Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVecinii cei noi
Autor : je_moi - 2018-12-16
Citita de 27913 ori - Nota 7.83 (105 voturi)
Era o vara fierbinte. Aveam 19 ani si ma pregateam de facultate, bucurandu-ma de ultimele saptamani inainte de a merge la camin in orasul universitar. Stateam la casa impreuna cu parintii si sora mea intr-un oras de provincie, unde ai mei au dezvoltat o mica afacere.
Tata era un barbat bine. Avea 56 de ani, parul saten, ochi albastri. Era inalt cam de 1.75 m si destul de grasut. Mustata ii definea insa bine imaginea si il facea destul de usor de recunoscut in multime.
Mama avea 50 de ani, ochi caprui si parul saten. Vremea a cam trecut si peste ea, nu era grasa, dar nu mai avea formele din tinerete. Insa parca sanii ei erau inca perfecti. Nu de putine ori tata, cand era mai baut, ii facea complimente care ne lasau pe mine si pe sora mea cu sprancenele ridicate.
Sora mea, Cristina, avea si ea 18 ani. Era slabuta, cu ochii albastri si parul saten deschis. Nu prea avea sani, insa, avea un fund care intorcea multe priviri.
De ceva timp, la casa de langa noi se mutase un cuplu tanar. El, Adrian, avea 35 de ani, era inalt, brunet, bine facut. Se vedea ca trage la sala pentru a se mentine.
Ea, Andreea, o frumusete de 32 de ani. Blonda, subtirica, insa cu niste forme apetisante. Te facea sa te intrebi daca totul e natural la ea sau a mai intervenit si bisturiul.
La cateva zile dupa ce s-au mutat, ne-au facut o vizita. Au adus prajituri si au stat cu noi la masa pentru a ne cunoaste mai bine si pentru a forma legaturi de buna vecinatate. Nu stii niciodata cand ai nevoie de cineva si e mai bine sa apelezi la cineva care este aproape. Pot sa spun ca ne-am inteles foarte bine cu ei. Mama si Andreea pareau a avea multe in comun, ce sa mai vorbesc de tata si Adrian, care dezbateau ore in sir politica, fotbal, economie, etc.
Legatura fiind formata, au urmat zile la rand cand ei ne vizitau sau parintii mei ii vizitau pe ei. Eu, fiind mai mult prin oras cu prietenii nu aveam timp de vizite. Insa sora mea imi atrase atentia la un moment dat ca ai nostrii incepeau sa ii viziteze pe vecini tot mai tarziu in noapte. Nu mi se parea nimic deosebit.
Intr-o seara ma pregateam de iesit cu baietii. La iesirea din casa, ma intampina sora mea, Cristina:
- Ma duci si pe mine pana pe centru? ma roaga cu o voce induiesatoare.
Era imbracata lejer, de vara: niste pantalonasi scurti de blugi si un maieu alb, iar parul il avea prins la spate.
- Bine, hai! ii raspund.
Ne incaltam si ne pregatim sa iesim, cand mama ne striga din bucatarie:
- Sa nu va grabiti ca vin vecinii pe la noi azi!
Nu am bagat de seama motivul. Am plecat amandoi spre oras, am lasat-o pe Cristina in centru cum i-am promis, apoi mi-am vazut de ale mele. Peste o ora ma trezesc cu un apel pe telefon de la ea:
- Mai stai? Eu as pleca acasa…
- Nu mai poti amana vreo ora? incerc sa o conving.
- Nu! Hai, te rog!
Fara chef, pornesc sa o ridic si sa o duc acasa. Imi salut prietenii, apoi ma urc in masina si plec. Ajungem acasa, urcam scarile de la intrare si intram in living. Imediat dupa ce deschidem usa, ramanem blocati amandoi. In living aveam un coltar in fata TV-ului. Cand am ajuns acesta era impartit, jumatate in partea stanga, iar in fata sa, cam la 2 metri, cealalta jumatate. Ochii ne-au cazut direct pe un fund gol indreptat spre noi pe coltarul din dreapta. Repede mi-am dat seama ca era al Andreei. Parca mi-a suras imaginea. Pe coltarul din stanga, mama statea, pe jumatate intoarsa cu fata spre noi si ne privea socata. Sub ea se vedeau niste picioare mai subtiri. Nu era greu sa iti dai seama ca nu e tata.
- Ce se intampla aici? intreb eu.
- Hey! Au ajuns juniorii! exclama Adrian, ridicandu-si capul.
Mama inca il calarea foarte lent in timp ce ne privea. Eu si Cristina nu aveam ce sa facem. Ca sa ajungem la camerele noastre trebuie sa trecem printre ei. De plecat de acasa, nu mai avea rost. Andreea isi intoarce privirea spre noi si spune zambind:
- Hai ca poate aveti nevoie si voi de niste lectii!
Isi departeaza putin picioarele si isi arcuieste spatele, parca invitandu-ma la ea.
- Haideti pe fotolii! ne indeamna tot ea.
Intre cele doua jumatati ale coltarului erau puse cele doua fotolii. Imi fac curaj si pasesc primul spre fotoliul cel mai apropiat. Trecand pe langa ea, ii privesc formele pana ajung in drept cu tata, care statea pe spate, cu gura intre-deschisa, incercand sa evite contactul vizual cu mine. Andreea ii sugea penisul cu spor. Parca zici ca ar fi vrut sa dea o lectie. Ma asez pe fotoliu si o observ pe sora mea ca vine si ea si se aseaza pe celalalt fotoliu langa mine. De pe celalalt coltar incep sa se auda gemete. Adrian pompa in mama intr-un ritm incredibil. Atentia imi este distrasa de surasul Andreei. Ma priveste zambind larg, in timp ce se urca in penisul tatei. Imi era oarecum ciudat, sa il vad pe tata gol. Dar incercam sa concentrez la frumusetea blonda. Era perfecta! Sani rotunzi, nici prea mari, nici pre amici, abdomen plat, fund bombat, cred ca si la sculpturi as fi gasit defecte, dar in acel moment, ei nu. Incepe sa il calareasca pe tata uitandu-se la mine si zambindu-mi cu subinteles. Isi introduce degetul aratator al mainii stangi in gura. Simteam ca innebunesc. Aveam o erectie de zile mari, aproape imi iesea penisul din pantaloni. Dupa cateva secunde imi face semn sa ma apropii. Ezitand, ma ridic de pe fotoliu si ma apropii cu pasi mici de ei. Andreea, zambind, se opreste din calarit si se ridica de pe tata, apropiindu-se de mine. Imi trage cu ambele maini pantalonii jos si se aseaza in genunchi.
- Ce avem noi aici? intreaba razand spre umflatura din boxerii mei.
Fara sa mai astepte, trage si boxerii jos eliberandu-mi penisul erect. Il apuca cu mana stanga si incepe sa il frece usor. Isi intoarce privirea spre tata, care privea in gol, apoi ii apuca si lui penisul cu mana dreapta si incepe sa ni le frece amandoura.
- Hmmm… tata si fiul… oare care o fi mai dulce? se intreaba singura.
Apoi brusc imi introduce penisul in gura ei. Doamne, ce bine sugea! Stia la perfectiune ce avea de facut. Cand simteam ca imi vine, o lasa mai moale, dandu-mi timp sa imi revin. Dupa cateva minute se opreste si spune:
- Hai, dezbracati-va si voi! cu voce tare, parca special sa auda si sora mea.
Imi indrept atentia spre celalalt coltar si il vad pe Adrian stand pe spate, iar mama urcandu-se cu vaginul deasupra gurii lui. Cristina era in sutien deja si ii freca penisul de zor. Imi arunca o privire, ridica din umeri zambind si ii ia penisul in gura. Era un penis destul de mare, abia acum am apucat sa il vad. Imi reindrept atentia spre Andreea si imi dau jos ce mai aveam pe mine. Ea ma aseaza pe celalalt capat al coltarului pe care statea tata, se pune capra in fata lui si imi ia din nou penisul la supt. Tata a inteles mesajul. Se ridica, prinde curaj si el si isi infige penisul in vaginul Andreei. Acum aveam vedere la tot ce se intampla in camera. Pe celalalt coltar, Adrian se ridica de sub mama si o ia in brate pe sora mea. Incepe sa o sarute lung, in timp ce ea isi incolaceste bratele in jurul gatului sau. Dupa putin timp Adrian o prinde cu palmele de fund si i-l strange cu degetele. Se dezlipeste din sarut si ii zambeste sorei mele, care ii raspunde si ea cu un zambet. Apoi el incepe sa o sarute pe gat, apoi coboara pe spre sani in timp ce o lasa pe Cristina pe spate. Mama il cuprinde in brate din spate si ii sopteste ceva in timp ce il saruta pe obraz, pe gat si pe spate. Nu stiam de ce, dar scena asta erotica cu mama si sora mea m-a cam facut sa uit de Andreea. Adrian coboara cu sarutarile si ajunge la pantalonasii sorei mele. Ii desface rapid si ii da jos cu bikini cu tot. Incepe sa ii sarute usor vaginul. Apoi se lasa pe spate, ii intinde mana sorei mele si o trage cu fundul peste fata lui. Mama profita si se urca din nou pe penisul lui. Acum cele doua il calareau pe Adrian fata in fata. Se priveau, cu gurile intredeschise fara sa spuna nimic. Sora mea se apleaca spre mama si ii sopteste ceva la urche. Isi zambesc reciproc.
Atentia imi este distrasa de tata care incepe sa geama. Auzindu-l Andreea iese brusc din penisul lui, iar tata ejaculeaza pe fundul si pe spatele ei.
- Hmmm! geme Andreea. Tu vad ca rezisti mai bine! imi spune razand.
Isi indreapta si ea atentia spre celalalt coltar unde sora mea statea capra, iar Adrian isi introducea penisul in vaginul ei incet.
- Hai sa il lasam pe tati sa se odihneasca si noi sa continuam! ma indeamna.
Se ridica, ma trage de mana si ma indreapta spre celalalt coltar. Se urca cu genunchii pe el, indreptata cu fata spre cei trei, isi ridica fundul in sus si ma priveste, asteptand sa fac ce trebuia facut. Eu nu mai puteam. Toata seara doar la fundul ei m-am gandit si la pozitia asta. Imi introduc penisul in vaginul ei si incep sa pompez. Doamne ce fierbinte era. Zgomotele o distrag pe mama care isi intoarce privirea la noi.
- Iti place sa iti vezi copiii asa? o intreaba Andreea razand.
Mama parea putin stanjenita. Se aseaza pe spate in fata Andreei si parea ingandurata. Andreea indrazneste si isi duce gura spre sanul drept al mamei, surprinzand-o. Parca nu stia cum sa reactioneze.
- Adi! Intoarce-o si pe Cristina spre noi! il indeamna Andreea.
Cei doi privesc in spate, iar Adrian o ridica pe sora mea cu totul si o intoarce spre noi. O aseaza din nou capra si isi continua munca.
- Frumusete mica! ii sopteste Andreea.
Apoi se intinde cu gura spre gura ei si o saruta. Cristina era mai curajoasa din punctul asta de vedere.
- Uite ce avem noi aici! exclama Andreea, indreptandu-si privirea spre sanii mamei. Ar fi pacat sa nu gustam, nu?
Fara sa mai spuna nimic, isi duce din nou gura spre sanul drept al mamei si incepe sa il sarute. Sora mea parca era hipnotizata. Vazand-o pe Andreea, isi duce si ea gura spre sanul stang al mamei si incepe sa il sarute, mai timid. Andreea o prinde de gura, o trage spre ea si o saruta din nou. Apoi ii da drumul si revine la sanul mamei.
Din spatele meu incep sa se auda sunete. Imi intorc privirea si il vad pe tata frecandu-si penisul de zor privind scena. Aud si ceilalti, iar Adrian se opreste din penetrat, apoi se apleaca cu gura la urechea sorei mele si ii sopteste ceva. Cristina sta putin pe ganduri, apoi da timid din cap. Cei doi se ridica si se indreapta spre coltarul tatei.
Noi ne vedem de treaba noastra. Andreea isi duce palma dreapta pe abdomenul mamei si incepe sa il mangaie incet, apoi incepe sa coboare spre vaginul ei. Cand ajunge acolo, isi ridica putin privirea spre mama, apoi revine la sanul ei drept si isi introduce degetul din mijloc in vaginul ei. Incepe apoi miscari de penetrare. Dupa cateva secunde isi intoarce privirea spre mine si imi spune:
- Daca ai stii ce fierbinte e maica-ta…
Apoi isi ridica capul spre mine si isi duce bratul drept pe dupa gatul meu. Ma linge pe obraz si imi sopteste:
- Maica-ta are nevoie de tine…
La auzul soaptelor ei simteam ca nu mai pot rezista. Incep sa pompez din ce in ce mai repede in vaginul ei. Cand simt ca nu mai pot imi scot penisul din ea, insa ea il apuca cu mana dreapta si ma trage de penis mai aproape de mama, frecandu-mi penisul cu viteza. Jeturile de sperma tasnesc pe sanii si abdomenul mamei. Am ejaculat enorm pentru ceea ce eram obisnuit. Probabil de la excitare. Privesc scena din fata mea cu gura intredeschisa si mut. Mama, la fel, a ramas perplexa, doar Andreea zambea.
- Ce frumos! surade.
Apoi se aseaza pe canapea in stanga mamei. Isi indreapta privirea spre mine si imi face semn sa asez de partea cealalta a mamei. Inca, oarecum in stare de soc, ma asez incet pe canapea. Ne indreptam toti atentia spre ceilalti. Cristina statea capra pe mijloc, tata era in partea dreapta frecandu-si penisul lent, iar Adrian o penetra de zor pe sora mea, din partea stanga a canapelei, tragand-o de par. Dupa scurt timp, se opreste si se apleaca spre urechea stanga a sorei mele sa ii sopteasca ceva. Cristina ramane cu gura cascata si isi duce privirea spre tata. Penisul acestuia era, oarecum sub capul ei. Tata o priv...



    Login