Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataVacanta la mare
Autor : alexgh - 2019-06-25
Citita de 38541 ori - Nota 8.38 (268 voturi)
Urat e sentimentul cand toti prietenii tai isi programeaza vacantele de vara si din varii motive nu poti sa te alaturi acelor planuri. La mine problema erau banii dar dulcea mea consolare era ca reusisem in sfarsit sa imi iau o masina, un golf aproape nou, pentru care muncisem de cativa ani de imi sarisera capacele. Ma ajutasera si ai mei cu niste bani asa ca eram pe zero total, nu puteam sa plec in Turcia cu toata gasca. Macar ma consolam cu gandul ca nu mai sunt pieton. Asa ca am zis ca pierd vremea pana reiau facultatea, sa ma si odihnesc putin.
Intr-o seara vine maica-mea si imi spune cu o voce mieroasa:
- Daca tot nu mai pleci cu astia in Turcia, de ce nu te duci la matusi-ta Diana la Constanta? O ajuti si pe ea cu renovarea, ca mi-a zis ca a strans niste bani si stai si la plaja. Si vara-ta e in vacanta, deci e ok.
- In loc sa stau si eu acasa tu ma trimiti la munca? Ii zic eu fara chef.
- Hai lasa ca nu ai 80 de ani, o sa te odihnesti la pensie nu acum. Nu fii magar, dupa ce ca a lasat-o barba-su, are si ea nevoie de ajutor, chiar daca cum iti asterni asa dormi, mormai ea. Oricum nu era ea matusi-ta preferata?
- Ba da, dar aveam si eu alte planuri..
- Nu aveai nimic. I-am zis ca sambata ajungi. Ai masina, ne-ai zapacit de cap cu ea, deci poti sa te duci fara probleme.
- Daca deja i-ai zis, ce rost mai avea toata discutia asta? Intreb eu putin rastit.
- Eee, eee, iar comentezi tu, a spus ea razand si a iesit din camera. Atunci cand nu avea replica, maica-mea mereu baga placa asta cu "eeeee, iar comentezi tu".
Era joi seara si faptul era consumat, nu puteam sa ma cert cu ea, mai ales dupa ajutorul pe care mi-l dadusera cu banii. Pe matusi-mea oricum o placeam, era cea mai mica si mai de gasca dintre cei patru frati ai mamei. Avea aproape 39 de ani, cu 11 mai putin decat urmatorul frate si fusese de mica oaia neagra a familiei. Cel putin asa o vedeau toti, desi era profesoara de engleza. Numai ca in familia mea, ce iesea din tiparele clasice, era considerat oaie neagra. Stiam prea bine asta, ca doar asa eram si eu vazut, comparativ cu sor-mea.
Diana era cea mai cool matusa posibila. Inca de cand eram pustan si mai venea pe la noi, stateam pana dimineata cu sor-mea si ceilalti prieteni ai nostri si jucam remy pana dimineata. Nu se dadea inapoi sa bea cateva pahare si cand se ametea putin, canta de ar fi facut senzatie la karaoke. Era imposibil sa nu o placi, o fire joviala si saritoare, ar fi facut orice ca cei din jur sa se simta bine in apropierea ei. Mama zicea ca barba-su o lasase ca era prea zapacita si refuza sa se poarte "asa cum trebuie". Pe vara-mea, Denisa, o facuse cand avea doar 20 de ani si fusese un soc pentru toata familia ca a fost o mama asa de tanara. A urmat si nunta cand a aflat ca e insarcinata si din cate pricepeam eu pe vremea aia, totul fusese ok o perioada. Nu stiam prea multe detalii de ce divortase, mama desi o iubea ca pe sora mai mica, era ferm convinsa ca Diana era vinovata. Eu aveam niste note modeste la facultate, ea era profesoara de engleza si tot era vazuta oaia neagra! Cum dracu venea asta nu puteam sa pricep...
Nu o vazusem matusi-mea de peste un an de zile iar cu vara-mea oricum nu eram foarte apropiat. Chiar daca eram nepotul ei favorit, eram amandoi prizonierii timpului si ai distantei. Pana la urma am zis ca nu e chiar asa rau ca ma duc pana la ea. Fusesem baiatul bun la toate peste tot pe unde lucrasem si chiar ma pricepeam sa zugravesc o camera si sa trag un amarat de glet. Cu banii oricum nu aveau cum sa se descurce asa bine, dintr-un salariu mizer de profesoara, asa ca i-ar fi prins la fix ajutorul meu. Si stiam sigur ca apartamentul ala vechi avea nevoie de renovare, inca de pe vremea cand fusesem pe acolo in vacanta acum aproape trei ani.

Sambata am plecat destul de tarziu, in timp ce mama imi urla din usa "vezi dracului cum mergi, sa nu mergi cu viteza. Ma suni cand ajungi". Cred ca mi-ar fi spus asta si daca aveam 40 de ani. Deh, mamele sunt mame..
Cum am ajuns pe autostrada, dupa ce am trecut de portiunea aia infecta de vreo 50 de km unde zici ca mergi pe drum de sat, am inceput sa "ma dau" la masina, evident ca netinand cont de sfaturile mamei. Eram binedispus si ma amuza teribil gandul cand o sa ma vada matusi-mea, cum o sa ma stranga in brate si cum o sa ma ciupeasca de obraji cu mainile ei bucalate, obicei de care efectiv nu se putea dezvata. Maica-mea imi daduse la pachet si o prajitura de casa, care era favorita matusi-mii, ca "doar stii cat e de mancacioasa". De altfel o trada si corpul, nu era nevoie de alte lamuriri.
Aproape de opt seara am intrat in Constanta si am sunat-o ca mai am putin si ajung.
- Hai ca te astept Bogdane, abia astept sa te vad. Te puuuup, tipa ea la telefon. La capitolul asta era leita cu mama, amandoua aveau un tignal de zici ca erau sirene.
Am ajuns intr-un sfert de ora si am sunat la usa, cu prajitura in mana. Cand a deschis, era sa-mi cada prajitura!!
Ma asteptam sa-mi deschida "purcelusa" de Diana si sa ma stranga in brate si de obraji si aveam in fata mea o femeie total diferita !! Stateam in pragul usii si ma uitram ca prostul la ea, nerecunoscand schimbarea majora de look.
- Este ca e o surpriza? Rase ea cu pofta. Hai, intra ca ies dracu vecinii.
Am intrat si am reusit sa ii zic un buna, nerevenindu-mi inca din soc. Matusi-mea pe care o stiam eu avea in jur de 70-73 de kg, la o inaltime de 1.65. Avea parul lung, ondulat de la natura si tuns destul de anacronic, pe care si-l prindea intr-un coada banala de cand o stiu iar machiajul era ceva ce folosea doar la ocazii speciale, pentru ca "sunt frumusica de la natura", zicea ea mereu. Nu se insela, chiar era frumoasa, in ciuda greutatii. Dar acum aveam in fata ochilor o cu totul si cu totul alta persoana. Slabise mult, avea o talie incredibil de subtire si pot sa zic ca pana si eu aveam putina burtica, comparativ cu ea. Se tunsese bob, parul era drept acum si vopsit blond nisipiu. Unghiile erau ingrijite, date cu oja rosie, de calitate. Avea un lantisor chic la gat si chiar daca era dimineata, era extrem, EXTREM de frumos si de provocator machiata, un machiaj asortat la un halat satinat de vara, destul de scurt, cu niste cocori pe el, sub care se puteau ghici cu usurinta sanii mari pe care ii avusese intotdeauna. Chiar daca nu mai erau ca atunci cand era mult mai grasa, se vedea clar ca este foarte dotata la capitolul asta, fiind de departe atuul ei. Ce sa mai, in cateva cuvinte, era o bomba de femeie! Zici ca fusese la emisiunea aia unde o femeie normala este luata de o armata de oameni si efectiv transformata intr-o alta persoana !
- Hai ca te-am dat pe spate cu noul meu look, este? Facu o pirueta scurta ca sa o admir. Ochii mi se plimbau pe corpul ei, pe fundul bombat si pe picioarele ireal de suple, fata de cum le stiam eu. Iti place? Zi sincer, spuse ea, in timp ce ma ciupea de obraji.
- Ce sa zic, evident ca nu ma asteptam la asa ceva, am raspuns eu sacadat. Adica nu ca inainte nu erai ok, dar acum esti altfel, esti schimbata, adica..
- Adica, adica, rase ea zgomotos. Zici ca ti-a inghitit pisica limba. Vino incoace.
Ma imbratisa cu foc si ma saruta pe obraji, in timp ce ii tot pisca. Parfumul ei ma invalui si am strans-o si eu in brate. Ce se intamplase cu ea?!!
- Nu ma asteptam sa ajungi asa repede, ma-ta mi-a zis ca ai plecat foarte tarziu, imi spune ea dupa cateva zeci de secunde. Stai sa ma schimb si eu si vorbim imediat.
A disparut repede intr-o camera si a inchis usa. Probabil fusese la o intalnire si a uitat sa se demacheze mi-am spus eu. Pana la urma era dreptul ei.
Am intrat in living, unde ma poftise si incercam sa-mi dau seama ce dracu era de renovat la casa asta?! Totul era nou, stralucea a curatenie, mobila era schimbata si trona acolo un televizor urias de peste 120 de cm, care stiam sigur ca mai putin de 3500 de lei nu costa.
Dupa 5 minute a iesit si Diana si a vazut mirarea mea.
- Da, am renovat si noi pe ici pe colo, mi-a spus ea. Oricum, banuiesc ca ti-a zis maica-ta de renovare dar nu aici, ci la un apartament cu doua camere.
- Pai ce, s-a mutat Deni cu chirie, nu ii ajungeau aici trei camere? Nu va intelegeti bine, sau ce?
- Eh, parca nu stii cum e ea..lasa ea vorba in vant. Ne intelegem bine, altele sunt motivele. Dar avem noi timp de vorba. Ti-e foame, iti fac niste oua ceva?
- Nu multumesc, am mancat inainte sa plec. Ma uitam ca vrajit la ea si nu puteam sa ascund asta.
- Dar vad ca iti place cum arat, nu gluma, zambi ea.
- E o schimbare majora, nu neg. Adica nu ma asteptam..
- Adicaaaaa..! ma intrerupse ea cu rasul ei plin de viata.
Am lasat putin capul in jos, din reflex.
- Ia uite la el ce bot pune, nu mai stii de gluma, ce dracu? Nu stii ca noi oile negre ale familiei mereu ne-am inteles cel mai bine? Se apleca si ma saruta pe frunte si ochii mei au fost pironiti instant pe sanii care aproape ca ii ieseau din halat.
Oricat incercam sa o vad doar ca pe matusa aia "de gasca", imi era imposibil. In perioada aia nu aveam nicio iubita si, matusa sau nu, in fata mea era o femeie incredibil de sexy. Am incercat sa-mi scot din cap imaginea asta si am inceput sa vorbim despre una alta. I-am povestit cum am muncit pe branci sa strang bani de masina, cum ma ofticam ca nu am plecat in Turcia cu grupul nostru (pe cativa de la bloc ii stia si ea, de pe vremea cand venea des pe la noi) mai ales ca era acolo o tipa de care imi placea mult, etc.
Diana desfacuse o sticla de vin si fara sa ma intrebe, a turnat in pahare. Mi-a povestit apoi cum barba-su o lasase pentru alta, ca a suferit mult si ca de atunci s-a ambitionat sa slabeasca si sa se schimbe complet. Familiei nu daduse explicatiile astea pentru ca oricum nu o interesa. Lasa-i sa creada orice vor despre mine, nu-mi pasa, spuse ea in timp ce mai golea un pahar.
Se facuse 22 si ceva si cum nu eram un bautor de "meserie", a cam inceput sa ma ia putin ameteala. Diana a observat asta si mi-a zis sa ma duc sa dorm ca maine dimineata mergem la plaja. Duminica e ziua ei de plaja si nici nu discuta, la 7 trezirea si mergem.
M-a condus in camera, am facut un dus si apoi m-am pus sa ma uit la tv. Inclusiv camera asta era proaspat renovata si aranjata cu mult bun gust. Am adormit destul de repede. Nu stiu cat era ceasul cand m-am trezit sa ma duc la baie. Mergeam incet, sa nu o trezesc si pe Diana si am deschis usa in varful picioarelor. Noroc ca baia era imediat langa camera, mi-am zis eu.
Cand sa ma intorc in camera mea, am vazut usa foarte putin crapata la camera Dianei, care era in celalalt capat al holului. Era lumina si am pus pe seama oboselii sau a imaginatiei mele bolnave faptul ca am auzit un geamat scurt. Am pus mana pe clanta sa intru in camera dar gemetele s-au auzit din nou. Se uita Diana la un film porno in toiul noptii? Am facut un pas inapoi si parca doua forte trageau de mine in clipa aia: Una, sa intru inapoi in camera si sa ma culc la loc, cealalta, sa ma duc tiptil inspre camera Dianei sa vad la ce se uita. A doua varianta mi s-a parut murdara si nedreapta si cu toate astea, faceam cate un pas usor inspre camera ei!
Gemetele se auzeau clar acum, ritmice, excitante. Apoi, cand mai aveam cativa pasi, am auzit si vocea suava, inconfundabila a Dianei:
- Do you like it baby?! Ahh, tell me what to do.
Ramasesem stana de piatra! Cu cine vorbea la ora aia, gemand ca o apucata? Mi-am urnit din nou un picior si am ajuns aproape de crapatura din usa. Nu stiu cum am reusit sa ma controlez, cand am vazut-o pe Diana cracita in pat, in toata splendoarea, cu doua degete bagate adanc in pizda, pe care o pistona fara mila, in fata unui monitor. Diana face videochat!!! Imi rasuna propria voce in minte!
Era atat de uda incat se auzea chiar si printre gemetele ei clipocitul distinct al pizdii ei. Doamne cat de frumoasa putea sa fie! Purta un catsuit negru, despicat la pizda, sanii ei incredibili erau scosi si picioarele erau perfect desfacute. Avea niste tocuri-cui in picioare, extrem de provocatoare. Contrastul parului ei blond cu catsuitul negru si corpul bronzat, era fascinant. Diana isi freca pizda excitata de zor, cu ochii la monitor. Nu stiu cand m-am trezit cu mana in boxeri si am inceput sa-mi frec usor pula, hipnotizat de show-ul incendiar al Dianei. Nu mai gandeam in clipa aia, tot ce exista in mintea mea, era Diana, zeita aia porno care statea cracita in pat, cu doua degete infipte adanc in pizda suculenta. S-a ridicat si s-a pus capra si il intreba pe cel din spatele monitorului daca ii place ce vede. Cum dracu sa nu ii placa?! Imi spuneam eu. Este absolut fenomenala. Sanii ei mari atarnau in pozitia asta ca niste ugere de vaca. Isi cabra spatele si o vedeam din profil. Curbura spatelui era ca un desen de Picasso, era perfecta si muream de ciuda ca nu puteam sa ii vad pizda din pozitia aia. Diana continua sa isi frece pizda si dupa cateva clipe a fost zguduita de un orgasm puternic. Stiam ca tipele care fac videochat de multe ori fac fake la camera, dar Diana efectiv traia la maxim acea clipa (cum aveam sa aflu si mai tarziu).
Nu stiu cat puteam sa mai ma abtin sa nu-mi dau drumul. Era de departe cel mai excitant lucru pe care il vazusem vreodata. Coroborat si cu faptul ca cea care era in fata mea era propria mea matusa, era o minune ca nu terminasem in primele secunde. Am vazut-o cum se linisteste dupa orgasmul ala, cum se pune in fund si ii spune un "thank you" tipului caruia ii oferise show-ul, apoi ii trimite o bezea. M-am tras repede inapoi, ca un sarpe, exact in clipa in care am vazut ca isi misca capul.
Am ajuns inapoi in camera, mi-am luat niste servetele din blugi si in cateva secunde jeturile de sperma mi-au ajuns pana pe piept aproape. Nu-mi aduc aminte sa mai fi terminat vreodata in asemenea hal, zici ca eram un vulcan. Broboane de sudoare imi aparusera in contul fruntii si respiram greu. M-am sters intr-un tarziu si cu ochii pironiti in tavan incercam sa procesez ceea ce vazusem. Am auzit apoi apa curgand la baie si am inchis ochii, prefacandu-ma ca dorm, desi usa camerei era inchisa, la fel cum era si cea de la baie. In spatele acelor pereti ea matusi-mea, care atunci cand o vazusem ultima oara la Bucuresti, radea de ii tremurau obrajii grasuti. Acum, imi oferise fara voia ei, niste imagini uluitoare, desprinse parca din vis. M-am ciupit aproape tamp ca sa fiu sigur ca nu era chiar un vis. Durerea scurta mi-a confirmat ceea ce tocmai se intamplase.
Am adormit intr-un tarziu si la 7 fara 5, usa camerei a fost data de perete si am auzit strigatul Dianei:
- Trezireaaaaaaaaaaaaaa! Hai, ca in 30 de minute plecam.
- Ce??? Aaa? Ahhh, da, ok, ok, am bolborosit eu.
- Bei cafea? Cu lapte sau fara?! turui ea repede.
- Da, cu lapte. Ma frecam la ochi, ca trasese jaluzelele si razele soarelui efectiv ma orbeau.
- Fa repede un dus si mergem, nu discut. A tras, spre groaza mea, cearsaful la o parte apoi s-a indreptat zambind spre usa.
Nu stiu daca imi observase erectia de dimineata si am dat sa pun mana stangaci sa ma acopar.
M-am dus sa fac repede un dus aproape rece, ma treceau fiori si din cauza apei reci si din cauza la ceea ce traisem aseara.
Cand am iesit din baie si mi-am pus sortul si maieul, Diana era deja imbracata cu o rochita scurta, si-mi intinse un pahar de carton, cu cafea.
- Bei pe drum, ca se face tarziu. Ma saruta din nou pe frunte, vesela, plina de energie de zici ca era pe baterii.
- Frumoasa masina, imi spuse ea cand am ajuns in dreptul ei. Sa o stapanesti sanatos.
- Multumesc frumos.
- Pun pariu ca o sa agati o groaza de fete cu ea.
- Eh, nu, adica nu m-am gandit..
- E nu pe dracu, lasa ca toti va ganditi la asta, rase ea.
Am ajuns destul de repede la plaja indicata de ea si din nou era sa-mi cada si cafeaua din mana, cum era sa se intample si cu prajitura, cand Diana si-a scos rochita si a ramas in costumul de baie. Asta daca puteai sa numesti costum de baie cele cateva petice care ii acopereau corpul. Bikinii erau pur si simplu minusculi iar sutienul mai bine nu-l purta, ca abia ii acoperea 20% din suprafata.
Ne-am pus pe sezlong, eu direct pe burta, ca sa nu mi se observe erectia care crestea alarmant, in timp ce Diana scotea o crema din geanta de plaja si incepu sa si-o intinda lenes pe brate, gat si picioare.
- Soarele asta de dimineata e cel mai bun, imi spuse ea, in timp ce-mi facea cu ochiul. Da-ma putin si pe spate. Imi intinse crema si se aseza pe marginea sezlongului meu. A trebuit sa ma ridic si ii aplicam crema pe spate. Avea pielea foarte neteda si mie tot nu-mi venea sa cred unde disparuse asa, fara urma, grasimea ei. Cat sport facuse, ce regim tinuse de arata atat de bine?! Nu zic ca arata ca un model de 20 de ani, daca voiai neaparat, gaseai si defecte, sanii, mai ales din cauza marimii, erau putin de tot lasati, avea mici liniute in coltul ochilor, "laba gastei" de care nu scapa nimeni, dar astea erau doar pentru cei care doreau sa caute nod in papura.
- Vrei ceva de la barulet? Eu mereu vin in locul asta, deja ma stiu cei de aici, fac niste cocktailuri criminale.
- Ce bei tu beau si eu am spus eu. S-a ridicat si ii admiram fundul bombat, pe care probabil il lucrase multa, multa vreme la sala. Altii ar zice ca avea fundul prea mare dar eu mereu visasem la un fund din asta "de negresa", nu un fundulet micut de pustoaica, pe care abia poti pune mana. Eram macinat si de remuscari, pentru faptul ca o spionasem, eram bantuit si de dorinta animalica si efectiv nu stiam cum dracu sa le imbin pe toate.
Cat a stat la bar, am vazut cum doi tipi deja se bagau in seama cu Diana. Unul avea un lant de aur gros cat lantul unui caine, ceafa lata si tatuaje iar celalalt cred ca statuse mai mult decat orice femeie de pe plaja ca sa-si faca freza aia complicata.
Diana a ras si apoi s-a intors, tinand in mana doua pahare, in timp ce "ceafa lata" se tinea dupa ea. Statea la vreo 4-5 sezlonguri de noi si efectiv o devora din priviri. La faza asta chiar nu puteam sa-l judec. Am auzit doar cand Diana i-a spus un "nu mersi, am cu cine", apoi a pus cele doua pahare pe masuta de langa sezlong, s-a aplecat, cu fundul la "ceafa lata" si m-a sarutat pe buze, tandru dar apasat.
Am facut ochii si cand s-a oprit si mi-a facut cu ochiul, m-am vazut in plan indepartat pe cocalar cum pur si simplu a ramas in mana cu ochelarii de soare si cu gura cascata, perplex.
- Nu mai scapam de disperatul ala, credea ca ma cumpara cu un pahar. I-am zis ca deja am pe cineva, nu e nevoie. Ranjea complice, ca si cand facuse cel mai normal lucru de pe lume, sa-l sarute pe nepota-su, doar sa ii faca in ciuda unui tampit de pe plaja.
- Da, stai linistita am ingaimat eu. Ea s-a intors o fractiune de secunda catre tipul ala, care se dezumflase ca un balon, apoi a sorbit din pahar, eu imitand-o aproape mecanic. Imi ramasese putina frisca pe buza de sus, ea a intins degetul sa ia frisca, apoi l-a bagat in gura si l-a supt usor. Ce sa mai, tineam mainile in poala ca un scolar, sa nu mi se vada pula care imi crestea incontrolabil.
- Hai sa mergem putin in apa, imi place cand e asa rece, ma face sa simt ca traiesc.
- Mai stai putin sa se incalzeasca, e abia noua avem timp..
- Acum, hai nu fi rau, si asa nu am cu cine sa ma balacesc.
Mi-am aranjat cu chiu cu vai erectia, desi eram constient ca tot se observa si am urmat-o in apa. Parca ma strabatusera mii de ace in primele secunde dar nici nu mai conta, cand o vedeam pe Diana cum sare si odata cu ea sanii maiestuosi. Toti barbatii din jurul nostru se uitau cu nerusinare la bustul ei. Dupa cateva valuri, nu a fost de mirare cand ambii sani erau dezgoliti.
Ea chitaia ca o scolarita, in intampinarea fiecarui val care venea si aranja sutienul in zadar, stiind ca oricum o sa ii joace o noua feste. Nu mai zic ca eu eram cu ochii la tatele alea monumentale ca hotii pe butelie. Nici nu imi mai pasa ca Diana o sa observe asta.
Se prinse de gatul meu cand un val mai mare aproape o darama si incepu sa rada cu pofta.
Nu stiu cat timp a trecut, pentru mine se oprise in loc, traiam in clipa aia intr-un fel de bula in care exista doar Diana!
Am iesit pana la urma si ne-am pus pe sezlong. Diana isi stergea parul in timp ce eu admiram micile picaturi de apa care ii acopereau corpul, ca niste perle delicate.
Nu mica mi-a fost mirarea cand si-a desfacut snurul sutienului si l-a lasat sa cada. S-a apus apoi pe spate, in toata splendoarea, cum o vazusem si cu o seara inainte. Bikinii uzi se stransesera la limita, abia ii acopereau pubisul si ea ma privea amuzata cum ramasesem impietrit.
- Nu-mi place sa ma bronzez cu urme, imi spuse simplu. Ce n-ai mai vazut tate?
- Ba da, am adaugat eu repede, dar na..
- E plina plaja dar daca iti place sa te uiti doar la ale mele, ce sa zic, sunt mandra.
Eu ramasesem evident fara cuvinte si ea izbucni din nou in ras.
- Pe bune, cand erai mai pustan aveai replica la orice, ce te fastacesti asa? Parca nu stiai ca mereu am fost mai nebuna. Sunt tate si atat, nu comorile lumii antice.
Pentru ea poate erau "tate si atat", pentru mine chiar ca erau niste comori si mi-as fi dat cativa ani din viata sa ii strang in clipa aia, sa ii musc, sa ii ling, sa ii sarut.
- Iar se uita taranul ala la mine ca la masini straine, zambi ea. Ia sa ii dam motive. Saruta-ma, dar cu adevarat de data asta, imi spuse ea brusc.
- Poftim?!
- Hai, nu pofti atat.
Ma trase de gat peste ea si incepu sa ma sarute pasional, cu limba, fara menajamente. I-am raspuns la sarut din reflex. Ea se ridica, ma cuprinse cu mainile de gat si isi lipii sanii de pieptul meu, in timp ce continua sa ma sarute.
Tipul ala mai ca facea infarct. Nu intelegea cum un pustan ca mine se saruta cu o piesa cum era Diana. Il vedeam cu coada ochiului cum ii da un cot "frezatului", care ne privea la fel de uimit. Diana continua isi plimbe limba jucausa in gura mea, iar eu mi-am coborat mainile pe spatele ei si o mangaiam usor. Ahhh ce as fi coborat cu ele mai jos, sa o trag peste mine, sa ii simt fundul ala fantastic!
Ma excitasem enorm si era imposibil ca Diana sa nu-si fi dat seama. Ne-am oprit dupa cateva minute iar ea se uita triumfatoare la amaratii aia doi, in timp ce cu o mana imi freca genunchiul. Ei si-au intors capul si Diana nu a putut sa-si inabuse un ras.
Am mai facut de vreo doua ori baie si in jur de 12 Diana a zis ca i s-a facut foame si are pofta de mancare chinezeasca. Am decis sa mergem acasa si sa comandam. Ne-am imbracat, Diana nederanjandu-se sa-si mai puna sutienul, m-a luat cu naturalete de mana si am trecut exact prin dreptul celor doi, iar Diana mi-a soptit cu cativa pasi inainte.
- Fii atent ce le fac.
Cand am ajuns in dreptul lor, nu i-a invrednicit nici macar cu o privire, desi amandoi isi dadusera ochelarii jos, aproape sincron si o priveau. Exact in clipa aia mi-a zis suficient de tare ca sa o auda
- Ah, abia astept sa ti-o sug, nu mai pot.
Frezatul aproape ca varsa pe el paharul din care tocmai voia sa bea in timp ce "ceafa lata" ramasese ca la dentist.
- Nu esti pe treaba ta, i-am spus eu razand cand ne-am indepartat de ei.
- E mai da-i dracu, pe mine nu ma poate cumpara niciun barbat, sa fie clar. Sunt satula de cocalari din astia care cred ca daca au cateva milioane in buzunar pot sa aiba orice femeie. Poate merge cu mucoase din astea de 20 de ani, nu cu mine!
Am ajuns la apartament, am comandat mancarea si ziua a decurs cat se poate de normal. Diana mi-a spus ca maine o sa mergem la apartamentul ala ca sa vad despre ce e vorba. Pe seara am iesit sa ne plimbam putin prin oras si sa mancam o pizza apoi ne-am bagat la somn. Nu vorbisem absolut deloc despre ce se intamplase la plaja. Am pus totul in seama firii nebune a Dianei si am inghitit in sec, spunandu-mi ca oricum nu trebuie sa ma gandesc la asa ceva. Dar cum sa nu o fac? Am adormit chinuit de ganduri si fantezii, nici nu e de mirare ca am visat-o pe Diana, ca doar la ea ma gandisem absolut toata ziua. Ce puteam sa ii zic? Stii, te-am vazut seara trecuta, mai bine zis, te-am spionat cand faceai videochat, in propria ta casa? Imi era super rusine de gestul ala. Il regretam? Nicidecum!! De aia am dormit ca pe ace si cand m-am trezit sa ma duc la baie, primul lucru pe care l-am facut inainte a fost sa ma uit daca lumina este aprinsa la Diana. Defapt, sa ma rog sa fie aprinsa lumina!! Si era !!! Eram din nou norocos sa o admir pe furis. Mi-am sters repede din minte faptul ca e o greseala si de data asta m-am dus cu pasi mult mai siguri inspre camera ei. Usa era la fel crapata si Diana purta o fustita de scolarita, scurta si o camasa alba legata strengareste, care abia ii tinea sanii in frau. Avea la gat un chocker cum poarta toate pustoaicele in ziua de azi si era machiata strident, cum o vazusem si ieri. Deci si cand am vazut-o prima oara, ea doar ce iesise de la "munca".
De data asta, spre dezamagirea mea, nu era goala dar entuziasmul mi-a revenit in doar cateva minute cand a fost luata in privat de un tip, care a pus-o sa se dezbrace. A pus o melodia aia deja clasica cu Joe Cocker, you can leave your hat on, si a inceput sa danseze lasciv. Femeia asta era de pe alta planeta. Avea in picioare niste ciorapi albi cu fundite rosii, care se potriveau perfect cu picioarele ei bronzate. S-a intors cu fundul la camera si a inceput sa-l miste obraznic, in timp ce fustita s-a ridicat repede, dorind parca si ea sa lase la iveala curul ei exotic.
Il auzeam fara sa-l vad pe tipul caruia ii oferea show-ul.
- Oh my God baby, you are gorgeous!
Si intradevar, era superba, era perfecta! In clipa aia pentru mine se stersese din vocabular cuvantul matusa, era doar Diana, atat! S-a intors apoi cu fata la camera, si a desfacut aproape agonizant de incet camasa, lasand libere minunatiile alea de tate. Le cuprinse cu mainile si ciupea sfarcurile care se intarisera la maxim. Dianei fara discutie ii placea cu adevarat ce face! A dat o limba unui san, aproape am icnit cand am vazut asta, apoi si-a desfacut snurul de la chilotei si a lasat la iveala pizda complet epilata. Chiar si de la distanta aia am vazut cum degetele ii erau ude odata ce le-a luat de la pizda, ca sa ii arate tipului. N-am mai pierdut vremea si mi-am scos pula din boxeri si o frecam usor, dorind sa prelungesc cat mai mult momentul si rugandu-ma ca tipul sa nu iasa din privat si sa se termine aceste clipe magice pentru mine. Dar zici ca cobisem, dupa nici 20 de secunde s-a auzit sunetul ca show-ul s-a terminat si m-am tras repede inapoi, blestemandu-l in gand pe nenorocitul ala.
M-am intors tiptil in camera cand am auzit vocea placuta a Dianei.
- Daca tot ti-a placut, macar vino si vezi mai de aproape.
Am inlemnit !!! Ma vazuse. Parca mi se prabusise cerul in cap, nu alta. Simteam ca ma sufoc si am dat sa fug inapoi in camera.
- Poti sa intri, nu mai sunt online, mi-a spus ea cald.
Ce era sa fac, sa ii spun a doua zi ca i s-a parut? Ar fi fost penibil. Asta e, trebuia sa recunosc, poate o sa inteleaga.
Am intrat in camera cu capul plecat si am auzit un chicotit al Dianei. Am ridicat usor capul si am tresarit cand am vazut can era inca goala.
- Ti-a placut ce ai vazut? Nu ziceam nimic. Mmmm? Stai linistit, jur ca nu m-am suparat. Doar raspunde.
- Da, normal ca mi-a placut. Am privit-o si am incercat sa-i infrunt privirea. Dar nu aveam ce infrunta. Diana era super calma, departe de a fi suparata. Avea buzele putin crapate si privea atenta eractia care incepea sa se stinga
- Arata-mi!
- Ce...ce sa-ti arat?
- Arata-mi cum ti-o frecai.
- Poftim?!
- Mi se pare corect, tu m-ai vazut pe mine, inclusiv ieri seara, e normal sa te vad si eu, nu?
Vai de capul meu, stia si de ieri seara! Stia si nu a zis nimic, ba mai mult, m-a tachinat la plaja si s-a jucat cu mine cum se joaca o pisica cu soarecele. Eram prins in cursa si faptul era consumat. Inapoi nu mai puteam sa dau, orice ar fi.
Mi-am tras boxerii jos si am pus mana pe pula pe care o frecam mecanic, usor de tot. Niciodata nu am stat sa o masor dar stiam ca sunt putin peste medie ca lungime iar ca grosime pot sa spun ca eram chiar norocos.
Ochii Dianei au sclipit si mi-a spus repede.
- Freac-o, hai!
O frecam usor si nu mica mi-a fost mirarea cand s-a pus cu picioarele pe marginea patului, intr-un V perfect.
- E mai bine asa? A spus ea, cu vocea sexy de la chat.
- Mult mai bine! Ce era, sa o mint? Ca la o comanda, pula imi era din nou la "putere maxima", in doar cateva secunde.
O frecam din ce in ce mai repede si aproape mi s-au inmuiat genunchii cand Diana a inceput sa-si frece si ea pizda. Am incetinit ritmul ca sa nu termin, era un tablou al decadentei absolut ireal. Fara sa imi zice ea ceva, m-am pus pe fotoliul de langa pat, cu ochii inca la ea. Diana s-a dat atunci jos din pat, s-a pus in genunchi si a venit asa, doi pasi, langa mine.
Tremuram tot de excitatie, cand o vedeam cum vine ca o felina si ma rugam sa nu se opreasca. Ea si-a pus ambele maini pe picioarele mele, era acum cu fata la cativa zeci de centimetri de pula mea si mi-a spus, uitandu-se la mine:
- Ti-am zis azi cand am trecut pe langa aia doi ca o sa ti-o sug. Nu am glumit! Si cu asta se apleca si imi cuprinse pula cu buzele ei carnoase.
E greu sa descriu in cuvinte trairile si emotiile de atunci. E ca si cand ai pune pe cineva sa descriere absolutul, sa descrie fericirea suprema. Am scos un oftat prelung in timp ce limba experta a Dianei imi oferea clipe de magie. O sugea incet, facand o cursa de sus pana jos aproape la baza coaielor, controlandu-si incredibil reflexul de gag. Cand o scotea din gura, lasa niste urme de saliva pe pula, care se scurgeau incet pe coaie, cat si pe barbia ei mica. Apoi relua din nou asaltul, din ce in ce mai repede in timp ce cu o mana imi masa coaiele. Nu aveam cum sa mai rezist, desi eram incordat ca un arc, era cel mai tare oral pe care il primisem vreodata!
- Imi, imi vine..
In loc sa se opreasca, a marit ritmult, cu cealalta mana a inceput sa mi-o frece in timp ce sugea cu pofta. Am cuprins-o de par in timp ce terminam, jeturi dupa jeturi ii inundau gurita dulce iar ea inghitea cu nesat, nelasand sa ii scape nicio picatura. A continuat sa faca asta foarte usor si dupa ce mi s-a dus orgasmul, aproape la limita ca sa nu fie deranjant, pana a curatat toata pula, apoi i-a dat un pupic.
- Wow, asta a fost...Nu am cuvinte. Esti incredibila!
- Pai nu am eu grije de nepotul meu favorit? rase ea.
S-a ridicat, fara sa mai spuna alte cuvinte. A oprit luminile alea puternice cu care lucra si a lasat doar niste leduri a caror intensitate putea sa o regleze cu un termostat. A diminuat putin lumina, a aprins un betisor parfumat si apoi a pus o noua melodie, incepand sa danseze usor in fata mea. Ma simteam ca intr-un din Orient unde se fumeaza opiu si unde femei ca niste muze te fac sa te rupi de realitate. Diana era in clipa aia muza mea. Se dezbracase de tot, mai alea pe ea doar ciorapii si a venit la mine in brate. Mi-a cuprins capul cu mainile si a inceput sa ma sarute incet. I-am raspuns cu pofta, cu dorinta, simtind lava pe buzele ei. Saruta expert, eram doar noi atunci, nu ca pe plaja. Isi misca fundul usor, ca un lapdance, pe ritmul melodiei. Pula imi era din nou tare si am cuprins sanii aia extraordinari la care visasem toata ziua. I-am acoperit de sarutari, i-am mangaiat, i-am ciupit.
Diana gemea, ma cuprindea de gat in timp ce-si lasa capul pe spate si mi-i oferea, in toata splendoarea. Daca ar fi sa aleg o clipa in care sa raman blocat in eternitate, fara nicio ezitare, aia ar fi fost! Eram pur si simplu fascinat de sanii aia, de ea!
Am luat-o apoi in brate si am trantit-o pe pat. Nu s-a opus absolut deloc, si-a departat picioarele fara sa ii spun. M-am tras cateva secunde inapoi sa o admir, cred ca ma invidiau si zeii in clipa aia. Mi-am infranat nerabdarea si m-am apropiat usor de pizda ei care emana un miros imbatator. Era deja uda fleasca dar i-am ocolit clitorisul umflat si dornic de atentie. Am sarutat-o pe coapse, ma apropiam agonizant de pizda ei iar ea se impingea cu delicatesa aia inspre gura mea. N-am mai chinuit-o si i-am sarutat buzele pizdii usor, de parca erau niste petale de trandafir, atat erau de catifelate. Diana a scos un geamat prelung, un ahhhhh, care imi patrunse in creier, transmitand mii, milioane de semnale de placere in tot corpul meu. Aveam pula tare ca parul, ma excita la nebunie excitarea ei. Am lins-o in timp ce mi-am bagat doua degete in pizda ei surprinzator de stramta. Diana gemea acum fara oprire, isi misca capul cand la stanga, cand la dreapta si strangea cearsaful cu mainile. Nu dupa mult a fost scuturata de un orgasm puternic si picioarele ii tremurau ca varga. Era sublima in clipa aia!
M-am aplecat apoi si am sarutat-o dar n-am putut sa o mai amagesc mult. M-a cuprins cu picioarele ca o anaconda, si m-a tras cu pula in pizda ei zemoasa. Am intrat tare, adanc, direct la tinta, fara menajamente si am ramas asa cateva clipe, tipatul Dianei fiind o simfonie pentru urechile mele!
Am inceput apoi sa ma misc la inceput usor apoi din ce in ce mai repede. Ne sarutam, mai bine zis ne devoram unul pe altul, o muscam de gat, ea isi infipse unghiile in spatele meu si nu stiu cine futea pe cine. Sanii ii sareau in toate directiile, era o poezie in miscare nu alta. Am ridicat-o apoi si am pus-o capra, in sfarsit puteam sa admir fara chilotei fundul ala apetisant. Si ce imagine!!! I-am dat o palma peste cur, a incnit si cand a vazut ca nu mai vine alta, mi-s spus gatuit:
- Mai vreau! Mai da-mi!
A venit o noua palma si Diana isi misca fundul ca scuturata de curent. Nu am mai rezistat si i-am bagat-o iar, imi dadea niste contre in timp ce musca din cearsaf. Am prins-o de buci si am inceput sa o fut cat puteam de tare si nu a durat mult, m-a rasplatit cu un orgasm ravasitor. Isi contracta in clipa aia pizda si ma stranse de parca era o capcana pentru ursi. Nici pana in ziua de azi nu am mai simtit asemenea tehnica, de care toate vorbesc dar extrem de putine femei o pot face. Imi era imposibil sa mai rezist, era prea mult, era prea bine. Era sublim !
- Lasa in mine, e ok, e tot ce am mai apucat sa aud.
Mi s-a incetosat privirea si desi terminasem cu o jumatate de ora mai devreme, mi-am dat din nou drumul cat un taur de nu imi venea sa cred. Nu voiam sa mai ies apoi din ea, as fi vrut sa raman acolo, lipit, ca un caine. M-am pus totusi langa ea, am luat-o in brate in timp ce ea s-a intors cu spatele la mine si s-a facut mica de tot. Niciunul nu a rostit vreun cuvant timp de cateva minute. Mirosul ei se amesteca cu mirosului fumului scos de betisorul parfumat. Ma uitam cum fumul ala se ridica, efemer, apoi dispare, exemplu ca nimic nu este etern pe lumea asta. Am sarutat-o pe umar pe Diana, care a tresarit si s-a intors cu fata la mine.
- Nici nu-ti imaginezi cata nevoie aveam de asta, imi sopti ea.
- ....
- Te-am observat inca de ieri, a continuat ea, cand aveam show-ul ala. Nu puteam sa ma opresc si de ce sa te mint, nici nu voiam. Te-am vazut cu coada ochiului, atat de tanar, asa dragut si m-a excitat enorm. Ce fac cu astia aici, e doar show pentru bani si din fericire, sunt bani frumosi.
Ii mangaiam incet parul cand imi facea aceasta confesiune pe care nici macar nu o cerusem.
M-am apucat de videochat dupa ce m-a lasat prostul ala de Marian. Ma-ta si restul precis zic ca a fost vina mea (nu astepta sa ii confirm eu ceea ce oricum stia) dar daca e sa-mi para rau de ceva, e ca nu a facut-o mai repede. Eram prinsa atunci intr-o bula din care nu puteam sa ies. Despartirea de el nu a facut decat sa ma trezeasca la realitate. M-am apucat de sala si de un regim drastic. Stiam ca pot sa o fac, daca imi pun mintea cu adevarat. Ohoooo si cat de bine o facuse!! Imi plimbam mana pe corpul ei, cum faci cu un cal de rasa pe care il vezi prima oara.
In fine, continua ea, de videochat am aflat de la Denisa, ea s-a apucat de la 18 ani. Am fost suparata cand am aflat, ca orice mama, dar apoi mi-a explicat ca nu face decat sa vanda iluzii. Pana la urma, nu o atinge nimeni si castiga bani frumosi. Atunci mi-a spus cat costa un telefon cum avea ea, mi-a explicat de unde avea bani de laptop, haine etc. Si mi-a zis de ce nu incerc si eu. Nu am vorbit cu ea doua zile dar cand m-am gandit mai bine, ce era sa fac, sa traiesc din salariul meu de profesoara si sa tin casa asa? Nu a fost o decizie usoara dar la fel ca si in cazul lui Marian, imi pare rau ca n-am facut-o mai devreme. De aia mi-am si permis sa renovez casa si asa am luat si apartamentul ala.
- Poftim? L-ati cumparat? Am raspuns eu uimit. Stiam ca se castiga bine din asta dar nici chiar atat de bine.
- Da, l-am luat, zambi ea. Nu e inchiriat. Eu oricum nu mai lucrez demult ca profesoara dar nu mi-am batut capul sa ii zic maica-tii, eram satula de predicile ei si oricum nu ar fi inteles.
- Aici ai dreptate 100% am ras eu. Atata timp cat iti place, ce spune lumea nu conteaza.
- Culmea, a inceput sa-mi placa si chiar mult. Bani facuti usor si dezinhibare in ceea ce priveste sexul.
Nu o judecam absolut deloc, din contra, desi erau niste informatii greu de procesat.
In timp ce-mi povestea, imi freca pula usor. Trecusera aproape 2 ore in care am tot vorbit si mi-a povestit ce turnura luase viata ei. Era o femeie realizata acum, independenta si care isi permitea orice capricii ale vietii. Cand mi-a zis cat face intr-o luna buna, am ramas cu gura cascata!
- Oare ce ar zice ma-ta acum daca ne-ar vedea? spuse ea cu o privire nu chiar asa blanda.
- Probabil ne-ar trimite la balamuc pe amandoi, am zis eu destul de serios. Dar era greu sa fii serios in preajma Dianei. S-a strecurat de langa mine si a inceput iar sa o suga. Avea o tehnica si o sugea cu o pofta cum nici in filme nu vezi.
S-a urcat apoi pe mine si a inceput sa ma calareasca usor. I-am cuprins apoi fundul, am aplecat-o putin pe mine, indeajunsa incat sa pot sa ii iau un sfarc in gura si am inceput sa o pompez ca un nebun. Tipa fara rusine si ma cuprinse cu mainile de dupa gat. Sanii ei ma sufocau, aveam capul bagat intre ei dar continuam sa o pistonez de parca viata mea depindea de asta. I-am tras cu o mana capul pe spate, statea cu ochii inchisi, strangea din dinti si striga neincetat:
- Imi vine, Imi vineeee, imi vineeee.
A terminat din nou tare, convulsiv si nu dupa mult am terminat si eu in pizda ei incredibila. S-a prabusit pe pieptul meu, fara sa si-o scoata din pizda si simteam firicele de sperma calda cum mi se scurg pe coaie. Diana era epuizata, nu mai zicea nimic, ma privea doar cu niste ochi galesi, pe jumatate inchisi. Am luat niste servetele umede de pe birou si am sters-o cu grija. Nu s-a impotrivit si dupa ce m-am dus la baie si am facut repede in dus, m-am intors in camera. Diana dormea, atat de linistita, de parca nimic nu se intamplase. M-am pus langa ea, am luat-o in brate si nu dupa mult am adormit si eu.


A doua zi cand m-am trezit, Diana nu era langa mine. M-am uitat la ceas, era aproape 11, dormisem ca un prunc. Mi-am tras pantalonii scurti pe mine si m-am dus in bucatarie, de unde simteam miros de cafea. Ce dragut din partea Dianei sa ma trezeasca la fel ca in reclamele alea de la Jacobs.
- Cine nu ar vrea sa se trezeasca la fel ca in povesti cu o cafea facuta de o femeie fru...Nu am apucat sa spun frumoasa, ca am ramas incremenit in pragul usii. In bucatarie Diana statea relaxata si fuma o tigara cu vara-mea.
Denisa ma privea surprinzator de calma apoi dupa cateva secunde i-a zis maica-sii, cu o nonsalanta dezarmanta:
- Inteleg de ce l-ai futut, n-ai exagerat cand ai zis ce dotat e.
Nici nu imi dadeam seama ca aveam o erectie cat toate zilele, cum aveam in fiecare dimineata. Nu am stiut cum sa reactionez asa ca m-am intors instant si am fugit in camera, exact ca un copil. Auzeam rasetele lor si nu imi venea sa cred ca Diana ii spusese ce s-a intamplat. Nu cred ca i-ar fi fost greu Denisei sa isi dea si singura seama odata ce ma vedea dar oricum ar fi fost, socul a fost urias pentru mine. Stateam pe marginea patului cu mainile in cap, nestiind ce dracu sa fac. Cred ca au trecut cateva minute si am vazut-o pe Diana cum intra in camera.
- Gata, te-ai linistit? zambi ea.
- CUM de i-ai spus?! Adica nu stiu, sunt de procesat in clipa asta am spus eu buimac.
- Vai cat de dulce esti cand rosesti, imi spuse ea aproape matern. Se apleca si imi dadu un sarut pe frunte. Halatul ala de vara era aproape de pomana, sanii ei fantastici nu puteau fi tinuti in frau de asa ceva. Hai vino incoace, e ok, ti-am zis ca am o relatie speciala cu Deni. Dupa ce ca ma ocup cu ce ma ocup, chiar credeai ca am secrete fata de ea? Nu ai de ce sa te sperii. Ma tinea cu capul la pieptul ei si din reflex i-am pus mana pe un san si il mangaiam usor. Parca aveau magnet, pur si simplu nu puteai sa-ti tii mainile departe de ei.
Diana incepu sa ma sarute apoi, din ce in ce mai aprins. Incercam sa o opresc, fiind constient ca oricand poate sa vina Denisa dar ea ma impinse pe spate, se urca pe mine si incepu sa se frece incet de pula mea. Ii simteam materialul fin cum ma atinge, doar o panza subtire care ma separa de pizda ei calda.
- Ce faci, e la cativa metri de noi Denisa, nu poti sa te controlezi? am reusit eu sa-i spun intr-un tarziu. Ai putina rabdare.
Ii simteam parul cum ma mangaie pe fata si cum se uita fix in ochii mei. Citeam pasiunea si dorinta in ei, pofta animalica pe care o tinuse sub control de atata vreme.
- Ce rabdare sa aiba, ii trebuie pula, nu e destul de clar?
Aproape ca am aruncat-o pe Diana de pe mine si m-am ridicat ca un resort, punandu-mi din reflex mainile la prohab. Ma uitam cand la Diana, cand la Denisa, care ma privea la randul ei cu ochii de felina. Avea niste ochi de smarald, care parca te ardeau cand se uita la tine iar genele foarte lungi nu faceau decat sa accentueze asta. Nici nu vreau sa ma gandesc cum i-ar fi stat cu rimel daca si asa erau atat de lungi ! Avea un lipgloss de culoarea cireselor coapte, care acoperea niste buze carnoase numai bune de sarutat. Parul lung, roscat, era perfect asortat cu buzele. Purta un maieu mulat, care ii lasa ...



    Login