Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVerisoara mea simona
Autor : luci4sex - 2009-05-01
Citita de 17165 ori - Nota 7.71 (31 voturi)
Simona este verisoara mea, are 27 de ani si arata superb, un corp cu masuri aproape perfecte si un par negru si lung pana la fund care ar face multi tipi sa vrea sa o aiba. Intr-o zi ma abordeaza pe mess si incepem sa vorbim despre una, despre alta si asa aflu ca iubitul ei a parasit-o pentru alta si ca de cand s-a intamplat asta sufera in continuu. I-am spus ca daca vrea sa vorbim despre asta poate sa vina pe la mine si a spus ca ar avea nevoie de cineva cu care sa vorbeasca. Asa ca ne-am dat intalnire in week-end-ul ce urma la mine acasa. Faptul ca urma sa fiu singur cu ea ma excita foarte tare. Avusesem multe fantezii cu ea si asta era prilejul sa le pun in aplicare, mai ales ca nici eu nu mai avusesem o iubita de peste 1 an.

In ziua respectiva ea a venit la mine. Era imbracata cu o bluza neagra care ii scotea in evidenta sanii, fapt care ma excita si simteam cum incepe sa mi se scoale pula. Ne-am sarutat prieteneste pe obraz si am poftit-o inauntru. Am inceput sa vorbim si mi-a spus cum si-a prins iubitul in pat cu alta si cum tot el a dat-o afara din casa(locuiau impreuna) dupa acest episod.
- Lasa-l mai ca e un nemernic, ii zic eu, tu poti si meriti mult mai mult de atat.
- Da dar ma deranjeaza felul in care s-a purtat cu mine. Si cand te gandesti ca vroiam sa ma casatoresc cu el. Nenorocitul!
Atunci am zis sa-mi fortez un pic norocul:
- Sunt multi baieti care ar da orice sa aiba o prietena asa frumoasa ca tine. Si eu as vrea pe cineva asa. Nu am apucat sa termini bine fraza ca imi acopera gura cu un sarut. Uimit la inceput, m-am dat putin inapoi.
- Iarta-ma, nu stiu unde mi-a fost capul, te rog sa ma ierti... acum nu a apucat ea sa termine ca am sarutat-o eu. Limba mea cauta limba ei si ne-am sarutat cateva minute asa. Pula mi se facuse beton. Ea mi-a bagat mana in pantaloni si a inceput sa-mi faca laba, simteam ca explodez. I-am spus sa se dezbrace si sa se puna pe spate in pat. Simonica mea s-a conformat si am inceput sa o sarut pe gat, pe sani, pe burta, pana la cand am ajuns la pizda si am inceput sa-i dau limbi. Imi prinsese capul intre picioarele ei si gemea de placere.
- Asa, nu te opri, asa, ah ce-mi place, imi zicea. Am continuat asa vreo 10 minute.
- Acum e randul meu, zise ea, pune-te pe spate si da-ti pantalonii jos. Pula mea era tare ca un par. Ea a inceput sa o sarute, apoi sa o linga de sus in jos, pentru ca mai apoi sa o suga ca o nesatula. O baga pe toata in gura. Era extraordinar, ma simteam ca in al 9-lea cer. I-am spus ca imi vine sa ejaculez si atunci ea s-a oprit din supt si m-a sarutat putin. Am prins-o de par, am pus-o in genunchi pe covor si i-am bagat cu brutalitate pula in gura.
- Ia pula Simona, asa suge-o, ia muie. Iti place sa iei muie,nu? o intrebam in timp ce o futeam din ce in ce mai tare in gura, la care ea da din cap in sens afirmativ. Am simtit ca imi vine sa ejaculez si mi-am dat drumul pe fatza si pe parul ei. Dupa ce s-a sters de sperma mi-a zis:
- Tu m-ai futut in gura, pe puti...



    Login