Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataverisoara mea Alina!! partea a-II-a (corecta)
Autor : Dichisitu - 2014-04-17
Citita de 13427 ori - Nota 8.02 (51 voturi)
salut sa imi continui povestea inceputa.
Cosmin era numele sotului.
Asadar trecuse cele trei saptamani si a venit ziua sa plecam la mare eu impreuna cu parinti Alina cu Cosmin.
Sincer sa va spun am plecat la mare cu ei pentru ca eram mort dupa pizda Alinei ,Odata ajunsi in Eforie Nord aveau locul lor unde au stat in ultimi 2 ani aceasi camera de 4 persoane. eu nu am mai gasit cazare in vila aceea dar am gasit peste drum la un prieten al patronului una de 2 persoane era situata sus la etaj.Dupa un pui de somn au facut planul Tata Cu Cosmin au ramas in camera eu Mama si ALina la plaja. Dupa un Timp Merg in apa eu cu Alina ,noi numai discutasem de ce se inamplase si nici nu stiam cum sa incep,tot ce vedema e ca ne doream unu pe altu si aveam amn2 privirile acelea perverse,la un moment dat ma intreaba..
-Ea: Ma aline nu stiu ce a fost cu tine de ai venit cu noi la mare anu asta....spunand o razand ..
(Cu toate privirile alea ale ei care ma inebuneau ,ii cadeam imediat in plasa)
-Eu: razand . o intreb distram si noi putin astea 5 zile?
Aproinduse usor de mine ,baga mana in apa si ma ia de pula spunandu-mi ca vrea sa fie tarfa mea in astea 5 zile ,sa ii fac ce vreau eu numai sa nu ne prinda Cosmin sau parinti mei.Practic Ma terminase cu vorbele astea.....Dupa care plecam la masa,la camera , stand la masa cu ei Alina spune:
-ea:Aline mergem diseara pe plaja sa facem poze . ne mai plimbam....
-eu: da,,razand usor, Cosmin era langa ea la masa,dar nu avea nici o treaba nu banuia absolut nimic Doar era Verisoara Mea.
Ramanand la masa cu tata si Cosmin care erau activati pe bere .ma retrag usor in camera mea nu trece 10 minute ca apare si Alina peste mine in camera..vine usor spre mine incepem sa ne sarutam ,ne asezam in pat si imi sopteste:
-Ea: de 3 saptamani de cate ori ma futeam cu Cosmin,imi imaginam ca esti tu..intrebandu-ma de ce ? ca il iubeste pe cosmin,dar nu se poate abtine cand ma vede..spunandu mi ca ii place pula mea la nebunie....Eu incepusem sa o sarut cu mana pe tatele ei la care ea :
-Ea: vreau sa-ti sug pula,era atat de excitata incat vorbea cum nu o auzisem niciodata ,incepe sa ma sarute usor si coboara in jos Pula era sculata maxim,si incepe sa o suga parca eram in al 9-cer ,mai dadusem la muie,dar cum o sugea verisoara mea profesoara ma zapacea..
-Ea: ma dar o ai pe pula si o sugea o baga pana in gat ,simteam usor ca imi vine dar si ea ma simtea ca incepusem usor 'ahhh ' si eschivam usurel la care incerc:
-Eu Aliii
-Ea: da ti drumul in gura mea vreau sa iti simt sperma ,vorbele ei ma excitau si mai tare si nu dureaza mult si ii umplu gura de sperma inghitind o pe toata...
Pleaca usor spre camera .se facuse seara si ma suna sa iau un prosop si sa mergem sa ne plimbam cosmin ramanand in camera cu ai mei, el era un baiat foarte calm nu avea un cuvant de spus in fata ei...
Ajungem pe plaja era noapte erau cativa turisiti foarte putini,afara fiind noapte daca te duceai 5 6 metri in apa nu te vedeau la care :
Ea: vezi ca nu mi am luat chilotii pe mine ...parca stia ca ma excita maxim lucrurile astea,mergand unul langa celalant cine nu ne cunostea spune a ca suntem iubiti ..cand prindeam ocazia ii bagam mana pe sub rochita la pizda ,avea o pizda uda fleasca la care ii zic:
-Eu: hai sa facem baie !!
-Ea: haii ,dandusi jos rochia si lasand o pe un sezlong ,mersesem in apa 5 6 metri apa pana la buric incepe sa ma sarute ,o intorc usor in apa sa ii bag pula pe la spate si am inceput sa o fut ea gemea de placere maxima nu intelegea nici ea ce se inampla cu ea
-Ea: fute ma dragule ,dai cat poti tu de tare....!!
-Eu: iti place? si dadeam din ce in ce mai tare
-Ea: daaaaaa imi place rauuu daaaaaaaaaaaaaaaaaaa .... ne retragem usor in apa mai mica si o las sa vina peste mine ,eu incercand mare...



    Login