Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVerisoarele (II)
Autor : Tensai - 2014-05-31
Citita de 13496 ori - Nota 8.16 (100 voturi)
Saptamana urmatoare m-am trezit cu un telefon de la Georgiana. M-a intrebat daca sunt suparat pe ea dupa sambata de pomina avuta. Cine poate sa inteleaga cu adevarat femeile?! Ii luasem virginitatea aproape cu forta si tot eu sa fiu ala suparatul? Good joke! Oricum, sambata viitoare m-am ales cu o noua intalnire la club cu Georgiana. Abia asteptam sa treaca cele cateva zile pana atunci...
Sambata seara m-am prezentat la ea acasa. Pe drumul spre club, am inceput sa vorbim:
- De ce nu m-ai sunat?
- Pai am crezut ca esti suparata pe mine, i-am raspuns
- Pai … am fost. Dar mi-ai trecut! Mi-am dat seama ca putea sa fie mult mai rau, sa ma violeze vreun tigan sau cine stie… Oricum, acum ma bucur ca ai fost tu. Vreo 2 zile am incercat sa te urasc, dar n-am putut.
- Deci, incerc eu marea cu sarea, ramanem prieteni?
- Pai, face ea, eu as vrea mai mult.
- Adica?!
- Radule, as vrea sa ma inveti!
- Ce sa te invat, fato?
- Pai… stii tu! Vreau sa ma inveti tot ce stii in materie de sex.
- Mai, Georgiana, daca afla cineva? am incercat eu. O aventura de-o noapte mai merge, dar daca devenim amanti s-ar putea sa se afle. Si ar fi o tragedie in familia noastra.
- Hai, Radule, te rog. Macar incearca…
- O sa ma gandesc, i-am zis, desi prin cap imi treceau fel de fel de nebunii.
Am plecat repede de la club, spre apartamentul meu. Pe drum ma gandeam la propunerea pustoaicei…
- Uite ce e Georgiana, i-am zis odata ajunsi la mine acasa, daca vrei sa te invat tot ce stiu atunci va trebui sa faci tot ceea ce zic eu. Fara sa intrebi de ce sau cu ce ajuta asta, ok?
- Bi…bine, Radule! Dar te rog sa ai rabdare cu mine.
- Ok, doar esti verisoara mea cea mica. Acum… dezbraca-te!
Si in 30 de secunde ramase in costumul Evei. M-am asezat pe un fotoliu si am dat drumul sistemului audio. B.B. King cu al sau „The Thrill Is Gone” umplu camera.
- Danseaza! ii ordonai.
Si incepu sa se unduie usor, pe ritmul muzicii, dandu-mi ocazia s-o admir. Sanii fermi, pielea matasoasa, fundul cambrat. Ce sa mai, o adevarata ispita!
- Acum vreau sa te vad cum stii sa ma exciti, ii zisai, in timp ce ma ridicam in picioare.
Se apropie de mine, imi scoase camasa si pantalonii, apoi, cu dintii, imi dadu jos si boxerii. Wow! In tot acest timp, mişcările ei au fost numai o mangaiere. Pula mi se facuse beton!
- Unde ai invatat asta?
- Pai, stii, Andreea mi-a spus cum procedeaza ea cu Valentin. Andreea era sora mijlocie a Georgianei, o blonda apetisanta, pe cale sa se marite cu un patron cu 18 ani mai in varsta, Valentin. In plus, continua ea, toata saptamana m-am uitat la filme erotice si porno. Si imi dadui seama ca se imbujora la fata cand imi marturisi acest secret murdar.
- Si Vali mai poate? zic eu cu o urma de ironie in glas
- Andreea zice ca e singurul mod prin care il mai poate face sa aiba erectie, chicotii pustoaia.
Hopa, zic eu, o informatie utila…
Am dus-o pe canapea, unde am asezat-o pe spate. Incet, am inceput s-o sarut, coborand pe gat, pe sani (unde am insistat, ce-i drept!), pe abdomen… Apoi, brusc, mi-am bagat capul intre picioarele ei si am inceput o serie de saruturi fine in jurul lindicului, combinate cu limbi adanci intre labiile ginase. Am constatat ca pizda Georgianei secreta un suc dulce, pe care nu-l remarcasem cu o saptamana in urma. I-am provocat 3 orgasme care au lasat-o aproape lesinata.
- Acum, i-am zis, e randul tau!
Mi-a luat pula in gura cu o oarecare curiozitate, insistand cu limba asupra capului. Am apasat-o usor pe cap, dandu-i de inteles ce vreau. A inceput sa intre din ce in ce mai mult, provocandu-mi senzatii de nedescris. Am luat-o de par si am inceput efectiv s-o fut in gura. Am inceput sa maresc ritmul, terminand dupa vreo 2 minute adanc in gatul verisoarei mele. Cantitatea de sperma fiind prea mare, o parte i-a iesit pe la colturile gurii. Constincioasa, a inghitit intreaga cantitate ce o avea in gura, apoi a adunat cu degetele si ce avea in jurul gurii, lingandu-se apoi cu pofta pe ele.
- Cum ti se pare, am intrebat-o?
- Un pic ciudata la gust, dar oarecum imi place.
Am luat o pauza cat sa beau un pahar de vin (eu) si 2 shot-uri de tequila (ea), apoi am mers in dormitor. Ma aprovizionasem cu tequila, observasem ca ii place… S-a pus in pat, pe spate, dandu-mi ocazia sa-i admir trupul de adolescenta aproape de maturitate. Usor, am inceput s-o mangai peste tot, explorandu-i cu delicatete trupul. Pula mi se ridicase iar, ca un drapel pe campul de lupta. Am patruns-o usor, zmulgandu-i un geamat de placere. Am inceput s-o pompez, din ce in ce mai adanc, iar sunetul trupurilor noastre lovindu-se se impletea cu gemetele ei de placere.
- Baga-mi-o, asa, asa… Si gemea ca o drogata intrata in criza!
Am schimbat pozitia, urcand-o pe ea deasupra!
- Fute-ma, te doresc, Radule, sunt a ta! Vreau sa-ti dai drumul in mine, da?!
Am inceput s-o po...



    Login