Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Verisoara mea, Andreea
Autor : Mideea999 - 2018-07-22
Citita de 23436 ori - Nota 5.69 (54 voturi)
Aceasta întâmplare s-a petrecut acum câțiva ani , pe când eu aveam 17 ani și varmea Andreea 15 . Era o Bunăciune de fata , un fund bombat , rotund , sânii normali și fermi și de când eram mic aveam fantezii cu ea . Când eram mici , mergeam amândoi la bunica noastră si dormeam impreuna , pe atunci aveam 10 ani eu , ea 8 si stiu ca i-am băgat mâna la păsărica si îmi plăcea mult sa i-o frec . Ehh de atunci a trecut mult timp .
O sun intr-o zi dacă vrea sa mergem pana la bunica deoarece ne chemase baba pe la ea sa o mai vizitam , ea era bătrâna și văduva . Varmea accepta , pornim amândoi la drum , ajungem la bunica . Ne pune pe masa toate bunataturile , ne da sa bem câte un pahar de vin , stam la povesti in fata casei și dintr-o data Andreea se ridica , spunând ca ii este somn și ca vrea sa doarmă . Avea niște pantaloni scurți și mulați pe ea , i se vedeau perfect bucile și ma incita acest lucru . Bunica ne duce in ultima camera , erau doua paturi separate și cu un televizor pe mijloc , lenjerie albă curată proaspăt pusă . Bunica ne spune ca aici dormim noi , ea in camera de lângă , Andreea iese ca sa se schimbe , eu îmi dau hainele jos , raman doar in chiloți și ma întind in pat . As fi vrut sa dorm cu ea , îmi era mai usor sa ma bucur de corpul ei dar bunica probabil s-a gândit la asta și nu stiu cum ar fi reacționat Andreea . Vine in camera , cu o rochie scurta și albă , stătea lărguta pe ea . Se asaza in pat , și se uita la tv . Exicitat și nu ma mai puteam abține , îmi scot pula afara și încep sa mi dau laba , uitându ma pe furiș la ea și la picioarele ei superbe și goale .
Dintr-o data , ma observa, o simt ca se uita la mine , și încep și mai tare sa frec pentru ca ma excita . Se întoarce cu spatele și ignora , fără sa zica nimic . Astept câteva minute bune , o aud ca începe sa respire mai greu . Ma gândesc ca a adormit și merg spre ea , ma așez in pat , și ii bag mâna între picioare și încep sa i mângâi pizdulicea peste materialul chilotului . Voiam sa o simt ca pe vremuri , atunci pizda ei era de copil , acum de o adevarata adolescenta . Vad ca nu scoate un sunet , dau chilotul la o parte și ii privesc păsărica , era epilata , cu niște labii mari și cărnoase , și era uda toată . Îmi venea sa mi bag limba acolo și sa curat seva ei dar nu mi permiteam deocamdată . Ii bag degetele in vagin și încep sa o frământ acolo , era asa strâmtă și îmi plăcea asa tare . După o întorc spre mine , o așez pe spate și voiam sa o vad dacă doarme . Avea ochii închiși , ii dau breteaua de la rochie jos , ii iau un sfârc si încep sa l sug si apoi ma lipesc mai tare de ea și încep sa mi frec pula de dansa . Vai mama , nu mai puteam . O penetram din ce in ce mai tare , sugeam din sânul ei ca un copil flamand și pula mi o frecam de soldul ei .
Începe sa geme, se trezește și spune
- Ahh , nu e bine ce facem ... Radu , dacă intra bunica , dacă ne aude ...?
- Te rog , nu mai pot , vreau sa simt ce n am reușit sa simțit acum câțiva ani . Ma ridic și încui ușa , ma duc spre ea și nu mai mai zice nimic , încep sa o sărut pe buze , și sa o mușc , ii dau rochia jos , o sărut pe gat, ii ling sfârcurile cu pofta și după cobor la pizda ei calda și încep sa o ling și sa mi bag limba in ea din ce in ce mai tare . O cracanez la maxim , de scoate un sunet puternic și încep sa o ling și mai tare . O mâna i o Țineam la gura pentru ca gemea de plăcere și nu voiam sa audă baba iar cu cealalta mâna ii frecam sânul .
- Ahhh , Radu , ce bine e , nu mai pot . Ce bine ca esti verișorul meu , te iubesc
- Și eu te iubesc , verișoara .
După ce o dezmierd , o întreb dacă ...



    Login