicii aruncandu-l pe pat.
Se ridica, ma ia de mana si ma aseaza pe pat langa Alina iar ea iese din camera, acoperindu-si goliciunea cu camasa de noapte.
Alina, goala pusca, cu sanii rosii de supt, se uita la mine si spune:
- Denisa asta-i nebuna rau! Ieri si-a pierdut virginitatea, iar de cand a plecat bunica, m-a tot batut la cap ca vrea sa incerce si in fund. A luat cutia cu crema Nivea de la maica-sa si de cum a plecat bunica, a cautat ceva sa-i infig in cur. Nu a gasit altceva mai potrivit, decat fusul bunicii. L-a uns bine cu crema si i l-am infipt in fund. Se pare ca ii place.
Denisa intra in camera si ne anunta:
- E totul in regula. Poarta scartie tare cand o deschizi, iar cainele e lasat liber prin curte, daca se apropie cineva de gard latra ca nebunul.
Ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, isi da jos camasa de noapta ramanand goala si vine spre mine. Hotarata, ma dezbraca de pantalonii scurti, imi ia pula in gura si incepe sa mi-o suga. Ma las pe spate, cu picioarele atarnandu-mi jos din pat si cu Denisa intre ele, sugand si dezmierdandu-mi coaiele.
Alina, in fund, priveste la spectacol, mangaindu-si usor buzele carnoase. Dupa ce mi-a intarit-o bine, Denisa apuca cutia cu crema de pe masa, ia pe degete o portie zdravana de crema, is ridica un picior pe pat si incepe sa-si infiga degetele cremuite in cur. Dupa ce primise fusul bunicii in gaura, degetele intrau mult mai usor. Mai ia o portie la fel de mare de crema cu care imi unge bine barbatia intarita. Unge bine gaura ei si pula mea si intoarcandu-se su spatele la mine, imi prinde madularul cremuit in mana, si-l potriveste in dreptul gaurii lasandu-se patrunsa incet. Alina curioasa, lasa capul inr-o parte privind spectacolul cu interes. Simt cum Denisa se infige usor in pula si datorita cremei, intru in ea mult mai usor decat ieri. Curul ei, e mult mai stramt decat pizdulicea.
- Auuuu! Doare putin! O aud suspinand.
Capul pulii era deja cu totul in interior. Sta asa cateva secunde miscandu-se usor in sus si in jos, iar la fiecare miscare, madularul plin de crema inainta tot mai mult. La fiecare ridicare imi vedeam pula inghitita de acea mica gaura dintre buciile ei. Senzatia caldurii intestinului ei era dementiala. Cu mainile pe soldurile ei incercam sa o patrund din ce in ce mai mult, pana la un moment dat, cand eram cu totul in curul ei. Gemea de placere si durere, iar Alina ii mangaia si ii saruta sanii jucausi. Curioasa, Alina se pune calare pe mine si ii departeaza putin bucile Denisei, pentru a vedea mai bine. Profit de ocazie si incep s-o ling.
- Nu te doare? Intreaba ea. E groasa si a intrat toata.
- Ma doare putin.
Se misca din ce in ce mai repede.
- Alina! Treci in fata mea si linge-mi pasarica! Ii spune Denisa printre gemete. Cu gura Alinei infundata intre buze si cu pula mea in cur, Denisa geme din ce in ce mai tare. La un moment dat se ridica si vad cum gaura se inchide usor, pastrand pentru putin timp, largimea pricinuita de maciuca mea. Spectacolul si senzatiile erau uluitoare. O aseaza pe Alina pe spate in pat, se pune peste ea, iar mie imi spune sa i-o bag de la spate. In aceasta pozitie Alina avea la indemana buzele si clitorisul Denisei, putand sa vada madularul meu intrand si iesind din ea. Ma infiltrez incet in curul ei.
- AUUU! O aud plangandu-se din nou.
- Cand mi-o bagi ma doare putin, dar dupa aia, e tare placut.
O patrund din ce in ce mai mult. La inceput mai incet, marind treptat ritmul.
Ajutata de limba Alinei si de pula mea, Denisa gemea din ce in ce mai tare, simtind placerile nebanuite ale sexului anal. Ii lingea si freaca clitorisul Alinei cu putere, facand-o pe aceasta sa explodeze. Strabatuta de fiorii orgasmului, Alina se retrage usor de sub Denisa. Eu pompez in continuare in curul ei stramt si simt apropierea orgasmului nostru.
- Termina-te in mine! O aud pe Denisa! Si asta si fac. Sperma tasneste din mine, inundand intestinul fierbinte al Denisei. Are orgasm in acelasi timp cu mine. Se aseaza pe burta, iar eu peste ea, cu madularul inca tare, infipt de tot ea. Simt pulsatile barbatiei in interiorul fierbinte si primitor. Nu-mi vine sa ies caldura primitoare a intestinului ei. Stam asa pana cand pula blegita si stoarsa de puteri, iese singura, aruncata ca o carpa moale, de care nu mai ai nevoie dupa ce ai folosit-o.
- Ce bine a fost. O aud pe Denisa.
- Alina! Trebuie sa incerci si tu.
Aceasta, lasata pe spate, cu ochii inca inchisi, isi masa buzele umflate si umede. Savura placerea si fiorul orgasmului trait.
Ne intindem toti trei goi in pat si adormim. Cred ca atipisem vreo 10 minute, cand Alina ne trezeste.
- Trebuie sa mergem la matusa! Ne asteapta la masa.
Ne imbracam toti trei si mergem sa mancam.
Matusa ne astepta deja cu masa pusa.
- Somnorosilor! Pana cand aveati de gand sa dormiti? Mancarea aproape s-a racit.
Imbracata in haine de oras, ne cearta parinteste.
- Denisa, dupa ce mananci, te imbraci frumos si vii cu mine la oras. Trebuie sa-ti cumpar haine noi pentru scoala.
- Alina! Tu te apuci sa faci curat la voi. Ordine de la ai tai. Noi nu stam mult. Iar cand venim daca nu ai terminat, te ajuta si Denisa.
- Marius! Tu te duci si strangi visine de la bunica si le aduci aici pentru gem si compot.
Matusa ne trasa sarcini pe un ton militaros la toti trei. O vedeam pe Denisa ca incearca sa o convinga sa o lase acasa, dar matusa nici nu o baga in seama.
- Gata! Toata lumea la treaba.
Fara tragere de inima Denisa merge sa se imbrace. Alina cuminte si ascultatoare se duce in treaba ei, iar eu ma duc la adunat visine.
Raman singur cu gandurile mele, in timp ce umpleam galeata de visine.
Simteam lipsa fetelor in jurul meu. Rasetele lor strengaresti, mangaierea lor pe pielea mea infiorata. Mi-am dat seama ca viata mea se schimbase total. Le iubeam pe amndoua, cu patima adolescentului, care intalneste prima lui dragoste.
Cand umplu galeata de visine, ma duc catre casa matusii. Las galeata in pivnita casei sa nu bata soarele pe ele si trec gardul catre casa Alinei, sa vad daca a terminat treaba.
Intru in bucataria de vara dar nu era acolo. Intru in casa. Din camera ei, o aud pe Alina vorbind cu cineva.
- Doar nu s-a intors deja matusa de la oras? Ma intreb eu si intru in camera.
Alina vorbea cu cineva din strada, la geam. Corpul ei, era atarnat pe pervazul geamului, iar perdeaua si draperia ii acopereau spatele, lasand privirii mele funduletul ei bombat, care se fataia in fata mea. Nu ma aude intrand in camera. Privind la fundul ei, acoperit de rochita subtire de vara, imi vine o idee. Ma apropii de ea incet. Vorbea cu Nicoleta, colega cu ele la scoala si prietene foarte bune toate trei. Cand eram mai mici erau de nedespartit. Pe unde mergeam, hop si Nicoleta cu noi de parca erau surori. Era frumoasa foc, putin mai inalta ca verisoarele mele, cu un par roscat, cu niste ochi verzi patrunzatori, ma indragostisem de ea de cum am vazut-o prima oara pe la vreo 8-9 ani. Ascuns in spatele perdelei si a draperiei de privirile Nicoletei, imi scot incet barbatia si incep sa o frec usor, pana se intareste. Ii ridic usor rochita si ii dau jos chiloteii. Ma simte si da sa se retraga din geam, dar o opresc.
- Sssst! Eu sunt! Stai acolo pe geam, te rog.
Se conformeaza si ramane cu funduletul prada poftelor mele. Incep sa-mi frec pula de buzele ei, departandu-le usor, pentru a-i atinge din cand in cand clitorisul. Incepe sa raspunda miscarilor mele cu rotiri de bazin. Imi dau seama ca nu mai e coerenta in discutia cu colega ei. Dupa ce umezesc bine madularul, incerc sa o patrund de la spate. Nu reusesc din prima. Mai am cateva incercari nereusite. Indoi putin genunchii, si simt cum alunec incet, in vaginul ei stramt. Se craceste putin, pentru a ma putea primii, in interiorul ei fierbinte si starmt. Nicoleta, isi da sema ca aceasta nu mai e atenta la discutie:
- Ce ai? Nu te simti bine?
- M-a luat o durere de cap, asa dintr-o data. O aud pe Alina mintind.
Incep sa o patrund din ce in ce mai adanc. Scapa un geamat usor.
- Atunci eu am plecat. Mai vorbim. O aud indepartandu-se.
Cu mana pe spatele ei, o aplec cat mai mult pe pervazul geamului. Nu mai atinge podeaua, cu picioarelele. Asa cracita, ii iau picioarele in maini si pompez de cateva ori mai tare.
Geme prea tare si riscam sa o vada cineva, care ar trece in acel moment pe strada. Ies din ea. Se retrage in camera, inchide geamul si se arunca in pat.
- Ti s-a luat de la Denisa, nebunule! Ma dojeneste Alina cu mana intre picioare, frecandu-si energic buzele parasite de madularul meu. Dar a fost atat de bine sa o facem, cand stiam ca se uita Nicoleta la mine!
Ma apropii de ea si o intind pe spate. Ma asez in genunchi intre picioarele ei si incep sa o patrund iarasi. Ma scufund usor in interiorul ei, dupa care ies cu totul din ea, dupa care iarsi intru pana la radacina si tot asa de cateva ori. Gemea, cu capul lasat pe spate, mangaindu-si sanii prin rochita. I-o dau jos si incep sa-i sug usor, in timp ce pomapam in vaginul ei stramt dar primitor.
La un moment dat ma opreste.
Se pune in genunchi pe covor cu trupul in pat si ma invita sa o patrund de la spate. Ma conformez imediat, nu inainte de a-i trage cateva limbi in pasarica. Asa cracita cu funduletul bombat in sus, era o priveliste de pus in rama. Intru in ea cu putere si gemem amandoi de placere. Dupa cateva minute vrea sa schimbam pozitia. Se aseaza cu fundul pe marginea patului, isi departeaza usor buzele descoperindu-si gaurica si ma invita sa o patrund din fata. Imi prinde hotarata pula cu mana, o freaca de catev ori, dupa care o ghideaza la intrare.
- Mai spui ca mi s-a luat de la Denisa. Dar nici tu nu esti mai breaza. Ii spun cu surprindere de schimbarile care au loc. Ea, fata rusinoasa si sfioasa pe care o stiam, ma punea acum sa i-o trag din toate pozitiile.
- Nu am crezut ca poate fi asa de bine! Imi raspunde gafaind, infigandu-se din ce in ce mai tare in madularul meu.
Ne futem asa minute bune. Are un orgasm nimicitor. Isi musca buzele de placere si pentru a-si infrange instinctul de a zbiera. Ma retrag cu repeziciune din ea si o stropesca pe burta. Am si eu un orgasm extraordinar. Simt o caldura cum mi se imprastie in tot corpul, urcand dinspre coaie pana in crestetul capului.
- Ce bine a fost! Gafaie Alina lasata pe spate in pat, cu mana mangaindu-si corpul de fetiscana, intinzandu-si sperma pe sani.
Stam goi in pat si povestim, despre cele intamplate. Trec cateva ore, fara se ne dam seama. Povestind, ii mangai sanii superbi, insistand pe sfarcurile colorate in roz. Cobor cu un deget inspre buric, pe care-l inconjor de cateva ori, dupa care il plimb usor printre buzele ei umflate, simtind-o tresarind de placere, de cate ori ii atingeam clitorisul. Ea, imi tinea madularul stors de vlaga in mana, incercand cu miscari stangace sa-l readuca la viata. La un moment dat imi spune:
- Daca Denisei i-a placut in fund, vreau si eu sa incerc.
- Esti sigura? O intreb cu surprindere?
- Da.
Iasa din camera si se intoarce cu o cutie de crema in mana. Vine peste mine in pat si incepe sa ma frece si sa ma suga cu putere. Nu mi se intareste de la inceput. Dupa cateva minute de supt si frecat, simt cum barbatia raspunde actiunilor ei. Se ridica si cu crema adusa, isi unge gaura curului, introducand din cand in cand cate un deget. Ma unge si pe mine si se pune in patru labe la marginea patului.
- Asa cred ca intra mai bine, o aud spunand, departandu-si in acelasi timp bucile cu mainile.
Ma apropii de fundul ei, mi-o potrivesc in dreptul gaurii unse din abundenta cu crema.
- Impinge incet.
Ma opreste putin cand simte ca incerc sa o patrund.
- Incet! Te rog.
Imping incet, dar nu pot intra. Gaura i se largeste putin si o aud vaitandu-se.
- Ia niste crema pe de deget si bagami-l usor.
Imi infig degetul in crema, dupa care cu miscari circulare, ii masez gaura curului, impingand incet. Se mai relaxeaza putin si incet incepe sa primeasca in ea tot degetul. Indraznesc cu doua. Intra si al doilea usor.
Largind-o putin, ma apropii iarasi de gaura ei. Imping usor, vazand cum intra doar capul.
-Auuu! O aud straigand, strangand in acelasi timp din gaura curului. Simt cum ma strange in interiorul ei ca intr-o menghina. Simt o durere pana in creier.
- Ar trebui sa te mai relaxezi putin. Ii spun.
- Astfel o sa ne doara pe amandoi.
Imi bag mana sub burta ei, cautandu-i...



    Login