Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVerisoarele (III)
Autor : Tensai - 2014-07-15
Citita de 9436 ori - Nota 8.00 (59 voturi)
Au trecut cateva zile de la ultima intalnire cu Georgiana. Intr-o vineri dimineata ma suna si imi spune ca dupa pranz ajunge si Andreea, sora ei, acasa. Imi marturiseste ca abia asteapta sa imi pun planul in aplicare. Seara, ma prezint ca un verisor devotat la usa rudelor, cu un buchet mare de trandafiri in mana si o sticla de Jack. Imi deschide Georgiana si-mi zice ca Andreea e cu parintii sai, in living. Intru si eu, in spatele complicei mele, moment in care toti trei isi ridica privirile catre mine.
- Vai, nu pot sa cred! Radule, tu esti? zice Andreea, si sare sa ma imbratiseze.
- Da, eu sunt, zic eu razand si desprinzandu-ma cu greu din stransoarea ei. Si asta nu inainte de a-i simti formele tari.
- Dar ce barbat bine te-ai facut! Unde e pustanul ala timid care nu l-am vazut de cand eram mica?
- Cred ca e doar o amintire acum, au trecut 10 ani de atunci. Multumeste-te cu ce ai acum, ii zic eu razand.
- Ooo, stai linistit! O sa ma multumesc, n-ai tu grija aia! imi raspunde ea cu zambetul pe buze.
Ne-am pus toti cinci pe fotolii si canapea, eu asezandu-ma strategic vis-a-vis de Andreea, sa o pot admira. Fata arata beton: blonda, 25 de ani, ochii verzi, cam 1.75 m, fundul bombat. Era clar ca isi injectase botox pe banii viitorului mire, iar sanii suferisera un upgrade cu silicoane. Se transformase intr-o mica bomba sexy in cei aproape 10 ani de cand n-o mai vazusem. Genul de femeie care nu trebuie sa ceara, ci i se ofera pe tava. Acum constientizam si eu cum se indragostise de ea Vali, viitorul sot, un potent om de afaceri din capitala. Se zvonea ca tipul ar fi in TOP 300 milionari din Romania…
Oricum, dupa discutii sterile pe marginea subiectului „nunta”, Andreea se decise sa ne invite in oras. Numai pe mine si pe Georgiana. Am plecat spre cel mai select club din oras, iar intrarea mea in club alaturi de cele doua verisoare a insemnat un val de coate date cu subinteles de catre toti masculii din locatie. Nu mai vorbesc de faptul ca am devenit, brusc, interesant pentru 90% din populatia feminina din club. Ne-am asezat la masa noastra, rezervata in prealabil intr-un colt discret si am inceput sa dansez cand cu Andreea, cand cu Georgiana. Se pare ca alcoolul era „sport national” in familia rudelor, pentru ca Andreea a ras jumatate de sticla de Jack in mai putin de-o ora. Asa cum stabilisem cu Georgiana, ce-a mica i-a sugerat sa mergem la mine pentru ca acolo, in club, devenisem centrul atentiei.
Odata ajunsi in apartamentul meu, eu am intrat la un dus, lasandu-le pe cele doua in compania unei sticle de tequila. Planul era simplu – Georgiana ii prezenta surorii sale filmuletul facut de mine cu ocazia primului nostru sex cu nabadai. Si ii sugera acesteia ca eu o santajez cu aceste imagini si ca le voi posta pe un site public.
Planul a mers perfect! Andreea a intrat peste mine la dus, urland si tipand cat o tineau plamanii:
- Ticalosule, mi-ai violat sora! O sa te dau pe mana politiei!
Am iesit repede din cabina de dus, dezbracat, si am apucat-o la timp de mana cu care vroia sa ma palmuiasca. Am impins-o in cabina de dus si am dat drumul apei sa curga. Am tinut-o vreo 2 minute acolo, ocazie cu care rochia Versace i s-a imbibat cu apa, mulandu-se pe formele generoase.
- Uite ce e, Andreea! O s-o fut pe sora-ta cand vreau eu, de cate ori vreau eu. Ti-e clar? Si acum, dezbraca-te!
- Ce ai zis?! ma intreaba ea stupefiata.
- Ce n-ai inteles? DEZBRACA-TE!!!
- Esti nebun! Nu o sa fac niciodata asa ceva!
- Esti sigura? Pentru ca am o filmare cu tine cum intri peste mine in baie!
Bineinteles, jucam la cacealma, dar stiind de cealalta filmare, cu sora ei, statea in cumpana. Vazand asta, i-am dat un imbold.
- O sa ma bucur atunci cand o sa i-o prezint viitorului tau sot. Care nu stiu cat va mai fi de viitor…
A mai stat un pic si a analizat toate posibilitatile, dar ultimele mele cuvinte se pare ca au fost decisive.
- Esti un nenorocit, stiai? Cum ai putut sa-ti bati joc de ea? imi arunca ea din coltul gurii, in timp ce se dezbraca.
- Daca nu i-ar fi placut, nu as fi facut-o.
A ramas goala in fata mea, dandu-mi ocazia sa-i admir pentru prima data formele apetisante, neacoperite de nici un material textil. Era o adevarata frumusete!
- Acum ce vrei sa-mi faci? M-ai privit destul, imi zicea ea tremurand de nervi.
- Hai in dormitor, ne asteapta Georgiana!
- Georgiana? Te rog, n-o implica pe ea in povestea asta.
- Prea tarziu, ii zic eu. E deja adanc implcata.
Am impins-o spre dormitor, lasand-o cu gura cascata cand si-a descoperit sora mai mica la fel de goala, pe pat.
- Georgiana, ce faci?
- Radu o sa te futa si eu vreau sa asist. Ba nu, chiar o sa filmez. O sa fie mica mea razbunare pentru rautatile la care m-ai supus cand eram mica, zice ea razand.
- Nu, nu se poate! Tu stiai de toate astea si m-ai atras aici! Esti o mica scorpie.
Am venit usor in spatele ei si am impins-o pe pat. Georgiana a prins-o de maini si i eu m-am asezat deasupra ei.
- Radule, nu! Te rog, nu!
- Ar fi pacat sa ratez ocazia, nu crezi? I-am zis eu in timp ce ii indepartam fortat picioarele.
Mi-am potrivit pula in crapatura ei si am impins cat am putut de mult. Un tipat prelung s-a auzit din gura Andreei, dar Georgiana era pregatita si i-a acoperit gura cu un prospop. Camera filma fiecare moment de pe masa de pe care o asezase Georgiana. Am simtit cum ceva s-a rupt in ea, dar n-am dat importanta. Am inceput s-o pompez printre rugamintile si blestemele ei. La un moment dat m-am uitat in jos si am vazut sange.
- La naiba, zic eu. Esti la ciclu?
- Nu, nenorocitule! Mi-am facut o operatie de reparatie a himenului. Trebuia sa fie cadoul meu de nunta pentru Vali, imi zice ea printre lacrimi si suspine.
Raman cateva momente blocat, apoi ma bufneste rasul:
- Se pare ca mi-am bagat pula in cadoul lui Vali! Georgiana izbucneste si ea in ras, iar pe buzele Andreei apare un zambet.
- Esti un nenorocit, stiai? Da-te jos si lasa-ma sa ma duc la baie. O sa-ti dau ce vrei dupa ce ma spal.
O las sa plece catre dus si profit sa ma sterg si eu cu prospul care ii acoperise gura. Apoi o trag langa mine pe Georgiana si ii bag mana intre picioare. Era uda si fierbinte.
- Te-ai excitat, bag de seama, ii zic eu razand.
- Binenteles! Abia astept sa termini cu Andreea ca sa mi-o tragi si mie. Esti satisfacut? Planul nostru a iesit pana acum.
- Da, sunt incantat. Noroc ca te am pe tine sa ma sustii, ii zic eu si o sarut. Dar de ce sa asteptam? ii zic si o trag peste mine. Cred ca putem sa facem una mica pana iese Andreea de la dus. Imi zambeste si isi potriveste pula la intrarea in pizda. Cu un suspin de placere se lasa in jos si incepe sa se miste deasupra mea. Se infigea din ce in ce mai adanc, iar gemetele ei incep sa creasca in intensitate. Simt ca ma apropii de punctul culminant si incep sa-i dau si eu contre din ce in ce mai puternice. In momentul in care tasneste primul val de sperma simt cum Georgiana are un orgasm puternic si cade pe pieptul meu. Pula imi iese din ea, dar simt cum o mana mi-o apuca si o pereche de buze se infasoara in jurul ei. Andreea iesise din baie neauzita si acum inghitea cu nesat ultimele picaturi de sperma.
- De cat timp vi-o trageti, nebunilor? Ca asta nu e de ieri, de azi, ne intreaba ea.
- De vrei cateva luni, ii zice Georgiana, cu vocea sfarsita.
- Radule, mai poti o tura? Nu de alta, dar eu sunt fata de cuvant si nu vreau sa-mi aud vorbe, zice Andreea zambind.
- Lasa-ma 10 minute sa-mi revin, ii zic eu.
- Eu fac un dus si plec din nou in club. Va las sa va faceti de cap, zice Georgiana cu subinteles in timp ce se ridica din pat. Surioara, sper sa nu-l obosesti prea tare, chicoteste ea.
Andreea defileaza gol-goluta pana in bucatarie unde isi toarna un pahar de sampanie, dandu-mi ocazia sa-i admir corpul scluptat. Vine si se pune in pat langa mine, sorbind cu subinteles din sampanie.
- Chiar imi place de tine, Radule. Probabil daca nu ai fi facut tu primul pas in seara asta, m-as fi dat eu la tine, imi zice ea.
- Inseamna ca nu esti suparata, nu?
- Nu, nu sunt suparata. Dar puteai sa te porti si tu mai bland. Desi, imi zice ea razand, mi-a placut sa fiu bruscata.
- Silicoane? o intreb eu.
- Da, a platit Vali. Imi ofera tot ce vreau.
- Il iubesti?
- De unde? Dar banii lui ma fac fericita. Pacat ca averea lui nu este direct proportionala cu pofta de sex, imi zice zambind.
- Adica?
- Adica e un mic impotent....



    Login