Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataverisoara mea Alina!!
Autor : Dichisitu - 2014-04-17
Citita de 17766 ori - Nota 7.89 (70 voturi)
salut am si eu sa va povestesc o fantezie cu verisoara mea Alina
aceasta fantezie a inceput cand eu aveam 16 ani iar ea avea 24..pe atunci eu un baiatel vazut de cei din sat baiat de 'bani gata' datorita situatiei financiare a parintilor mei.Alina tocmai terminase facultatea sportiva ,era logodita cu un Baiat care locuia cu ea dar pleca dimineata venea seara.Alina avea un par lung saten ,o fata frumoasa,draguta,1.76 m inaltime ,picioarele lungi . un cur dupa parerea mea perfect datorita si sportului.
Eu aveam o relatie apropiata cu ea pentru ca ii venea nepoata lu tata,statea la cateva case distanta,si avea o relatie apropiata cu mama.
Parintii mei aveau un bar in centrul satului,satul fiind mic lumea vorbeste ,ea a avut o scapare si sa futut cu un baiat din tineretea ei care acum este plecat,de escapada asta stiu,doar eu cu un prieten de.al meu.
Dupa 1 an in vara eu facusem 17 ani dezvoltat ca un baiat normal 1,78 .1.79 inaltime 76,ea 25 ani intre timp a devenit profesoara de sport,oprind zilnic la mine ne.am apropiat foarte mult.
Fiind vacanta a venit caldura pe langa sat curge un rau,o priveliste frumoasa ,padure etc,aproape zilnic mama cu alina merg la plaja,bineinteles eu ma duceam cu prietenii.dupa ce plecau ei ramaneam cu ele.Dupa cateva zile cand nu putea mama sa mearga,ma suna pe mine Alina sa ma duc cu ea.Deci avea un corp aproape perfect si se purta numai la rochite foarte scurte si pantaloni pe buci,un cur bombat ,aveam pula par NON STOP.
Intr o zi eu cu ea pe cearceaf ma intreaba:
-ea: mai vorbesti ma cu Ana(fosta)?
-eu: nu prea...
-ea: dc ca era frumoasa ?nu iti place?
-eu: stiu dar ma dispera nu scap deloc de ea...
-ea: razand pai daca o futi bine..e normal
m.am rosit instantaneu,dupa vorba asta ea fiind profesoara,aveam respectul ala rusinea,vorbeam cu ea imi permiteam sa vorbesc "ce faci alina"..dar de futut nici atat.
la care:
-ea:aline da.mi si mie cu ulei pe spate!!!!
eu deja eram terminat cu pula sculata maxim(am pula de 18 19cm) ea sta numai toples,si intr o pereche de chiloti albi ma inebunea .
eu rusionos o dau peste tot.. dar pe buci nu ....
-ea:aline pe buci nu ma dai ?
pula pompa cand o dadeam cu ulei pe bucile alea bombate,simeam ca numai pot.Dupa ce termin eu aveam pantaloni scurti pe mine si nu se vedea pula daca ma feream...
-ea: hai sa intram in apa
-eu:hai,acolo in apa neatent ma baga odata la fund ,si incep si eu sa o bag la fund ma scufundam sub apa si " fara sa vreau o atingeam la pizda pe cur"dupa ce iesim din apa .pula mea era Par ,pantaloni mulati ,ea cu ochii direct la pula mea sa uitat la mine si a ras asa subtil......plecam acasa seara ies pe la bar unde mama vindea ,acolo 2 3 clienti afara ,ea cu Alina la masa in bar (alina era intr o pereche de colanti mov mulata pe curul ala de ma inebunea) ,stau ce stau si imi zice :
-ea:joci biliard?
-eu:plictisit hai sa jucam ,ea nu stia sa joace ,dar ea a observat ca ma uit la ea intr un anumit fel si tot ce facea se apleca ,se uita la mine si radea ..etc
a 2 zi vorbisem ca mergem la garla, pe la 12 mama dormea asa ca m,am pus la pc am facut laba cu gandul ca numai stau cu pula sculata non stop.Era o zi de miercuri la inceputul lu iulie , in cursul saptamanii nu prea e nimeni satul fiind mic...eram doar noi 2 la soare ,barbasu la munca,face ea sa se aseze pe burta si ia pozitia de capra ,pula se face par in 2 sec,aveam si slipul numai stiam cum sa stau ,la care o aud:
-ea: tu stai cu pula sculata mereu ? ea razand..
cred ca stia dc ma excit ...dar se juca cu mine ....
-eu: (rusinos)pai ce sa fac stai in tatale goale , chiloti aia cu ata sunt barbat ,mai arati si bine rau....
-ea: razand si rusinata zicee pervers mic sunt verisoarata si m,ai fute...si usor vine cu mana spre pula mea la care
-ea: ce tare e !!.... si a inceput sa imi faca laba usor,desi facusem laba acasa o vroiam atat de mult incat mi .am dat drumul imediat
-da ti ai dat drumul nu gluma spune razand ...
Dupa care se apropie usor si ma saruta repede ,pentru ca nu vroiam sa ne vada nimeni,la care ea spune:
-ma.ta la cat vine la magazin?
-eu: pe la 4
-ea:vezi ca vin pana la tine sa caut ceva pentru la scoala si radea usor...
SIncer parca visam,nu imi venea sa cred ce se intampla plecam spre casa ,vorbind cu barbaso la telefon .
eu acasa imi facusem dush,o vad pe geaamul de la living ca vorbea cu mama care tocmai trebuia sa plece la bar ,ma asez la calculator dupa 10 minute apare in camera intr o rochita de vara,se duce in dreptul geamului si se uita pe geam aplecanduse ,avea o rochita atat de scurta incat se vedeau chiloti aia albi pe bu...



    Login