Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVerisoara mea Georgiana 3
Autor : robertnick - 2012-07-16
Citita de 13846 ori - Nota 7.79 (34 voturi)
Sunt tot eu. Momentul adevarului se apropie. Nu regret nimic. O iubesc si nimic nu o sa ma faca sa imi schimb parerea.

Dupa ce ne-am intors de la mare Georgiana a trebuit sa se duca la ea acasa o vreme sa-si inmormanteze nu stiu ce ruda si m-a lasat singur. Urma sa lipseasca doar doua zile dar -entru mine era destul de greu sa stau departe de ea. In cele patru saptamani de cand se mutase la mine deveniseram inseparabili. Dormeam impreuna, ne petreceam timpul liber impreuna, etc. Singurele momente cand eram despartiti erau cand ea se ducea la servici dar si atunci statea doar doua ore si se intorcea(era profesoara si era vacanta deci nu avea ce face) iar eu eram oricand gata sa o rasplatesc cu un orgasm binemeritat. Eram sigur ca nimeni nu stia ca locuim impreuna si faceam eforturi mari sa tin relatia noastra incestuoasa cat mai ascunsa.
Sa revin, totusi. Stateam posomorat la PC si o asteptam sa intre pe mess de la rudele ei cand aud o bataie in usa. Era Gina, vecina mea. De cand se mutase Gio la mine incepusem sa o neglijez pe Gina si la un moment dat am incetat sa mai pierdem vremea impreuna. Am poftit-o inauntru si am servit-o cu un pahar de vin rece. Picase chiar la fix. Ma simteam destul de singur si putina companie nu-mi strica deloc. Am inceput sa discutam si dupa cateva pahare de vin i-am promis, acoperit de aburii alcoolului sa ne uitam la un film si sa mai recuperam timpul pierdut. A acceptat fericita asa ca am pus filmul si ne-am intins pe canapea sa ne uitam. Timpul a trecut destul de repede si cand filmul s-a terminat am intors capul spre Gina si am observat ca dormea. Probabil ca vinul si filmul oarecum plictisitor ii venisera de hac. Am vrut sa profit de situatie asa ca am inceput sa-mi duc mana usurel sprea piciorul ei, avand grija sa nu o trezesc. Am inceput sa o mangai pe picior si chiar cand imi intrasem in ritm am auzit usa deschizandu-se. Am sarit aproape doi metri in sus. Era Gio. Venise mai devreme. Am retras mana si am trezit-o pe Gina. Am intampinat-o in hol pe Georgiana in timp ce Gina inca isi freca ochii abia deschisi.Eventual Gina a plecat acasa iar noi ramasi singuri am inceput sa discutam. Reusise sa plece mai devreme si faptul ca ne gasise impreuna ii daduse putin de banuit la inceput dar am reusit cu greu sa ii elimin orice urma de suspiciune din cap. imi fusese foarte dor de ea dar am realizat ca drumul fusese destul de lung asa ca am lasat-o sa faca un dus. Dupa ce a iesit din baie m-am repezit la ea si am luat-o in brate. Am fugit cu ea in carca spre dormitorul ei aruncat-o pe pat ca pe o perna. ii placea enorm sa ma port cu ea dur si mie la fel. Am inceput sa o sarut si i-am propus ceva nou pentru amandoi. Sa o facem si in sltr locuri, nu doar in pat. A acceptat intrigata de idee si am mers direct spre bucatarie. Am asezat-o pe masa si mi-am afundat capul adanc sub fustita ei. I-am dat chiloteii la o parte si am inceput sa ling si sa sug ca apucatul. Eram hipnotizat, nu mai vedeam, nu mai auzeam nimic inafara de gemetele ei. Am iesit de sub fustita si din doua miscari mi-am dat pantalonii jos. Am inceput sa o penetrez cu aceeasi disperare. Caldura si umezeala pasaricii ei ma faceau sa o iau razna iar parul ei lung si blond imi intra in gura si in ochi, dar nu conta, eram hipnotizat. Orgasmul a fost cutremurator pentru amandoi.
Urmatoarea zi a fost foarte surprinzatoare. De dimineata ne-am trezit cu batai violente in usa. M-am trezit buimac si m-am uitat la ea. Sanii voluptosi si albi ca laptele ii ieseau din camasa de noaptea iar pasarica ii era inca umeda. M-am indreptat spre usa si am ramas blocat. In fata mea stateau parintii mei, cu fetele vizibil acoperite de ura. Au intrat dandu-ma la o parte si s-au indreptat spre dormitor. Din pacate aflasera. Nu stiam de unde dar era clar. Urmarile nu urmau sa fie frumoase. Am reusit sa-mi revin si i-am intrebat , mai mult rastit ce cauta la mine.
- Ce dracu' crezi ca faci aici ? Ai idee ce ai facut ?
stiam foarte bine ce facusem dar pentru mine nu conta. Actul fusese consumat cu mult timp in urma si nu regretam nimic.
"Fa-ti bagajele. Pleci imediat de-aici", s-a rastit tata, furia citindu-se pe ochii sai. Eram in impas, ma gandeam la o cale de scapare si atunci mi-am dat seama. Telefonul meu a fost cumparat cu banii parintilor mei, pe numele lor. Probabil ca au cerut o copie a informatiilor de pe el si au dat de pozele facute acum cateva zile la mare. Am pus repede la punct un plan si am facut prima miscare.
- Nu o sa plec nicaieri. Daca eu plec tot ce s-a intamplat aici o sa ajunga in presa. Nu va doriti sa cititi in ziare povestea baiatului vostru ce si-a futut verisoara, nu-i asa ? Ar insemna sfarsitul carierei voastre imaculate.
Furia disparuse de pe fetele parinitlor mei care acum erau de-a dreptul speriati. Se pare ca timpul petrecut alaturi de ei nu a fost irosit. La stiam slabiciunile, deci ii aveam la mana mea. Le-am propus sa uite tot in schimbul tacerii si au acceptat invinsi. Gio privea din prag inspaimantata. stia cat de gresit era ce faceam dar nu regreta nici ea nimic...



    Login