Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataverisoara mea,Alina part III
Autor : Dichisitu - 2014-04-19
Citita de 12728 ori - Nota 8.30 (66 voturi)
a 2 zi de dimineata,nici nu apuc sa deschid bine ochii,ca la usa batea cineva, chiaun dupa somn imi iau pantaloni scurti pe mine mergand sa deschid usa, era verisoara mea alina imbracata intr un tricou alb lung perfect pe pielea ei bronzata ...
-ea:buna dimineata dragule! - incepand sa ma sarute
-eu: ce faci ali,ai inebunit? ei unde sunt ? - ca in fiecare dimineata pula mea era sculata maxim,mai ales vazand-o imi venea sa o iau la pula direct.
-ea: Stai linistit, sunt in foisior la cafea le-am spus ca ai telefonul inchis si ca vin sa te trezesc sa mergem la plaja!
-eu:razand ca telefonul meu era deschis ,perversitatea ei ma excita maxim ,geamul camerei fiind cu vedere exact in curtea unde era foisiorul,merg usor la geam ,deschid draperia putin vazandu i pe parintii mei si pe Cosmin in foisior ,asa ca am luat o pe alina langa geam si am inceput sa ne sarutam,lasandu-ne condusi de val. eu ii bag mana la pizda ei uda,ea imi baga usor mana la pula si incepe sa o frece..
-ce uda esti ali!! asa esti tu mereu ?
-ea: pai daca ma gandesc la tine tot timpul!! vreau sa-ti sug pula lasandu-se usor in jos. ma musca usor de pula prin pantaloni (treaba asta ma excita la nebunie)
-eu: bag o in gurita ali ,vreau sa-mi sugi pula,coborandu-mi usor pantaloni jos ,a inceput sa imi suga pula,in stilul ala al ei care pentru mine era unicat
-asa verisoara mea scumpa "suge o cum iti place tie ","bag o in gurita cat poti tu de mult" ,ma zapacea cum putea sa imi suga pula , uitandu.ma pe geam in foisiorul in care era Cosmin sotul Alinei care imi sugea pula la 50 de m distanta de el...im timp ce imi suge a pula o intreb:
-ali cu cosmin ai mai facut ceva zilele astea ?
ea: nu dragule,am avut grija sa fiu doar a ta zilele astea !!
-eu: ridica-te sus vreau sa te fut !! - se ridica ,o intorc cu fata spre geam ,ii bag pula usor in pizda, era atat de uda incat nu a mai fost nevoie sa o fixez la gaura, o futeam usor ,ea gamand in ritmul in care ma miscam..
- iti place ali ? in timp ce eu o futeam si ea gemea ,se uita pe geam la sotul ei care era in foisior ,parca nu o interesa ca eu o fut si el e acolo din contra parca mai rau se excita ..
-ea: "ahhh" ,dai mai tare dragule ...



    Login