Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVerisoara mea, Alexa - Partea a II-a
Autor : Shadow666 - 2014-03-10
Citita de 13913 ori - Nota 8.25 (36 voturi)

Faptul a fost consumat nu? Am facut sex cu verisoara mea, nimeni in afara de mine nu stie asta, asa ca nu m-am mai gandit la asta. Pana intr-o zi cand parintii nostri au stabilit de comun acord sa mergem cu totii la munte in vacanta de paste. O idee super nu? Ai mei stiu un loc frumos, cu cabanute din lemn in care am mai fost cu totii de cateva ori inainte. Cabanutele au doar o camera cu doua paturi si o baie, deci nu era o problema sa stam doar in doua, dar asta era cand eram mai mici. Pe masura ce am crescut eu si verisoara mea am inceput sa stam tot mai mult la povesti asa ca in ultimii ani familiile noastre inchiriau si a treia cabana ca sa stam noi doi in ea. Totul era bine. Noi stateam cat vroiam, iar ei aveau parte de liniste. In ultima seara de scoala eram cu totii pregatiti si ne urcam in masini. Evident ca si pe drum stateam amandoi pentru a putea sa mai vorbim. Era de inteles, avand in vedere ca drumul era de vreo 5-6 ore. Ajungem la locatie undeva in jur de ora 12 si ne instalam fiecare in camera lui. Alexa imi spune ca vrea sa intre ea prima la dus asa ca eu incep sa-mi aranjez lucrurile pana iese ea. Dupa vreo 15 minute iese din dus cu un prosop in jurul ei. Ce naiba, parca facea intentionat. Bineinteles ca imi amintesc de acea seara si ma intreb cum ar fi sa o repetam, dar nu indraznesc sa fac nimic. Apoi ca sa mai toarne putina sare pe rana imi spune sa ma intorc ca sa se poata schimba. Pe langa faptul ca mintea mea o luase deja pe aratura mai trebuia sa stau linistit in timp ce ea era dezbracata in spatele meu. Imi spune sa ma intorc si mai primesc o lovitura frumoasa cand o vad intr-o camasa de noapte alba, dar prin care puteai vedea aproape tot. Ma duc sa fac si eu un dus ca sa ma linistesc, iar apoi ne culcam amandoi, fiind obositi de pe drum.
Urmatoarele 2 zile au trecut chinuitor de greu. De ce? Pentru ca de fiecare data cand ramaneam cu ea in camera imaginatia mea o lua razna, cand facea dus povestea era ca in prima seara, iar daca isi uda putin camasa de noapte vedeam suficient ca sa am o erectie. Imi fac tot felul de scenarii in minte, dar niciunul nu este suficient de bun, asta pana cand imi vine o idee. Stateam singur in camera, ea fiind la dus si observ si-a uitat prosopul in camera. Cum al meu era afara, la uscat, singura varianta era sa ma strige sa i-l aduc, dar daca eu nu as fi in camera ar trebui sa iasa ea. Ma ridic din pat si ies pe usa, lipindu-mi urechea de aceasta. Dupa cateva minute aud usa de la baie si o aud strigandu-ma. Pana la urma isi da seama ca nu sunt in camera si ii aud pasii grabiti. In momentul ala ma ridic si intru in camera ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Cand ma vede se sperie si se acopera cu prosopul, dar nu inainte sa o vad dezbracata. Imi cer scuze, inventez o scuza, ca am iesit afara sa ma usurez pentru ca nu stiam cat mai sta la dus si ii spun ca nu ma asteptam sa iasa asa din baie, iar spre surprinderea mea imi spune ca nu e nimic. Ma intorc ca de obicei in timp ce ea se schimba, iar apoi se aseaza provocator pe pat, lucru pe care nu l-a mai facut pana acum. Stam putin de vorba, iar apoi cand da sa se ridice nu stiu cum isi misca picioarele, dar pentru cateva secunde am avut in fata vaginul ei. In momentul ala simt ca nu mai rezist. Ma scuz putin si ma duc pana la baie. Nu ma mai obosesc sa incui usa si incep sa ma masturbez, pentru ca simteam nevoia sa scap de toata tensiunea asta. Pana la urma a fost un lucru bun ca nu am inchis usa pentru ca in scurt timp o vad pe Alexa in prag uitandu-se la mine. Dau sa ma opresc, dar ea imi face semn sa continui. Se apropie de mine, iar apoi se apleaca in asa fel incat sa-i pot vedea sanii.
–Ti-a placut ce ai vazut nu? Chiar credeai ca nu mi-am dat seama ca tu ai fost in seara aia?
–Dar cum? Nu mai sunt in stare sa intreb altceva. Stia in tot acest timp.
–Nu a fost ceva intentionat, dar cand m-am imbracat mi-am pus blugii tai prima data. Mi-am dat seama ca nu sunt ai mei abia cand am bagat mana in buzunar si ti-am gasit telefonul. Nu vroiam sa ma uit in ei, dar a sunat cat il aveam in mana. Nu am raspuns, era mama ta, dar ghici ce? Dupa ce a inchis am vazut poza cu tine de pe ecran. Data viitoare nu-ti mai lua telefonul sau macar schimb-o.
Incerc sa balbai vreo scuza sau ceva in timp ce ea imi privea penisul. Dupa un timp se satura de atatea incercari de-ale mele si ma saruta ca sa imi inchida gura. Ma uit surprins la ea, iar ea imi ia penisul in mana si incepe sa continuie ce am inceput eu zicandu-mi:
–Nu imi pasa ca suntem verisori ok? Mi-a placut sa ne-o tragem si ai un madular pe care-l vreau in mine. Si nu poti sa spui ca tie nu ti-a placut.
Nu imi da suficient timp sa raspund pentru ca isi departeaza putin picioarele si ma incaleca din prima. Mi-a fost dor de interiorul ei cald si primitor. O apuc de fese si incep sa o ghidez, dar in realitate ea era cea care conducea tot. Ma ridic incet, cu ea inca infipta in mine si o duc spre camera, o intind pe pat, iar acum eu eram cel care conducea. Dar nu vreau sa termin asa repede. Ies din ea si ii dau jos camasa. Ce bine arata. Vaginul ei, care era ras prima oara avea acum ceva par, as putea spune ca suficient cat sa ma faca sa sar direct acolo si sa imi afund limba in ea. Daca la inceput era pasiva si isi tinea picioarele pe umerii mei, pe masura ce am crescut viteza mi-a prins capul intre picioare si a inceput sa-si miste bazinul ca o nebuna. Incep sa ma axez pe clitorisul ei, in timp ce ii bag doua degete in vagin. In momentul in care are orgasm o musc de clitoris, lucru care accentueaza placerea. Dupa ce isi revine se ridica si ma trage cu ea spre baie, unde ma dezbraca si ma pune sa intru in cada. Fac exact ce imi spune, iar apoi intra si ea si se aseaza peste fata mea ca sa o pot linge. Imi spune sa deschid gura si ma avertizeaza ca se va razbuna din nou. Cine ar fi crezut ca verisoara mea are astfel de fetish-uri? Primesc cu bucurie fiecare picatura din pisatul ei, iar apoi imi dau seama ca si mie imi vine. Ii spun ca am mintit-o cand i-am zis unde am fost si ii fac semn sa stea in genunchi. Ma straduiesc sa trec ...



    Login