Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVerisoara mea Georgiana
Autor : robertnick - 2012-07-15
Citita de 14068 ori - Nota 7.98 (49 voturi)
O iubesc si mereu o sa tin la ea. Din pacate viitorul relatiei noastre este unul sumbru si nimic nu poate schimba acest fact.
Totul a inceput acum un an. O sa incep cu povestea mea. Aveam 17 ani si de-abia ma mutasem intr-un apartament. Cand parintii mei au divortat am ales sa locuiesc singur. Tatalui meu nu i-a pasat prea mult si nici mamei mele, acestia fiind fericiti sa-mi finanteze micul meu plan doar pentru a scapa de mine. Asta se intampla cand ambii parinti sunt niste incuiati, cea mai mare realizare pentru ei fiind firma destul de prospera pe care o detineau.
Sa revin la poveste. Ma mutasem de cateva zile si stateam destul de comfortabil. scoala nu aveam, fiind vacanta, prieteni aveam destui, singurul lucru care imi lipsea era o prietena. Singura persoana de sex feminin cu care vorbeam in perioada aceea si cu care ma intelegeam era Gina, o vecina foarte prietenoasa cu care imi petreceam timpul liber.
Tocmai iesisem de la dus si ma pregateam sa ma bag la PC sa ma uit la un film, cand aud o bataie in usa. Ma duc sa deschid si ma trezesc cu verisoara mea Georgiana fata in fata. Avea o figura trista si posomorata iar ochii ii erau plini de lacrimi. O poftesc inauntru si ii ofer un pahar de vin rece. il bea pe nerasuflate si incepe iar sa planga.O intreb ce se intampla si incepe sa imi povesteasca cum s-a despatit prietenul ei de ea si cum a lasat-o singura in fata prietenilor lui. O iau in brate si incerc din rasputeri sa o impac desi stiam bine ca este imposibil. Pana la urma se opreste din plans si ma intreaba daca poate sa ramana la mine cateva zile pana isi gaseste un apartament. Am uitat sa mentionez ca locuia impreuna cu prietenul ei 2 strazi mai jos de mine. Am acceptat pentru ca aveam oricum o camera goala si tot ce pot sa spun este ca aceasta este de departe cea mai buna decizie pe care am luat-o in ultimii 10 ani. Pana la sfarsitul zilei era deja instalata comfortabil in dormitorul ei, aceste fiind usa in usa cu al meu. Seara s-a lasat imediat si dupa ce am mancat cea mai buna cina pe am gustat-o vreodata m-am bagat la un film. Dupa vreo 5 minute aud o bataie in usa dormitorului si vocea usoara a Georgianei intrebandu-ma daca poate sa intre. O poftesc inauntru si o invit sa mi se alature. Aceasta aceepta fericita si se culcuseste in bratele mele exact ca o pisicuta. Filmul era destul de lung si de plictisitor cu exceptia catorva scene erotice. Deja penisul meu incepuse sa se ridice si faceam eforturi foarte mari sa imi tin erectia sub control. Georgiana probabil se excitase si ea, caci respiratia ii devenise tot mai grea iar sanii incepusera sa-si expuna frumosii lor muguri. Pana atunci nu am avut sentimente pentru ea dar in acel moment, vazand cat de frumoasa era am ramas perplex. Filmul se terminase iar Georgiana adormise in bratele mele. Nu indrazneam sa fac nicio miscare. Opresc televizorul si incerc sa adorm in acelasi timp incercand sa nu fac miscari foarte bruste pentru a nu-mi trezi verisoara. Am incercat sa adorm dar cine putea dormi cu o asemenea regina in brate ? Era uimitoare.
Georgiana avea 24 de ani si deabia terminase facultatea, urmand sa aleaga o cariera in domeniul invatamantului, pe-atunci o cariera foarta productiva din punct de vedere financiar. Despartirea de prietenul ei era destul de grea pentru ea si asta a lasat urme adanci in sufletul ei vreme de cateva saptamani, urme pe care le-am acoperit eu.
Sa revin la poveste. Nu puteam sa adorm deloc. Parul ei blond imi gadila narile iar mirosul ei frumos ma aducea in pragul nebuniei. Am miscat usor plapuma si cu grija am dezvelit-o pana in zona taliei. Am inceput sa o mangai pe burta si pe piept observand cu atentie reactiile ei. Fata ei se luminase si incepuse sa zambeasca asa ca am prins curaj si am inceput sa o mangai pe sanul stang, incercand din rasputeri sa nu o trezesc. Avea niste sani superbi. Simpla atingere ma facea sa o iau razna. Eram extaziat si nu am observat cand a deschis ochii. M-am trezit cu o palma atat de tare incat mi-a lacrimat ochiul. Georgiana se ridica si cu o privire foarte furioasa aproape ca ma strapunge prin suflet.
- Ce dracu faci ma ? nu ti-e rusine ?
Eram inca ametit, nu stiam ce sa-i raspund asa ca m-am lasat in voia instinctului si am sarutat-o cat am putut de apasat. Probabil ca nu se astepta la asta, deoarece la inceput nu s-a impotrivit, dar apoi, venindu-si in fire m-a impins si pe un ton mult mai calm m-a luat la rost.
- Ce faci ? nu realizezi ca suntem rude ? potoleste-ti hormonii ca nu-i bine ce faci.
Privirea ei era mult mai calma, asa ca am profitat si am sarutat-o iar, de data asta mai tandru, in acelasi timp mangaind-o. De data aceasta nu m-a mai dar la o parte, ci mi-a raspuns la fel de pasional si de tandru.
"Nu-i bine ce facem, suntem rude si..." a incercat sa-mi zica dar nu am lasat-o sa termine propozitia. O sarutam fara oprire, in acelasi timp mangaindu-i cu o mana sanul si cu cealalta obrazul ei moale. A inceput sa ma mangaie si ea si apoi cu miscari usoare i-am tras in jos blu...



    Login