Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVerisoara mea
Autor : ChRisTTy16 - 2011-12-28
Citita de 15814 ori - Nota 7.71 (55 voturi)
Afara ploua, luna se ascunde dupa norii negri, iar eu ma uit la televizor .. probabil din lipsa de ocupatie sau poate obsesie :)) , incep sa mio scot din pantaloni.. ma uit la ea si ma gandesc [ oare cand o sa cresti ma si tu ? ] .. lasand la o parte aceste ganduri .. reusesc sa adorm.
A doua zi pe la 12 ma trezesc.. ca de obicei ma duc la baie, fac șușu, un duș rapid, ma duc sa mananc si trec la PC.. dar nu cu mult inainte aud telefonul [ fix'ul ], ridic receptorul si ce credeti ca aud ? o voce suavă, care v-ar alina orice durere:
- Buna Cristi.
- Buna :p, dar cine e ? [ intreb eu nedumerit ]
- Laura mă.. Vroiam sa-ti zic ca azi o sa fiu in drum spre voi .. nu va deranjeaza daca vin in vizita nu ?
- Cum sa.. sti doar ca esti binevenita oricand. ^.^ [ entuziasmat fiind eu ]
Laura este o verisoara, cu un an mai mica ca mine. iar eu am 17, are un fund bombat, sanii sunt marisori, tari.. are un corp atragator.. , ne cunoastem de la 5 ani, chiar si pe atunci o pupam .. mai in joaca - mai in serios .. dar pe la 14 ani am inceput sa o plac serios , si am avut ganduri fierbinti cu ea.. dar varsta ma tinut pe loc.
Peste cam 20 de minute aud interfonul.. in gandul meu [ ea trebuie sa fie ;x ] .. dar spre dezamagirea mea.. nu era ea, ci femeia de servici, curand suna iar interfonul .. fuga fuga sunt la usa si raspund:
- Cine estee ? :>
- Lauraa..
Deschid usa si vad o adevarata divă. Picoare sculptate, prin blugi parca-parca vad o pasarica dulce care abea asteapta sa fie spalata , dar s-ar putea sa mai dureze pana se va ajunge la acea clipa.
- Hei Cristi, cineva pe acasa ??
- Buna-buna .. deocamdata sunt singur :"> .. tata duce gunoiul si dupaia se duce la munca.. in rest sunt doar io :] .. Haide, intra, fa-te comoda.
Se descalta .. intra in dormitor .. eu ma facusem ca raman sa incui usa.. doar sa mai ma holbez odata la acele frumoase fese. Era un peisaj minunat, încui eu usa.. si ma duc in sufragerie langa frumoasa domnisoara, vorbim noi ce vorbim.. mai despre ea .. mai despre mine si uite asa am ajuns sa o intreb daca mai este virgina.. incepusem sa ma inrosesc si sa regret intrebarea dar ea am vazut ca mia raspuns fara nici o ezitare ca nu mai este de la 14 ani.. am ramas masca, desii era de asteptat .. la ce corp are.. infine.
- Tu mai esti ??
- Rusinos iam spus ca da.. [ in gandul meu " Ce bine ar fi sa ma dezvirginezi tu " ]
Fara sa simt ma excit putin la spusele ele .. iar ea observa..
- Auzi.. dute la baie .. cred ca tii sa umplut vezica
- Nervos ma duc la bucatarie.. iau un mar si mil bag in chiloti .. imi iau si mie unul si ma duc inapoi, o intreb:
- Vrei un mar ?
- Da .. oricum imi este putin foame .. Mmm.. bunicel dar cam ciudat mirosul [ trecand cu vederea ] ..
Îl devora .. il lingea, doamne si ce-i mai facea..
Norocul meu ca a sunat tata la interfon .. ma duc , ii raspund, intra si el in camera si se pune in coltul canapelei, Laura se muta mai la misloc. picior peste picior .. iar eu in celalalt capat al canapelei.. ma excita asa de tare incat credeam ca o sa ma vada tata , de rusine ma duc in dormitor, bag un filmulet porno si dau la laba.. nu inainte de a ma termina , vad ca apare Laura intr-un mod sinistru la usa.. eu nu stiam cum sa mai ma acopar sa nu mai imi vada batul , iar ea se uita tinta la el.. peste mai putin de 5 secunda o vad ca se indreapta spre mine .. eu stand in pat cu laptopul in brate , imi da la o parte pc`ul si patura de pe mine si incepe sa o ia la masat .. eu neimpotrivinduma .. ma las purtat de val si o las sa faca ce vrea cu mine.. , vreo 2 minute am tot lasato cu ea in mana sa se joace:
- Stii.. mi-e cam rusine.. cum m-ai prins ..
- De ce ? Nu trebuie sa-ti fie .. suntem verisori .. mai facem chestii deastea, Mai stii acum 4ani cand eram in baie si tu erai nervos ca nu te lasam sa intri ? faceam acelasi lucru .. surprinzator gandindu-ma la tine.. in acest timp ea mi-o tot freca.. simteam ca explodez.. o iau in palme si ii bag limba-n gat , o apuc de sâni si ii masez foarte usor .. ea, imi da mainile jos de pe ei si retraganduse in spate , inchide usa sa nu vina tata si isi da jos pantalonii , se urca din nou in pat, imi ia mana si mio baga in chiloti , avea niste chiloti tanga , rosii cu trandafiri negrii pe ei, incep sa ii mangai pizdicul acela ras , fiind in pula goala, ma cam rusinasem.. totusi suntem verisori.. dar acum nu o consideram o verisoara.. iar pe mine ma consideram cel mai fericit om din lume. Inchizandumi usor ochii cu 2 degete, isi da chilotii jos si se pune calare peste mine , sare in sus, in jos, in sus, in jos .. simteam ca imi vine, vroiam sa ies din ea dar nu ma lăsa. Dandu-mi drumul in ea , ma simteam extenuat , dar ea avea energia pe deplin incarcata , mio scoate din pizdoc si o ia in gura, imi...



    Login